|
|
| נשלח ב-27/11/2008 00:47 |
|
| |
ביום שני החולף כ"ו חשוון תשס"ט, יצאה קבוצה מצומצמת של חברי נטורי קרתא לביקור תנחומים במאהל של משפחה ערבית בשכונת שייח ג'אראח הירושלמית שאביהם נפטר.
ביתם של המשפחה נהרס ע"י העירייה הציונית מכיוון שנבנה ללא "אישורם" למרות שמדובר בשכונה ערבית פלסטינית, ולכן הקימו בני המשפחה את המאהל עד ימצא להם פתרון.
אבי המשפחה נפטר לא מכבר כתוצאה מצערו על הריסת הבית, וביום שני התקיים שם מעמד ניחום אבלים מתוקשר בשיתוף נכבדים ערבים שונים, וביניהם המופתי של ירושלים.
חברי נטו"ק נשאו שם מעט שלטי הסברה והבהירו את דעתה הנצחית של התורה הקדושה שמעשי צער והתגרות באינם יהודים, כמו השלטון הציוני הטמא כולו הנם פסולים ומנוגדים בתכלית לאמונה היהודית שדרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלו', וליהודים חרדים אין כל שייכות חלילה עם מעשים פסולים שכאלה, ואין לנו שיור אלא רק התורה הזאת לבקש את שלום העמים כולם, בהתבדלות מוחלטת משלטון השמד והכפירה על כהניו ומשמשיו ושותפיו החרדלי"ם הצבועים מסלפי התורה והאמונה ה"י.
הביקור התקבל בברכה ובסבר פנים יפות ע"י הציבור הערבי שנכח שם, ושם שמים ושם ישראל התקדש והתאהב בקרב העמים ע"י פעולה ברוכה זו, וכן יעזור השי"ת שנמשיך ונצעד בגאון בדרך אבותינו דרך הגלות בלי פחד ומורא, ימין השם רוממה ימין השם עושה חיל
מקור לכתבה חדשות 24
איי איי שוטים שבעולם מה עושים נותנים כח למלכות סטרא אחרא
ומחלישים מלכות דקדושה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2008 11:11 |
|
| |
תוקן על ידי המשקיף ב- 28/11/2008 11:10:02
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2008 20:14 |
|
| |
הטרור במומבאי פגע בציפורה לבני
לבני שקיוותה לגייס דעת קהל שתאלץ את אולמרט להכריז על נבצרות – נפגעה מהסחת דעת הקהל להתקפת הטרור במובמאי שבהודו |
|
|
|
מאת :שמואל קופר יום שישי,28 בנובמבר ,2008
|
|
|
לאחר שנכשלה כישלון פוליטי מביש בניסיונה להקים ממשלה לאחר התפטרות אולמרט, באה התקפת הטרור בהודו והורידה מן הכותרות חיש מהר את הודעת מזוז על הכוונה להגיש כתבי אישום נגד מי שמכהן כראש ממשלת מעבר, ולכן אינו יכול להתפטר.
האש ותמרות העשן ממומבאי האפילו על דרישתה של לבני שאולמרט יכריז על נבצרות, כדי ליצור לחץ של דעת קהל על אולמרט, שיואיל לפנות את כסאו כבר עכשיו, כדי שלבני תוכל להגיע לבחירות כיושבת על כסא ראש הממשלה.
ראש הממשלה, אהוד אולמרט, אמר אתמול (ה´) למקורביו כי אינו מתכוון להיענות לדרישת יו"ר קדימה, ציפי לבני, והסיעה לצאת לנבצרות לאלתר.
מקורבי ראש הממשלה הבהירו כי ההחלטה לקרוא לאולמרט לצאת לנבצרות או חופשה, נובעות מרצונה של לבני לכהן בתפקיד ראש ממשלה עוד לפני הבחירות בפברואר. זאת, לאחר כישלונה להקים ממשלה, לאחר שאולמרט התפטר.
אנשיו של אולמרט האשימו את קדימה ולבני בחבירה לפרקליטות לצרכיהם, תוך שהם מתעלמים מהבעיות החמורות הדורשות עתה המשך יציבות שלטונית.
