אליאור חן, החשוד בהתעללות בילדים, שוחרר ממעצרו בכלא הברזילאי, לאחר שבית המשפט בברזיל קיבל את טענתו כי ביתר עלית אינה חלק ממדינת ישראל. אישתו בדרך לברזיל
רעידת אדמה בעוצמה של תשע בסולם ריכטר פקדה הבוקר (רביעי) את סיביר שברוסיה. רעידת האדמה החזקה, שמוקדה היה באגם בייקל שבמזרח סיביר, גרמה לבהלה, אך לא דווח על נפגעים או על נזק.
נשלח ב-15/1/2009 22:15
איפה הצדק?????
9 בסולם ריכטר זה ההההממממווווןןןןןן
אף אחד לא נפצע???? רק בהלה???
תשמעו...זה נס
נשלח ב-15/1/2009 23:01
וואלה אתה צודק מאה אחוז
טוב נו... בטח אין שם תושבים או בתים לך תדע
נשלח ב-18/1/2009 23:04
סליחה, זה לא אסון. זה נס.
איפה כתוב שיהיה נסים לפני שיבוא המשיח?
נשלח ב-9/2/2009 00:27
לפחות 108 בני אדם נהרגו בשריפות ענק שהשתוללו אתמול (שבת) בדרום אוסטרליה, במדינת ויקטוריה, כתוצאה מהחום הכבד השורר באזור. מאות בתים, יערות וחוות נשרפו כליל במהלך השריפות.
נשלח ב-9/3/2009 00:29
ציקלון האמיש מאיים על אוסטרליה ומפנים משם אנשים ציקלון הוא בערך פי 4 מהוריקן הנה התמונות מהפינוי ועוד...
מסלול ועוצמה
זרם הסילון ומפה סינופטית
תמונות משולי הציקלון
קרדיט לתמונות ABC אוסטרליה
נשלח ב-9/3/2009 14:09
למה להכניס אסונות בעולם לקראת בוא המשיח
את זה אני לא מבין ?
נשלח ב-9/3/2009 22:12
כי כתבו בספרים הקדושים לפני הגאולה יהיו אסונות וכו' כדי לרמז לישראל לעשות תשובה ושיתכוננו לגאולה
טוב בשבילך קובי שאלת שאלה הנה קיבלת תשובה
רק שלא נצטרך לחזור לתאוריית הניתוח הא קובי
נשלח ב-9/3/2009 22:53
טוב לי אתה אומר ?
למה זה טוב לי ?
נשלח ב-9/3/2009 23:10
בס"ד
"אין שמחה כהתרת הספיקות"
נשלח ב-9/3/2009 23:23
תפילה שעוזרת
"יהי רצון מלפנך אלוקי המשפט ,הדין החסר והרחמים.
שיכבשו רחמיך את כעסך ויגולו רחמיך על מדותיך ותכנס עם עולמך לפנים משורת הדין.
חוס ורחם עלנו ,הגם שאין אנו ראויים .אבל נשבעת כי אינך מביא מבול לעולם ,בזכות דווד המלך עליו השלום לא נפתחו תהומות הארץ להציף את העולם,כן תשמע תפילותנו היום הזה,ותצווה על תהום הארץ לבל תרעד ולבל תנוד .בזכות דוד המלך וכל הצדקים הקדושים אשר היו בארץ,ובזכות שמות הקודש המתאמים אנו מתפללים ומתחננים להפוך את מידת הדין למידת החסד והרחמים .
כי על רחמך אנו נשענים ולישועתך אנו מצפים..
ומקבלים עלינו מכאן ןהלאה קבלה טובה אחת .... שכבר הבטחת על ידי עבדיך הנבאים .כי שינוי המעשים ,מבטל כל גזירות קשות חלילה."וצדקה תציל ממות."לכן אנו מפרישים עכשיו פרוטה לצדקה.!
להחיות נפש אביונים .כן תחיי נפשנו ותאריך ימנו על האדמה אשר נישבעת לאבותנו .אמן ואמן
נשלח ב-11/3/2009 08:28
סופת חול בערב הסעודית וואלה לא יודע מתי לא ראיתי תאריך אבל התמונות משהו אז הבאתי
The huge sandstorm provided a terrifying spectacle as it moved over the Saudi capital
A Saudi covers his face with his traditional headdress as the sandstorm colours the sky
דיילי
נשלח ב-11/3/2009 12:10
למשקיף
תודה על הבאת התמונות
אולי תוכל לעזור לי
אני לא רואה אותם
בפעמים האחרונות