אין שמחה לפני הקב"ה כבזמן שרשעי עולם והמכעיסים אותו נאבדים מהעולם וז"ש באבוד רשעים רנה וכן בכל דור ודור בשת שעושה דין ברשעי עולם שמחה ורנה לפני הקב"ה
עוד אביא עוד מקורות דעתכם תנו (הבו גודל לה' אלוקינו)
נשלח ב-1/11/2008 21:17
למשקיף
לא הבנתי מה שכתבת
נשלח ב-1/11/2008 21:20
הבאתי קטע מהזוהר שמדבר על שמחה אצל ה' כאשר נאבדים רשעים שהקב"ה חיכה להם שיחזרו בתשובה והם לא חזרו אז כשהם נאבדים אז יש שמחה אצל ה' (דרך אגב הבאתי לך עוד תפילה תסתכל באשכול שאלות למשקיף)
נשלח ב-2/11/2008 17:21
אני מאוד מקווה
אני מקווה מאוד ומתפלל שלא יקרה כאן כלום בעזרת השם כמו שקרה בפקיסטן
חס ושלום לא עלינו ?
נשלח ב-2/11/2008 18:40
כמוני כמוך גם אני מתפלל אני מקוה שכן כולם
נשלח ב-17/11/2008 19:02
למה לערב אסונות בעולם לבואו של משיח ?
למה ?
אפשר לקבל הסבר לזה ?
נשלח ב-17/11/2008 19:09
kobica כתב:
למה ?
אפשר לקבל הסבר לזה ?
כי לפני בוא הגאולה יהיו אסונות כך כתוב בספרים הקדושים ובעצם היתרחשותם מרמזת לנו על בוא הגאולה
נשלח ב-18/11/2008 22:03
קרבנות כחלק מתהליך של גאולה אע''פ שאין עושין תשובה
חלקים ממאמרו של מר ש. שיינמן שקבל את הסכמת הרב ישראל אריאל, ראש מכון המקדש
עכשיו למה שמתי את זה פה הרי זה לא אסון אני חושב שכן
נשלח ב-19/11/2008 22:39
רעידת אדמה קלה בקפריסין הורגשה גם באזור נהריה
פורסם:
09.11.08, 22:44
רעידת אדמה קלה פקדה לפני כמה שעות את אזור קפריסין והורגשה גם בנהריה.
יונתן מונבז מהמכון הגיאופיזי בלוד אמר ל-ynet כי "מדובר ברעידת אדמה בעוצמה של 4.2 דרגות בסולם ריכטר". לפי שעה, לא דווח על נפגעים או על נזק.
נשלח ב-25/11/2008 23:13
רעש בעוצמת 7.5 באינדונזיה – בוטלה אזהרת הצונאמי רעש בעוצמת 7.5 אירע הבוקר באינדונזיה בצפון האי סולאווסי – הוצאה אזהרת צונאמי והוראה לפנות תושבים מחופים במרחק 1,000 ק"מ ממוקד הרעש - האזהרה בוטלה בהמשך
מאת :יוסף גולן יום ראשון,16 בנובמבר ,2008
רעידת אדמה בעוצמה של 7.5 (ע"פ דיווח המכון הגיאולוגי של ארה"ב) אירעה היום בשעה 17:02 (07:02 לפי שעון ישראל) באינדונזיה.
מוקד הרעש הוא בים סלבס, צפונית לאזור מינאסה שבמחוז צפון סולאווסי שבאי סולאווסי (סלבס), 135 ק"מ צפונית מזרחית לגורונטאלו, 305 ק"מ מערבית לעיר מאנאדו, 1890 ק"מ מזרחית, צפונית מזרחית לג´קרטה בירת אינדונזיה, 1485 ק"צ דרומית למנילה שבפיליפינים.
מפת אינדונזיה – העיר מאנאדו מודגשת באדום, הרעש אירע בים 350 ק"מ מערבית לה.
הרעש אירע בעומק של 21 ק"מ. רעש בעוצמה כזאת הוא בעל פוטנציאל לחולל צונאמי והוצאה אזהרה לאזורים הנמצאים במרחק 1,000 ק"מ ממוקד הרעש, והרשויות התבקשו לנקוט צעדים מידיים לפנות את התושבים מן החופים.
בסביבות השעה 21:00 שעון ישראל, נמסר שהשלטונות הסירו את אזהרת הצונאמי.
בתמונה: צילום מן האי גורונטאלו (שגם בירתו נקראת גורונטאלו)
מקור לכתבה צופר
נשלח ב-27/11/2008 20:23
מקורות יודעי דבר מדווחים על 4 הרוגים בבית חב"ד בהם הרב הולצברג אשתו ו2 נשים נוספות, כוחות הקומנדו השתלטו על המקום(חדשות 24)
הי"ד של הרב הולצברג שליח חב"ד במומבאי ואשתו הרבנית
נשלח ב-27/11/2008 20:28
המשקיף כתב:
סליחה אירן בהחלט התכוונתי אירן סליחה
האסונות יתרחשו בעולם הודו וכו'באיזור שם
הנה ימים באים נאום אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים