|
|
| נשלח ב-19/11/2008 11:13 |
|
| |
אני ביקרתי אצל בנימין וגם אשתי...אין מה לומר הוא ידע דברים שלא ייתכן שהמתקשרת ידעה בשום פנים ואופן...
מה שכן, אין לי ראיה שלא מנצלים את זה גם לדברים שהם לא אמרו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 19:45 |
|
| |
תראה אני מאוד חושש לקבל דברים בלי לבדוק אותם
אני אישית לא בדקתי את הענין של האוטיסטים
אבל אם מישהו כן מוכן לבוא ולהוכיח עם ראיות או סברות על אמיתות הדברים או אפילו סיפורים על אוטיסטיים שהם יודעים דברים גם כאשר לא מספרים להם אז אדרבה בוא נשמע
למשל הסיפור שלך אם היית יכול לספר זה היה טוב .
בכל אופן אני לא קונה חתול בשק
קשה לי להאמין לכל העניין אבל פתוח.....
לשמוע ולקבל .
אדרבה!!!
בואו והאירו את עיני אני מאוד אשמח לשנות חשיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 22:05 |
|
| |
המשקיף - כל הכבוד על הפתיחות.
לעניות דעתי, יהודי ירא שמים שנתקל בתופעה חדשה/לא מוכרת מתיעץ עם רבותיו לשמוע דעת תורה.
מפוסקי הלכה שאני קראתי אין הם סבורים שיש ליחס להם יכולות נבואית/תקשורים וכו'..
אם משהו שמע מפוסק הלכה דעה אחרת אשמח לשמוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 22:17 |
|
| |
אשריך
זו דרכה של תורה
למרות שהיום יש הרבה רבנים שמצטטים את האוטיסטים כאילו
זו תורה משמיים
אולי זה משרת כמה אינטרסים
שאני לא יודע עליהם
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 22:22 |
|
| |
|
להל"ן מספר תשובות:
יש רבנים משמסכימים בגלל התועלת העכשיות, ויש שמתנגדים בגלל ההפסד העלול להגרם בעתיד.
יש לנו תורה גדולה.
יהיו לנו בעזר ה' נביאים.
כך הקב"ה לימד אותנו ללכת. וזו הדרך שבה נלך.
בתורה ובחז"ל לא לימדונו ללכת לשמוע מאוטיסטים!!
לימדו אותנו ללמוד מנביאים ומתלמידי חכמים שעוסקים בתורה שנאמרה בנבואה גדולה ועצומה.
בהצלחה
|
|
התשובה התקבלה מהרב שמואל אליהו
בתאריך כ"ח טבת ה´תשס"ג
|
ןעוד התיחסות:
|
בס"ד
זה לא זה.
תקשור עם אוטיסטים יכול להיות נכון ומענין ומרתק וכו' ויכול להיות,,,, שקר.
יכולה נשמה שנמצאת בעולם האמת לשקר. כן ממש כך.
לשקר בעולם האמת?
כן!
נשמה שהיתה נשמה של שקר בעולם הזה - לפעמים תמשיך במנהגה הרע גם בעולם הבא.
לפעמים - לא.
מי יד להבחין?
ויש נשמות שלפעמים מדברות אמת ולפעמים מדברות שקר. לפעמים הן עושות הכל במזיד להטעות ולפעמים בגלל השגתם הנמוכה בעולם האמת
מי ידע להבחין?
לכן הדרך הזו של אוטיסטים היא לא הדרך של היהדות ושל התורה.
יש לנו דרך משלנו.
תורה
נביאים
כתובים
משנה
גמרא
ריף
רמבם
ראש
שו"ע
וכו'
זו דרך הרבה יותר בטוחה ומסודרת והוכיחה את עצמה
בהצלחה.
|
|
התשובה התקבלה מהרב שמואל אליהו
בתאריך כ"ב ניסן ה´תשס"ב
|
| תאריך פרסום: כ"ו בניסן התשס"ב |
| כותרת השאלה: |
|
"נבואות" |
| תוכן השאלה: |
|
שלום רב לרב יובל שרלו.
