בית פורומים הנה ימים באים

אקטואליה וחדשות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2008 18:55 לינק ישיר 

יערה
 בקשר לולס ישראל הדברים הם קשים מצד אחד כמו שהדברים כתובים בגזר הדין שהוא גרם חבלות  ודימומים בראש של

התינוק בגלל שהוא העיר אותו משנתו והוא טלטל אותו לצדדים וכו'

אם אכן הדברים נכונים אז הוא הרג את הילד ולא אכפת לי מאיזה משפחה הוא בא וכמה הוא מתמיד בישיבה בשבילי הוא

מפלצת ולא יותר

אבל ויש פה אבל אם אין הדברים כפי שהם מובאים בגזר הדין

אז יש מקום לחמלה כלפיו

ונסתרות מי יודיענו?

________________פסק הדין_

http://my.ynet.co.il/pic/news/1811/doc1%20(18).doc

תוקן על ידי המשקיף ב- 18/11/2008 19:22:57

תוקן על ידי המשקיף ב- 18/11/2008 20:07:22

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2008 20:48 לינק ישיר 

הסקרנות הורגת. למה היה צריך את התמונה הזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2008 21:01 לינק ישיר 

כדי שמישהו יתעורר פה וישאל את השאלה שלך
וכדי שלא תישארו אדישים כלפי הפורום
וגם תגיבו לא רק תצפו אז רציתי להחריד אותכם קצת
(זה לא אישי זה כללי)
ברוכה הבאה לפורום

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2008 21:18 לינק ישיר 

זהירות סקרנות יכולה להרוג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2008 07:32 לינק ישיר 

לגבי הפרשה התפרסם אתמול באתר צופר חלק ממה שהסתירו בסיפור

חשיפה מצמררת של צופר: השקרים של המשטרה (פרק 6)  

מסמך מזעזע החושף כיצד הפיצה משטרת ירושלים, בראשות הדובר, שמוליק בן רובי, את עלילת הדם נגד ולס

מאת :שמואל קופר יום שני,17 בנובמבר ,2008

בפרק הנוכחי נביא ציטוטים מתוך עדותה של עליזה ארוך, חוקרת במשטרת ירושלים, שלה ניתן אחד התפקידים העיקריים בהצגה המבישה של עלילת הדם שרקמה המשטרה נגד ישראל ולס ובאמצעותה יצאה למסע הסתה אנטישמי מכוער נגד כל ציבור החרדים לדבר ה´.

בחקירת הראשית סיפרה עליזה ארוך שולס פרץ בבכי במהלך חקירתו על ידה, סיפור שנועד לשכנע את בית המשפט שמדובר באקט של "חרטה" על כך ש"רצח" את תינוקו.

בחקירה הנגדית, שואל אותה עו"ד אביגדור פלדמן, הכיצד לא ציינה זאת בדו"ח הכתוב של החקירה ורק אח"כ – כלומר, בשלב גיבוש עלילת הדם –"נזכרה" בכך:

ש: באיזה שלב של החקירה הוא (ולס) פרץ בבכי?
ת: לא יודעת. באחד השלבים. אני יושבת וכותבת לי?
ש: בחקירה הזו הוא לא מודה? בשום דבר שהחשדת אותו?
ת: הכל כתוב

הערת הכותב: ולס לא הודה בכלום במשטרה, וה"הודאה" שעל פיה הורשע, הוצאה מפיו במרמה ובכזב, ע"י שוטר בשם אבי בריקמן, כפי שראינו בכתבה קודמת.

ש: את בשלב זה חשדת בו?
ת: כן
ש: והוא מוסר חקירה על פני שני עמודים שעיקרה הטענה שהתינוק קיבל מכה שלא בכוונה? ת: טען מה שטען. הכל כתוב
ש: אני מפנה אותך למשל לשו´ 14, שו´ 17, שו´ 31
ת: או קי
ש: הטיעון שלו הוא שהוא נענע את התינוק והתינוק נפל והוא קיבל מכה לא רצונית?
ת: הוא אמר ´אז הוא בכה ואז הפסיק לבכות. בכה לא הרבה. היו כמה שניות שבכה´.
ש: הטענה העיקרית שהתינוק קיבל מכה שלא בכוונה, זה נכון?
ת: אני מקריאה מה שהוא אמר
ש: תקראי ותעני לשאלה האם זו היתה גרסתו בניגוד לטענה שהוא חבט בו בכוח. הוא לא אישר שחבט בו?
ת: נכון
ש: וזה לאורך שני עמודי החקירה?
ת: מה שהוא אמר כתבתי.

ש: למרות שהוא לא מודה פתאום הוא פורץ בבכי. כמו שאת חוקרת זה לא הנחקר הראשון שחקרת. גם אני זה לא החקירה הראשונה שראיתי ולא ראיתי חוקר שלא ירשום החשוד פרץ בבכי משום שזה יכול להצביע על תודעת אשמה. יכול להצביע על דבר שהוא מסתיר. איך זה לא רשמת בשלב זה החשוד פרץ בבכי?
ת: לא רשמתי
ש: הוא מכחיש. למה שיפרוץ בבכי? אנשים שפורצים בבכי בהסתמך על הנסיון הלא קצר שלי הם אנשים שמתוודים. שפתאום הוא לא יכול להכיל את האשמה והיא פורצת החוצה בבכי?
ת: אני לא פסיכולוגית. אני בסה"כ חוקרת ולא מפרשת את הרגשות למה ואיך בכה פה . אני אומרת עובדה הוא בכה.
ש: אני אומר לך לא היה ולא נברא. אני אומר לך שאם היה פורץ בבכי היית רושמת את זה והיה צריך להיות לזה איזה שהם סימוכין בהודעה?
ת: הוא בכה ואני עומדת על כך ואני לא ילדה קטנה.

ש: הזמינו אתך כי את מתמצאת בפרשת מולדובה? מה זה מולדובה?
ת: סיפור דומה. התעללות בתינוק שהתינוקת שוכבת כמו פגר.
ש: את חקרת את הפרשה?
ת: הצוות שלי
ש: ז"א שמלכתחילה מרחף מעל הסיפור הזה אפשרות של התעללות בתינוק?
ת: כן

הערת הכותב: מכאן מתברר שכבר בשלב זה הבינו גורמים בכירים במשטרת ירושלים, הידועים ב"אהבת" החרדים שלהם, שנפלה בידם הזדמנות של אב אומלל ומבולבל, אברך חרדי, מן התאונה הטרגית שאירעה לבנו – והם החליטו להתחיל לרקום את עלילת הדם.

ש: וולס מספר לך סיפור של נפילה לא רצונית. את אומרת לו שאת לא מאמינה לו?
ת: לא זוכרת אם אמרתי לו. שאלתי אותו עוד שאלה ועוד שאלה.
ש: מהנסיון שלך כחוקרת כשהנחקר אומר לך דברים שאינם תואמים את ההרגשה שלך את לא אומרת לו אתה משקר?
ת: יכול להיות שכן אבל אני לא זוכרת אם במקרה זה אמרתי או לא אמרתי.
ש: האם הרמת את קולך עליו?
ת: לא לא
ש: האם אמרת לו במהלך החקירה שתעצרי אותו, שהוא ייעצר?
ת: יכול להיות בסיטואציה כזו ואחרת אמרתי לו.
ש: האם נכון שאמרת עליו חבל עליך נשמה טובה שלי? את משתמשת הרבה במילה נשמה?
ת: יכול להיות. אני לא כותבת את כל מה שאני אומרת
ש: האם לא נכון שאמרת לו חבל עליך. אתה תשב בבית סוהר עם פושעים ואנסים?
ת: לא אמרתי
ש: את חוקרת והיית מתוסכלת. הוא מספר מבחינתך סיפור שלא היה ולא נברא. על נפילה לא רצונית. ואת מאמינה שמדובר בהתעללות. איך את משכנעת אותו לדבר?
ת: אני עושה כל שלאל ידי כדי לשכנע ולהביא למתן עדות
ש: לא תגידי לו תלך לבית סוהר. תשב עם פושעים ואנסים. אתה בחור טוב. נשמה טובה?
ת: לא יודעת אם אמרתי דבר כזה. לא יודעת מאיפה אתה לוקח את זה?
ש: מאיפה את חושבת הבאתי את זה.אני לא הייתי שם אבל היה שם מישהו אחר?
ת: מי שמכיר אותי יודע בדיוק איזה אדם אני ועד כמה אני מנוסה ועד כמה ההליך הזה לא אני
ש: אני מבין שאת לכל אורך הדרך עד הסיום חשת אליו בכל זאת רגשות אמהיים, נכון?
ת: בחיי
ש: מתי חלפו הרגשות האלה?
ת: לא חלפו. אני נהגתי בו בכבוד. בתחושה של לא לפגוע בו ובאמת באמת תסתכל לי בעינים, אמרתי די לו. הוא עבר מה שהוא עבר. אני לא צריכה להוסיף.
ש: לא רצית לפגוע בו פגיעה מיותרת?
ת: בחיי ותאמין לי.
ש: כמעט והייתי מאמין לך לולא ראיתי מה שאמרת לתקשורת.

