בית פורומים הנה ימים באים

האוטיסטים לנורמליים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2009 17:52 לינק ישיר 

פשוט מצחיק אותי איך אם שיטה מסוימת לא מתאימה לדעותיו הקודמות של האדם אוטומטית המקור הוא רשע,ע"ר, מושחת ומנוול..
דורש טוב1, עם כזאת 'ביקורת עצמית' מפותחת לא נגיע רחוק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2009 18:18 לינק ישיר 

יש תקשור שהגיע ממקור חדש ולא מוכר כמו האוטיסטים הידועים כמו בנימין ודניאל שכבר הרבה שנים בשטח
התקשור הזה מהס"א.. כך לדברי האוטיסטים הידועים והמוכרים

וכן ביקשתי מהמנהלים שימחקו אותו,

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 20/04/2009 18:16:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2009 18:57 לינק ישיר 

דורש טוב1
מאיפה לקחת את התקשור הזה הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי
תן קישור שנראה מה קורה
וחוץ מזה אמרת שהתקשור הזה הוא מהס''א אח שלי התפרצת לדלת פתוחה
אבל תביא ראיות וגם אמרת שזה לדברי האוטיסטיים דניאל... וההוא גולדן
איפה ראית את זה באתר שלהם לא מוזכר אפילו מילה אחת על התקשור של אביאני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2009 23:08 לינק ישיר 

כך הם אמרו, איך אני יודע? זה לא משנה כרגע וזה לא באתר דני 18
והתקשור הגיע מכדורי נט במקור

אני את שלי עשיתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2009 23:30 לינק ישיר 

אני לא מבין גדול בתקשורים וכו'...ולא משנה מי כותב
את המסרים האלה מבחינתי, הם אמיתיים ונוקבים...
ומציגים מציאות לא פשוטה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2009 20:32 לינק ישיר 

תקשור שפורסם באתר של דניאל (חלק מהתיקשור):

פורסם על תאריך - ראש חודש סיוון 2009 (24/5/2009) - כתאריך שעד אז יהודים צריכים לצאת, אחרת יהיה זה מאוחר מידי... האם זה נכון ? ומי שלא יכול לצאת, כיצד יוכל להינצל ?

תשובה:
דניאל: אני לא יודע מהו התאריך הסופי ומעולם לא ציינתי תאריך סופי, אני יודע שזה קרוב, ותהיה אזהרה חזקה מאד ליהודי אמריקה וליהודי העולם. הם צריכים לחשוב על האזהרה כאשר זה יקרה. אם המשפחה שלך לא רוצה ללכת, את צריכה להתפלל לה', לבכות אליו, ולהתחנן אליו, ספרי לה' על הקשיים שלך, ואני בטוח שהוא יציל אותך בניסים גדולים.

הערות:
1. אזהרה חזקה מאד - דניאל אמר במקור: - Very strong warning.
2. שאלתי את דניאל בתקשור אחר (אתמול, בתאריך 27/4/2009) האם מגיפת "שפעת החזירים" היא ההזהרה הגדולה, דניאל אמר:
שתהיה אזהרה גדולה יותר, אך גם אזהרה זו באה להזהיר את עם ישראל שיעשו תשובה, ושהקב"ה הכל יכול, ולהמחיש לכולם שאנחנו לא יודעים מאפוא תבוא הצרה ל"ע. נסתכל ימינה זה יבוא משמאל, נסתכל שמאלה, זה יבוא מימין, נסתכל למטה וזה יבוא מלמעלה. ההזהרה הזו, בנוסף לרעידת האדמה שהיתה היום במקסיקו - היא אזהרה ליהודי מקסיקו - תצאו משם. אפילו שהחיים שלכם במקסיקו מלאים גשמיות מעל ומעבר, תצאו משם, לא רק מהמקום, אלה מהשקר שאתם חיים בו.
3. באחד מהתיקשורים עם דניאל הוא אמר שבשמיים יש כל הזמן שינויים, לפי המעשים שלנו, וגם אם לפעמים נראה שמידת הדין גוברת, בסוף מידת הרחמים משפיעה. אמנם ישנה בעולמנו תנועה של תשובה, אך על כל יהודי שעולה, ישנם עשרה שיורדים, וזה לא יכול להימשך הרבה זמן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/4/2009 20:55 לינק ישיר 

זה לא נכון - יש יותר חוזרים בתשובה היום מתמיד.
רואים את זה בכל מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2009 21:49 לינק ישיר 

שכחו לכתוב שזהו התקשור האחרון לפני אחרון לפני אחרון.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2009 22:22 לינק ישיר 

באחד מהתיקשורים עם דניאל הוא אמר שבשמיים יש כל הזמן שינויים, לפי המעשים שלנו, וגם אם לפעמים נראה שמידת הדין גוברת, בסוף מידת הרחמים משפיעה. אמנם ישנה בעולמנו תנועה של תשובה, אך על כל יהודי שעולה, ישנם עשרה שיורדים, וזה לא יכול להימשך הרבה זמן...