בזמן האחרון, ובעצם כל הזמן, מפיצים דפים שלכאורה מכילים נבואות שכתבו אוטיסטים ובהם כתוב שהמצב הולך להיות יותר גרוע, ואין מנוס ממלחמה, ואדום ינצח את ישמעאל ואחר-כך יבוא המשיח.
איך צריך להתייחס לזה?
הרי אם זה אכן נכון, והכל יהיה יותר גרוע - אין לנו מה להתפלל שיהיה יותר טוב, אלא רק להתפלל שהרע לא יהיה כל-כך רע.
פעם נורא האמנתי בזה, אבל עכשיו זה נראה לי די מזויף ונצלני.
הרי לפי הדברים האלה אין מה לתכנן לעתיד כי אנחנו הדור האחרון ואנחנו רק צריכים להתכונן לביאת המשיח. מה זה הדברים האלה? שולחים לאנשים בדואר, מפיצים בבתי כנסת, מפיצים בספרים.
אז איך צריך להתייחס?
בברכה, רן. |
ועוד:
| "נבואות" |
| תוכן התשובה: |
|
שלום וברכה
יש להתייחס לכך כאל שקר, לזרוק דפים אלו, לא לתת עליהם את הדעת, ולהתעלם באופן מוחלט מהם.
בשעה המצוקה קשה נאחזים בני אדם בהבלים, ואדם טובע נאחז אפילו בקש. את החלל הזה מנצלים שרלטנים ובורים, ומפיצים הבלים בדמות נבואות אוטיסטיות, גימטריות, פרשנות נבואות הנביאים וכדו'. כך היה מעולם – ונביאי האמת ניבאו כי בשעת משבר כזו יקומו בעלי האוב והידעונים ויאמרו לסמוך עליהם, ואף יעשו מופתים להוכחת דבריהם.
תורת ישראל מלמדת כי הכל תלוי בבחירה חופשית שלנו, ואנו צריכים לעבוד רק לפיה. מובן שיש רבדים נוספים למציאות, אולם לנו אי מגע איתם, ואנו מצווים על פי התור להתעלם מהם, אלא אם מדובר בנבואת אמת. הרשעות והניצול והשרלטנות לבוא בשם נבואות מזויפות היא הכשלה של הבריות. אין אנו יודעים מתי יבוא המשיח, וייתכן שזה ייקח עוד אלפי שנים עד בוא הגאולה השלמה. אנו יודעים כי משעה שנכנסו אבותינו לארץ ישראל ועד הקמת המקדש עברו למעלה מארבע מאות וארבעים שנה, והדבר מלמד על סדרי גודל אפשריים של מהלך אלוקי.
על כן, אנו בוחרים בטוב, מקיימים מצוות ולומדים תורה, ומאמינים וגומלים חסדים, מבקשים לתקן את העולם במלכותו יתברך, ומתעלמים מדברי ההבל האלה, שאין בהם אלא ניצול מצוקה, רשעות, גאוותנות והריסה.
כל טוב, ושנזכה לשמחות |
תשובת הרב יובל שרלו
תוקן על ידי המשקיף ב- 19/11/2008 22:24:02
תוקן על ידי המשקיף ב- 19/11/2008 22:54:35
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2008 22:30 |
|
| |
אם יש למישהו תשובות לידידנו יוסי מוזמן לבוא ולהוכיח
דרך אגב ברוך הבא לפורום
רצוי לקחת את הדברים בפרופורציה וגם באיזון לכם אני מזמין פה כל מי שיש לו עדויות אחרות או הוראות של רבנים אחרים לגבי האוטיסטיים מוזמן להביא לנו את הדברים
כדי שנוכל לראות את העניין מעוד זויות על מנת להשלים את פסיפס היהדות על גווניה
בקיצור אנו פתוחים לשמוע עוד בעניין
הכדור עכשיו אצלכם!!!
