בית פורומים הנה ימים באים

האוטיסטים לנורמליים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2009 14:55 לינק ישיר 

קשה להבין מה מאמינים לכל סיפורי האוטיסטים. אוטיסטים אמיתיים מסוגלים להיות חלק מפורם זה ככל האדם באם יש להם את הכישורים הנדרשים. אם לא - הם גם לא מסוגלים להעביר מסרים (יש פורום מיוחד של איגוד האוטיסטים בישראל בו הם מתכתבים ביניהם, פתוח לכל אחד -כתובת האתר: http://aci.selfip.org/

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2009 16:32 לינק ישיר 

תעזבו .. חבר'ה
כל מה שהאוטיסטים אמרו עד היום לא התקיים ולא שום תאריך שבו הם נקבו התקיים פשוט הולכת שולל של אנשים תמימים ולא יותר עלי זה לא עובד זהו נקודה.
דורש טוב הבדיחה שלך לא הייתה מצחיקה רק שתדע וכמו שאמר לך חובב חידות אתה ממש על גבול דק פה אז ווטצא'ט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2009 15:02 לינק ישיר 

בס"ד

פרק 111 - תקשור עם דניאל - י"ג סיוון תשס"ט 5.6.2009
הערות שהוספתי - בסוגריים.

ליהודים שגרים בא"י - אנחנו נכנסים לתקופה קשה ביותר, שפחד זה מה שיאפיין את התקופה הזו. וזה הזמן (עכשיו) שכולם מסוגלים לעשות תשובה, זה הזמן שהקב"ה מקציב לנו לפתוח את העיניים ולהבין שיש אמת עליונה, וכל החיים החומריים שלנו, חיים שתלויים כביכול בבני-אדם, במוסדות, זה הכל שקר, ואנחנו חייבים לחזור (לבחור?) בביטחון מלא בקב"ה, כמו האבות שלנו והאמהות שלנו.

ליהודים שגרים בחו"ל, אתם מחכים (עומדים לפני) תקופה עוד יותר קשה, והרבה יותר מסוכנת בעתיד הקרוב. אפילו שבארץ זה נראה יותר מפחיד ומסוכן, האמת (היא) שבחו"ל הרבה יותר מסוכן ומפחיד, יש סכנה גופנית ול"ע סכנה רוחנית.

אני מבקש מכם, עמ"י, תחזרו לאמת, תפתחו את העיניים, תפסיקו לחיות חיים של שקר, תחזרו לקב"ה עכשיו.

העולם כמו שאנחנו מכירים את זה, ניגמר, ניגמר, ויגמר לגמרי בעתיד הקרוב מאד, ואז אלה שחיים (חיים של) אמת, משתדלים לראות את האמת, ולחיות את האמת - אלה יתאימו לעולם החדש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2009 14:39 לינק ישיר 

אני מסכימה עם המשקיף. גם לי נראה ש"התקשור עם האוטיסטים" זה משמפעילם כותב, ולצערי נראה שהם מנוצלים, נקווה לפחות שזה לא בעוכריהם. ידוע שברגע שמתקשר איננו הם לא מסוגלים לעשות כלום. אני די מתפלאת שאנשים עם תבונה מאמינים לתקשורים הנ"ל. כל המסרים שהם "אומרים" הם דברי תוכחה ואזהרה שגם אחרים אומרים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 16:29 לינק ישיר 

זה לא משנה את העובדה - הגיע הזמן שעם ישראל יעזוב את תרבות הגויים ויחזור למקורות.
כל ההתרפסות הזאת לגויים תמיד הביאה עלינו צרות וגם עכשיו.
כל אחד עם עיניים בראש רואה שאנחנו מתדרדרים מיום ליום בקצב הולך וגואה.
זה זמן תשובה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 16:39 לינק ישיר 

אני מסכים איתך צמאלידע
אבל לא צריך לשחק אותה שהם דברי האוטיסטיים
אפשר לומר את הדברים והם נראים
מעניין מי מביא את כל הציטוטים לתוך דבריהם של האוטיסטים
מישהו טורח בצורה רצינית על מנת להוכיח שדבריהם מבוססים על חז''ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 21:44 לינק ישיר 

יעקב, כל דבריך הם ספקולציות וחוסר ידיעה מוחלטת בנושא התיקשורים. ובהקירי אותך, מעולם לא נכחת בתיקשור עם אוטיסט. לכן רק אחרי שתחקור בצורה אמיתית, תוכל להגיד לכאן או לכאן.
אני אומר מידע אישי שלי ומניסיון שלי בתקשורים עם אוטיסטים, שהדברים הם אמת, וכבר נכתב רבות בנושא. אתה לא יכול לבוא ולקבוע עובדה מסוימת בלי שיהיה לך ידע וניסיון בדבר. לכן אל תמכור לאנשים פה דברי סיטנה נגד התקשורים כי אתה לא מבין בזה .

