בית פורומים הנה ימים באים

גוג ומגוג והנבואות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2008 16:50 לינק ישיר 

משקיף  כתבת :
עכשיו ישנה שיטה לא כשיטת היותן בן עוזיאל
שטוענת שהמלכות האחרונה היא אדום אם כן אדום היא מגוג
ואם אכן זוהי אמריקה מה שקצת קושיות מעיבות על זה
אחת אירן דהיינו פרס צריכה לבוא ולהשתתף ביחד עם מגוג על ישראל
והמציאות כיום שהם מדינות אוייבות

אבל זו בדיוק הנקודה שגם כתבה לך דינה שעכשיו ברור יותר איך ולמה שייך שארה"ב  תתחבר לכל אומות העולם כדי לבוא להלחם  בישראל,  באמת היה תמוה מילא שארה"ב  תבוא על ישראל להלחם,  אבל שיעשו את זה יחד עם האירנים והערבים האויבים שלהם   עצמם ?
אבל עכשיו זה דווקא ברור - עד היום הם נלחמו מוסלמים בנוצרים אבל מעכשיו כולם יהיו נגד ישראל ויבואו להלחם בה.

זה גם מחזק תחושה כללית שלי, שהמלחמה שבין הנצרות לאיסלאם כבר הסתיימה עכשיו,   והתרחשה ב 7 השנים  האחרונות  וזאת למרות שציפינו למלחמה אטומית נוראה  וכ"ו אז התחושה שלי היא שהכל מתרחש  "בעצימות נמוכה"  (ביטוי צה"לי חדש לאימפוטנטיות צבאית ישראלית) 
וזאת ברחמי השם עלינו - אבל כשכולם יבואו עלינו אז כבר הקב"ה יפרע מכל הגויים כמו שצריך.

וזה גם מתאים לתיאור הכתוב".... פרס כוש ופוט אתם כלם מגן וכובע ...." שכמה אומות , מגוג, משך ותובל יחברו ביחד להלחם בישראל, עיין ערך תוכניותיו של אובאמה לעשות שלום עם איראן וסוריה וכ"ו.
יש מצב שכמו שבלק - שהכתוב אומר שהיה מלך על מדיין,   ומגלים לנו חז"ל  שבעצם הוא היה ממואב רק שהם עשו שלום בניהם מפחד ישראל ובאו להלחם בישראל, יתכן שבשורשו אובאמה  הוא בן אומה אחרת ומה שהקב"ה שם אותו על ארה"ב זה כדי לגרום לו לבוא ולהלחם בישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2008 19:20 לינק ישיר 

אהבתי בכל זאת עדיין לא השתכנעתי לגמרי אבל לגבי מה שאמרת על ארה"ב שהיא תבוא ותתחבר עם איראן וסוריה נגד ישראל יש לי פה בשבילך כתבה תומכת בוא ראה

הנחש מגלה את עורו: ''אובאמה אמר לאבו-מאזן: תומך בזכותכם בי-ם''  

עיתון לבנוני דיווח כי בפגישה עם אבו-מאזן ופיאד, הצהיר בפניהם המועמד הדמוקרטי כי "יתמוך בזכות הפלסטינים במזרח ירושלים, ובזכותם למדינה ריבונית ויציבה"

הרשות הפלסטינית לא הצהירה רשמית באיזה מועמד הם תומכים בבחירות לנשיאות ארצות הברית, מאחר שמדובר בעניין "אמריקני-פנימי" כביכול, אך העיתון הלבנוני אל-אחבאר דיווח הבוקר (יום ג') כי במוקטעה ברמאללה מייחלים לנצחונו של המועמד הדמוקרטי ברק אובאמה.

מקורות ברמאללה מסרו לעיתון כי נשיא הרשות הפלסטינית, אבו-מאזן, וראש ממשלתו, סלאם פיאד, מצפים לנצחונו של אובאמה, "למרות נטייתו הרבה לישראל". לדברי אותם המקורות, נטייתו זו של אובאמה נועדה כדי לזכות בתמיכתם של ישראל והלובי היהודי באמריקה.

לעיתון נמסר מפי המקורות כי בפגישתם עם אובאמה שמעו אבו-מאזן ופיאד "את הדברים הטובים ביותר ששמעו מפי נשיא אמריקני". לפי הדיווח, אובאמה הצהיר באוזני השניים - תוך שהוא מבקש לשמור על הדברים בסוד ולא לפרסמם בכלי התקשורת - כי הוא "תומך בזכויותיהם של הפלסטינים במזרח ירושלים וכן בזכותם למדינה יציבה וריבונית".

יועצו של אבו מאזן, נימר חמאד, לא התייחס בעיתון לפרסומים - ורק טען: "הרשות הפלסטינית סקרה בפני אובאמה את הסכנות המאיימות על מאמצי השלום באזור, ואמרו לו כי המשך הבנייה בהתנחלויות פירושו חיסול תהליך השלום.