תוקן על ידי המשקיף ב- 19/11/2008 22:58:50
הנה ימים באים נאום אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2008 09:48 |
|
| |
אני יודע שהר' שטיינמן בדק את העניין...לא זכור לי הלשון בדיוק אבל זה היה משהו בסגנון:
"אפשר להתחזק מדבריהם אבל ח"ו לא לפסוק הלכה מהם" - אז מה זה אומר?
רציתי להעיר משהו (מעצמי. לא שמעתי זאת מפורש ממישהו). אמרו לי בבקשה מה דעתכם:
בתורה כתוב "ועשית כלל אשר יורוך" וכך הייתה דרכינו מאז ומעולם. אם אוטיסט אומר לי שהנשים צריכות לשרוף את הפאות ואשתו של ראש הישיבה שלי - צדיק ות"ח גדול שקיבל ההההכל מרבותיו - לובשת פאה, האין לי על מי לסמוך? אז נכון שאולי זו דרגה גבוהה יותר לא ללבוש פאה, אבל האם על זה אנחנו נעבוד? כאשר להדיא יש לי על מי לסמוך?
ועוד משהו, מדוע שהקב"ה ישלח לנו מסרים בצורה מוזרה כזאת? כמו שאמר יוסי לעיל, לא ראינו בשום מקום דבר כזה. והגמ' שאומרת שנבואה תינתן לשוטים...לא יודע. זה נשמע משהו קלוש מאוד לסמוך עליו.
ולמשל, מדוע הרבנים אינם אומרים לצאת לרחובות עם שקים ותעניות? יש להם סיבה, לא?
אגב, באותו מפגש עם בנימין שאלתיו להדיא...מדוע הרבנים אינם "צועקים" את מה שאתם אומרים בשער בת רבים? מדוע זה בא ממכם?
תשובתו: "אינני יכול לדבר על זה"
תוקן על ידי amishosh ב- 20/11/2008 9:46:18
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2008 13:30 |
|
| |
תודה רבה לך ידידי על הבאת הדברים
בעניין הפאות כבר ידועים לכם דברי רבותינו
ואין כאן המקום להאריך בהם
אבל רק נאמר כך:
דעת הרב עובדיה שליט"א
שכל הפוסקים אוסרים ללבוש פאה נכרית
וכל מה שהתירו הפוסקים היה בתוך ביתו וחצרו של האדם
ובוודאי לא מדובר על הפאות בימינו שזה יותר גרוע מהשער של
האשה עצמה
אבל יש רבנים בימינו כך שמעתי שמתירים ללבוש פאה נכרית
ידוע גם שאשתו של הרב ציון אבא שאול זצ"ל הלכה עם פיאה ולכן הוא
נמנע מלהיות בין הרבנים שיצאו נגד הפיאות
להלכה נקבע שאישה ספרדית אין לה שום התר ללכת עם פיאה נכרית
אשה אשכנזית יש לה על מה שתסמוך
ידוע גם דעתו של כבוד קדושת הרבי מלובביץ' זצ"ל
שאמר שעדיף שאשה תלך עם פיאה מאשר עם קצת שער מגולה
אבל גם הוא לא שיער לאיזה פיאות יגיעו בזמננו
לכן הנכון הוא ללבוש כיסוי ראש ולא פיאה
לגבי האוטיסטיים העניין מאוד תמוהה גם הלשון שבה הם משתמשים מאוד תמוהה
לכן אין להתרגש ממה שהם אומרים
|
|
| נשלח ב-21/11/2008 01:21 |
|
| |
אני לא מבינה על מה אתם מדברים.אני לא ראיתי דברים לא נכונים בדבריהם.אותי הם מאד מחזקים.