בשלב זה חושף עו"ד פלדמן את מה שהתרחש מאחורי הקלעים במשטרה סביב אותה חקירה. הוא מתאר כיצד פעלה ארוך במסגרת "קרקס מעצר" וכיצד שיקרה לתקשורת, בהדרכת דובר המחוז:

ש: קיבלת אישור לדבר עם התקשורת?
ת: כן. מהדובר.
ש: פנית לדובר?
ת: אני?
ש: הדובר אמר לך לפנות אל התקשורת?
ת: כן. הדובר הוא שמוליק בן רובי והכל נעשה בליווי שלהם. היתה איתי סיגל עוזרת הדובר.

הערת הכותב: על פי העולה מעדות זו, שמוליק בן רובי הוא הרוקח העיקרי של עלילת הדם נגד ולס. מדובר ב"אוהב" חרדים מושבע, אדם שגרם צרות רבות לציבור החרדים לדבר ה´. כותב שורות אלה נפגש עם בן רובי בנסיבות לא שמחות, בוועדה של בית המחוקקים, כאשר סייע בתחקיר שערך, לח"כ בניזרי מש"ס, שהעלה לדיון את התעללות שוטרים באנשים חפים מפשע בירושלים רק משום שהם "חרדים", בתקופת "הפגנות השבת" ברח´ בר-אילן. בן-רובי הופיע בוועדה יחד עם מאיר עמית, מפקד המחוז דאז, והם שיקרו שם במצח נחושה.

ש: את זוכרת מה אמרת לתקשורת?
ת: אם תזכיר לי אגיד לך
ש: גם כשדיברת אל התקשורת ראית לפניך אדם שנפגע מספיק ולא צריך לפגוע בו עוד?
ת: זה שונה מאשר כאשר עומד בפניך בחור שקצת בוכה וקצת קשה לו כמו שאתה מדבר כשהוא לא לפניך ומדבר על על איך שהמציאות איך שהיא קשה
ש: דיברת לתקשורת על המציאות נכון? לא הגזמת ולא הפרזת. דיברת בדיוק על המציאות? האם דיברת לתקשורת על מה שהיה בחקירה באמת ולא הגזמת הפרזת או העצמת בצורה הכי מגעילה את הנאשם?
ת: ככה אתה רואה את זה?
ש: אמרת לטלוויזיה שהוא הטיח את ראשו של התינוק בקיר, אמרת?
ת: יכול להיות
ש: אני אומר לך בהסתמך על החומר שבפני שהוא הכחיש בצורה חד משמעית שהטיח את ראשו של התינוק בקיר. על בסיס מה אמרת את זה?
ת: אני יודעת שהוא הודה במיוחס לו
ש: את יודעת במה הוא הודה בפני בריקמן. קראת את זה?
ת: לא קראתי. שמעתי מבריקמן
ש: את הולכת לתקשורת ואמרת דברים נוראיים עליו ותיכף גם נראה וגם נשמע, מבלי שקראת את ההודאה?
ת: לא היה ולא נברא. לא מיניה ולא מקצתיה ממה שאתה אומר
ש: אנחנו מראים קטע מתוך חדשות הוט ירושלים 10.4.06. איפה את מתראיינת פה?
ת: בתחנה
ש: וזה לאחר שהדובר אמר לך תתראייני לתקשורת. אמרת שהוא הודה שחבט בו בכל מה שאפשר. בכל דרך אפשרית. הוא נשך אותו. צבט אותו. היכה בו בסטירות ואגרופים והטיח את ראשו בקיר. על בסיס מה? הוא יושב במעצר בשלב הזה ואת משתלחת בו בתקשורת. בשביל מה?
ת: אני הלכתי לתקשורת לא כי אני ביקשתי. אנחנו הלכנו לצלם אותו את התינוק. והיתה נשיכה (מצביעה על הצואר) וצביטה (מאחורי האוזן) ואמרתי את מה שראיתי.
ש: הוא הודה בפנייך שהיכה צבט וחבט את הראש בקיר?
ת: אמרתי בדיוק מה שאמרתי לשופטת עכשיו
ש: אמרת שהוא הודה בכל מה שאמרת עכשיו. איפה הוא אמר את זה?
ת: הוא הודה במיוחס לו אצל בריקמן
ש: ועל זה הסתמכת מבלי שקראת. ויותר מזה, נגיד שהוא הודה. החקירה לא הסתיימה. לא הוגש כתב אישום. הוא נמצא במעצר? מה הענין הזה ללכת לתקשורת?
ת: אמרו לי להתראיין. לא אמרו לי מה להגיד. אמרו לי להגיד הכל.
ש: מתי הדובר אמר לך להגיב? ההודעה הזו היתה ב 10.4 . אני יכול להניח שזה היה סמוך למועד הזה שהדובר אמר לך להתראיין ואז הגיעו צלמים לתחנת המשטרה?
ת: לא יודעת. צלמים היו גם בביהמ"ש.
ש: אנחנו הולכים אחורה ל 4.4 היה הליך מעצר שאת השתתפת בו. האם לפני הליך המעצר אמר לך הדובר תתראייני לתקשורת אחרי המעצר?
ת: הייתי מלווה ע"י סגן הדובר נדמה לי, סיגל.
ש: סיגל סגנית הדובר באה איתך כבר להליך המעצר. מה זה קרקס מעצר? מה זה יחסי ציבור המעצר? מה זה?
ת: אתה שואל אותי בתור מה?
ש: אבל שלחו אותך לפרונט? הדובר גם הוא ידע מה קורה בחקירה?
ת: כן הם מתעדכנים
ש: והיא אמרה לך מה להגיד בסיום המעצר?
ת: היא לא אומרת לי מה להגיד
ש: את אמרת בסיום המעצר דברים נוראים
ת: לדעתך
ש: לדעת כל בן אדם. שאין להם שחר
ת: זה היה מקרה נורא
ש: אמרת שהוא טען דבר נוסף. שהילד נולד עם מום ושהוא בעצם לא רצה אותו. איפה הוא טען את זה? שהוא לא רצה בו ולכן הרג אותו. איפה זה כתוב?
ת: לי הוא סיפר שהילד נולד עם מום בצואר.
ש: איפה הוא אמר שהוא לא רצה אותו?
ת: אני באמת לא יודעת איפה
ש: איפה אחריות שלך?

ש: לגלי צה"ל התראיינת באותו יום לירון וילנסקי. שם אמרת ´הוא נתן לו סטירות. נתן לו אגרופים. חבט את ראשו בקיר. מעבר לכך. מיום שהילד נולד הוא מכה אותו´.
ת: יכול להיות שאמרתי. לא נאמרו דברים שהמצאתי אותם. נאמרו דברים שזו לא פעם ראשונה שהוא הכה אותו.