"המדינה הזאת חייבת להמשיך ולהתנהל. אין מקום לענייני היוקרה של הפרקליטות שחטפה מכה קשה בפרשת טלנסקי וקצב או לצרכים פוליטיים של גורמים אחרים. ראש הממשלה חזר מביקור בוושינגטון היישר לדיונים מקיפים בנושא הטיפול במשבר במשק. הוא צריך לטפל בבעיות הביטחון ומתכוון להמשיך ולהוביל את ממשלת ישראל, כפי שנקבע, עד לסיום הבחירות", אמרו גורמים המקורבים לאולמרט.
|
|
http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=9865
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2008 22:05 |
|
| |
חשיפה: כמויות מטורפות של אנטיביוטיקה בחלב של תנובה
סיפר מרתק: כיצד התברר אגב ניסיון של בד"ץ העדה החרדית להוזיל את עלויות הכשרות, שבחלב שאנחנו שותים מלעיטים אותנו בכמויות אדירות של אנטיביוטיקה
http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=9909
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 19:14 |
|
| |
מישהו שם אל לב?
בס"ד!
הפושעים נחלשו ואיבדו מכוחם שאותו ינקו מהקליפה. כנראה שכל ניצוצות הקדושה יצאו מהקליפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 20:51 |
|
| |
כתגובה למה אתה אומר את דבריך טיפת יוסף אנחנו גם רוצים להבין על מה אתה מדבר כרגע דבריך עלומים!!!
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 20:58 |
|
| |
רק תובנה
בס"ד!
היות וזה אשכול של אקטואליה אז חשבתי להביא משהו משמח בנושא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 21:12 |
|
| |
אין לי בעיה עם זה רק רציתי להבין מאיפה אתה לוקח את ההשראה של דבריך על מה הם מתבססים
מקווה שזה בסדר לשאול את זה
|
|
| נשלח ב-9/12/2008 14:15 |
|
| |
אני חושב שהוא מתכוון להיחלשות האימפריות
מבחינה צבאית וכלכלית.
נראה לי שבייחוד כלכלית.
אבל בכל מקרה צריך להיזהר.
אפילו שרו של אדום הצליח לנקוע
את ירכו של יעקב לפני שנכנע.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2008 19:34 |
|
| |
יש לציין שהזהירות צריכה להתבטא יותר מבחינה רוחנית להתחזק בראש ובראשונה באמונה ובתורה ומצוות ואז ממילא שרו של עשיו יהיה מקורקע. ופחות לשים דגש על זהירות מבחינה כלכלית וצבאית.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2008 07:51 |
|
| |
צרות בבית היהודי
הרב דב ליאור מחפש דרך מילוט מהמועצה. אריה אלדד ישמח לרוץ עם אפי איתם, שמחוזר על ידי ארגוני הימין לעמוד בראש רשימה אלטרנטיבית. והרב שמואל אליהו אומר ל-NRG מעריב: "רשימת הבית היהודי היא כישלון"
בפגישה לילית שנערכה אתמול עד חצות, ניסה ח"כ אורי אריאל לשכנע את הרב דב ליאור לחזור בו מכוונתו לעזוב את המועצה הציבורית של "הבית היהודי". הרב ליאור נוטה לצאת מהמועצה בשל הצהרת היו"ר הנבחר כי המפלגה אינה ימין ואינה שמאל. פרופסור דניאל הרשקוביץ שנבחר השבוע לעמוד בראש המפלגה התבטא במסיבת עיתונאים וסירב לגלות את עמדתו בנוגע לפינוי יישובים ומאחזים.
גורמים בארגוני ימין פועלים בימים האחרונים במטרה לשכנע רבנים ואישי ציבור לפרוש מהמפלגה, ולייסד רשימת ימין. "הבית היהודי היא קדימה בכיפה" אמר השבוע ח"כ אריה אלדד. מאז הצגת יו"ר הבית היהודי נפגשו פעילי הארגונים עם הרב זלמן מלמד יו"ר ועד רבני "תקומה" שאמר להם אינו שבע רצון מאופן בחירת המועמדים ודמותם. בנוסף, גם הרב דב ליאור ביקש לפרוש מהמועצה ושוקל לתמוך במפלגה אלטרנטיבית.
הפעילים מנסים לגייס את אפי איתם לעמוד בראש הרשימה במהלך שישמר את "האיחוד הלאומי".
"אני חושב שאפי איתם רוצה קצת לנוח בבית כי הוא פגוע מאד מהדחיה בליכוד" אומר הבוקר ח"כ אריה אלדד יו"ר מפלגת התקווה. "אני אשמח מאד להליכה משותפת איתו". אלדד סירב להתייחס להצעה כי איתם יעמוד בראש הרשימה "אני לא רוצה להתעסק במיקומים בתוך הרשימה".
