לכל מי שיש ידיעה מצדיקי הדור על עניני גאולה משיח גוג ומגוג וסתם נא לשמחנו ולהביא את הידיעה
ידיעה ראשונה הרב אמנון יצחק אמר שמלחמת גוג ומגוג תתקיים תוך שנתיים
מה דעתכם על הידיעה
או האם לכם יש איזשהו תאריך אחר לגוג ומגוג
נשלח ב-30/10/2008 15:35
הרב תדהר מכוכב יעקב קיבל מסרים .... האם בפורים יהיה שינוי
הרב תדהר מכוכב יעקב , אדם גדול בתורה ובקבלה העמיד תלמידים הרבה , אמר לפני כחודש או חודשיים אנני זוכר מתי שמעתי זאת.
רק השבוע קבלתי ברור את דבריו מאדם ששוחח איתו לאחר הרבה שמועות מה הוא בדיוק אמר באותה תקופה.
והרי דבריו שלושה מסרים קיבלתי משמים שיקרו עד פורים
1. הדולר ירד ל 3.66 טעות 3.36
2. כוננות גבוהה בצה"ל
3. להוציא כסף מהבנקים.
כמו כן ר אלעזר אבוחצירא אמר להיות בארץ בפורים .
ר דוד אבוחצירא אמר שבין פורים לפסח יהיה דבר מאוד משמעותי.
מה שהדבר אומר שיש למהר לחזור בתשובה עד פורים.
אני מגדיר זאת כך מכונת הכביסה מוכנה להפעלה , ורק הקב"ה אמור להחליט מתי להפעיל זאת , היות והוא רוצה שתשובתינו תהא שלימה הוא אינו מודיע מתי המכונה תופעל , אבל היא יכולה להיות מופעלת בכל רגע.
מה שעוד נראה לי כשהמכונה תתחיל לפעול , יוכלו לחזור בתשובה ,אבל אז התשובה תהא כרוכה ביסורין .
ועל כן יש להזדרז לחזור בתשובה כשעוד נהנים מהספק , והתשובה גבוהה יותר
נשלח ב-30/10/2008 15:36
בהתיחס לחלומו של הרב תדהר אילון אזולאי לפני תשעה חודשים כי הדולר יצנח עד פורים ויגיע ל3.36 ויש לברוח מהבנקים חודשים אחרי פורים שעבר מתפלא אני על אותו תל ציון מדוע לא כתב את דברו הרביעי כי במחצית שנת תשס"ט תתחמם הגיזרה עם אירן וישראל תתקוף. כולנו תפילה לשלום ולרחמים מה'
נשלח ב-30/10/2008 16:25
הרב כדורי, זצק"ל, לפני שנתיים אמר:
"הגאולה תוביל למצב של שלום עולמי וחיי אושר, ומגיעה דווקא על-ידי אדם שהופך למנהיג וכל מערכות השילטון נמסרות בידיו. סימן ההיכר של הנהגתו הוא להוביל את ישראל בדרכי נועם ואהבה ללכת בדרך היהדות
מפליא לראות שנבואת הרב מתקיים ממש מול ענינו...
הרב שמואל אליהו והרב יעקב יוסף חוברים להקמת מפלגה דתית חדשה. הרב שמואל אליהו: "אבי אמר בטרם אושפז כי הגאולה תלויה בזה"
הרב אליהו אף גילה כי אביו הרב מרדכי אליהו לפני שנפל למשכב דיבר על הצורך בהקמת מפלגה מאוחדת ובאחדות בין הרבנים: 'יומיים לפני שנכנס להתאשפז בחול המועד פסח הוא אמר לאחד האנשים הקרובים כי זהו הדבר החשוב ביותר: 'בזה תלויה הגאולה'. כשאנחנו שמענו את הדברים ממש הזדעזענו.
ובהמשך שאל את אבי מורי ומה על כלל ישראל. והרב אמר לו: 'האחדות של הרבנים תביא את האחדות של הציבור הדתי כולו וגם כל האחרים יצטרפו לאחדות זו'.
'כשאין אחדות אי אפשר שתהיה סייעתא דשמיא'
הרב אליהו אמר שלמפלגות הדתיות כיום אין סייעתא דשמיא, ורק הקמת מפלגה בראשות הרבנים תביא להצלת היהדות הדתית בארץ.
'כשאין אחדות אי אפשר שתהיה סייעתא דשמיא, ולכן רואים שכל ההישגי העבר הולכים לטמיון. לכן הרבנים דוחפים את הציבור והעסקנים כדי שתהיה מפלגה אחת בהנהגה של תורה.
הציבור צריך להבין שהאחדות והקמת המפלגה בראשות הרבנים אינה פריבלגיה, אלא הכרח של המציאות הקיימת. אם לא נצעד ביחד נאלץ להתמודד עם מצבים קשים מאד בעתיד.'
הרב שמואל אליהו הוסיף: "הציבור הכללי נבוך מראש ממשלה שיש לו כל כך הרבה תיקים. רק בגלל שאין מנהיג שיכול להוביל אותו, הציבור נותן לאולמרט למלוך.
שמונים אחוז מהעם הם מסורתיים, חלקם הגדול לא הולכים לבחור כי אין בשביל מי. כשיהיה מועמד דתי אמין וערכי - הוא ינצח ובגדול".
מי לדעתך יכול לעמוד בראש אותה מפלגה?
לא הולכים לסדר כאן עבודה למישהו. צריך לדעת שהעיקר הוא איש תורה ומצוות אמיתי שלא מתבטל בפני החילוניות והערכים שלה. שהוא נאמן בהחלט לתורה ולמצוות ללא פשרות. יש עשרות אנשים כאלה רק שהם לא דוחפים את עצמם קדימה. הרבנים צריכים לבחור מי מביניהם הוא הכי מתאים, גם הציבור יגיד את דעתו. יטילו עליו את המשימה והוא יעשה ויצליח
לכל העצלנים הנה הדברים שרק שפה ושם יש בעיה הגלל שהפכתי את זה מגיבריש לעברית
אתם יודעים שעכשיו יש ]כאלה ש[מתחילים לעורר גזירות על עם ישראלת
כמוהפרסים האלהץ הם מחכים מתיץץץ
"עשושונא ליעקב"ת תדעו לכםת זה כללץ זו הלכה: עשו שונא ליעקבץ אומות
העולםמאז ומתמיד לא יכולים לסבול את עם ישראלץ תמיד הם מחפשים
בכלדרך איך להאביד אותנו מהעולםת ח"ו אבל הקב"ה לא יתן בידם
אבל כמו שהם הכריזו בשבוע שעברת ח"ו למחוק את עם ישראלת בדיוק
בליל שישי אנחנו לומדים פה זוהר בכל ליל שישית אחרי שחוזרים מהכותלת
לומדיםזוהרץ בא לנו בדיוק זוהר של "שלח לך"ץ אומר הזוהר: דע לךת
עתידה פרס שתעלה בארץ ישראל 45 קילומטרים בערך )לפי חישוב
הפרסאותשל הזוהר( מירושליםץ אתם יודעים איפה זה? זה באיזור דימונה
באיזור הכור האטומיץ והיא )פרס( תעשהת בר מינן מה שאומר הזוהרת 12
חודשיםמלחמה גדולהת עד כדי כך - אפילו תחסל את משיח בן יוסף כך
אומר רבי שמעון בר יוחאיץ עד כדי כך אל תחשבו שהדברים האלה הם
דבריםשל מה בכך
תדעו לכםת אם יקום אחד )מהגויים( וירצה לעשות את זהת ויתחיל לעשותת
יצטרפו אליו הרבה חברים מאומות העולםץ *הרבה* חברים יצטרפו אליוץ
ו]יהירצון[ שלא יהיה ח"ו בעיות לעם ישראלת שאחד לא ייפגעץ כל נפש אחת
יהודית שנפגעת זה אסון גדול לעם ישראלץ אסור לתת שיהודי אחד ייפגע!
מה העצה? )ההסבר המלא בקטע הוידאו(
ביום רביעית בהמשך השבוע )לת תשרי(ת לאחר שתיקה ארוכה של חודשים בנושאי אחרית
הימיםתדיבר ראש ישיבת "אור דוד"ת כבוד הרב המקובל דניאל זר שליט"א על עניין פרס
וגוג ומגוג והסביר כמה אנו קרובים למלחמה האחרונה לפני הגאולה השלימה של עם
ישראל
לצפייה בקטע הוידאו של הדבריםת לחצו כאןץ
להלןציטוט של מה שנאמר בקטע הוידאו:
"כלמה שקורה בעולם לא קורה אלא רק בשביל עם ישראל"
תדעו לכם דבר אחד: סימן אחד בידית שגוג ומגוג קרובץ אני דיברתי בעבר
על גוג ומגוג כשהיתה מלחמת המפרץ אמרו שזה גוג ומגוגת אמרתי לכולם:
תראות הגמרא אומרתת והמדרש אומרת והזוהר אומרת שיש סימן אחד מתי גוג
ומגוג קרוב אתם יודעים מה הסימן?