שאלת בית המשפט: מאיפה את יודעת?
ת: אני לא המצאתי את זה. אני לא יודעת מאיפה הבאתי. לא המצאתי

עו"ד פלדמן: גם התראיינת לעיתון. אין כמעט כלי תקשורת שלא התראיינת אליו. התראיינת לידיעות אחרונות: ´לא יכולתי לשמוע את התיאורים של האב. מיום לידתו הוא התעלל בו בגלל שנולד עם מום´. שמעת אותו אי פעם אומר את הדברים האלה? את משקרת.
ת: אני לא זוכרת שאמרתי דברים כאלה לעיתון, והעיתון ומוסיף דברים שלא נאמרים ומנפחים דברים. בעיתון אני אומרת לך שמנפחים. העובדה שלא אמרתי את זה בתקשורת כשצילמו אותי. העיתון כותב מה שנוח וטוב לו. אני לא מכחישה שהתראיינתי. אני לא יכולה לומר שמה שכתבו שם אמרתי מילה במילה. אני לא אחראית למה שהעיתון כותב.

וכל המוסיף גורע.

מקור: http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=9817

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2008 07:58 לינק ישיר 

כל הכבוד חזק וברוך אני לא יודע בעוד איזה מילים לשבח אותך סוף סוף סיכמת לי את כל הסוגיא ועכשיו נודע בישראל
שרצח התינוק היה ללא כוונה
פעולה לא רצונית על ידי טילטול התינוק לצדדים
טוב אז לא בכוונה אבל מי מנער ככה תינוק?
אבל יש מקום לחמלה כלפיו ורק מראה שהמשטרה
והעיתונות התנפלו על הבחור!
שש שנים מסכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2008 10:52 לינק ישיר 

כנראה שהוא לא יצטרך לרצות הרבה משש השנים האלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2008 11:19 לינק ישיר 

למשקיף היקר

הוא שאמרתי...הענין נוגה מכל זוית שתבחר להתעסק בו
השופטת גזרה על הענש שהוא בחזקת הריגה ולא רצח

לאור עברו הנקי של הבחור,ומה גם שנולד לו עוד ילד במהלך המשפט,
אז סביר להניח  שמדובר על תאונה מצערת מאשר כוונת זדון

ענין משפחתו המיוחסת -לא רלונטית 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2008 15:53 לינק ישיר 

לאחי המשקיף זה באמת אסון מצער אני חושב שקרה אסון אבל ללא כוונה לרצוח

מה שמשגע זה שיודעים שהוא לא רצח וזה היה בטעות ולכל אורך הדרך הערב רב מסיתים נגדנו

גם העונש שקיבל מעיד על זה והם מחפשים סיבה לשפוך שמן ולהבעיר

כמה זעקו לפני שבועיים שמנחם פרוש בא להעיד לטובת הבחור מהיכרות איתו

וזעקו שכל החרדים פושעים השם ירחם

תוקן על ידי המשקיף ב- 19/11/2008 18:51:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2008 21:03 לינק ישיר 

סוף סוף הניצחון כמו שאמרתי כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ וזה מה שקרה וכל הוצאת לשון הרע לא עזרה להם "יש"
ה'רנטגן': "כולנו תלמידי מרן הגר"ע"

בכינוס ניצחון המוני שערכה בנתיבות סיעת 'נתיבות שלום' של הרב יעקב ישראל איפרגן, הכריז הרב: "כל נציגינו במועצת העיר - נציגי מרן, ראש מועצת חכמי התורה". והייתה גם התייחסות מפתיעה ליריביו

מוטי ארגמן וליאור הלפרין, כתבי בחדרי חרדים
תאריך: 19/11/2008 20:01:00

אמש (ג) התכנסו באולמי 'גן הפקאן' בנתיבות למעלה מ-1500 איש, לחגוג את ניצחון תנועת 'נתיבות שלום' של הרב איפרגן, שהשיגה את מירב הקולות למועצת העיר והצליחה להכניס 4 נציגים חרדיים נוספים לעיריית נתיבות.

את הערב ליוותה תזמורת מזרחית מיוחדת עם הזמר יניב בן משיח. האווירה המרוממת באולם הזכירה את סיעת ש"ס בימיה הגדולים הראשונים, כאשר בערב הזה מי שנישא על גלי הערצה היה הרב יעקב ישראל איפרגן.

על בימת הכבוד נכחו רב העיר נתיבות, המקובל על כל הקהילות החרדיות בעיר, הגאון רבי פנחס הכהן, כל ראשי הכוללים של הרב איפרגן בנתיבות ובשדרות, ראש מועצת שדות נגב מר מאיר יפרח, וחבר מועצת העיר מר אייל מסיקה (מי שעקב אי תמיכת סיעת שס"ג במועמדותו הפסיד את ראשות העיר בפער מצומצם של 300 קולות בלבד).

פתח את הערב הרב דוד פורטל, מחשובי ראשי הכוללים בנתיבות וראש התנועה במועצת העיר. הוא דיבר על גודל השלום והאחדות והכריז כי למרות "למרות כל ההשמצות הקשות, אנו נאמנים להוראת הרב שלא להשיב לחורפינו דבר ונהיה מהנעלבים ואינם עולבים. אנו שמחים בבשורה הגדולה שהבאנו לנתיבות בתנועתנו, ובאחדותנו והבלגתנו תהיה המשך דרכנו".

אחריו נשא דברים ראש כולל חושן משפט בעיר, הרב שמואלי. הוא הביע תודה וברכה לציבור החשוב שתמך בתנועה החדשה, שזו בעצם תמיכה בהמשך קיום מוסדות התורה ושגשוגם, והביע תקוותו שהצלחה זו תהיה מנוף וחיזוק נוסף להגברת וחיזוק התורה בעיר מתוך שלווה ואחדות.

בהמשך עלו ונאמו בזה אחר זה עוד מראשי הכוללים בעיר, כאשר הפתעת הכינוס היה הקראת מכתבו המיוחד של הגאון רבי שמעון בעדני, חבר מועצת חכמי התורה, ששלח כחיזוק ותמיכה מיוחדת לרב יעקב ישראל איפרגן על פועליו הגדולים והחשובים להרבות תורה בישראל.

במכתבו של הרב בעדני שהוקרא בכינוס נכתב:

"הנני בזה להגיד כי ישר פעלו של האי גברא רבא ויקירא הרב הצדיק רבי יעקב ישראל איפרגאן שליט"א (בנו של אותו צדיק וקדוש רבי שלום זצ"ל) אשר נודע בצדקת פזרונו ואשר משפחות רבות נתמכות על ידו ונעזרות בכל מילי דמיטב.

"וגולת הכותרת החזקת הכוללים לאברכים אשר בהם יחסיון למעלה ממאה ושבעים אברכים כן ירבו מבני ציון היקרים אשר בזכותו יושבים באהלה של תורה וזכות הרבים תלויה בו, ובפרט בתקופת החגים מפזר סכומים גדולים למשפחות רבות למען יקיימו מצוות החג בשמחה".

"הנני לברכו שחפץ השם בידו יצלח להמשיך לעמוד לימינם של אחינו בני ישראל, ולהגדיל תורה ולהאדירה מתוך נחת ושלווה".

מכתב התמיכה הזה היה נחוץ ל'רנטגן', כאשר במערכת הבחירות האחרונה הופנתה לעברו אש מכל הכיוונים.

שיאו של המעמד היה כאשר הוזמן הרב יעקב ישראל איפרגן אל הדוכן לשאת את דבריו. הציבור כולו נעמד באותו רגע על רגליו והחל לשיר ספונטנית בהתלהבות את השיר: 'כי אורך ימים ושנות חיים יוסיפו לך'.

הרב איפרגן ניצב לצד המיקרופון, אולם השירה האדירה של הקהל לא פסקה. ניכרת היתה בשירה ההערכה וההערצה הגדולה שהציבור הענק חש כלפי הרב ומוסדות התורה והחסד שהוא מחזיק בעיר. כך דקות ארוכות עמד הרב והמתין כשהציבור עומד על רגליו למולו ושר בהתרגשות ובהתלהבות.