אם זה אני מוכן להסכים זה אמיתי ונכון אבל ... כל השאר לא יודע ..יכול להיות נו .. אולי...
מביטים
שכחת לומר שלפני לפני לפני האחרון..... אהבתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2009 23:11 לינק ישיר 

ישנו תיקשור חדש עם בנימין ודניאל, הרי לכם הקטעים המענינים:

ש. כבר לפני חודשיים כמעט כתבתם שיהודי אמריקה בסכנה גדולה, ולא רואים ב"ה כלום. כתבתי לאחותי לבוא לפה והיא צחקה ואמרה שאתם משוגעים ושאני משוגעת שמאמינה לכם. אני רואה שהיא צודקת, עכשיו שאני עוברת על החומר אני רואה שאזהרה דומה פרסמתם ליהודי רוסיה כבר מזמן וב"ה גם פה טעיתם אז מה, זה סתם תחזיות בע"מ? או סתם רמאות? אתם חייבים הסבר כי אחרת מעמדכם יורד מיום ליום ואתם גורמים שכל עניין המסרים מאוטיסטים הופך לבדיחה...

ת. צוחק מי שצוחק אחרון, אבל אני לא אצחק, אני אבכה על כל יהודי ויהודי.
אנחנו לא נביאים, ולהבדיל, ירמיהו הנביא הזהיר את עמ"י משך 80 שנה שיבוא אסון אם לא יעשו תשובה, וצחקו ממנו, ובסופו של דבר, היה חורבן בית המקדש הראשון והגלות. ונח, בנה את התיבה משך 120 שנה, וכל הזמן הזהיר את כולם שיעשו תשובה ואם לא יהיה מבול וכולם יהרגו. צחקו ממנו, ובסופו של דבר זה קרה. אנחנו נותנים מסרים כבר 17 שנה, ומה שאנחנו אומרים עכשיו, זה לא יקח 80 שנה או 120 שנה, זה יקרה עוד מעט.

ש: האם יש מכנה משותף בין מצעד התועבה המתוכנן ובין זה שרוצים לחלק את ירושלים?
ת: ודאי, זה הכל שייך למדינה, המדינה שהביאה אותנו למצב הזה. והם חייבים להוריד את הראש לצאת בבושה גדולה, וזה מה שקורה עכשיו. ההשפלה של נתניהו באמריקה, זו השפלה של כל המדינה של כל השמאלנים שבטלויזיה, ברדיו ובעיתונות. הם בהלם, לקחו להם את כל החיים, את כל מה שהם האמינו בזה, וזה לא יגמר עד שהמדינה תיגמר. באמריקה הדמוקרטיה נגמרה כבר. פה המדינה כבר על סף סיום ההיסטוריה שלה.

ש. שמעתי מפי אנשי מודיעין כי לאיראן יש מעל 100 פצצות אטום כבר מלפני 3 שנים, והם שלחו אותם עם מתאבדים אשר הבריחו את הגבול הפרוץ בין מקסיקו לארה"ב, והם נמצאים בהרבה מדינות שם ומחכים ליום פקודה. האם זה נכון ?
ת. ברור דבר אחד, אמריקה תקבל זבנג גדול מאד, וזו לא בדיחה, אמריקה תסבול מאד מאד בעתיד הקרוב. חוסיין ברק אובמה רוצה להשתלט על העולם, הבעיה היא שהוא לא כל-כך חכם, הוא רשע גדול, והעולם הולך להשתנות עוד פעם, אבל מאד מאד, ובסופו של דבר כל הנבואות שצריכות להתקיים, יתקיימו בצורה מלאה. הדאגה שלנו היא לא אם אנחנו נשרוד או לא, הדאגה שלנו אם אנחנו נוכל לחיות בעולם של אמת. אנחנו צריכים לחזור בתשובה, זו (צריכה להיות) כל הדאגה שלנו, ולא מקלט ולא מסיכת-גז ולא שום דבר, רק זה...
ברור שהמטרה של פרס (איראן) היא לכבוש את אמריקה. ישראל היא לא המטרה עכשיו, לא חשוב להם כל כך, אבל יש בעיה אחרת, זה לא חשוב רק להם, (אלא) גם הרוסים רוצים לכבוש את אמריקה, וגם הקוריאנים וגם הסינים וגם ונצואלה, אבל כולם משתמשים בפרס, אז בסוף זה יהיה פרס (איראן)...

השבועות הבאים יהיו קשים ביותר, מפחידים ביותר ומסוכנים ביותר, אמרנו שמאלול העולם ישתנה וישתנה. אמרנו שאחרי ל"ג בעומר הדברים יתחילו לרוץ, והם רצים בצורה בלתי רגילה, כל יום יש חדשות יותר מדהימות. אמנם האדם הפשוט יוצא לרחוב והכל כמו שתמיד, יש אוטובוסים, נוסעים לכותל, הולכים לחנויות, יש מכירות, הכל הולך רגיל, אבל מתחת לכל ומעל גם, רואים ברור מה קורה, וזה לא סתם שאנשים מתחילים להיות בפאניקה. פתאום פתחו את העיניים ורואים ש-70 זאבים נגד ישראל, וזה לא צחוק ובכל העולם אנטישמיות איומה, והיהודים החילונים שאוהבים לנסוע לאירופה צריכים להיזהר ולא לנסוע לכל מקום, כי אם ישמעו עברית, אז מי יודע מה יהיה להם, וזה משבש להם את החיים ואת החלומות.
אז מה לעשות? נכנסים לפאניקה, מפחדים פתאום, העולם לא כמו שרצו. כל מה שאמרנו זה מתקיים, אולי לפי לוח הזמנים שאתם רוצים אבל ה' יודע יותר טוב.