"הרשות הפלסטינית רואה בבחירות האמריקניות עניין פנימי ואינה מעדיפה איש על רעהו. הרשות מקווה כי הנשיא האמריקני הבא ימלא את אחריותו כלפי הפלסטינים וילחץ על ישראל".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2008 20:00 לינק ישיר 

ועתה נאמר בשבחו של מלך המשיח שעתיד לבוא עם ענני שמיא ושני שרפים מימינו ומשמאלו, שנאמר וארו עם ענני שמיא כבר אנש אתי הוא. דור שבן דוד בא שרפי אש נשלחים בהיכל וכוכבים נראים כאש בכל מקום, ודבר שלש שנים זו אחר זו, וזהו שלוחו של הקב"ה שנאמר לפניו ילך דבר ויצא רשף לרגליו ונאמר רשפיה רשפי אש. ובשנה השלישית של דבר גליות מכפרין בו ובסוף השנה (הרביעית) המלך יהרג ובורחים במדברות והארץ תזדעזע ממקומה, ות"ח ימותו ובוגדים בגדו ובגד בוגדים בגדו, ומחזיק בה מקרא אחר ועוד בה עשיריה ושבה והיתה לבער. ובשנה החמישית בא ונתגלה המשיח בכל המלכיות, והמלכים כולם מתגרים זה בזה, מלך פרס עם מלך ערביא ומחריבה, שנאמר ונלחמו איש באחיו וגו' ממלכה בממלכה. ובשעה שאדום נופלת מקול מפלתה ירעשו שמים וארץ. וחצי העולם ילכד בשבילה שנאמר ה' ממרום ישאג וממעון קדשו יתן קולו. ועתיד הקב"ה לקבצם המונים המונים ולמסור אותם ביד ישראל שנאמר ונתתי נקמתי באדום ביד עמי ישראל, ועתיד הקב"ה להביא שר של אדום ומלקה אותו, ושר של אדום אומר היכן אברח! אלך למצרים שכינה שם שנאמר הנה ה' רוכב על עב קל ובא מצרים, אברח לאדום? שכינה שם שנאמר מי זה בא מאדום, אברח לבבל? שכינה שם שנאמר למענכם שלחתי בבלה, אברח לעילם? שכינה שם שנאמר ושמתי כסאי בעילם. משל לשועל שאמר לו הארי תן לי מכס, עמד וברח מהלך שלשה ימים, השיגו הארי ואחזו ואמר לו תן לי המכס אף בזה המקום, אמר לו אני ממך ברחתי א"ל עדיין את במקומי עומד, כך עתיד הקב"ה לומר לשרו של אדום המפני יש לך להסתר? והקב"ה נותנו בידי ישראל. ועתיד הקב"ה ללבוש בגדי נקם ולהנקם משבעים אומות שנאמר לי נקם ושלם, וילבוש עשרה מלבושים כנגד עשרה פעמים שקראו ישראל כלה להשם ואלו הן: באתי לגני אחותי כלה, אתי מלבנון כלה, גן נעול אחותי כלה, מה יפו דודיך אחותי כלה, נפת תטופנה שפתותיך כלה, לבבתיני אחותי כלה, קול חתן וקול כלה, ותקשרם ככלה, ומשוש חתן על כלה, וככלה תעדה כליה. ואלו הן עשרה מלבושים: ה' מלך גאות לבש בברייתו של עולם, לבש ה' עוז התאזר ביום מתן תורה, וילבש צדקה כשריון ביום שמוסר או"ה לישראל, וילבש בגדי נקם תלבושת ביום מפלתה של אדום, חמוץ בגדים מבצרה ביום שעושה מלחמה עם או"ה, זה הדור בלבושו ביום גוג ומגוג, ויז נצחם על בגדי במלכות איטליא [של יון], מדוע אדום ללבושך ובגדיך כדורך בגת וגו', ביום שהקב"ה אוחז חרבו ועושה מלחמה, שנאמר אשכיר חצי מדם וחרבי תאכל בשר, ואלו הם שני לבושים ביום תחיית המתים שנאמר ברכי נפשי את ה' הוד והדר לבשת. - ונתתי נקמתי באדום ביד עמי ישראל. קודם שתפול אדום יחרבו עשרה מקומות ועשרה מקומות יהפכו ועשרה שופרות יתקעו ועשרה קולות ישמעו וט"ו מדינות יקטלו בהן אנשיהן, ועשר רעות יהיו ועשר רעות נובעות, ומלך עז פנים יעמוד ויגזור גזרות רעות במלכותו, ומלך גדול יצא על אלכסנדריא במחנה, ורעה גדולה תהיה בעולם ושלש שנים ומחצה ימשול וימרוד, ושרי אדום יפלו ועשר מלחמות יהיו ואז יתגברו ישראל על כל האומות. ונתתי נקמתי באדום, ספינות מא"י עתידין לילך לאדום וישראל אומר מה לנו ולאדום שנאמר מי יובילני עיר מצור מי ינחני עד אדום. וישראל הולכים וחונים על צור ארבעים יום ובסוף מ' יום עומדים בעת קריאת שמע ואומרים שמע ישראל ה' אלהינו ה' אחד, וחומות המדינה נופלות, והמדינה נכבשת בפניהם ובוחרים בתוכה כל כסף וזהב והשאר שוסים אותה, ומשם הולכים לרומי ומביאים משם כלי בית המקדש, ומלך נחמיה המשיח יצא עמהם ובאים לירושלם. וישראל אומרים למלך הערביים בית המקדש שלנו הוא, קח כסף וזהב ותניח בית המקדש, ומלך הערביים אומר אין לכם במקדש הזה כלום, אבל אם אתם בוחרים לכם בראשונה קרבן כמו שהייתם עוסקים מקדם וגם אנחנו מקריבים ומי שנתקבל קרבנו [יהיה העם הנבחר] ונהיה כולנו אומה אחת, וישראל מקריבים ואינם מתקבלים לפי שהשטן מקטרג לפני הקב"ה, ובני קדר מקריבים ומתקבלים שנאמר כל צאן קדר יקבצו לך. באותה שעה הערביים אומרים לישראל בואו ותאמינו באמונתנו, וישראל משיבין אותם אנו הורגים ונהרגים ואין אנו כופרים בעיקר, באותה שעה חרבות נשלפות וקשתות נדרכות וחצים נזרקים ומפילים חללים משער אפרים עד שער הפינה ונחמיה נהרג עמהם, והנמלטים מהם יברחו למדבר מואב ולארץ בני עמון ושם יעמדו פליטי ישראל ההם ויעשה השם להם שם נסים, ומעין יצא להם מתהומות שנאמר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2008 20:06 לינק ישיר 