כל טוב.

תוקן על ידי nipnap ב- 07/06/2009 21:42:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2009 21:48 לינק ישיר 

יש לי שכל
ואת זה גם אתה לא יכול לקחת ממני
והספיק לי לראות תקשורים
ולעבור על כמה תקשורים של דניאל
כדי להבין שזה חארטה
ואני לא לבד רק שאת הדעות שאני מביא אתה לא מוכן לקבל למה
כי אתה נעול
ולא מוכן לחשוב קדימה ולבדוק בשכל הגיוני ללא שום נגיעות
גם אתה תגיע לאותה דעה כמו שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2009 22:20 לינק ישיר 

דעת הרבנים על האוטיסטים  

תשובה מהרב שמואל אליהו

בס"ד

זה לא זה.
תקשור עם אוטיסטים יכול להיות נכון ומענין ומרתק וכו' ויכול להיות,,,, שקר.

יכולה נשמה שנמצאת בעולם האמת לשקר. כן ממש כך.

לשקר בעולם האמת?

כן!

נשמה שהיתה נשמה של שקר בעולם הזה - לפעמים תמשיך במנהגה הרע גם בעולם הבא.
לפעמים - לא.
מי יד להבחין?

ויש נשמות שלפעמים מדברות אמת ולפעמים מדברות שקר. לפעמים הן עושות הכל במזיד להטעות ולפעמים בגלל השגתם הנמוכה בעולם האמת
מי ידע להבחין?

לכן הדרך הזו של אוטיסטים היא לא הדרך של היהדות ושל התורה.

יש לנו דרך משלנו.
תורה
נביאים
כתובים
משנה
גמרא
ריף
רמבם
ראש
שו"ע
וכו'

זו דרך הרבה יותר בטוחה ומסודרת והוכיחה את עצמה

בהצלחה.

שהר' שטיינמן בדק את העניין...לא זכור לי הלשון בדיוק אבל זה היה משהו בסגנון:
"אפשר להתחזק מדבריהם אבל ח"ו לא לפסוק הלכה מהם"

ולמשל, מדוע הרבנים אינם אומרים לצאת לרחובות עם שקים ותעניות? יש להם סיבה, לא?

אגב, באותו מפגש עם בנימין שאלתיו להדיא...מדוע הרבנים אינם "צועקים" את מה שאתם אומרים בשער בת רבים? מדוע זה בא ממכם?
תשובתו: "אינני יכול לדבר על זה"

למה הוא לא יכול לדבר על זה וזה לא חארטה

"אובאמה הזה הופיע פתאום בלי הכנה מראש שיש כזה אדם. מופיע מהשמים ורוב העולם הולך אחריו. ומי זה האובאמה הזה? אף אחד לא יודע. הוא סימן שאלה בראש של האנשים. המקור שלו מפוקפק מאוד, אפילו עד כדי כך שלא יודעים אם הוא נולד באמריקה או לא ואם יש לו אזרחות נוספת או לא"
ואתה רוצה לומר לי שאוטיסט כתב את הטקסט הזה לך תעבוד על משהו אחר

אתר דני אמר על ראש השנה תשס"ח שהוא יהי''ה "הגדול בהסטורי''ה" - נו, מה ראית ? הוא אמר על שנת תשס"ח שתהי''ה שנת הגאולה? נו ? הוא כבר הזהיר 100 פעמים שכל רגע עומדת לפרוץ מלחמה נוראה ? נו ? הוא דיבר על הושענא רבא תשס"ט - נו ? הוא הזהיר ממאורעות עצומים בשלושת השבועות תשס"ז - נו ? הוא אמר שכל מערכת הכספים העולמית תקרוס - נו ?
הוא כבר אמר 100 פעם להכין אוכל ומים לקראת המלחמה..ומי שקנה- הי''ה צריך לזרוק...

ומה תאמר על זה

בדיחה חדשה של אבא של דניאל הוא האוטיסט ביקש מאביו להוסיף ידיעה מתיק דבקה נו......... עד לאיפה ימשך הטמטום הזה

פרק 98 - העולם כולו נגדנו

דניאל ביקש להוסיף מאמר זה, אשר הועתק מאתר "דבקה"
הלינק למאמר - http://www.debka.co.il/headline.php?hid=3451
דניאל הוסיף: "זה הולך ומחמיר"

מה אתה רוצה לומר לי שאתה מאמין שילד אוטיסט יודע מה כתבו בתיק דבקה ואמר לאבא שלו להוסיף את המאמר הזה לאתר שלו נו.. באמת עד כמה אתה חושב שאנחנו טיפשיים