תוקן על ידי nipnap ב- 02/06/2009 23:09:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2009 00:10 לינק ישיר 

אני יתאפק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 00:28 לינק ישיר 

תזהר שלא יהיה לך עצירות...אתה יודע מה קורה למי שמתאפק יותר מידי...
בפורום הזה באנו לדון ולדסקס על ענינים אלו, לא להתאפק. יש לך משהו להגיד תגיד...
בלה באס, מיעתאק אל באס...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2009 00:48 לינק ישיר 

המשקיף התגעגתם אלי (ברור שלא)
יש לי שאלה אליך
מה שלום המשקוף איך הוא מרגיש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2009 10:07 לינק ישיר 

אתה ממשיך להתגרות במנהל...באמת אתה חצוף. המשקיף מתנהג איתך כאב רחום ואתה מצפצף עליו ולועג לו, ומצד שני אתה רוצה פצצת אטום על תל אביב. באמת לא מבין אותך, חבל. לפחות תחליף ניק. כיוון שהזכרת את המשקוף האם זה אתה? מה לך ולזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 13:51 לינק ישיר 

זה לא אני- ולא היה אני

זה המשקיף קיבל את הניק הזה
ואני סתם מתלוצץ לא בכונה לפגוע..
זה הצחיק אותי הקטע הזה

ולגבי הפצצת אטום על ישראל...
הסברתי כבר את עצמי, ואני מקוה מאד שזה יהיה בקרוב...
אולי אז יתעוררו המוני בית ישראל לדרוש מה' שישלח לנו את המשיח
כמו שבמצריםרק אחרי שזרקו כמויות של ילדים לנילוס הם זעקו,
אף על שהיו במט' שערי טומאה ה' גאלם בזכות הזעקה והרצון לצאת....
-------------------------------------------------------

3 מקורות לדברים

1 בחומת הדת לחפץ חיים, פרק י"ד, מבואר

"והנה יש עוד עיקר גדול, דבר שמקרב את הגאולה והוא התפילה   ו ה צ ע ק ה

וכמו שהיה במצרים וכדכתיב... " ו נ צ ע ק   אל ה' אלוקי אבותינו וישמע ה' את קולינו" ואף אנו צריכין להתנהג גם כן באופן זה...

מכל זה אנו רואים שהקב"ה חפץ שירבו בתפילה לפניו ועל ידי זה יגאל אותנו, ועל כן גם בזמננו צריכין  להתחזק בתפילה

ו צ ע ק ה    לה' כי אחרי שהקב"ה מבקש שנתפלל לפניו למה נחשה בעת הזאת..."

ובפרשו על התפילה (סימן קס"ח) כתב החפץ חיים

"כמה פעמים ביום אנו מבקשים על הגאולה

אולם הבקשה בלבד אינה מספקת, יש לתבוע את הגאולה כפועל שכיר המבקש את שכרו,

שהדין הוא שאם אינו תובע אין החיוב לתת את שכרו בו ביום, כן אנו צריכים לתבוע את גאולתנו".

2 רבי שמעון בר יוחאי  אף אומר, כי העדר הציפיה והבקשה על הגאולה, מעורר קיטרוג קשה:

"כל אותן אלפים שנפלו במלחמה בימי דוד, לא נפלו אלא על שלא תבעו בנין בית המקדש"!!...

(מדרש תהילים מזמור יז').

3 "ויאנחו בני ישראל מן העבודה ויזעקו" (שמות ב') "הויאנחו והיזעקו" הוא אשר הביא את הגאולה, למרות שהכל היה צפוי ועומד ליציאה מ"מ דרוש ליציאה את הויאנחו ויזעקו, דהינו הצפיה והרצון לצאת... כן אף בענין "הצפיה לישועה" בעת שהאדם ירגיש מצב כלל ישראל ויאנח ויזעק ויכוון בתפילה שרוצה לזכות לגאולה העתידה יזכה ויראה בביאת הגואל. {רב יחזקאל לעוינשטיין זצ"ל א' רסד}

כפי שהציפייה לגאולה מזרזת את הגאולה, כך העדר הציפייה הוא מגורמים העיקריים שמעכבים את הגאולה!

אם עם ישראל אינו מצפה לגאולה, כאילו הוא מצהיר בכך שהמצב הנוכחי טוב לו ובכך נדחית ומתעכבת הגאולה.

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 03/06/2009 13:57:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > האוטיסטים לנורמליים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.