גורו בך נדחי מואב, ויאכלו שם שרשי רתמים מ"ה ימים ובסוף מ"ה ימים יצמיח שם אליהו ומלך המשיח עליו, ושם יבשר להם אליהו ויאמר מה לכם פה ישראל? וישראל משיבים ואומרים אבדנו נחרבנו, ואליהו אומר להם קומו כי אליהו אני וזה מלך המשיח ואינם מאמינים בו לפי שבא נחמיה ונהרג, והוא אומר להם שמא אתם מבקשים אות כמשה, והם אומרים הן. באותה שעה יעשה שבעה נסים, הנס הראשון מביא להם משה ודורו מן המדבר שנאמר אספו לי חסידי, הנס השני מעלה להם קרח וכל עדתו שנאמר תשוב תחיינו ומתהומות הארץ תשוב תעלינו, הנס השלישי מעמיד להם נחמיה שנהרג, הנס הרביעי מגלה להם גניזת הארץ וצנצנת המן ושמן המשחה, הנס החמישי נותן הקב"ה מטה עוז בידו שנאמר מטה עזך וגו' הנס הששי טוחן כל הרי ישראל כקמה שנאמר אחריב הרים וגבעות. הנס השביעי יגלה להם הסוד שנאמר זאת אות הברית. וכיון שרואים [או"ה] את הנסים הללו משלחים ואומרים לכל השרים הבוזזים לירושלם בואו והלחמו בהם, ויצאו מזומנים אחרי ישראל, וישראל אומרים למלך המשיח לא טוב לנו לשבת פה למה באת להתגרות בנו מלחמה בראשונה? והמלך המשיח אומר להם התיצבו וראו את ישועת ה', והוא נופח בהם ברוח פיו וכולם יפלו חללים לפניו שנאמר וברוח שפתיו ימית רשע. צא ולמד מסנחריב שנאמר והנה כלם פגרים מתים. באותה שעה יעוף אליהו בכל העולם ויבשר לישראל שנאמר הנה אנכי שולח לכם את אליהו הנביא. ואותו יום הוא יום אכזרי ועברה, ואותו היום מפסיק בין שני עולמים, ורשעים אומרים אהה ליום כי קרוב יום ה', ואומר הוי המתאוים יום ה', וירושלם רחבה ונסבה כל אותו היום שנאמר והיה יום אחד הוא יודע לה' וגו'. גוג ומגוג יעלה בו ביום ויחנה על ירושלם שבעה ימים וחצי וילכד ירושלם, וכנסת ישראל אומרת לפני הקב"ה רבש"ע כל אומה ואומה שבזזה אותי מתביישת אני לחזור עליה וליקח את שלי מידה, והקב"ה משיבה אני מכניסן כולם בתוכך, שנאמר הנה יום בא לה' וחולק שללך בקרבך, ואספתי את כל הגוים אל ירושלם למלחמה. ואלו הם גומר ואגפיה תוגרמה אפריקי גרמית גרממיה קפודקיא ברברי איטיליאה כוש אנדלוס וסבא הרמן ודולים אהרסן ססונייא גליציאה גוציא לומברדיאה קלבריאה פנטיפולי טריפולי צור מקדונייה אינגליסי מונקך ציפרי נירו גוזן דרוניה אוסיה טלקי אלמנייה טורסוס עילם וכל יתיריה. ובני מדינתהון יוצאים ברמחים ובחרבות ובקשתות, וכל אחד מחזיק בדלת מוחזקת במסמרים שנאמר איש את רעהו יעזורו ונחלקות לשלש כתות, כת ראשונה שותה כל מימי טבריה, שניה שותה שמרים, שלישית יעברו ברגליהם ויאמרו איש לרעהו המקום הזה של מי הוא? ויחרקו אבני הרי ישראל בסוסיהם, ותנתן ירושלם בידם וישבו את העיר ולא יהרגו אדם שנאמר ונלכדה העיר ונשסו הבתים והנשים תשכבנה ויענו בתוכה שתי נשים משתי משפחות. אמר ר' יוחנן תשגלנה כתיב, למה הדבר דומה למלך שנכנסו גנבים לפלטורין שלו אמר המלך אם אני תופש אותם בביתי עכשיו, הם אומרים אין גבורתו של מלך אלא בביתו, אלא ממתין אני להם עד שיצאו לחוץ. כך הקב"ה אומר אם אני הורגן בירושלם עכשיו הן אומרים אין כחו אלא בירושלם, אלא אמתין להם עד שיצאו להר הזיתים, ושם נגלה עליהם הקב"ה בכבודו ועושה מלחמה בהם עד שלא משתייר מהם אחד, שנאמר ויצא ה' ונלחם בגוים ההם כיום הלחמו ביום קרב. ומכניס הקב"ה כל חיות השדה וצפרים לאכול בשרם שנאמר אמור לצפור כל כנף וגו'. ושבע שנים ישרפו ישראל מעצי קשתם ותרסיסיהם ורמחיהם.

