בית פורומים הנה ימים באים

ארה"ב נולדת או נחרבת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2008 23:33 לינק ישיר 

למה פעמיים? פעם אחת ב-2007 בעצרת האו"ם, פעם אחת ב-2008 בעצרת האו"ם (הזכורה לנו עם פרס והחרמתו את העצרת) ועוד ביקור אחד נחמד ביולי השנה. ואולי עוד
תקן אותי אם אני טועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2008 00:03 לינק ישיר 

יולי השנה זה 2008 אם אני לא טועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2008 00:24 לינק ישיר 

קרא את זה ידידי (ידיעה מ-2006)

Iran's Ahmadinejad to attend UN assembly in New York

Deutsche Presse Agentur
Published: Saturday September 2, 2006

Tehran- Iran's President Mahmoud Ahmadinejad will visit New York this month to attend the United Nations General Assembly, state television IRIB reported Saturday. In an interview with IRIB, Foreign Minister Manuchehr Mottaki confirmed that Ahmadinejad will visit the UN General Assembly and delivery a speech in front of the assembly.

This would be the second visit by Ahmadinejad to the United States since taking office in August 2005. In September 2005, he was at UN headquarters in New York to speak to the General Assembly.

© 2006 DPA - Deutsche Presse-Agenteur

http://rawstory.com/news/2006/Iran_s_Ahmadinejad_to_attend_UN_ass_09022006.html

לפי החישובים האלה, הוא ביקר כבר 4 פעמים: 2005,2006,2007,2008
צריך להסתכל על זה מחדש אם כך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2008 00:26 לינק ישיר 

Ahmadinejad a busy guest in New York
Thu, 25 Sep 2008 09:50:34 GMT
Iran's President Mahmoud Ahmadinejad
Iran's President continues to receive attention in New York, appearing everywhere from CNN's Larry King Live to American peace activities gatherings.

In his fourth visit to the United States during his tenure, President Ahmadinejad has attended numerous publicity engagements including meetings with students, anti-war groups and renowned broadcasters as well as heads of state attending the UN gathering.

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=70506&sectionid=351020101

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2008 00:34 לינק ישיר 

נצחוני בניי נצחוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2008 07:29 לינק ישיר 

אז כמו שאמרנו הכושי ירצה להראות שהוא לא לפלף לכן הוא יתקף שימו לב למה שהולך לקרות
נשיא ארצות הברית הנבחר באראק אובמה עומד להורות מיד עם היכנסו לתפקידו על עריכת אופנסיבה נגד מטרות טרור ברחבי העולם, כולל בסוריה.

המקורות בוושינגטון וללוחמת טרור של תיקדבקה

יום שני, יב חשוון תשס"ט, 10 בנובמבר 2008

באראק אובמה: אופנסיבה נגד מטרות טרור, כולל בסוריה.

נשיא ארה''ב הנבחר באראק אומבה מתכונן להשתמש, מיד עם היכנסו לתפקידו, בסמכויות המבצעיות שלו, executive powers, כולל פקודות נשיאותיות סודיות SECRET ORDERS, ויורה לתקוף את אל קעידה, וקבוצות חמושים אחרות ברחבי העולם, כולל באפגניסטן, פקיסטן, וסוריה.

המקורות של תיקדבקה בוושינגטון מדווחים כי קו נוקשה זה של באראק אובמה שודר על ידי אנשים מרכזיים בצוות המעבר שלו שהופיעו בתוכניות יום א' ברשתות הטלוויזיה המרכזיות, ובשורה של פרסומים בעיתונים המרכזיים של ארצות הברית ואירופה ביום ב' 10.11. מקור בכיר בצוות המעבר של הנשיא הנבחר אמר: 'אובמה חייב להבהיר לכולם, כי הוא נשיא ארצות הברית ולא נשיא של כל העולם', ציטוט המקור: The rest of the world needs to understand that Obama is America's president not their president, כפי שניסו לצייר בשורה של נאומים וראיונות שהושמעו בימים האחרונים מנהיגים כמו הנשיא הסורי באשר אסד, ומנהיג החמס חלאד משעל.

חלאד משעל אמר בראיון טלוויזיה לרשת 'סקאי' Sky הבריטית, 'כי העבודה שאובמה הוא ממוצא אפריקני נותנת תיקווה לערבים שהוא יבין טוב יותר את עמדתם מול ישראל.