אני מחפש עד היום דמות רבנית גדולה מאחד מצדיקי הדור
שיבוא ויאמר לי תשמע התקשור עם האוטיסטים זה אמיתי
עד אז אני לא מאמין תסלח לי על הביטוי "על החארטה הזאת"
אוטיסטיים שיודעים מה קורה באתרים איזה כתבות להביא משם לידיעת הציבור (תסתכל בדף מס' 2)
אוטיסטיים שיודעים דברים שרק מי שממש מקשיב לכל תוכניות הרדיו יודע אותם דוגמא
האם ברק אובאמה הוא אזרח ארצות הברית או לא ראה תקשור 97
ועוד כאלה ואחרים

בדקתי באתר של הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א בשאלות ותשובות
והוא גם אסר זאת

מה כבוד הרב אומר על הספרים שמפרסמים בזמן האחרון של אוטיסטים שמספרים כל מיני דברים על העתיד על זמננו ועל הגאולה? יש לנו את דברי חז"ל בלבד,ושום דבר אחר מחוץ להם.

שאלות ותשובת מפי הרב בן ציון מוצפי
לכבוד הרב הגאון נטריה רחמנא ויפריקה
שלום רב,
לאחרונה ישנו פרסום רב לגבי מסרים של אוטיסטים על העתיד שצפוי לקרות. דברים מסוימים שאמרו אכן מתרחשים (כמו ההתדרדרות העולמית בכלכלה).
האם יש יסוד באמת למסרים שלהם? (המסרים שלהם מאוד מפחידים, ואומרים שכרגע רק מיעוט קטן בעם ישראל יזכה לגאולה)
הדברים מאוד מפחידים...
תודה רבה לא שמעתי שהם נעשו נביאים. רבנו אברהם אזולאי כתב שריבוי הצרות לפני שיבוא משיח יביא לכך שישארו בחיים הרבה.

27/11/2008 לכבוד הרב שלום רב
רציתי לדעת מה דעת הרב לגבי "נבואות" האוטיסטים שמנבאים הרבה שחורות ונבואות קודרות.
האם יש להתייחס אליהם ברצינות?
תודה וכל טוב!! עיין לעיל.

27/11/2008 לכבוד הרב מוצפי שליט"א מה הרב חושב על הספר דניאל ילד אוטיסטי שמתקשר עם העולפ העליון?הרבה אנשים באמריקה קראו אותו פשוט נכנסו לפניקה.הספר באמת מפחיד עינתי בו .חברה טובה מבקשת אם הרב יכול לברך את ילדיה עוברים תקופה קשה מאוד שמעון בן אורה חוזר בתשובה אמיתי פרנסה ושידוך רינה אפרים ושמחה חזרה בתשובה אלעזר שידוך אני חיבת לצין שהאמא אורה מתפללת הרבה עבורם ועוסקת בזיכוי הרבים .תודה רבה האוטיסטים הם ילדים כשרים ונחמדים, אבל לא נביאים.
ובכל ענין כדאי להביא ראיה מגדולי ישראל שהם מבינים
הרבה יותר מאתנו.

והמבין יביןשהרב לא רוצה לפגוע ולהשמיץ אבל ברור שאין דעתו נוחה מזה

תענה לי על מה שכתבתי כאן ותהיה ענייני ונדבר הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 00:05 לינק ישיר 

טוב לגבי דעות הרבנים הדבר שנוי במחלוקת כפי שמגדיר זאת הרב מלמד:

הרה"ג זלמן מלמד שליט"א

לאחרונה פורסם ספר "דניאל", המספר על אוטיסט. וראיתי במודעת פרסום שלפעמים מגיע לעולם ילד אוטיסט, אך דווקא בגלל שהיכולות הגופניות שלו מוגבלות - הוא מחובר יותר לעולם העליון.
א. האם אכן יש יותר כוח רוחני לאוטיסטים על פני אנשים רגילים?
ב. האם נכונה הטענה שיש להם כוחות לתקשר?
ג. מדוע ברא רבש"ע אנשים כאלו? שהרי הרבה יעודים ומצוות נמנעים מהם, כמו ללמוד תורה, להקים בית ולהתחתן וכו'?
תשובה:
לא הוכח שיש כח רוחני לאוטיסטים יותר מאנשים רגילים. יש השערות כאלה אך הם בגדר השערות בלבד. ויש אומרים שאין כל ממש בהשערות אלו.
גבהו דרכי ד' מדרכינו ומחשבותיו ממחשבותינו ואין אנו יודעים לענות מדוע ברא ד' אנשים עם חסרונות שונים אך מאמינים אנו באמונה שלמה שכל מה שעושה ד' הוא בחכמה ולטובה.
של הרה"ג זלמן מלמד שליט"א

מאידך ישנם רבנים שכן תומכים בתיקשורים ומעודדים אותם:

דברי הגאון הגדול רבי אהרן יהודה ליב שטיינמן שליט"א

נמסר לי אישית מפיו של הגרא"ל שטיינמן בעניין התקשורת החדשה עם פגועי המוח, שהוא רואה בזה רחמי שמים מרובים לעורר בזה את הישנים השוכחים את האמת בהבלי הזמן, ושוגים כל שנתם בהבל וריק, ואף לחזק את בני התורה בדברים שיש לחזק את בני התורה של זמנינו.
באשר דבריהם הם מוסר חוצב להבות אש ומעורר מאד את כל המעיינים בהם. על כן, טוב להפיץ ולפרסם דברים אלו.
הגרא"ל נכח אישית בתקשורות עם פגועי מוח והתפעל מאד מהתשובות שהם השיבו לו על שאלותיו. לדעת הרב שליט"א חשוב מאד להתבונן בדברי המוסר שלהם לצורך חשבון הנפש ואין להתעלם מהם.
הקב"ה שולח לנו הארה ממרום ואילו אנשים רבים מתעלמים ומזלזלים בה. לכן, עודד אותי מאד הרב שליט"א להוציא את הספר המעביר מסרים אלו לציבור הרחב. מאידך, בקש להזהיר בזה שאין להשתמש בהם למעשה לשום עניין והוראה. כמו כן הזהיר לא לשאול אותם בענייני עתידות. לא זכינו לגילוי תופעה זו אלא לצורך מטרה אחת לקרב את לבבות עם ישראל לאביו שבשמים.

דברי הרה"ג ג. קראוס ראב"ד מנצ'סטר באנגליה אודות התקשורת בFC-

לאחרונה יצאה חוברת שנכתבה על ידי הרה"ג ג.קראוס ראב"ד באנגליה בשם "שמעו ותחי נפשכם". בחוברת זו תקשורות רבות של ילדים פגועי מוח, והיא מוכיחה בעליל כיצד דבריהם מתאימים להפליא לדברי חז"ל. ואלו חלק מדבריו בהקדמתו שם:
"
כל נכי הנפש בארץ ישראל המתקשרים באמצעות תקשורת FC וכו' הביעו לאחרונה את משאלתם לפרסם ולהדפיס חלק ממאמריהם עם מקורות מפסוקים ודברי חז"ל ושאר ספרים במידת האפשר, אני מרגיש שדבר זה הוא חיזוק גדול לעשות כן, באשר זה מוכיח עד כמה דבריהם מעוגנים ומושרשים במקורותינו הקדושים. בהתאם לבקיאות המוגבלת שלי אני בטוח שהחסרתי הרבה מקורות, מכל מקום אותם מעט מקורות שמצאתי מוכיחות לנו שאין אנו יכולים להתעלם מדבריהם... במשך אלפי שנים אוטיסטים, בעלי תסמונת דאון ושיתוק מוחין נחשבו לשוטים. עתה מתברר לנו שהם מבריקים ומסוגלים להביע את עצמם בתקשורת עמנו בדרך הרבה יותר נעלה ממה שאנו מסוגלים, עבור רבים דבר זה לא מתקבל בנקל, אולם אין זה משנה את העובדה שהיא אמיתית, כמו שהוכח בלי שום צל של ספק הרבה פעמים. לבסוף, שני תלמידי חכמים מסרו את הקונטרס הזה עבורי לאחד מגדולי הדור שליט"א, אע"פ שלמעשה הוא לא קרא את הקונטרס הוא נתן את הסכמתו החמה והלבבית לפרסומו, ואמר שהוא תיקון עבור נשמות הנכים, וזכות עבורנו אם זה יעוררנו לתשובה. אותו גדול הזהיר בהדגשה על התקלות האפשריות הקשורות ל FC. נשמע מדבריו שאין לשאול אותם שאלות מהסוג של קביעת החלטות לדוגמא: בעניינים הלכתיים ורפואיים, שאין הם משמשים כתחליף לגדולים, לרבנים, או לרופאים. הוא הוסיף שהנכים אינם מדייקים תמיד במסריהם ותשובותיהם. עוד הוסיף, שכשהנכים חוזים טרגדיות או אסונות ר"ל, הם עצמם הרבה פעמים אינם מסוגלים להגדיר בדייקנות מה שהם רואים...".
דבריו של אחד מגדולי הדור בענין התיקשור