המסר העיקרי בדבריהם הוא
לחזור בתשובה
עוד מעט משיח בא
מה רע בזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2008 01:33 |
|
| |
כן את צודקת יכול להיות שאין בזה שום רע
אבל ויש פה אבל
לא צריכים להתייחס לזה כאל תורה מן השמיים כי זה יכול להביא לידי תקלות
וגם נראה בעליל שמישהו שם מכוון את הדברים תראי את הציטוט הבא ותאמרי לי האם את באמת מאמינה שאוטיסט קיבל את הדברים האלה משמיים
"אובאמה הזה הופיע פתאום בלי הכנה מראש שיש כזה אדם. מופיע מהשמים ורוב העולם הולך אחריו. ומי זה האובאמה הזה? אף אחד לא יודע. הוא סימן שאלה בראש של האנשים. המקור שלו מפוקפק מאוד, אפילו עד כדי כך שלא יודעים אם הוא נולד באמריקה או לא ואם יש לו אזרחות נוספת או לא"
ואחרי שתעני לי על השאלה הזאת נמשיך מכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2008 06:08 |
|
| |
טוב יכול להיות שמוספים דברים.אבא של דניאל נראה לי אדם נאמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2008 10:22 |
|
| |
וגם סתם מי מביא את ציטוטי המקורות האוטיסטיים וודאי שלא אז יש עוד כמה דברים שלא בדיוק האוטיסטיים אומרים אבל יש "עניין" להחזיר את עם ישראל בתשובה והם משתמשים בכלי לא רצוי והוא כליי ההפחדה.
למה?
הרי אפשר להשתמש בכליי האהבה לבורא
ואפשר לומר לאנשים איזה אושר הם יקבלו על ידי קיום התורה
וכו'
וזה הרבה יותר מתקבל אצל הציבור שכידוע חלק גדול ממנו לא מתרגש מהפחדות.
הדברים בכל אופן תמוהים !!!
|
|
| נשלח ב-28/11/2008 11:52 |
|
| |
הודעה של רועי בפורום כדורינט
האוטיסטים נוכלים
האוטיסטים לא נביאים ולא נעליים.
תקרא את כל מה שאמרו ב-15 השנים האחרונות [אצלי הכל שמור] ותמצא שכלום לא התקיים.
הם סומכים על הזיכרון הקצר של האנשים, טפשים כמוך, שמוכנים לקנות כל לוקש.
מילה אחת ממה שהילדה גלי''ה אמרה - לא התקיים, ובסוף האמא שלה נאלצה לרדת מהענין בבושת פנים. כבר שנים שהאתר שלה קפוא ולא מעודכן.
רק מספר דוגמאות בולטות :
אתר דני אמר על ראש השנה תשס"ח שהוא יהי''ה "הגדול בהסטורי''ה" - נו, מה ראית ? הוא אמר על שנת תשס"ח שתהי''ה שנת הגאולה? נו ? הוא כבר הזהיר 100 פעמים שכל רגע עומדת לפרוץ מלחמה נוראה ? נו ? [בסוף באמת תהי''ה כנראה מלחמה גדולה, אבל את זה כל טיפש רואה ולא צריך מסרים משמים] הוא דיבר על הושענא רבא תשס"ט - נו ? הוא הזהיר ממאורעות עצומים בשלושת השבועות תשס"ז - נו ? הוא אמר שכל מערכת הכספים העולמית תקרוס - נו ? [נכון שיש משבר, אבל שום דבר לא קרס]
הוא כבר אמר 100 פעם להכין אוכל ומים לקראת המלחמה..ומי שקנה- הי''ה צריך לזרוק...
וזה רק כמה ממאות דברים שאמרו ולא התקיימו !
מעולם הם לא נתנו סימן מובהק לכך שהם רואים דברים נסתרים או שיש להם כוחות..כל הדיבורים שלהם כלליים, מפוזרים, מעורפלים - "זה נתון לשינויים.." כדי שתמיד יוכלו להתחמק ולהתפתל ולמכור לטפשים כמוך לוקשים...
מעולם לא נתנו סימן מובהק !!! והרי התורה דורשת מנביא אמת לתת סימן לנכונות דבריו וכוחותיו בטרם יאמינו בו.
מי שרוצה להמשיך להאמין בנוכלים האלה - יבושם לו, אך ידע כי הוא עתיד ליתן את הדין על כך !!!
אף רב מובהק לא מוכן להתייחס אליהם ברצינות, רק כל מיני הוזים ומתוסכלים נוהרים אחרי חולי הרוח האלה שלוקחים דברים מהזוהר ומהקבלה וממדרשים שקצת קראו ולמדו ועושים מהם "נבואות".