הוא הודה ובירך את כל הבוחרים והפעילים לתנועה החדשה. ואת ארבעת הנציגים החשובים שנכנסו למועצת העיר, אך גולת הכותרת היתה הכרזתו: "אני מבקש להצהיר, כי למרן הגאון רבי עובדיה יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה, יש עכשיו שבעה ואולי שמונה (נציג אחד בשס"ג הינו של דגל התורה והרב יששכר מאיר) נציגים במועצת העיר. כי גם ארבעת הנציגים שלנו, נציגיו של מרן הם".

הוא הוסיף: "כולנו תלמידי מרן נשיא מועצת חכמי התורה. ובכל הכוללים שלנו לומדים והוגים תמיד בספריו 'ילקוט יוסף' ו'יביע אומר'. לאורו של פאר הדור הגר"ע יוסף נמשיך ונלך. נקיים את רצונו בהקמת מוסדות תורה ובהרמת קרן יהדות ספרד בעיר נתיבות. כולנו תלמידיו".

נראה שהקריצה העזה לעבר הגר"ע יוסף היא מפני שהוא לא חתם על מכתב הרבנים הקשה נגד ה'רנטגן'. ה'רנטגן' ניצל זאת והיכה על הברזל בעודו חם. לולא זאת, אין הסבר לדבריו התמוהים של ה'רנטגן', לאור העובדה כי הוא למעשה יצא נגד ש"ס בנתיבות, ונגד הגר"ע יוסף.

הרב איפרגן המשיך ואמר, כאשר הוא מתייחס למסכת ההשמצות האישיות שעבר במהלך הבחירות: "אנו אוהבים את כולם ואין לנו תרעומת על איש למרות כל מה שעבר במערכת הבחירות הזו. אנחנו אוהבים את ראש הישיבה הרב יששכר מאיר שליט"א שחלק ניכר מאיתנו תלמידיו".

הוא המשיך: "אנחנו מעריכים ומכבדים גם את הרב יורם אברג'ל שהינו בעל זכויות רבות בהחזקת לומדי תורה רבים, ואת בן קדושים הרב ברוך אבוחצירא שגם הוא מחזיק ידי לומדי תורה רבים. יהי רצון שירחיב ה' גבולם בתלמידים להגדיל תורה ולהאדירה.

"השלום הוא דרכנו. זה היה שמו של מור אבי עליו השלום. וזו שם תנועתנו 'נתיבות שלום'. נציגנו יהיו נציגי כלל תושבי נתיבות ונציגי כל רבני העיר נתיבות. ומתוך שלום ואחדות נקדש שם שמיים ונרבה תורה ולומדי תורה בישראל", סיים הרב את דבריו.

דבריו האחרונים הפליאו את הציבור, שלא ציפה למילות הערכה מה'רנטגן' ליריבו הגדול הגר"י מאיר, שעשה את כל המאמצים להחתים את גדולי ישראל על המכתב החמור. אך לאור העובדה שאייל מסיקה לא נבחר לראשות העיר, ומי שנבחר הוא יחיאל זוהר שלא זכה לתמיכת ה'רנטגן', וכמעט הופל מכסאו לאחר שנים רבות, אפשר להבין את דבריו של ה'רנטגן'. הוא לא רוצה לבלות שנים באופוזיציה, לאחר הישגו הגדול.

עם סיום האירוע התאחד הקהל הגדול למעגלי וריקודי שמחה כאשר בפתח האולם חולק לכל משתתף ספר 'קיצור שולחן ערוך ילקוט יוסף' עם פסקיו של הגר"ע יוסף. הדבר הוסיף חיזוק לדברי הרב איפרגן על נאמנותו וכפיפותו לגר"ע יוסף, נשיא מועצת חכמי התורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2008 23:51 לינק ישיר 

זהירות: מיסיונרים מנהלים קמפיין אגרסיבי בגליל  

זהירות: מיסיונרים מנהלים קמפיין אגרסיבי בגליל

מאת: עידן יוסף | | NEWS1.co.il/blog/Idan

במסע הטפה שעלותו 30 מיליון שקל סובבים מיסיונרים בערי ויישובי הצפון ומציפים יהודים בחומרים לשידול המרת דת לנצרות ראשי העיריות בטבריה ובכרמיאל ומנכ"ל רדיו קול רגע התגייסו למאבק

מנשר שמפיצים המסיונרים
▪ ▪ ▪
במהלך החודש האחרון פושטים מיסיונרים על ערי ויישובי הגליל למסע שידול יהודים כי ימירו את דתם לנצרות. ארגון הפעילים החרדי "יד לאחים", המנהל מאבק במיסיון, מדווח על פעילות מיסיונרית ערה וחסרת תקדים בהיקפה, שדפוס הפעולה שלה מלמד על מסע מאורגן.

בערים מוכות המיסיון נכללות טבריה, נהריה, מעלות, קריית שמונה, עכו, חצור הגלילית, צפת ונצרת עילית. הן כוסו בשלטי חוצות מוארים ענקיים המאדירים את שמו של ישו הנוצרי, ומכריזים עליו כאיש שיביא את הישועה. ראש עיריית טבריה, זוהר עובד, וראש עיריית כרמיאל, עדי אלדר, הורו על הסרת השלטים באופן מיידי.

חיים הכט הוריד תשדיר

בעקבות פנייה שקיבל ממנכ"ל יד לאחים, הורה חיים הכט, מנכ"ל תחנת הרדיו האזורית "קול רגע", על הורדת פרסומות מיסיונריות שהחלו להיות משודרות בתחנה ונשאו מסר זהה. "אנשי הפרסום שלנו", סיפר הכט, "לא קלטו את עומק הפגיעה של המסרים בתשדיר, וקיבלוהו כדרך שיגרה בהנחה שמדובר בקמפיין ארצי לגיטימי. חשוב לציין, שאנוכי הוריתי להוריד את התשדיר מהאוויר עוד קודם שלמדתי על תגובת הציבור. התשדיר פגע ברגשותיי שלי".

2,405 שיחות טלפון ליהודים

הפעילות המיסיונרית לא אמרה די בשילוט ובפרסום. אלפים מתושבי ערי הגליל קיבלו שיחות טלפון ישירות ממאות מיסיונרים. אלו הציעו להם חומרי הטפה, ספרי הברית החדשה ומתנה חינם. בסיכום פנימי של המיסיונרים, שהגיע לידי יד לאחים, נכתב: "חילקנו 56 אלף עלונים של הבשורה. קיימנו שיחות טלפוניות של 2,405 יהודים במטרה לעניין אותם ללמוד עוד על ישוע".

עוד נודע, כי המיסיונרים השקיעו סכום עתק של 30 מיליון שקלים לקמפיין הענק. המוקד בו שוכנו המיסיונרים היה בית ההארחה המרכזי בקיבוץ עמיהוד. מאות מיסיונרים שוכנו במקום, וממנו יצאו אל ערי ויישובי הצפון. כדי להסוות את פעילותם, חילקו המיסיונרים עלונים שבמרכזם נראה מקום קברו של רבי מאיר בעל הנס, תחת הכותרת "רבי ישוע בעל הנס".

ישיבות ההסדר התגייסו למאבק

ביד לאחים הוחלט לנקוט בפעולה נמרצת. עשרות פעילים של האגף למאבק במיסיון הגיעו לצפון למערכה של הסברה. ניידות כריזה נפרסו בערים וביישובים, והזהירו את הציבור. אל הפעילים הצטרפו תלמידי ישיבות ההסדר המקומיות, בראשות הרב אליהו בלום מנהריה והרב צפניה דרורי מקריית שמונה, שעברו מדלת לדלת, אספו את החומר המפוקפק וחילקו כנגדו חומר הסברה.