"
לאחרונה התגלה מחזה נדיר לדורנו (זכיתי אני שיתגלגל על ידי), להגיע למהות הפנימי והאמיתי של הילדים, שהוגדרו כי הם מפגרים בכל שטחי החיים מחמת פיגוע המוח שלהם, השוללם מכל אפשרות של הנהגה מינימלי של אדם רגיל בעולמנו. אחרי העמדה על טיב אופי המהותי התברר כי יש כאן אדם מסוג אחר אשר תפיסתו התת הכרתי שלו (והוא משתמש בו, אכ"מ לבאר טיב פעולה זו) הוא "פינומלי", וחי חיים מלאים של תוכן, אבל במסגרת אחרת השייך יותר לעולם האמת, ששם עניין השכר והעונש גלוי לעין כל. אחרי ידיעה זו ניגשנו אל מהות הבעיה עצמה, וברוך השם הצלחנו להגביה רוחם של הילדים בכלל, ליתן להם ערכי חשיבות ולשלבם במידה מסוימת בחיי הציבור שמחוץ להם. זה הקל מעליהם הרבה מרגש הנחיתות והבדידות שחיו בו עד אז, (שהם ייסורי נפש נוראים) וגם להאיר עיני ההורים והמשפחה, שאכן יש להם ילד נפלא מסוג אחר במשפחה, התופס מקום עיקרי בכל חוויות המשפחה... "
אלו דבריו בעניין התועלת העצומה לילד ולמשפחתו. ועל התועלת היוצאת מתקשורת זו לציבור הרחב כתב :
"
העיקר הנוגע לנו מכל זה, הוא זה: המציאות שכל האווירה שדורנו חי בתוכה, הוא חזון הכפירה בעיקרי האמונה, אנו חיים בתקופה ששולטת בה אנדרלמוסיה של הפקרות בכל השטחים, עיקר הנהגת הכלל נלקח בשבט רשע מאת מאורי האומה, על ידי העמדת שלטון רשע השולט על כל אמצעי המגע עם האומה, וזורעים כפירה והרס בכל מה שנמצא ביסוד הבניין שקדושת הציבור, פעם במישרים ופעם בעקיפין נכנסים גם בציבור שלנו הסרחון של דעותיהם הכוזבות והמפורסם אין צריך ראיה, מעיקרי עיקרי פגיעתם הרעה הוא: עקירת אמונת שכר ועונש ולהפוך כל מה שנעשה בעולם ל"מקרה", שהרי זרעו של אותו 'אשר קרך בדרך' הם, (כמפורסם בשם החפץ חיים זצ"ל) והצליחו במידה גדולה לעמעם מאד אמונה זו, ולהשריש בציבור כי העולם הוא ג'ונגל כזה אשר רק כל דאלים גבר בו, והכל הוא ממקרה דכל דאלים גבר. הגר"ח ז"ל מוולוז'ין אמר פעם על תופעת דיבוק בשעתו: 'יבוא זמן שישתוקקו לראות דבר כזה (כדי לחזק האמונה ולהביאה לידי מוחש ועל ידי זה תהיה מעשית ממש) ולא ימצאוהו, כי זהו רק מחסדי ההשגחה העליונה להוציא הציבור מבור שנחשים ועקרבים מצויים בו, לעוררו מתרדמת השיקוע בדמיונות כוזבות. אין אתנו יודע עד מה, אבל כבשי דרחמנא הוא סיבת גילוי זה של הנהגה גלויה של דין ודיין, וכן העונש הגלוי הכרוך בחטא ושאין להימלט הימנו, המציאות החושית הזו מזעזעת את האדם, אבל זעזוע זה הוא רק כמי שהעירוהו באופן פתאומי משינה עמוקה ומתוקה שלו, והעמידוהו פתאום מול האמת הנמצא וגלוי והוא היפוך חלומותיו המתוקות. אמנם גם מי שיזדעזע אין זה עדיין ישועתו, כי אם יניח להרגל לשלוט על ההתעוררות הזו אז יהיה מעמיא עמיא ואזיל (כלומר, הולך ודועך) ולא ישאר מזה כלום בידו, אבל עניין ההתעוררות יועיל רק אם החלטה שהוא מוכן להפוך הרגלו ולהתאים להילוך חדש בחיים להיות דבוק אל המציאות האמיתית לטוב לו בזה ובבא. וכשיניח התפעלות בעובדה גמורה יהיה לה קיום וכידוע בזה דברי הרמב"ן עה"פ עד שתחפוץ, ויתכן שכיון שנתגלגל זכות זה על ידי ילדים אלו, יהיה זה גופא ממהר הוצאתן מן הסבל הנפשי הנורא שלהם.
עוד צריך לדעת שהגם שנמצא אצלם ידיעות רחבות, מכל מקום לשום בעיה בציבור אין זה נוגע כלל, כי הנהגת עמנו מסר הקב"ה למאורי האומה לבד ולדעתם מסכמת דעתו יתברך שמו, ואין להשתמש עם ידיעות אלו לשום בעיה בציבור, אמנם מהחיים שלהם שחיים כאן בעולמנו סוג חיי העונש אשר גדרה שייכת לעולם האמת זה מותר לשמוע וליקח מהם, אבל כוח של חוות דעת אין כאן, שהרי אינם בעלי בחירה וחיים הם כבר בעולם ברור שנטלה השליטה מהם להשתנות על ידי כוח הבחירה בחיים".