באותה שעה מלביש הקב"ה למשיח עטרה וישים כובע ישועה בראשו, ויתן עליו זיו והדר ויעטרהו בגדי כבוד ויעמידהו על הר גבוה לבשר לישראל, וישמיע בקולו קרבה ישועה! וישראל אומרים מי אתה? והוא אומר אני הוא אפרים, וישראל אומרים אתה הוא שקראך הקב"ה אפרים בכורי הוא הבן יקיר לי אפרים? והוא אומר להן הן, וישראל אומרים לו צא ובשר לישני מכפלה שיעמדו תחלה. באותה שעה עולה ומבשר לישני מכפלה ואומר להם אברהם יצחק ויעקב קומו! דייכם תנומה! והם משיבים ואומרים מי הוא זה שמגלה עפר מעלינו? והוא אומר להם אני משיח ה' קרבה ישועה, קרבה השעה! והם משיבים אם בודאי כן, צא ובשר לאדם הראשון שיקום תחלה. באותה שעה אומרים לאדה"ר דייך תנומה! והוא אומר מי הוא זה שמנדד שינה מעיני? והוא אומר אני משיח ה' מבני בניך. מיד עומד אדה"ר וכל דורו ואברהם יצחק ויעקב וכל הצדיקים וכל השבטים, וכל הדורות מסוף העולם ועד סופו, ומשמיעים קול רינה וזמרה שנאמר מה נאוו על ההרים רגלי מבשר. ולמה על ההרים? אלא מה נאוו משה ודורו הבאים מן המדבר. ד"א מה נאוו על ההרים רגלי מבשר משל למלך שהיו לו שני בנים ומת אחד מהם ולבשו כל בני המדינה שחורים, אמר המלך לבשתם שחורים במיתתו של בני הראשון אני אלבישכם לבנים בשמחתו של בני השני. כך אמר הקב"ה לכל ההרים הואיל ובכיתם על בני בשעה שגלו מארצם שנאמר על ההרים אשא בכי ונהי כך אני מביא שמחתם של בני על ההרים שנאמר מה נאוו על ההרים וגו', נאה מלך המשיח מבשר לישראל וההרים ירקדו כעגלים לפניו ועצי השדה יהיו מכין כף אל כף שמחים בישועה של ישראל, שנאמר כי בשמחה תצאו ובשלום וגו'. מה נאים הרי ישראל המושכים חלב ודבש כנחלי מים שוטפים וגם נהרי יין, שנאמר והיה ביום ההוא יטפו ההרים עסיס ומעין מבית ה'

תוקן על ידי המשקיף ב- 04/11/2008 20:03:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 09:31 לינק ישיר 

טוב ניחושים זה מה שעושה לכם את זה אז בואו ננחש קצת מיהי מגוג ומיהו גוג
אבל ניחושים עם קצת הסבר יאלללה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 12:07 לינק ישיר 

האם כל זה עומד עכשיו לקרות או שזה כבר קרה
אני לדעתי עכשיו מתחילה הנבואה הזאת והשנה הראשונה שהמדרש מדבר זאת תהיה השנה
ולכן נראה שהמצב הכלכלי בארץ ובעולם ירד לשפל שלא היה עד כה 

תנא משום רבנן שבוע שבן דוד בא בו שנה ראשונה אין בה מזון כל צורכה, שניה חצי רעב משתלחין, שלישית רעב גדול, ברביעית לא רעב ולא שובע, בחמישית שובע גדול, ויצמח כוכב ממזרח והוא כוכבו של משיח והוא עושה במזרח ט"ו יום ואם האריך הוא לטובתן של ישראל, ששית קולות ושמועות, השביעית מלחמות ומוצאי שביעית יצפה למשיח

תוקן על ידי המשקיף ב- 05/11/2008 18:19:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 14:10 לינק ישיר 
אובאמה הוא גוג ?