אם הייתי יכול הייתי מקיים בהם ארבע מיתות בית דין.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2008 11:59 |
|
| |
בדיחה חדשה של אבא של דניאל הוא האוטיסט ביקש מאביו להוסיף ידיעה מתיק דבקה נו......... עד לאיפה ימשך הטמטום הזה
פרק 98 - העולם כולו נגדנו
דניאל ביקש להוסיף מאמר זה, אשר הועתק מאתר "דבקה"
הלינק למאמר - http://www.debka.co.il/headline.php?hid=3451
דניאל הוסיף: "זה הולך ומחמיר"
השבועון 'טיים' TIME: הנשיא בוש הזהיר (ביום ב' 24.11), את ראש הממשלה אולמרט שלא לפעול צבאית נגד איראן, חיזבאללה, או החמס בעזה. תיקדבקה: אולמרט לבוש ולרייס: אתם עומדים בקשר ישיר עם החמס.
יום שלישי, כז חשוון תשס"ט, 18:06, 25 בנובמבר 2008
במקום פגישת פרידה ידידותית, עימות חריף בין בוש לאולמרט.
במקום פגישת פרידה ידידותית, עימות חריף בין בוש לאולמרט.
המקורות של תיקדבקה בוושינגטון מוסרים, כי בעקבות התפתחויות אלה הפכה הפגישה האחרונה שהתקיימה בוושינגטון בין הנשיא ג'ורג בוש, וראש הממשלה אהוד אולמרט, שהייתה צריכה להיות פגישת פרידה ידידותית, לעימות חריף בין שני המנהיגים.
בעוד, בוש חוזר ומזהיר את אולמרט מפני כל התקפה צבאית ישראלית במזרח התיכון שתיערך בתקופה של חילופי נשיאים בארצות הברית, יצא אולמרט בחריפות נגד המאמצים הרבים שממשל בוש השקיע בשבוע האחרון רבים למנוע מתקפה ישראלית על החמס בעזה, ועל כך שהממשל פנה בעקיפין באמצעות עבדאללה מלך ירדן לסוריה, ולמנהיג החמס בדמשק חלאד משעל. נשיא סוריה בשאר אסד התבקש להפעיל לחץ על חלאד משעל, ומשעל התבקש להפעיל לחץ על הנהגת החמס בעזה להביא להפסקת ירי הטילים על מהרצועה לישראל.
המקורות של תיקדבקה מדווחים, כי אולמרט מחה בפני הנשיא בוש ושרת החוץ קונדוליסה רייס, כי בעוד הם מונעים מישראל לפעול בעזה צבאית, הדרך בה הם פעלו הניחה למעשה את הבסיס למו''מ ישיר בין וושינגטון והנהגות החמס בדמשק ובעזה.
אולמרט אמר לבוש כי המדיניות של הממשל מעמידה את ממשלתו ואת תומכיה במצב קשה מאוד בתקופה פוליטית עדינה בה בישראל מתנהלת מערכת בחירות. מצד אחד וושינגטון כובלת את ידיה של ישראל מלפעול צבאית, ומצד שני היא מנהלת מו''מ ישיר עם החמס.
אולמרט אמר לבוש, כי מהלכים כאלה מחזקים את ידי גוש הימין בישראל.
המקורות של תיקדבקה מדווחים כי חילוקי הדעות האלה בין הנשיא בוש, שרת החוץ רייס, וראש הממשלה אולמרט, שופכים אור חדש על נסיעתם הבהולה של אהוד אולמרט ושר הביטחון ברק, ביום שלישי שעבר 18.11, לרבת עמון. עכשיו מתברר, כי האמריקנים פנו אל עבדאללה מלך ירדן שיתווך בינם לבין ראשי החמס בדמשק. המלך עבדאללה שלח בחשאי 2 שליחים בכירים לבירה הסורית שנפגשו עם חלאד משעל והעבירו לידיו את המסרים האמריקנים. המקורות המזרח תיכוניים של תיקדבקה מדווחים כי במסרים האמריקנים שהועברו לא נאמר במפורש, אבל נרמז, כי אם החמס ייענה לבקשה האמריקנית להפסיק את ירי הטילים, הדבר יועיל לקידום המגעים הבאים שייערכו בין שני הצדדים. לא נאמר במסרים האמריקנים באם הכוונה למגעים נוספים שממשל בוש יקים עם החמס, או במגעים שממשל באראק אובמה יקיים כאשר ייכנס לתפקידו.