הגמרא אומרת: חורבן בית המקדש התחיל מפרס חורבן העולם יתחיל
מפרס הזוהר והמדרש אומרים: גוג ומגוג יתחיל מפרס
כשהיתהמלחמת המפרץ אמרתי לכם: כל עוד פרס לא באמצעת אין גוג
ומגוגץעכשיות שימו לבת פרס מתחילהץץץ כל העולם פוחד מפרסץ עכשיו היא
מתחילהלדבר "למחוק את ישראל"ת למחוק את איראן יותר נכוןץץץ
רבותייתשימו לבת עכשיו מדברים כל העולםת שהם רוצים לעשות נשק אטומיץ
תבינודבר אחדת רבותיי: אנחנו עם ישראלץ כשאומריםת חס וחלילהת "למחוק
אתישראל"ת זה כמו שאומרים להוריד את השמש מהעולםץ עולם בלי שמש
לאעומדת ועולם בלי עם ישראל לא עומדץ צריך לדעתת אנחנו עם ישראל זה
השמששל העולםת האור של העולםץ
אומרתרגום יהונתן בן עוזיאל: למען ירושלים לא אשקוטת ולמען ירושלים לא
אחשהתאומר התרגום יהונתן בן עוזיאל: אם עם ישראל לא בשקט - אז כל
העולםלא בשקטץ תראות אנחנו על המפה בקושי נקודה קטנהת אנחנו אפילו
לאהמעשר של הסיניםץץץ וכל הזמן ברדיו ובחדשותת כל העולם כולות כל
היוםבחדשות: ישראלת ישראלת ישראלץ למה? אם הלב של האדם לא בריאת
כלהגוף לא בריאץ כשעם ישראל לא בשקטת כל העולם לא בשקטץ רבותיית
צריכיםלהתעורר ולהתחזק!
נשלח ב-2/11/2008 10:40
כ"ק האדמור מצאנז
נשלח ב-2/11/2008 15:38
נו.... אנחנו ממש על סף הגאולה השנה היא שנת פקידה
צריכים להתעורר בתפילה תשובה תורה וכו'
רבי נחמן מברסלב כותב בספר המידות אמונה אות נא
שמשיח יבוא בשנת ברכה
אם מישהו יכול לפצח את הקוד הזה אני מאוד ישמח יש לי משהו אבל בוא נראה מה אתם אומרים
נשלח ב-6/11/2008 21:05
הרב חיים קנייבסקי התייחס בקצרה (יום ד', 5.11.08) לבחירתו של ברק אובמה לנשיא ארצות הברית, ואמר כי אין זו הפעם הראשונה בה עולה שחור למלכות. כך נודע ל-News1.
ביהדות נחשבים אנשים בעלי גון עור שחור לצאצאיו של חָם, בנו של נוח, שעליו נאמר "עבד יהיה לאחיו" (שם ויפת). הרב קנייבסקי אמר כי הנשיא החדש הוא בבחינת "עבד כי ימלוך", וציין כי יש לכך תקדים היסטורי כאשר הורדוס, שהיה שחור גם כן, עלה למלוכה. "הורדוס עשה צרות לעם ישראל, אבל גם בנה את בית המקדש", ציין הרב.
דמות שנויה במחלוקת
היחס לדמותו של הורדוס הוא אמביוולנטי. הוא היה בן למשפחת גרים, והחל למלוך על ממלכת יהודה בשנת 37 לפני הספירה לאחר שכבש את ירושלים מידי המלך החשמונאי האחרון - מתתיהו אנטיגונוס. הורדוס הוכתר למלך בחסות הסנאט הרומאי, שאף שלח צבא לעזרתו.
דעתו של הרב קנייבסקי משמעותית, מאחר שהינו דמות אהודה בכל שכבות הציבור החרדי, ונחשב כמי שברכותיו מתקבלות. הוא בנו של ה"סטייפלער", הרב ישראל יעקב קנייבסקי, מבכירי הרבנים הליטאים בדור הקודם וחתנו של מנהיג הציבור הליטאי הרב יוסף שלום אלישיב.
הרב קנייבסקי הרגיע ואמר על בחירת אובאמה: "אין מה לחשוש. יהיה בסדר".
הרב מצגר: לב מלכים ביד השם
גם הרב הראשי לישראל, יונה מצגר, התייחס לבחירתו של ברק אובמה. בטקס השבעת חברי מועצת הרבנות הראשית לישראל, אמר: "כידוע, לב מלכים ושרים ביד השם, וכולנו תפילה שהשם ייתן בליבו לעמוד לצד העם היושב בציון ולצידם של יהודי ארצות הברית. לפני זמן מה הוא ביקר בארץ הקודש, ובחור ישיבה שלף את הפתק שתחב בין אבני הכותל, והגדיל לעשות והפיץ אותו בתקשורת. אני מבקש ראשית למחות על המעשה המביש הזה, אבל לאחר שפורסם מה שנכתב שם, אני רוצה לומר לכולנו שמי שגדל ומתחנך על כאלו ערכים – מצליח!".