מיסיונרים ברחוב הגעתון ליד צומת הכניסה לנהריה

מקור: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-179752-00.html?tag=07-41-12

ימח שמם ושם זכרם יאבד לנצח באים לטמאות את בנינו אני לא יודע אם לא שווה לפתוח אשכול מיוחד שידבר על הנושא .
כל מי שיש לו מידע או השערה על מעשיהם של נבלים אלו מוזמן לכתוב
ואולי נפתח אשכול שידבר על הנושא אני עדיין לא בטוח שיש לזה קשר לעניין הגאולה?
נחשוב על זה..............

תוקן על ידי המשקיף ב- 19/11/2008 23:49:08

תוקן על ידי המשקיף ב- 20/11/2008 5:17:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2008 14:31 לינק ישיר 

סקר חדשות 2 באינטרנט: הליכוד מוביל על קדימה ב-5 מנדטים

לפי הסקר העדכני, גל ההצטרפויות למפלגת הליכוד משתלם - ובגדול. לפי סקר פאנלס, הליכוד זוכה ל-33 מנדטים, וקדימה רק ב-28. סקרים נוספים שהתפרסמו היום מראים תמונה דומה לקראת הבחירות

חדשות 2

* version="1.0" encoding="UTF-8"?>

(חדשות 2)
ציפי לבני ובנימין נתניהו, עיבוד מחשב
בנימין נתניהו יכול להיות מרוצה: סקר שנערך במיוחד עבור חדשות 2 באינטרנט ע"י מכון פאנלס, מצביע על כך שהקמת "נבחרת הכוכבים" שלו השתלמה בהחלט. לפי הסקר, שנערך בקרב 648 איש המהווים מדגם מייצג של האוכלוסייה הבוגרת במדינת ישראל, הליכוד פותח על קדימה פער של 5 מנדטים.

הסקר מגלה כי בבחירות הבאות צפוי הליכוד לקבל 33 מנדטים, ומפלגת קדימה מאחוריו עם 28 מנדטים בלבד. עוד לפי הסקר, ישראל ביתנו והמפלגות הערביות זוכות ל-10 מנדטים כל אחת, מפלגת העבודה וש"ס אחריהן, יורדות ל-9 מנדטים כל אחת.

מפלגת הימין החדשה שקמה במקום האיחוד הלאומי-מפד"ל תקבל על פי הסקר 7 מנדטים. מרצ במתכונתה האולי-מחודשת תזכה ל-6 מנדטים, יהדות התורה עם 5 וגם הירוקים בפנים עם 3 מנדטים.

הליכוד תופס תאוצה

גם לפי שלושת הסקרים שהתפרסמו היום בעיתון "ידיעות אחרונות", ב"הארץ" וב"קול ישראל", הליכוד פותח בפער של לפחות 4 מנדטים על מפלגת קדימה.

על פי סקר ידיעות אחרונות, הליכוד זוכה ב-32 מנדטים. קדימה מפגרת אחרי נתניהו עם 26 מנדטים. ש"ס שומרת על יציבות של 11 מנדטים. המפלגות הערביות, על פי הסקר, יזכו ל-11 מנדטים גם הן, ישראל ביתנו עם 9 מנדטים. מפלגת העבודה בירידה עם 8 מנדטים, לאחר שבסקר האחרון זכתה ל-11.

מפלגת מרצ, אולי בעקבות הקמת תנועת השמאל החדשה שכנראה תיצמד אליה, עולה במנדט אחד, מ-6 ל-7. מפלגת הימין החדשה שקמה מתוך המפד"ל והאיחוד הלאומי תזכה לפי הסקר ב-6 מנדטים, וגם הירוקים בפנים עם עלייה של מנדט אחד, מ-2 ל-3.

הפער הולך וגדל

סקר קול ישראל חוזה מפלה גדולה עוד יותר למפלגת קדימה, שעל פי הנשאלים בסקר תקבל רק 23 מנדטים בבחירות הבאות, לעומת הליכוד שזכה ל-34 מנדטים. לפי הסקר, מפלגת העבודה עם 8 מנדטים בלבד, ש"ס עם 13 מנדטים וישראל ביתנו עם 10 מנדטים בלבד.

"הבית היהודי", מפלגת הימין החדשה, תזכה לפי הסקר ב-7 מנדטים ויהדות התורה עם 5. מרצ "המחודשת" תעלה לפי סקר קול ישראל מעל למפלגת העבודה, עם 10 מנדטים. הסקר צופה למפלגות הערביות 9 מנדטים ול"ירוקים" מנדט אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2008 21:14 לינק ישיר 

פעילי יד לאחים נאבקים במסיון בצפון

פעילי יד לאחים פתחו במערכה כנגד המסיון בצפון הארץ לאחר שהמסיונרים פםתחו בקמפיין אגרסיבי במטרה להביא את בשורת אותו האיש להמונים.

ביד לאחים טוענים כי "בחודש האחרון פשטו המיסיונרים על ערי ויישובי הגליל למסע הסתה, מתוך מטרה ברורה להעביר מספר רב ככל הניתן של יהודים על דתם".

פשטו על חוצות הערים. מיסיונרים ברחובות נהריה
הם מדווחים כי אל ארגון הפעילים יד לאחים זרמו תוך ימים אחדים דיווחים על פעילות מיסיונרית ערה וחסרת תקדים בהיקפה. "דפוס הפעולה לימד על כך שמדובר בפרישה רחבת היקף מתוך מגמה ברורה להכות שורשים ולחולל הרס רב. מאות טלפונים של תושבי ערי הצפון אל מוקד החירום של יד לאחים, שביקשו בדחיפות את התערבות יד לאחים לנוכח מסע השמד", סיפרו ביד לאחים.

לדבריהם, "הערים טבריה, נהרייה, מעלות, קריית שמונה, עכו, חצור הגלילית, צפת ונצרת עילית, כוסו בשלטי חוצות מוארים ענקיים המאדירים את שמו של אותו האיש ומכריזים עליו כמי שיביא את הישועה, יד לאחים פנה מיידית אל ראש עיריית טבריה, זוהר עובד וראש עיריית כרמיאל, עדי אלדר, שמיהרו להורות על הסרת השלטים".

במקביל, פנה יד לאחים אל מנכ"ל תחנת הרדיו 'קול רגע', העיתונאי חיים הכט, לנוכח הפרסומות שהחלו להיות משודרות בתחנה, אשר נשאו מסר זהה. מיד עם קבלת הפנייה, שיגר הכט מכתב נרגש ליד לאחים בו הבהיר: "התשדיר הורד מן האוויר מיד. אנשי הפרסום שלנו", סיפר הכט, "לא קלטו את עומק הפגיעה של המסרים בתשדיר וקיבלוהו כדרך שיגרה בהנחה שמדובר בקמפיין ארצי לגיטימי. חשוב לציין שאנוכי הוריתי להוריד את התשדיר מהאוויר עוד קודם שלמדתי על תגובת הציבור. התשדיר פגע ברגשותיי שלי", כתב הכט, בנוסף למעשהו המובהק, אף 'שכר שיחה נאה'.

מצוד בכל שעות היממה. אחת מניידות הכריזה של יד לאחים.

ביד לאחים מציינים כי "הפעילות המיסיונרית לא אמרה די בשילוט ובפרסום. אלפים מתושבי ערי הגליל קיבלו שיחות טלפון ישירות ממאות מיסיונרים שהציעו להם חומרי הטפה, ספרי 'הברית החדשה' ומתנת חינם. בסיכום פנימי של המיסיונרים שהגיע לידי יד לאחים נאמר מפורשות: חילקנו 56 אלף עלונים של הבשורה. קיימנו שיחות טלפוניות של 2,405 יהודים במטרה לעניין אותם ללמוד עוד על אותו האיש".

ליד לאחים נודע כי "המיסיונרים השקיעו סכום עתק של 30 מיליון שקלים לקמפיין הענק. המוקד בו שוכנו המיסיונרים היה בית ההארחה המרכזי בקיבוץ עמיהוד. מאות מיסיונרים שוכנו במקום וממנו יצאו אל כל הערים והיישובים, נחושים במטרתם האפלה".