תוקן על ידי המשקיף ב- 10/11/2008 7:26:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2008 14:46 לינק ישיר 

אני מציע לך לא להסתמך על דבקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2008 15:04 לינק ישיר 

למה יש לך איזה מידע שאין לי שתף אותי
וללא קשר לדבקה או לא דבקה
הסברא אומרת שאובמה ירצה להראות את שלטונו כשלטון חזק להראות לעולם שהוא השולט בכיפה ולכן אני מאמין שאולי בהתחלה יקח לו חודשיים להתארגן על עצמו אבל הוא בהחלט ינסה להביא לשינוי כי הרי כל המוטו שלו הוא יס ווי כן בתרגום חופשי זה כן אנחנו יכולים דהיינו להביא לשינוי
אני גם מאמין שירצחו אותו בדיוק כמו שרצחו את קנדי
אובמה זהו רק חלום זמני שהאמריקאים יתעוררו ממנו עם כאבי ראש
ובהחלט צפויים לנו בחירות שניות באמריקה תוך פחות משנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 20:36 לינק ישיר 
גוג ימות?

בס"ד!
הרב אמנון יצחק אמר שאובמה הוא תדעל מלך גויים ואתה הבאת שגוג הוא גילגול של תדעל אז כנראה שלא תהיה התנקשות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 21:44 לינק ישיר 

אני לא הבאתי שגוג הוא גילגול של תדעל למען דיוק בדברים כנראה שהתבלבלת עם פורום אחר שכן אמר את זה

בכל אופן איזהו חכם הרואה את הנולד ולפי כל ההסתברויות שאנחנו מכירים
ולפי העבר ההסתברות היא אותה הסתברות
מסקנה: ירצחו את אובאמה ולא רחוק היום הזה תזכור את דבריי וכשיקרו תחזור לכאן ותאמר אני חוזר בי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2008 23:57 לינק ישיר 
קצת משעשע

הנה לכם המשימה הראשונה של אובאמה דבר ראשון זה לצבוע את הבית הלבן בשחור וכך זה ייראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2008 11:27 לינק ישיר 

עוד קצת משעשע:
אשתו של בוש פונה לאובאמה ואשתו ואומרת: בבקשה, הנה יש כאן 18 חדרים בבית הלבן, תרגישו בנוח. אז מתי אתם מתחילים לנקות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 14:19 לינק ישיר 

אם תהינו מה יהיה יחסו של ברק אובאמה הנה התשובה לא איחרה לבוא

דיווח: אובמה יסתמך על יוזמת השלום הסעודית

מקורבים לנשיא הנבחר אמרו כי תוכנית השלום שהוא יציג תהיה דומה ליוזמה הסעודית: ישראל תיסוג לקווי 67', אולם תקבל וטו על זכות השיבה

בעוד בישראל ממתינים בציפייה דרוכה לראות כיצד יפעל הנשיא האמריקני הנבחר ברק אובמה בסוגיית התהליך המדיני במזרח התיכון, חושפים גורמים המקורבים לאובמה כי הוא מגבש תוכנית שאפתנית שבמסגרתה יכירו מדינות ערב בישראל בתמורה לנסיגתה לקווי הגבול של 1967.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/812/134.html?hp=1&loc=101&tmp=9515

תוקן על ידי המשקיף ב- 16/11/2008 14:16:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2008 14:56 לינק ישיר 

הנה משהו שקצת יצחיק אותכם ראיתי את זה אצל המייחל שהביא את זה מח"ח מהניק אבי השובב משהו כזה
מכיוון שאובאמה מתגלה אצלי כ אחד שיעציב אותנו בתקופה הקרובה אז מגיע לנו שקצת נצחק עליו

משפחת אובאמה בדרך לבית הלבן

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2008 17:45 לינק ישיר 

עוד משהו על ארה"ב
אישית נראה לי וגם קראתי שאובאמה מוכשר ביותר וגם ברור שהוא נואם פנומנאלי - פשוט גאון שגם סיים משפטים בהצטיינות בארוורד
אבל בדיחה היא רק בדיחה : תמונה עולה ?

תוקן על ידי המשקיף ב- 25/11/2008 19:54:06

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ארה"ב נולדת או נחרבת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.