מאמר מעניין מערכים :   http://www.arachim.org/Index.asp?ArticleID=901&CategoryID=289&Page=1

ידוע שנתגלה לאחרונה הצופן התנכ"י שמכיל את השם של אובמה  בנבואת  יחזקאל על גוג,  ובכן תהיתי  איך קשורות המילים ושובבתיך ונתתי חחים בלחייך לאובאמה ?
ובכן שימו לב לקטע הבא במאמר שהקישור אליו מופיע למעלה :

ושובבתיך, ונתתי חחים בלחייך, והוצאתי אותך ואת כל חילך, סוסים ופרשים, לבושי מכלול, כולם קהל רב, צנה ומגן, תופסי חרבות כולם...". המושג "ושובבתיך" מורה שמערכת המלחמה של גוג תהיה בלתי רציונלית בעליל. הוא לא יבוא להלחם מעצמו, אלא "והוצאתי אותך, ונתתי חחים בלחייך". ביטויים אלו מתארים דרך השתלטות על בהמה המסרבת לצאת או על חיה פראית הממאנת לזוז. עוקרים אותה ממקומה באמצעות "חחים" בלחייה, כך גם יתפס גוג בלחייו, והוא יבוא למלחמה בעל כורחו.

וזה ממש תפור  לאובמה שהוא ליברל שמחפש שקט ושלום בדרכי שלום וממש לא מעוניין במלחמות.

עוד פרשנות אקטואלית במאמר הנ"ל  מעניינת מאוד :
(שנכתבה עוד לפי הקריסה הכלכלית בעולם והגילוי המפתיע שכלכלת ישראל איננה מושפעת כל כך מהמשבר הכלכלי העולמי !!!  ועוד שנתגלה במפתיע שהשקל הקטן שנו הוא המטבע הכי יציב בעולם !!!???)
)

מהמאמר :

אם כל הסימנים הללו עדיין אינם מספקים, בא הכתוב במפורש ומדגיש: "על הרי ישראל" – זהו, איפוא, מוקד המלחמה: י-ש-ר-א-ל. מאחר, שזיהינו את המוקד ושמענו על התאריך, נותרה רק סיבת המלחמה עלומה עבורנו. כדי לשמוע גם עליה, אנו מדלגים מספר פסוקים: "לשלול שלל, ולבוז בז, להשיב ידך על חרבות נושנות וגו'...". מדהים, כל המערך העצום שהתקבץ למלחמה, לא נועד כי אם לשלול שלל ולבוז בז. כלומר, גוג וחילותיו נושאים את עיניהם לכספם של יושבי הארץ... המכיר את מצבם הכלכלי של תושבי ישראל כיום, יופתע מאד... האם יש במדינה אמצעים כדי למשוך לכאן עמים כה רבים, שכל חפצם הוא לבזוז אותה?

אך הנה, הפסוק ממשיך לתאר את הלא יאמן: "אל עם מאוסף מגויים עשה מקנה וקנין יושבי על טבור הארץ..." ובלשונו של המלבי"ם: "כי כל אחד (מיושבי ארץ ישראל) סוחר ועושה מקנה... ונתרבה שם המסחר מאד, עד שהם יושבים על טבור הארץ ומסחר כל העמים בא עליהם, וצריך לבטל המסחר הזה המזיק לכל העולם..."

מדבריו של המלבי"ם, בהסבירו את הפסוקים, עולה שהעילה של גוג לבוא ולתקוף את "המון עם" – את עם ישראל, מתבססת על ה"כסף הגדול" שהצטבר כאן. טענתו היא: הם יושבים ב"מרכז הסחר" ("טבור הארץ") והפכו להיות "מרכז השקעות בינלאומי". כל הכסף של העולם עובר דרכם, מעין "שוויץ של המזרח התיכון" מי שרוצה להשקיע את כספו במקום בטוח ("השקטים ויושבי לבטח", פסוק י"א), משקיע את כספו בישראל. לטענתו, עובדה זו מזיקה לכל העולם!

נו מה אתם אומרים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2008 21:00 לינק ישיר 

גילוי מדהים מהתנ"ך! על הבחירות בארה"ב.

השבוע (לך-לך) נקרא בהפטרה, בישעיהו מ"א.

בפסוק ד' כתב הנביא:

"מי פעל ועשה, קרא הדרות מראש, אני הוי"ה ראשון, ואת אחרנים אני הוא".

ראו פלא: "מי פעל ועשה" בגימטריה – 611 – "יעל ברק חאוסיין אובמה".

איפה הוא יעלה?

ראו את המשך הכתוב: ק'רא ה'דורות מ'ראש א'ני י' – ראשי תיבות "אמריקה".

לאמור מהפך באמריקה (- הר"ת אינו לפי הסדר) וברק אובמא יעלה לנשיאות.

באיזה תאריך זה יתרחש?