ביד לאחים אומרים כי "כאילו לא די בכל אלו ועל מנת להסוות את מטרתם האפלה ולשוות לעצמם אופי של יהודים, כביכול, חילקו המיסיונרים עלונים מיוחדים שבמרכזם נראה מקום קברו של רבי מאיר בעל הנס, תחת הכותרת 'רבי ישוע בעל הנס'".

חילול שמו קבר רבי בעל הנס. העלון שהפיצו המיסיונרים בצפון

ביד לאחים הוחלט לנקוט בפעולה נמרצת כאשר עשרות פעילים של האגף למאבק במיסיון הגיעו לצפון למערכה של הסברה. עשרות ניידות כריזה התפזרו בערים וביישובים, הזהירו את הציבור מפני השקר המיסיונרי וקראו למסור את החומר המיסיונרי. אל הפעילים הצטרפו תלמידי הישיבות המקומיות, בראשות הרב בלום מנהרייה והרב דרורי מקריית שמונה, שעברו מדלת לדלת, אספו את החומר המפוקפק וחילקו כנגדו חומר הסברה.

יו"ר יד לאחים, הרב שלום דב ליפשיץ, קרא השבוע כי "הגיעה השעה לדרוש בכל התוקף את תיקון חוק המיסיון שיביא לבלימתם הסופית והמוחלטת של המיסיון".

הרב ליפשיץ קרא לכל המפלגות החרדיות "להודיע לפני הבחירות הקרובות כי לא ייכנסו לשום קואליציה ללא התחייבות ברורה שיתוקן חוק המיסיון. המצב הכלכלי הקשה משמש קרקע פורייה למיסיון בקרב אוכלוסיות רבות ומגוונות".

הרב ליפשיץ אמר בכאב, "הסכנה המיסיונרית ועזות המצח של אנשיו עוברת כל גבול וכולם שותקים".

תגובות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2008 04:21 לינק ישיר 

חינגה אנטישמית פרועה (7)
דוגמית מן החינגה הפרועה ששטפה את כל הארץ כגל צונאמי עכור בעקבות ההסתה האנטישמית הפרועה של התקשורת והמשטרה בעקבות הטרגדיה של ולס
מאת :שמואל קופר  יום שני,17 בנובמבר ,2008

ציינו שהעלילה נגד ישראל ולס נבנתה סביב הסיפור שמדובר ב"אדם אלים, שנהג להכות את אשתו, ששנא את תינוקו כי נולך עם מום קבוע ולכן התעלל בו מאז נולד, ובסופו של דבר טלטלו בחוזקה והשליכו וכתוצאה מכך מת התינוק".

התינוק של ישראל ולס נבדק בבית החולים ע"י שני רופאים הנחשבים למומחים הטובים ביותר בארץ בדיוק לעניין הרלבנטי בו אנו עוסקים.

אחד מהם הוא פרופ´ שלומי קונסטנטיני, הנחשב למומחה מס.1 בנוירוכירורגית ילדים, שזה בדיוק התחום שנדרש לחוות דעת בעניין הנידון. צטטנו את חוות דעתו, בה קבע שאין ראיות שהתינוק עבר התעללות.

השני הוא פרופ´ יהודה היס, הנחשב כמומחה מס. 1 בארץ בנושא הספציפי של קביעת חבלות מכוונות בבני אדם, הן חיים והן מתים. ככזה הוזמן ע"י המשטרה לבדוק את תינוקו של ולס בעודו בחיים. שואל אותו הסנגור, עו"ד אביגדור פלדמן:

ש . אתה בתפקידך כרופא משפטי בדקת תינוקות וילדים שעברו התעללות?

ת. נכון.

ש. נכון גם שאמרת במקום שאתה לא מצאת סימני התעללות בתינוק? כך אמר הרב רוז´ה לשוטרים בשמך?

ת. כן.

ש. וגם אמרת את זה לגב´ ארוך?

ת. אני חושב שכל השוטרים. היו שם מספר שוטרים, היו באותו חדר. לא זכור לי שכיוונתי את דבריי לשוטר מסוים. כיוונתי לכל הקבוצה שדווקא עליזה עד כמה שאני זוכר הייתה בעלת הדרגה הנמוכה יותר מביניהם. היא הייתה נוכחת אתנו יחד. אם באותו רגע הייתה נוכחת או לא אני לא זוכר אך סביר להניח שכן. אני חוזר ואומר שזה היה בחדר אחד, אחרי סיום הבדיקה הפיזית של התינוק חזרתי לחדר הרופאים בו חיכו לי קציני המשטרה ואמרתי להם בעל פה את הממצאים כפי שיהיו כתובים בחוות דעתי ואמרתי להם שלא מצאתי סימני התעללות בבדיקה חיצונית.

המשטרה התעלמה משתי חוות הדעת הללו והמשיכה בעלילה למרות שהיא הופרכה ע"י מומחים שבדקו את התינוק. ראינו בכתבה קודמת שמי שעמד בראש בדיית העלילה היה דובר מחוז משטרת ירושלים והוא השתמש לצורך כך בחוקרת משטרה בשם עליזה ארוך, אותה שלח לחזית התקשורת להפיץ את העלילה.

הכוונה ברקימת העלילה ובהפצתה, הייתה לגרום להסתה אנטישמית פרועה נגד כל ציבור החרדים לדבר ה´. להלן שוב מספר ציטוטים מתוך החקירה הנגדית של עליזה ארוך, ע"י הסנגור:

ש: קיבלת אישור לדבר עם התקשורת?
ת: כן. מהדובר.

ש: פנית
לדובר?
ת: אני?

ש: הדובר אמר לך לפנות אל התקשורת?

ת: כן. הדובר הוא
שמוליק בן רובי והכל נעשה בליווי שלהם. היתה איתי סיגל עוזרת הדובר.

ש: אנחנו מראים קטע מתוך חדשות הוט ירושלים 10.4.06. איפה את מתראיינת פה?
ת:
בתחנה
ש: וזה לאחר שהדובר אמר לך תתראייני לתקשורת. אמרת שהוא הודה שחבט בו בכל
מה שאפשר. בכל דרך אפשרית. הוא נשך אותו. צבט אותו. היכה בו בסטירות ואגרופים והטיח את ראשו בקיר. על בסיס מה? הוא יושב במעצר בשלב הזה ואת משתלחת בו בתקשורת. בשביל מה?
ת: אני הלכתי לתקשורת לא כי אני ביקשתי.

ש: אנחנו הולכים אחורה ל 4.4 היה הליך מעצר שאת השתתפת בו. האם לפני הליך המעצר אמר לך הדובר תתראייני לתקשורת אחרי המעצר?
ת: הייתי
מלווה ע"י סגן הדובר נדמה לי, סיגל.
ש: סיגל סגנית הדובר באה איתך כבר להליך
המעצר. מה זה קרקס מעצר? מה זה יחסי ציבור המעצר? מה זה?
ת: אתה שואל אותי בתור
מה?
ש: אבל שלחו אותך לפרונט? הדובר גם הוא ידע מה קורה בחקירה?

ת: כן הם
מתעדכנים

ש: לגלי צה"ל התראיינת באותו יום לירון וילנסקי. שם אמרת ´הוא נתן לו סטירות. נתן לו אגרופים. חבט את ראשו בקיר. מעבר לכך. מיום שהילד נולד הוא מכה אותו´.
ת: יכול להיות שאמרתי. לא נאמרו דברים שהמצאתי אותם.
נאמרו דברים שזו לא פעם ראשונה שהוא הכה אותו.

שאלת בית המשפט: מאיפה את
יודעת?
ת: אני לא המצאתי את
זה. אני לא יודעת מאיפה הבאתי.