כאשר השליחים הירדניים חזרו לרבת עמון, בתחילת השבוע שעבר ובידיהם תשובה חיובית ממשעל, הסדירו האמריקנים את נסיעתם של אולמרט וברק לירדן. שם שני המנהיגים הישראלים שמעו לתדהמתם בפעם הראשונה כי ארצות הברית, סוריה, וירדן, הסדירו 'הפסקת אש' חדשה ברצועה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2008 23:39 |
|
| |
יכול להיות שהמסר לכאורה: תתכוננו משיח עומד להגיע.
אך האמת המרה היא כזו: ישנם דיבורים הנראים בחיצוניותם מחזקם ומעוררים וכו' אך בדרך בה הם נאמרים באופן אמירתם ובסגנון הדברים ניכר כי בפנימיותם הם דוקא מסיטרא דמותא עלמא דדינא קשיא. כלומר הם יונקים "אורם וכוחם- הדיבורים הללו ממקום הלא קדושה. ובאמת הדיבורים הללו שכל כוחם ואורם ובתוכם גם טעם וריח מהלא טוב אפילו שלכאורה מעוררים - תתכוננו, הם גורמים הפוך: משיח יגיע אך בגלל שבכלל ידבר באופן הפוך מהם וגם 90 אחוז מהנבואות של האוטיסטים לא יתקיימו כי הוא משיח יפר עצת הרע ותבוא גאולה בטוב ורוב נחת, אף אחד לא יאמין שזה משיח, כי כבר כולם יחכו ל"אקשן" המובטח וכל עלילות המלחמה ההרג החורבן וכו' ואלו האוטיסטים שבאמת כלל אינם נשמות צדיקים אלא נהפוך הוא,
הם האוטיסטים נשמות רשעים גדולים שזה הגלגול הוא העונש שלהם, כי אינם יכולים ממש להרע שוב ורק חיים בגיהנום פרטי ברוב המקרים , וראו גודל כוחם הרע מהעבר שאפילו כעת כמה מהם מצליחים לגייס נשמות שכנראה גם בעבר היו יד ימינם, ולבוא בלבוש נבואי וכו' לכאורה. ולא יפלא זה הכוח הרוחני שיש להם. כי באמת בגלל רשעותם רוב חלקי נשמה רוח שלהם כלל אינם בגוף ונמצאים בעולם היצירה ולכן יש רשות למזיקים לבוא כל העת ולהציק ולשגע אותם בגופם בעולם הזה, ולכן הם כל כך בעייתים ברוב המקרים. וזה שהנשמה רוח שלהם בעולם היצירה הם יכולים לראות דברים שאנשים רגילים פה בעולם לא רואים, וזה מקור הידע הרוחני שלהם, רק יש בעיה עולם היצירה כולו עולם של תמורות והרבה דמיון, ושם דבר מתחלף בדבר, וכיוצא בזה, ואפילו ראו משהו אינם יכולים לראות בנקיות ובבירור וזו הראיה מעורבת ברוב דין ודמיונות. להבדיל אלף אלפי הבדלות מצדיקי קדושי ישראל שיחיו 'לו' נרות חנוכה הקדושים. אוי ואבוי לדור הזה שנפל מדברי קדושים לדברי - השם ירחם ויציל - אוטיסטים
וזו דעתי הבאה ממקום של ידיעה גם בחכמה וגם בבינה ודי למבין.
ולכן הנני מסתייג מדברי האוטיסטים וממליץ לכל עובד השם יתברך בתכלית להגמל מהר מהנבואות והדברים שלהם ולהתרחק מהם לגמרי.
|
|
|
|