כפי המרומז בהמשך הפסוק: "ואת אחרנים אני הוא". ביום ו' (- האות ו' הוא רק חיבור למילה "את"), לחודש השמיני (- ר"ת של: א'ת א'חרנים א'ני ה'וא = 8) הוא חודש מרחשוון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2008 12:35 לינק ישיר 
מלך אחרון

ראיתי להביא את המדרש הזה שוב ולראות אם יהיה בו חידוש כפי הבנת הדברים המחודשת כי גלום בו קץ אחרית הימים

אוצר המדרשים (אייזנשטיין) אליהו עמוד 26

ואז אמר לי מיכאל קץ העתיד להיות באחרית הימים בימיו של מלך העתיד להיות הרמלת שמו, ויש אומרים תרמילא שמו. ר' יהודה בן בתירא אומר כורש שמו, רשב"י אומר הכשרא שמו, והלכה כר"ש דאמר הכשרא שמו. מלך אחרון שבפרס יעלה לרומי שלש שנים זו אחר זו עד שפושע בה שנים עשר חדש, ושלשה גבורי מלחמה עולין לקראתו מן הים והם נמסרין בידו. מ לך פחות שבמלכים בן שפחה גיגית עולה לקראתו מן הים, ואלו יהיה /יהיו/ אותותיו שראה בו דניאל: פניו ארוכות, בין עיניו גבהות, וקומתו גבוהה מאד, וכפות רגליו גבוהין ושוקיו דקים. ועתיד לשלוח ידו בו ביום על עם נאמן, ועתיד להזיע בו ביום שלש זיעות, וכל המזלות מתקבצין והולכין למקום אחד, עושקין בתים וגוזלין שדות, ומכין יתום ואלמנה בשוק, אבל אם יעשו תשובה תהיה להם סליחה.

מלך העתיד הכשרא שמו הכשרא בגימטריא 526 + אלהים בגימטריה שזו מדת הדין עם הכולל יוצא 613 גימט' אובמה במילוי דהיינו
אלף בית מם הה אבמה בכתיב חסר אז זהו מלך העתיד ברק אובמה(כל הזכויות שמורות)

מלך אחרון שבפרס יעלה לרומי שלש שנים זו אחר זו דהיינו שיהיה התפרצות מלחמה בין פרס לארה,ב ויהיו בה שלוש התלקחויות ובפעם השלישית הוא יצליח להדוף אותם ולא כמו שהיה בעירק
ואז יהיו נמסרים בידיו שלושה גיבורי מלחמה שאחד מהם הוא ברק אובאמה שהוא מלך פחות שבמלכים בן שפחה
ומה הרמז שהם נמסרים בידיו
גיגית עולה לקראתו מן הים
מצאתי רמז מהו גיגית לא כפשוטו

ירמיהו פרק כז פסוק יט

כִי כֹה אָמַר יְקֹוָק צְבָאוֹת אֶל הָעַמֻּדִים וְעַל הַיָּם וְעַל הַמְּכֹנוֹת וְעַל יֶתֶר הַכֵּלִים הַנּוֹתָרִים בָּעִיר הַזֹּאת:

מצודת ציון ירמיהו פרק כז

הים - עשוי הוא כעין גיגית כמ"ש במלכים:

דהיינו שהים עולה לקראתו מן הים וזהו הסימן של ההצלחה של מלך פרס וכל השאר כבר היסטוריה

מלחמה בין ארה"ב ואיראן זה מה שצפוי לנו  עדחודש אלול הקרוב
ואחר כך זה מתפרץ לכאן וצריכים לעשות תשובה  שנאמר אם יעשו תשובה תהיה להם סליחה

תוקן על ידי המשקיף ב- 07/11/2008 12:32:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2008 19:13 לינק ישיר 

כתוב פה בצד השמאלי של הדף שצריך להתכופף כנגד הגל דהיינו אם האומות באים עלינו אז צריך להתכופף  דהיינו להיכנע לאומות העולם אני לא מסכים עם הדרך והשיטה הזאת כך עשינו בשואה הלכנו כצאן לטבח בשעה שאם היינו מרימים מקל ונלחמים היינו מנצחים גם אם היינו מפסידים לא אכפת לי מי כתב את זה כבודו במקומו מונח תורה היא וצריכים ללמוד
למה שניכנע לאומות העולם למה שנברח מכאן זוהי ארצנו  וצריכים אנו להילחם עליה ולא מדובר כאן בהתנשאות של כוחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה
בנצרות נותנים את הלחי השניה לא ביהדות
הלכה
הבא להורגך השכם להרגו ועוד הלכות רבות בשולחן ערוך
אם גויים באים בשבת על עסקי קש ותבן יוצאים עליהם למלחמה

שולחן ערוך אורח חיים סימן שכט

כו"ם שצרו על עיירות ישראל, אם באו (יב) על עסקי ממון אין מחללין עליהם את השבת; באו על עסקי נפשות, (יג) ואפי' סתם, יוצאים עליהם בכלי זיין ומחללין עליהם את השבת; ובעיר הסמוכה (יד) לספר, (טו) אפילו לא באו אלא על עסקי תבן וקש מחללין עליהם את השבת. הגה: ואפילו לא באו עדיין אלא רוצים לבא