עו"ד פלדמן: גם התראיינת לעיתון. אין כמעט כלי תקשורת שלא התראיינת אליו. התראיינת לידיעות אחרונות:  ´לא יכולתי לשמוע את התיאורים של האב. מיום לידתו הוא התעלל בו בגלל שנולד עם מום´. שמעת אותו אי פעם אומר את הדברים האלה? את משקרת.
ת: אני
לא זוכרת שאמרתי דברים כאלה לעיתון, והעיתון ומוסיף דברים שלא נאמרים ומנפחים דברים. בעיתון אני אומרת לך שמנפחים. העובדה שלא אמרתי את זה בתקשורת כשצילמו אותי. העיתון כותב מה שנוח וטוב לו. אני לא מכחישה שהתראיינתי. אני לא יכולה לומר שמה שכתבו שם אמרתי מילה במילה. אני לא אחראית למה שהעיתון כותב.

עליזה ארוך מגלגלת את האשמה לפתחה של העיתונות. היה כאן אבל שיתוף פעולה מלא בין המשטרה שבדתה את העלילה והתקשורת שקנתה אותה בשקיקה והפיצה אותה, כדי להסית נגד כל ציבור החרדים לדבר ה´.

כל כלי התקשורת השתתפו בחינגה האנטישמית המכוערת והבזויה, אבל, כמו שאנו רואים מן העדות לעיל, ולומדים לדעת מבחינת קטעי התקשורת הרלבנטיים, עיתון "ידיעות אחרונות" ובעיקר באמצעות אתר האינטרנט שלו ynet היה ראש וראשון לפורעים.

כבר ביום 4.4.06, כאשר התינוק עדיין חי ואסור לפרסם את שם האב, כותב אתר ynet:

"בית משפט השלום בירושלים האריך בשישה ימים את מעצרו של האב, חרדי בן 19, בנו של דמות בכירה בעדה החרדית. הוא חשוד בהכאה ובגרימת חבלה חמורה. האם שנחקרה טענה שלא ידעה על המעשים.

אתמול נעצר האב לאחר שהתקבל דיווח במשטרה מבית החולים הדסה עין כרם בירושלים על תינוק בן שלושה חודשים שהגיע במצב קשה מאוד. בחקירה החלה לצוף מסכת ההתעללות. האב, כך התברר, נהג להתעלל בבנו מאז לידתו בנשיכות, חבטות, בצביטות ובאגרופים בשל בעיה רפואית שממנה סבל התינוק בלידתו.

ביום ראשון האחרון סמוך לחצות החל התינוק לבכות ואז, על-פי החשד, לקח האב את התינוק, השליך אותו על הקיר וכשראה שזה איבד את הכרתו הזעיק את מד"א. התינוק פונה לבית החולים הדסה עין כרם, שם נאבקים הרופאים על חייו.

רב סמל בכיר, עליזה ארוך (הדגשה שלי – ש.ק.), סיפרה ל-ynet: "זה אחד המקרים הקשים שנתקלנו בהם...האב היה מודע למעשיו. בתחילה הכחיש את הדברים ורק אחר כך תיאר כיצד נהג להכות את בנו. האב סיפר שהפעוט הפריע לו לנהל חיים כפי שרצה. לאב אין עבר אלים אך מהחקירה עולה כי הוא נהג להכות גם את אשתו וברגע שלא היה מצליח לישון, היה מאבד את עשתונותיו. האב היכה את בנו אם באמצעות נשיכות, צביטות ואגרופים וגרם לו לשטף דם בעין". 

עלילת הדם מתחילה להתרקם, הסיפור טרי ועדיין לא צבר תנופה, אבל גם מ-112 התגובות שהתקבלו,  רואים את תחילתו של הגל האנטישמי שעתיד לשטוף תוך זמן קצר את כל הארץ. להלן מדגם של תגובות אופייניות של קוראים, המובאים כלשונם וככתבם, בלי שום תיקונים:

מה פתאום אבא בן 19?!!? החרדים האלה מטורפים. די לילודה המוגברת הזאת. ועוד על חשבוני. 

זה רק מוכיח את הפרמיטיביות והחשיכה שהמגזר החרדי חי בו הן הן שגורמות ומביאות להתנהגות א-נורמטיבית כדוגמת זה. שלא לדבר על מקרי ההטרדה המינית הכה רבים. והיו בטוחים שיש עוד לא מעט מקרים עצובים כאלה שמושתקים בקהילה. עד מתי?

לבדוק את המזוזות בבית

למה לא מפרסמים את השם של השרץ? איזה חוטים משך האב הבכיר בעדה החרדית כדי ששם בנו לא יפורסם?

ככה זה כשילד שנגזלה ילדותו צריך לגדל ילד וכדאי שהרבנים יתנו דעתם לענין. פרו ורבו זה לא העיקר בחיםם, זה אולי מוסיף מנדטים אבל מגדל אוכלוסיות מאוד אומללות!!!!

זה מפלצת, לא אבא נהיה אבא בגיל 18?  נמאס מהשטויות של החרדים.

אז זהו ה"חינוך" הדתי ממש למופת, ראיתי את התגובות בקהילה החרדית, פשוט גועל נפש, מטאטאים הכל מתחת לשטיח, ואיפה הרחמים על הילד חסר הישע שמטיחים אותו על הקיר ומפוצצים לו את הראש?! תגידו אתם דפוקים, או מה?  הכל מצדיקים בשם האמונה, זו ההתימרות, זה מקור הרע הכי גדול. למה להורים לא נותנים רשיון להביא ילדים??? העיקר להביא ילדים? בן 19? מה הוא כבר יודע על החיים? הפריע לו הילד? האישה?  יש לי זוג חברות לסביות עם 2 ילדים, זו משפחה מבחינתי הרבה יותר שפויה, אכפתית, מאשר הדבר הזה. חלאס, הרסתם את העיר הזאת, את המדינה.

בעדה החרדית מטאטאים חריגים כמו מחלות נפש ועצבים, אין תמה אם יתגלה כי האב הוא אחד מאלה. ואולי חיתנו אותו מוקדם ככל האפשר כדי שירגע. במקום לספק לו רטלין! השם ישמרנו מחטאים כאלו הגובלים ברצח! איך יתכן שאב כל כך גדול ונחשב "צדיק" בודאי בקרב קהילתו ( ואין לי מושג מיהו) לא שימש דוגמה אישית ונתן דעתו על מה שיכול היה להתרחש ע"י טיפול בבנו כבר כשנתגלעו סימנים מוקדמים?!

לתלות אותו על העמוד בשכונה החרדית שלו למען יראו ויראו ולא יזידון לעשות עוד.  ואביו ואמו יהיו שם בשעת התליה ויראו את התכשיט שגדלו.  תינוק חסר ישע בא לעולם והמקום שאמור להגן עליו, הבית ההורים ודוקא הם מתעללים בו.  לתלות אותו.

מסכן התינוק שהוכה על ידי אביו החרדי 

העיקר שמצא שידוך בגיל מוקדם וקיים מצוות פו ורבו למה להביא ילדים לעולם? ואיפה היתה הוד מעלתה האימא? העיקר שעשה את מצוות פרו ורבו...ובטח ימשיך לעשותה ולהתעלל בילדים הבאים שלו !! 

לצערי אני מכיר עוד כאלה במגזר החרדי שמכים את נשותיהם ואת בניהם, בגיל כזה הילד לא מוכן נפשית להיות בעל ואב לילדים, הוא בקושי יוצא לחיים (מהישיבה ומהלחצים של למצוא שידוך טוב) מיד מטילים עליו כזה עול של גידול בנים, להביא פרנסה לבית ואהבה לאשה (שלא "תמיד" מעוניין בה), זה בהחלט מתסכל עד מאוד.

זה מה שקורה כשלוחצים על ילד בן 19 "להשריץ" תינוקות בסיטונות. 

בנו של בכיר בעדה החרדית??איך יכול להיות אנחנו כה טהורים.....