הרב מצגר לא הסתפק בכך, וציטט מן הפתק שטמן אובמה בין החרכים: "סלח לי על חטאיי ועזור לי להישמר מפני הגאווה ומפני היאוש. תן לי את החוכמה לעשות את מה שנכון וצודק ועשה אותי לכלי לביצוע רצונך".
נו נו............
נשלח ב-16/11/2008 15:11
שיעור של הרב שלום ארוש בארה"ב ביום חמישי האחרון
Refugees in Pajamas
"Those who don't come to Israel while they still can may be lucky to escape from the USA with a plastic bag and a pair of pajamas." Rabbi Shalom Arush made this devastating statement in his public lecture in Hebrew several hours ago. His source is impeccable - 2 of the leading Kabbalists of this generation, whose previous predictions have been right on target. Rabbi Shalom is neither partisan nor does he care about politics, whether in Israel or overseas. Yet, he said, "The near eighty percent of America's Jews who voted for Obama will soon be called upon to suffer the consequence of their choice." What consequence?
בכללי הוא אמר כך:
כל אלו שיכולים לבוא לישראל ולא עושים כך יהיה להם מזל אם הם יוכלו לברוח מאמריקה עם שקית פלסטיק וזוג פיג'מה
מה יודע הרב שלום שאנחנו לא יודעים? כנראה משיח כבר כאן אין לי הסבר אחר!!!
לקריאת הכתבה
http://lazerbrody.typepad.com/lazer_beams/2008/11/refugees-in-pajamas.html
תוקן על ידי המשקיף ב- 16/11/2008 15:09:56
נשלח ב-16/11/2008 16:57
לפי הקטע שהבאת גם כתוב שאותם 80 אחוז מהיהודים
שהצביעו אובאמה - ישאו בתוצאות של הבחירה שלהם.
אבל מכל מקום הרב קנייבסקי אמר שאין מה לחשוש - אז אני לא חושש.
נשלח ב-16/11/2008 17:27
בנוגע לפתק ששם אובמה בכותל.
אל תשכחו שגם אחמדי 'מאמין' וגם החמאס 'דתיים'..
נשלח ב-16/11/2008 20:52
ידחירשופי
לגוי אין אמונה כך לימדו אותי חז"ל
חכמה בגויים תאמין .....אמונה בגויים אל תאמין
כמו שכותב בעל התניא את דברי הגמרא
"חסד לאומים חטאת"
כל דעבדין לגרמייהו עבדין
פירוש מילולי
כל שהם עושים לעצמן הם עושין
אבל למדתי מהפתק שאובאמה אומר שיש לו חטאים
מעניין על מה הוא חשב כשהוא כתב את הפתק על איזה חטא הוא מדבר???
(דרך אגב יש לך התחייבות פה בפורום להביא חידוש על אומן או ברסלב שלא שמעה אוזן משהו כזה כתבת.)
נשלח ב-17/11/2008 08:08
הרב קנייבסקי אמר לחתן שרצה לעשות את החתונה בחנוכה שזה לא זמן טוב שכולנו נהיה במקלטים בחנוכה
Then his fourteen year old daughter came home and mentioned that when she was at her friend's house, it came up that someone had asked Rav Kanievsky last week about making his wedding during Chanukah. Rav Kanievsky said that it wasn't such a good idea, as during Chanukah we will all be in bomb shelters
http://geulahperspectives.blogspot.com/2008/11/rav-kanievskys-psak.html
נשלח ב-17/11/2008 10:58
המשקיף
בגלל זה ציינתי שאחמדי "מאמין" במרכאות.
לגבי ההתחייבות שלי יש כמה מניעות לגבי זה , גם לגבי תוכן הדברים , לגבי האופן שבו הם מוצגים ולגבי זהות הרב בעל החידושים , שכן מדובר בתוכן דברים שהם גילויים ברוח הקודש של רב שהוא נסתר מאוד , אם כי הוא תלמיד מובהק של הרב אליעזר ברלנד.
תאמין לי שלא שכחתי , אני עובד על זה. בקרוב חלק מהדברים יוצגו באשכול 'אומן'.
נשלח ב-17/11/2008 15:00
חזק וברוך ויפה שעה אחת קודם
דרך אגב ראית את הכתבה על הרב אליעזר ברלנד של עיתון הארץ