אז במחילה מכבוד הרב משה ארמוני אבל לא כך לימדונו רבותינו וגם הראיה ממסכת כתובות קיא' שם מהשבועה היתה בזמן בית ראשון לא בזמנינו שאשר אנו על ארצנו ואדמתנו  אז זה כמו שנפסק בשו"ע 

תוקן על ידי המשקיף ב- 08/11/2008 19:39:44

תוקן על ידי המשקיף ב- 08/11/2008 20:04:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2008 04:43 לינק ישיר 

האם בזמן בית ראשון לא היינו על ארצנו ומולדתנו ובכל זאת הקב"ה השביע את עם ישראל שלא ימרדו באומות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2008 07:54 לינק ישיר 

כן צודק אומנם הגמרא שם מדברת שאין סכנה לא לנפש ולא לתורה הקדושה ולפי עניות דעתי הרב ארמוני היה צריך להדגיש את שתי הנקודות האלו כי אפשר היה להבין מדבריו אחרת ועל זה קראתי
יהי רצון נשזכה לגאולה הקרובה בעגלא דידן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2008 14:48 לינק ישיר 
אובאמה וגוג ומגוג

אני מביא כאן מה שנכתב באתר הדברות בתשובה לשאלה :

שלום וברכה

ככל הנראה אתה מתייחס לממצא המדהים שהתגלה בצופן התנכ"י דילוג מדהים בפשטותו.

כידוע שהצופן מבוסס על מציאת הדילוג הכי קטן של העניין אותו אנו מחפשים. ובכן נמצא שמו של אובאמה דוקא בפסוקים המתחילים את הפרקים המבשרים על מלחמת גוג ומגוג.

כך כתוב בספר יחזקאל פרק לח

א וַיְהִי דְבַר-יְהוָה, אֵלַי לֵאמֹר. ב בֶּן-אָדָם, שִׂים פָּנֶיךָ אֶל-גּוֹג אֶרֶץ הַמָּגוֹג--נְשִׂיא, רֹאשׁ מֶשֶׁךְ וְתֻבָל; וְהִנָּבֵא, עָלָיו. ג וְאָמַרְתָּ, כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה: הִנְנִי אֵלֶיךָ, גּוֹג--נְשִׂיא, רֹאשׁ מֶשֶׁךְ וְתֻבָל.

ונמצא שמו של אובאמה בפסוקים אלו בדילוג של שבע אותיות, כשהאות הראשונה משמו נמצא באות א' המסיימת את המילה נשיא, והאות האחרונה נמצא באות ה' של שם הויה הנזכר שם.

ואני מדגיש את המילה אובאמה בתוך הפסוקים:

וַיְהִי דְבַר-יְהוָה, אֵלַי לֵאמֹר. בֶּן-אָדָם, שִׂים פָּנֶיךָ אֶל-גּוֹג אֶרֶץ הַמָּגוֹג--נְשִׂי א רֹאשׁ מֶשֶׁךְ וְ תֻבָל וְהִנָּ בֵ א עָלָיו. וְ אָ מַרְתָּ, כֹּה אָ מַ ר אֲדֹנָי יְ ה וִה: הִנְנִי אֵלֶיךָ, גּוֹג--נְשִׂיא, רֹאשׁ מֶשֶׁךְ וְתֻבָל.

זהו הממצא המדובר בימים אלו.

ואני הוספתי עוד בזה, בהקשר לפרשת השבוע בו נבחר הנשיא אובאמה, פרשת לך לך המספרת על מלחמתו של אברהם אבינו בארבע המלכים. כפירושו של הרמב"ן על פי המדרש (בראשית מ"ג ב) שעניין המלחמה היתה הוראה לעתיד בארבע הגלויות שעתידים בני ישראל לגלות בין הגויים, אמרפל מלך שנער זו גלות בבל [שנער זה בבל כידוע], אריוך מלך אלסר זו נגד גלות מדי, כי אלסר היא עיר במדי, כדרלעומר מלך עילם הוא יון, כי מקודם מלך אלכסנדר בעילם כשש שנים אחרי שניצח את דריוש בן אסתר, ותדעל מלך גוים זו מלכות אדום, רמז למלך מלכות אדום שהומלך על עיר מקובצת מעמים רבים והם נפרדין לארבע רוחות העולם. והלשון במדרש 'ותדעל מלך גוים זו מלכות הזו, שהיא מכתבת טירוניא מכל אומות העולם' שהיא אומרת דעות לכל העולם כולו. ואברהם עשה אז הכנה על כלל הגלויות, שבסופו של דבר נתגבר עליהם, מעשי אבות סימן לבנים.

[ולפי הידוע המלכות השלטת בעולם היא מלכות אדום כפי שיסדו המהר"ל והאברנאל ועוד, ולפי המקורות המקובלים הרי שהנוצרים בכללותם מסמלים את מלכות אדום בעולם, היות וישוע הנוצרי היה גלגול של עשיו הרשע [עשיו=ישוע].