כמו כן ישנם עוד דעות של רבנים ופרופסורים שנכתבו בספרים כמו גליה, ונפשי יודעת מאוד וכו'.

וכמו שאמרתי כבר דובר רבות בענין הזה גם פה בפורום ובפורומים אחרים.

כמה הערות לגבי מה שהובא בשם הרב אליהו והרב מוצפי:

-          לגבי נשמה טובה או רעה שממשיכה להתנהג ככה גם אחרי מותה מדובר בעולם הנשמות , ובקף הקלע כפי שמאריך בזה הרב יהודה פתיה, בספרו הרוחות מספרות.

על האוטיסטים כבר העידו צדיקים גדולים וביניהם הרב לופס (הובא הסיפור באחד האשכולות) שמדובר בנשמות של צדיקים ולא של רשעים, שאינם צריכים לקיים תורה ומצוות אלא צריכים להשלים תיקון מסוים ולכן באו לעולם בצורה כזו.

-          אף אחד לא אומר לפסוק הלכה מהם כבר אמרו חז"ל לא בשמים היא (להבדיל מתורתו של האר"י ז"ל אבל זה דיון אחר...), הכוונה לקבל מהם אינדיקציה על מה שנגזר בשמים, ועל מצב עם ישראל.

-          האוטיסטים מעולם לא אמרו דבר שנוגד את ההלכה או את התורה שבכתב או בעל פה. והם אומרים שכל מה שהם אומרים כתוב בחז"ל.

-          אף אחד לא אומר שהאוטיסטים באים להחליף את חז"ל

-          אף אחד כולל האוטיסטים לא אומרים שהם נביאים ולא בני נביאים.

-          מה שהרב מוצפי הביא שרבי אברהם אזולאי אמר שעל ידי הצרות בסוף הרבה יחיו...(איפה זה כתוב ?) במקום אחר כותב רבי אברהם אזולאי שכשיבוא המשיח ויתגלה יהיו הנותרים כ 7000 יהודים, כפי שמקובל מרבותיו.

לכן רבותי לא לסלף ולעוות את הדברים, האוטיסטים לא מחליפים רבנים ולא נביאים ולא פוסקים, האוטיסטים בגלל מצבם הגשמי, יש להם התחברות לעולם הרוחני יותר ברור מאיתנו ואת זה אנו מנסים לדעת...

ליעקב אני לא נעול. חקרתי בעבר את הנושא, ראיתי במו עיני תיקשורים איתם, קראתי הרבה חומר של פרופסרים וספרים בנושא, והיגעתי למסקנה שחז"ל אמרו אותה:

"דברי אמת ניכרים".

תוקן על ידי nipnap ב- 08/06/2009 0:03:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2009 00:11 לינק ישיר 

בס"ד
המסקנה מי שלא רוצה לראות את האמת תמיד ישמיץ אותה, זה לא חדש, זה מתקופת הנביאים, שיצאו "נגד" הנביא שניבא "נבואה רעה"
לא משנה באיזה כלי נמסר הידע, תמיד יש דרך לברוח מזה, תוך שלילת לגיטמצית המזהיר בשער, רק חבל כי הפעם זו גאולה אחרונה, אין אופציה נוספת חבל...

פרק 110ג - שאלות ותשובות
ש. אנו במשפחתנו כ"כ שבורים ממקרה שקרה לנו, אחי היקר נפטר לפני כשבועיים וחצי ממחלה קשה. הוא נלחם במשך שנה שלמה בייסורים קשים מאד ואנו המשפחה עשינו ככל יכלתנו לעזור לו. חזרנו בתשובה, התפללנו עבורו המון תפילות המוניות ואישיות נתנו צדקות ובסוף הוא נפטר והוא רק בן 30, והשאיר אחריו תינוקות יתומים. מדוע? מדוע לאחר כל הסבל שלו וההשתדלות שלנו הוא נפטר? ואם הוא בא לעשות את התיקון שלו מדוע השאיר 2 יתומים ואלמנה? מדוע הם צריכים לגדול ללא אביהם?
ת. היהודי שנפטר, הוא ודאי עשה תיקון וכל הסבל שעוברים עכשיו, זה התיקונים האחרונים וב"ה הוא עשה את התיקון. שני היתומים הם גם עושים תיקון, אבל אם חזרתם בתשובה, כנראה חזרתם בתשובה קצת מאוחר, ואם אתם שואלים אם היה כדאי לחזור בתשובה, אז אוי ואבוי לכם, ואוי ואבוי לקרבן, אבל דבר אחד אני יכול להגיד, הוא סבל מאוד, אבל הסבל העתיד לבוא והפחד שעתיד לכולנו, זה לא יהיה הרבה פחות, זה יהיה רק בצורה אחרת.