שם נוסף שמתרוצץ בימים האחרונים הוא הרב שמואל אליהו. יוזמי ההתנתקות מהבית היהודי פנו לרב אליהו בהצעה שיצטרף ליוזמה. "אני מוכן לעמוד מאחורי מפלגה נורמלית, לתת לה גב ולעזור", אומר הרב אליהו ל-NRG מעריב. "כרגע לא להיות חבר בכנס". גם הרב אליהו סבור כי רשימת הבית יהודי היא כישלון, "אם המפלגה תקבל ארבעה מנדטים, אז זה אומר שהוועדה נכשלה. אבל לא צריכים לחכות לרגע האחרון. צריך להביא רשימה שתציג את דעת הציבור ולא את דעת המועצה".
מקורב לרב ליאור מסר: "נבחנות אפשרויות לריצה מחוץ ל'בית היהודי'. היוזמה משותפת לגורמים נוספים ביניהם ברוך מרזל, מאיר פרוש הרב שמואל אליהו ועוד. הרב ליאור עדיין חבר במועצה ועד יום רביעי הבא, היום שבו תיבחר הרשימה, ינסה להשפיע מבפנים. אם הרשימה לא תהיה מורכבת מאוהבי ארץ ישראל, ייצאו למהלך חדש".
תוקן על ידי המשקיף ב- 17/12/2008 7:48:49
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 17:55 |
|
| |
לאחר ישבת הפרלמנט הפלשתיני בעזה לאור נרות , הפעלת מכונת פלאפל באמצעות דלק ועוד שלל הצגות תקשורתיות אחרות , החמאס מציג עתה תמונות שנועדו לשקף את משבר הלחם ברצועה עקב המצור של ישראל. בתמונות שלפניכם נראה תור ענק בכניסה למאפייה שם מקציבים לכל אזרח מספר פיתות , עקב המחסור לטענתם בקמח . אתמול הסכימו הפלגים הפלשתינים להפסקת אש של 24 שעות עם ישראל לאחר שמצריים ביקשה זאת , כדי לאפשר הזרמת סיוע הומינטארי , בין השאר מזון , לרצועה.
עין כחולה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 00:14 |
|
| |
המטוס התרסק בנהר בניו יורק - הנוסעים ניצלו
יום חמישי, 15 בינואר 2009, 22:41 מאת: רויטרס
המטוס המשיך לצוף במימי הנהר לאחר ההתרסקות (רויטרס)
לאחר ההתרסקות, המשיך המטוס לצוף במימי הנהר. מעבורות הקיפו אותו והחלו להוריד את 151 הנוסעים ואנשי הצוות שעמדו על כנפיו
מטוס נוסעים של חברת התעופה "יו.אס.איירווייס" התרסק הערב (חמישי) בנהר ההאדסון בניו יורק, סמוך למנהטן. לאחר שהתרסק, המטוס המשיך לצוף במימיו הקפואים של הנהר.
על גבי המטוס היו 146 נוסעים וחמישה אנשי צוות. המטוס המריא זמן קצר קודם לכן מנמל התעופה "לה גרדיה" בניו יורק והתרסק כשניסה לחזור לנמל התעופה לאחר שפגע בלהקת ציפורים. עשרות הנוסעים, לבושים חגורות הצלה צהובות, נראו עומדים על גבי כנפי המטוס בעודו צף במימי הנהר. הם נאספו למעבורות שהקיפו את המטוס. רשות התעופה בארצות הברית מסרה כי כל נוסעי המטוס ניצלו. אלברטו פנארו, אחד הנוסעים אמר כי "מדובר בנס שכל הנוסעים ניצלו בהתרסקות הזו
|
| נשלח ב-5/2/2009 19:03 |
|
| |
את האמת ניסיתי לברוח עד כמה שידי משגת מכל ענין הבחירות וכמובן שאני תומך בש"ס כי היא המפלגה שדואגת לשכבות החלשות ולעולם התורה נכון יש לי השגות עליהם אני לא עיוור ויודע ומכיר את רחשי הציבור
עכשיו יש כוכב עולה בשמי ישראל קוראים לו אביגדור ליברמן והערבים תאמינו לי מפחדים ממנו
את האמת ברק עשה את הפדיחות שלו במלחמת שלום הגליל ביבי עשה את הפדיחות שלו בעבר בפגיעה בשכבות החלשות
ציפי לא מאמין שיש לה את הכישרון להיות ראש ממשלה
אז מי עולה עכשיו חזק בסקרים אביגדור למה נמאס לאנשים מהליכוד מהעבודה מקדימה וכו' הוא אביגדור אומר מה שיש לו בפנים ולכן הוא מצליח והערבים ממנו חוששים כמו שתראו

|
|
|
|
|