וכתבו בספה"ק [באלשיך הק' ובשל"ה הק' ועוד ועוד, ראה באריכות בספר שם משמואל] הביאור עפ"י מאמר הזוה"ק שבאחרית הימים יבואו כל הרשעים האלה אמרפל, אריוך, אלסר, תדעל, שהם הם ראשי המלכיות ששעבדו בעם ישראל בסוד הגלגול, ויקבלו את עונשם על מה שהרעו לישראל, וכן מפורש בדניאל (ב' מ"ד) וביומיהון די מלכיא אנון יקום אלה שמיא מלכו די לעלמין לא תתחבל, הרי מפורש שכל המלכויות יהיו אז. ובעיקר יהיה באחרית הימים זה המלך ששמו תדעל שהוא מלך גויים רבים שיסמל את מלכות אדום, ואותו יכניע המלך המשיח במהרה בימינו.

ועשיתי חשבון בערך המספרי של שמו של הנשיא הנבחר, ברק חוסיין אובאמה [501], עם ג' [3] השמות שלו, בגימטריה 'תדעל' [504]. ויותר חזק כשהוא נקרא 'ברק חוסיין אובאמה' בן 'ברק חוסיין אובאמה' [ראה ויקיפדיה].

ובספה"ק מגלה עמוקות (על התורה - פרשת נח) שגוג נשיא ארץ המגוג מלבד שיהיה זה תדעל מלך גויים כאמור, הרי שהוא גלגול מנמרוד, שבא תחילה בסנחריב, שבימי נמרוד היה הניפוץ על פני כל הארץ, וגם בימי סנחריב היה הבלבול בכל האומות, ונרמז סוד זה בפרשת הפלגה מן הארץ ההוא יצא אשור ר"ל סנחרב מלך אשור הי' מגלגול דור הפלגה שהוא נמרוד שהוא סנחריב ואמרו בגמ' שהוא גוג ומגוג שיבא עם ע' אומות וילחם על ה' ועל משיחו, ובילקוט שמעוני (בראשית - פרק יד - רמז עב) שלש שמות נקראו לו לנמרוד, כוש נמרוד אמרפל. כוש שהיה כושי ודאי, נמרוד שהעמיד מרד בעולם, אמרפל שהיה אמירתו באברהם שאמר לו לירד לכבשן האש. ומצאנו רמז גם על היותו שחום עור.

ומסיים המדרש תוך כדי דיבור הנ"ל: "אם ראית מלכיות מתגרות אלו באלו צפה לרגליו של משיח תדע לך שכן מצינו בימי אברהם על ידי שנתגרו מלכיות אלו באלו באת גדולה לאברהם".

בהצלחה - מנשה ישראל

נ. ב. יש לציין כי גוג ומגוג הם שני מרכיבים במלחמה העתידית, גוג אינו הנשיא של מגוג.

לגבי מיקום ארץ מגוג משם תתעורר המלחמה לעבר ארץ ישראל, אני סומך על המחקר הנפלא שבאתר זה:

http://hashem1.net/index.php?p=360&sn=%D7%92%D7%95%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%92%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7.htm

וככל הנראה המחקר השיג את האמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2008 15:17 לינק ישיר 

כבודו חולק על המפרשים שהבאנו שכולם אומרים שגוג הוא הנשיא או המלך או ראש הממשלה מה שתרצה ומגוג היא האומה

רש"י יחזקאל פרק לח

אל גוג - כך שם המלך:

המגוג - שם האומה כד"א גומר ומגוג
אם זה אי אפשר להתווכח אלא אם כן יש לכם מקור אחר שאומר מה שאמרתם
 וכן גם

רד"ק יחזקאל פרק לח

נשיא ראש משך ותובל - גוג הוא מלך מגוג ומלך שתי האומות האלה משך ותובל ובאמרו נשיא ראש הוא ענין כפול במלות שונות והוא סמוך על סמוך וכן מבחר וטוב לבנון מספר מפקד העם:

וכן גם

מצודת ציון יחזקאל פרק לח

גוג - כן שם המלך:

המגוג משך ותובל - שמות אומות והיו מבני יפת כמ"ש בני יפת גומר ומגוג ומדי ויון ותובל ומשך ותירס
ולגבי המיקום של מגוג כתב כבר המלבים אין אנו יודעים עתה מי הם אז מי הוא זה שיבוא ויאמר שהוא השיג יותר מהמלבים והוא יודע מי זה מגוג
קשקוש במיץ עגבניות
כולם יכולים רק לנחש ולהעלות סברות
אבל לבוא ולאמר שהמחקר השיג את האמת
מי הוא החוקר אתר השם 1 יותר גדול לנו מהמלבים
לאן הגענו בטשטוש הזה של הגלות אנא ה' הושיענא נא
צריך לקחת את הדברים בפרופורציה ולא להיכנס לגוזמות מיותרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 09:25 לינק ישיר 

לגבי הדילוג...יש לי שאלה....

איזו משמעות יש לשם אובאמה? הרי זה שם משפחתו ולא שמו שלו? האם זה משנה?

אותה שאלה לגבי הדילוג שהובא בזמנו ברצח יצחק רבין:
"אש אש רע ברבין" (לא זוכר את הפסוק  בפרשת לך לך כרגע)...שוב מה זה "רבין"?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > גוג ומגוג והנבואות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.