ככה זה אצלם "חוסך שבטו שונא בנו" כשגדלים בחברה שבה מדכאים ומתעללים בילדים יום יום , החל מהיום השמיני , דרך ילדה בת 5 שאחראית לטפל באחות תינוקת ועד מכות ב"חדר" ובמוסדות החינוך, כשגם ההורים לא טומנים ידם בצלחת האלימות - אין פלא.  זו באמת משפחה נורמטיבית בחברה החרדית. נכון . אני באה משם ואת מה שעשו לי אף נייר לא יוכל לשאת ולא רק ךלי. גם לאחי, לחברותי, לכולם.  פעם במאה שנה זה יוצא לתקשורת. עשרות אלפי ילדים עוברים התעללות יום יום.  חילוניים עזרו להם כי איש לא עושה זאת! 

נו, מה אתם מצפים מחרדי ששידכו אותו כבר בגיל 16 וחיתנו אותו בן 18 ?

מעניין כל הדתיים נדמו פתאום אין המלצות לתגובות יש המון גולשים חרדים ודתיים ב
YNET בפוליטיקה ונושאים חברתיים אזרחים הם יודעים טוב מאוד להיגב ועוד להמליץ על תגובות מעניין מאוד פתאום כולם שקטים

בימים הבאים מתפרסמת בכל כלי תקשורת העלילה שמפיצה המשטרה, והופכת לצונאמי אנטישמי אדיר. למשל,  ביום 9.4.06, שב ynet ומפרסם: 

"החודש, בעת שהיה לבד בבית עם בבנו הפעוט, התעלל בו שוב האב משום שהבן הפעוט הפריע לו לישון. הפעם לא הסתפק האב בסטירות ובנשיכות, כפי שנהג עד כה - אלא טילטל את בנו בחוזקה עד שנשמט מידו וראשו נחבט בקיר.

בעת הארכת מעצרו של האב, סיפרה ל-ynet קצינת חקירות אלימות במשפחה במחוז ירושלים, רב סמל בכיר, עליזה ארוך: "זה אחד המקרים הקשים שנתקלנו בהם...האב היה מודע למעשיו. בתחילה הכחיש את הדברים ורק אחר כך תיאר כיצד נהג להכות את בנו. האב סיפר שהפעוט הפריע לו לנהל חיים כפי שרצה. לאב אין עבר אלים אך מהחקירה עולה כי הוא נהג להכות גם את אשתו וברגע שלא היה מצליח לישון, היה מאבד את עשתונותיו. האב היכה את בנו אם באמצעות נשיכות, צביטות ואגרופים וגרם לו לשטף דם בעין".

הפעם יש כבר 189 תגובות. אנו מביאים שוב מדגם אופייני, כאמור, כלשונם וככתבם:

ואני בטוח שהכיפה עדיין על ראשו של האב. יש להעמיד אותו לדין על רצח והתעללות בחסר ישע.    30 שנה בפנים. 

בוודאי שאין לו עבר אלים- מותר להרביץ רק ל"נחותים" ממך האישה והילד בחברה החרדית נחותים לעומת הגבר.  ובוודאי שלמשפחה תהיה התנגדות לניתוק מהמכשירים - האב יואשם כעת בהריגה. מעניין שכשיש תועלת אישית בנפלאות הרפואה, החרדים ממהרים להשתמש בה, ובמקרים אחרים - "זה מאלוהים".

השאלה החשובה היא מתי מערכת הצדק שלנו תנתק אנשים כאלו מקרבנו. מי שגוזל חיים לא ראוי לחיים.  פרזיט חרדי שאנחנו משלמי המיסים ממנים ונצטרך לממנו עוד הרבה שנים בכלא.  חייבים לשקול לשים קץ לחלאות הללו.

את זה עשה חרדי נאור ביותר מירושלים! אם החינוך החרדי כל כך טוב איך ייתכן שאדם שלכם עושה כזה דבר? איך????  אני ממש מקווה ש "ה´ " לא יסלח לו

בגלל לימוד התורה אינך יודע בלי ניקוד שהאב הוא חרדי בן 19 רק אצלכם ילדים שלא יודעים מה קורה איתם מתחתנים

אנו למדים שמה שקשור כאן זו מכונת הילודה האנושית מהחינוך החרדי דווקא שמכריח את הדוסים להתחתן בגיל שהם לא מספיק בוגרים ולהוליד ילדים שאף אחד לא מסוגל לשמור עליהם.  האבא החולירע הזה היה צריך להתבגר לפני שדחפו אותו מתחת לחופה ולמיטה של איזו ילדה בת 18 שאשמה בדיוק באותה מידה.  ילד בן 19 וילדה בת 18 לא מסוגלים להיות הורים - ובטח שלא כשהם חרדים ואין להם מושג מהחיים.

כשמתחתנים "בוגרים" רק כי הגיעו ל-18 זה מה שמקבלים

במגזר החרדי מחתנים ילדים שמביאים לעולם ילדים ולא בשלים עדיין לטפל ולגדל אותם.

המשפחה של החרדי שהיכה את בנו למות חייבת לאשפזו לטיפול נפשי.  האם מפני שהמשפחה חרדית מותר להם הכל?

אב רשע- תרום את אברי בנך להצלת חיים!!! ואל תטען שהדת אוסרת - גם לרצוח אסור...

העונש המתאים: להכניס אותו לכלא, לתא חשוך בלי מים ומזון, שיסבול עד שיבכה.  ברגע שיבכה - להרוג אותו במכות.  הוא חרדי? הוא יודע מה זה מידה כנגד מידה.

לתשומת לב החרדים אדם בן 19 לא בוגר דיו להתמודד עם גידול ילדים. אז תפסיקו להטיף לנישואי בוסר, וליצוא מצב בו ילדים אחראים על ילדים.

הכל דווקא בגלל החינוך החרדי האפל והפרמיטיבי, כל יום שומעים על עוד סיפור זוועה שקורה בקהילה החרדית- ומתגלה בה חוסר אנושיות בלתי רגיל.

פרו ורבו .... עלק...! חלאת המין האנושי.  נקמת ילד קטן עוד לא ברא השטן.

הרוצח הוא דתי...מה זה אומר על החינוך הדתי?  מה עם האמא? למה לא מגישים נגדה כתב אישום? אני סבורה שהיא שותפה לכל דבר ועניין.

מזעזע מחריד איך לקחת חיים של תננוק חסר ישע אני מקווה שלא תצליח לישון יום אחד במשך כל ימי חייך אם ישארו לך ימים כאלה דתי מזופת מתפלל לאילוהים מי יתן ותהיה נשמתך צרורה בגיהינום ולא יהיה לך יום טוב אחד זה מה שאתם יודעים להביא עוללים לעולם ולהתעלל בהם ולהזניח אותם איפה היתה האמא כשהתעללת בבן שלה הרי אצל הדתיים לא מכבסים כביסה בחוץ או שהרב אמר קודם שלום בית אני המומה בוכה בני כבר שבוע עם חום ואני משתגעת מדאגה ולא ישנה הוא הדבר הכי יקר לי עלי אדמות אבל אתה חלאת המין האנושי לא ישנת אז החלטת להרוג אותו מקווה שלא תעצום עין שום לילה ואים תרצה להציל ילדים אחרים תרום את איברי בנך אני מקווה שתענש בכל חומרת הדין.

בכתבה כתוב שהוא חרדי מה הבעיה שלך?????????????  לדעתי לא היה לה לאן לפנות מרוב פחד מהמשטר שלכם וזה מה שקרה.

הדת מטיפה לאלימות ולרצח. למה ציפיתם?

בתמונה: קריקטורה אנטישמית, מני רבות, באחד העיתונים במדינת "ישראל"

מקור לכתבה "צופר"
http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=9818

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2008 21:49 לינק ישיר 

כל העולם בתמונה אחת - מדהים !  

3000 שלוחי חבד מכל רחביהעולם שהתכנסו אמש בארהב לייד ביתו של הרבי מלובאויטש בברוקלין צולמו על ידי הצלם הישראלי, ישראל ברדוגו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > אקטואליה וחדשות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.