שאלות ותשובות (מתורגמות מאנגלית)

ש. יש לנו קהילה יהודית גדולה כאן בוונצואלה, האם הקהילה בסכנה ? האם עלינו לעלות ארצה ? (יצחק, ונצואלה)
ת. טיפשים, אתם לא רואים מה קורה ? אם הייתי במקומך הייתי (scramble) בורח מהר מאד.

ש. אני גר במונטריאול קנדה עם משפחתי. האם עלינו להתייחס להזהרות ליהודי ארה"ב ? (רחל, קנדה)
ת. בכל מקום בעולם היהודים יהוו מטרה. הם כבר מטרה בהרבה מקומות. לפי הנבואות א"י לא תחרב, אבל אדום בטח שכן, ואתה בטח חי בחלק של אדום.

ש. האם כל היהודים בא"י ינצלו מהמלחמה המתקרבת ? (רבקה, ק.מלאכי)
ת. הקב"ה איתנו. האם הוא עם כל יהודי זו שאלה אחרת בגלל שכל יהודי צריך להתקרב לקב"ה להגיע לישועה שלו.

ש. אני מבקש לדעת מה עלי לעשות על מנת להינצל ע"י הקב"ה. אני מתפלל על עם-ישראל כל הזמן, אני חושש בקשר לעולם הפיננסי והרוחני, אך כתוב "אם אין קמח, אין תורה", אז אנו צריכים את שניהם על מנת לעשות את רצון ה'. (ס. צרפת)
ת. אתה צודק, אך קודם כל עליך להתקרב לה' ולבטוח בו. אנו מתקרבים לזמן כמו שבני ישראל היו במדבר ללא מקורות מחיה, אנו (בשלב) של התנתקות מהעולם הזה, הכלכלי, הגשמי וכו'. אם נלמד לבטוח בה' עם כל הלב, ונדע כי הוא יספק לנו את צרכנו, אפילו אם לא נצליח בהשתדלות שלנו, אז נוכל להינצל. אך אלה שבוטחים רק בהשתדלות (ולא עושים מעשה) לא יינצלו. ואלה שעדיין חיים בצרפת, אוי להם.

ש. האם זה יותר בטוח להיות בקנדה מאשר באמריקה בזמן המשיח ?
ת. יותר בטוח להיות עם הקב"ה.

ש. איך אדם יכול לדעת אם יינצל ממלחמת גוג ומגוג ? (משה, ברוקלין)
ת. אף אחד לא יכול לדעת מראש, רק תהיה קרוב לקב"ה, תתרחק מעגל הזהב ומהשקרים של העולם הזה.

ש. מה יקרה לאדם המבולבל מאד בחייו, האם הוא ילך לגהינום או לגן-עדן ?
ת. בילבול זה נגד התורה.

ש. אנו משפחה עם חמישה נפשות, בקושי יש לנו כסף לחמישה כרטיסי טיסה, אין לנו היכן לגור בא"י, מה ניתן לעשות ? אנו בוטחים שה' ישמור עלינו. אנו גרים בארה"ב, נישמח לעלות, אך לבעלי לא תהיה עבודה יותר. אנא ייעץ לנו.
ת. אני מבין את בעייתך. קודם כל, ההגנה הטובה ביותר היא להתקרב לה' ולסלק את הגשמיות. דבר שני להתפלל שכל עם-ישראל יינצל. דבר שלישי פתחי את עיניך. ה' לבטח יעשה לכם ניסים.

ש. אני עובד ביוקוסוקה, יפן. האם אני צריך לעזוב את העבודה ולעלות לא"י ? האם לפדות חסכונותיי ולקנות דירה בא"י ?
ת. אני לא יועץ השקעות. אוי למי שביפן. היפנים לא הוכיחו עצמם כצדיקים גדולים, אמנם יפני אחד הציל הרבה מאוד יהודים במלחמת העולם השניה. זה היה תיקון אישי שלו. אדם צריך לרצות לעבור לארץ, אני לא יכול להגיד לו כן או לא. הוא צריך להבין מתוך עצמו שלחיות רק בארץ ישראל, לא מדינת ישראל, בארץ ישראל, ואם ח"ו למות, גם זה המקום הכי טוב.
ש. רציתי לשאול בקשר להזהרות שלך ליהודי אמריקה, לעזוב ככל המוקדם. אני יהודי חרדי שלא יכול לאפשר לעצמו לבוא לא"י, לקנות בית, לחפש עבודה. מה יעשה יהודי כמוני על-מנת לברוח בזמן ?
ת. שוב אני אומר, לכל היהודים שלא מוצאים דרך לעלות לא"י, לעשות תשובה, לשנות את החיים. אתם חיים חיים של שקר, רובכם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2009 03:35 לינק ישיר 

בס"ד

כדאי לשמוע דעת הרב חיים הכהן (החלבן)....
שמעתי מפי מקור שני שאין ליחס להם אמיתות של נבואה...לפי דעתו של החלבן.

כדאי גם לשמוע התיחסות דברי הרב דהן בעניין האוטיסטים
בהקלטה לפרשת בהעלותך:
פרשת "בהעלותך" בדקה 41:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 07:01 לינק ישיר 

ניפנאפ
is this is your best
עדנרן
תודה
הרב אומר שהוא לא סומך על האוטיסטיים בתור נביאים וזה פשוט
ניפ נאפ אני כרגע רק מצטט מתוך מה שאתה הבאת לא ממקור אחר שים לב למה שאתה כתבת
לא הוכח שיש כח רוחני לאוטיסטים יותר מאנשים רגילים. יש השערות כאלה אך הם בגדר השערות בלבד. ויש אומרים שאין כל ממש בהשערות אלו.
אותו גדול הזהיר בהדגשה על התקלות האפשריות הקשורות ל FC. נשמע מדבריו שאין לשאול אותם שאלות מהסוג של קביעת החלטות לדוגמא: בעניינים הלכתיים ורפואיים, שאין הם משמשים כתחליף לגדולים, לרבנים, או לרופאים. הוא הוסיף שהנכים אינם מדייקים תמיד במסריהם ותשובותיהם. עוד הוסיף, שכשהנכים חוזים טרגדיות או אסונות ר"ל, הם עצמם הרבה פעמים אינם מסוגלים להגדיר בדייקנות מה שהם רואים...".
נו אז מה המסקנה מתוך דבריך
אחת לקבל מהם מוסר כדי להיתחזק אף אחד לא טוען שדבריהם אמיתיים או שהם נכונים גם מתוך דבריך וכל ענין התקשור נעשה כדי להוריד מהעול הנפשי שהם חשים ועל ידי שמתקשרים איתם הם מרגישים חלק מהמשפחה
אני תכל'ס מעדיף לקבל מוסר ממסילת ישרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 22:18 לינק ישיר 

אני מקבל בהכנעה את דברי האוטיסטיים בין אם הם אמת ובין אם לאו...
בבחינת: דברים היוצאים מן הלב...למרות שלא ראיתי תקשור בפועל...
אבל המשקיף היקר, דעת הרבנים שהבאת לא "מספיקה" בימינו,
פשוט מאד האוטיסטיים אומרים לכולם (כולל הרבנים) להתעורר, ומה
להם "גדולי הדור" להתעורר?? הם כבר ערים! הם מרביצים תויירה...
המשקיף, לצערי אתה עבד לרבנים ובאבות, ה' ישחרר אותך מעולם של אלה...

ומי ייתן שייתקיים בך:
לכן, הרועים--שמעו, דבר-יהוה.  י כה-אמר אדוניי יהוה, הנני אל-הרועים ודרשתי את-צאני מידם והשבתים מרעות צאן, ולא-ירעו עוד הרועים, אותם; והצלתי צאני מפיהם, ולא-תהיינה להם לאוכלה.
אני
ארעה צאני ואני ארביצם, נאום אדוניי יהוה, את-האובדת אבקש... והקימותי עליהם רועה אחד, ורעה אתהן--את, עבדי דויד; הוא ירעה אותם, והוא-יהיה להן לרועה.  כד ואני יהוה, אהיה להם לאלוהים, ועבדי דויד, נשיא בתוכם:  אני יהוה, דיברתי.

ותזכה להיות עבד ה', ולא מריונטה של כל "צדיקי הדור".

שים לב:
ה' מלך העולם, מבטיח לנו שהוא יציל אותנו מפיהם של
הרועים(מנהיגים דתיים ושאינם דתיים)...להציל אותנו!!!והצלתי צאני מפיהם,
הבנת??? ה' רוצה להציל אותך מהם!!! תבחר במשיח, מי שזה לא יהיה!
מי שיבחר לנו ה' איתו נלך ולו (ורק לו) נקשיב!

עד אז מבחינתי האוטיסטיים כשרים למהדרין.

סליחה אם אני קצת בוטה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2009 22:52 לינק ישיר 

לך תחפש את עצמך ידידי
אני מעדיף להיות אחל'ה מריונטה של צדיקי הדור מאשר ליפול בפח שאתה נפלת
פחחח הצחקת אותי

מה עדיף ליפול לתוך ידיו של הס''מ שאתה נפלת
אתה מדבר על רבנים דברי הבל ורעות רוח מאיפה המצאת אתת הפסוקים האלה מי פירש לך אותם בטח שלא רש''י
ולא שאר הפרשנים אלא לא אחר מהגוי שאותו אתה עובד והוא עובד עליך יצחק כהן המתקרא משיח ה' עלאק פחחח
פעם קורא לעצמו דיויד מקפייל פעם דויד גולגנר פעם יצחק כהן ראיתי הודעות שלו בכדורינט משיח מתל אביב פחחח
אל תעצבנני זה לא יהיה כדאי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > האוטיסטים לנורמליים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.