|
|
| נשלח ב-21/1/2010 13:16 |
|
| |
שרה פיילין בתאוצה כשבוע לאחר שהצטרפה כפרשנית לרשת "פוקס" וכחודש לאחר שספרה "Going Rogue" יצא לאור, היא הוזמנה ע"י ג'ון מקיין לסייע לבחירתו מחדש לסנאט כנציג מדינת אריזונה. סנטור ג'ון מקיין מעוניין לנצל את הפופולריות הגדלה והולכת של שרה פיילין והזמין אותה לסייע לו בקמפיין.
http://rotter.net/cgi-bin/go-news.pl?*14123.html
ועל כגון דא אמרו רבותינו שבפורום. . .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!

בדיוק כמו שאמרו רז"ל במדרש שהובא בתחילת האשכול עפ"י הסברנו , היא תביא אותו לבית הלבן ! ולא בעוד 3 שנים אלא לקראת סוף 2010 אני מאמין .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2010 14:08 |
|
| |
אני חושב שהיא קוראת בסתר בפורום שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2010 15:50 |
|
| |
לא רק קוראת, כנראה מתיעצת בסתר עם המייחל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2010 10:06 |
|
| |
הקטע הוא שאפילו הם בעצמם לא יודעים מה יהיה איתם !
אופייה הצעיר הקופצני וסגנונה הילדותי משתקפים היטב ובצורה מעוררת השתאות בלשון המדרש המתאר אותה :
אמרו שיש ברומי אבן של שיש ועליה דמות נערה יפת תואר
הרי שאותה 'אשה' הממליכה את ארמילוס מוגדרת כ'נערה' ולא אשה בוגרת .
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/02/2010 10:31:27
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2010 12:10 |
|
| |
אחרי בחירת אובמה, היה נראה שהיא נעלמה, והנה עברה שנה והיא שוב בכותרות. המייחל, ימים (לא רחוקים) יגידו אם התיאוריה שלך תתממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2010 14:37 |
|
| |
אחרי בחירת אובמה כפי שאמרת היה נראה שהצמד הזה "פיילין-מקיין" נעלם, ומיד הכנסתי הודעה ובה אמרתי שהם עוד ישובו . אז הנה , פיילין שבה ושבה בגדול . מכאן ואילך קרנה רק ילך וירום , ויפה הכתירוה "כממליכת המלכים" בדיוק אטומי לדברי המדרש האומר שהיא זו שתמליך ותביא את מקיין לבית הלבן .
השאלה הגדולה שזמן רב אני מתחבט בה היא ממתי מתחילים למנות את "תשעת חודשי ההריון" שלאחריהם היא מולידה את ארמילוס , אני נוטה להאמין שהספירה לאחור החלה כבר באחד האירועים האחרונים המשמעותיים בחייה כגון יציאת סיפרה או חבירתה לרשת פוקס .
לסיכום : כמו שאמרת , ימים לא רבים יגידו ויעידו .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2010 16:55 |
|
| |
לגבי הגברת פיילין:ישנו כאן תהליך כמעט ביזארי בו פיילין חטפה וחוטפת מכל כיוון ביקורות של לגלוג וחוסר הערכה על השלומיאליות הצהרות ונאומים טיפשיים הלוקים, בלשון המעטה בחוסר דיוק משוועה, ורבים תלו בה, אז, את כישלונו החרוץ של מקאיין בבחירות מול אובאמה.
ומנגד
בכל האירועים : כתיבת הספר שלה,הפרישה מן החיים הפוליטיים, החיבור ל"פוקס ניוז" מסיבת התה נגד אובאמה - היא זוכה יא זוכה לאהדה ופופולריות בלתי מוסברים ובהחלט מצביעים עליה כמי שתוביל את את "המהפכה השניה להפלת אובאמה
מצחיק מאוד ועוד יותר מוזר
נראה לי שהק"בה רוצה להראות את גודל הנס ,לעיני כל, שדווקא אחת שצחקו עליה הפכה את קערת שלטון אר"הב על פיה "....ומלכותו בכל משלה...."
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2010 15:18 |
|
| |
כתבה מעניינת של רון בן ישי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3860728,00.html

אבל לנהירת הבכירים האמריקנים לישראל - ובעיקר לביקורו של סגן הנשיא ביידן - יש מניע נוסף. אין זה סוד שהפופולריות של הנשיא אובמה בארצו נמצאת כעת בצניחה חופשית. הסיבה העיקרית לכך היא האכזבה של תומכיו מהישגיו הדלים עד כה כמעט בכל תחום; בעיקר מחוסר יכולתו להדביר או לפחות לצמצם את האבטלה המכה במיעוטים, שהצבעתם הכניסה את אובמה לבית הלבן. גם בזירה הבינלאומית אפשר להבחין בזלזול קל באובמה. ההתלהבות מנאומיו הסוחפים התחלפה באכזבה מביצועיו הדלים. כל אלה עלולים לבוא לידי ביטוי בנובמבר השנה, עת שכל בית הנבחרים ושליש מהסנאט יעמדו לבחירה מחדש. הסיוט של הבית הלבן הוא שהבוחרים המאוכזבים ישלחו הביתה לפחות חלק מהמחוקקים המזוהים עם הנשיא. אם זה יקרה, יאבד אובמה את הרוב הדמוקרטי הנוח שיש לו כעת בשני בתי הקונגרס, יוזמותיו ייתקעו והוא ייאלץ לכלות את זמנו במאבקי כוח פוליטיים. במצב כזה זקוק אובמה מאוד לקול היהודי.
רבים מיהודי ארה"ב כועסים על שהנשיא, שכבר ערך ביקורים מתוקשרים במצרים, סעודיה וטורקיה, לא מצא לנכון לפקוד את ישראל. הוא גם לא ממש התאמץ למצוא לשון משותפת עם נתניהו.
כמדומני המייחל היה היחיד שיצא בשעתו נגד הדיווחים במדיה על הגעתו של אובמה לארצנו והבטיח שלא יהיה כדבר הזה.
מי שירצה לרענן את זיכרונו הדברים נמצאים כאן באשכול זה בדף 7 . http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=10&topic_id=2509645&forum_id=19892
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2010 20:52 |
|
| |
שנה וחצי לאחר הבחירות . שני וחצי לאחר ההבטחה שניתנה לכם שהצמד הזה עוד יחזור לבמה
ולא רק יחזור לבמה אלא יסלקו את אובמה ויירשו את מקומו כאשר תפקידה של הגב' פיילין
הוא להמליך את מקיין , ממליכת המלכים כפי שהגדירוה בתקשורת העולמית .
עוד במהלך 2010 אני מאמין . התאריך המדוייק תלוי בתחלית אירועי צ' קוריאה .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2010 18:01 |
|
| |
פעם שלישית גלידה. . . 
במאמר עמוס, אם לומר בלשון המעטה באי דיוקים היסטוריים, והצגת תמונה מעוותת של המציאות המדינית והצבאית העכשווית במזרח התיכון שמתעלמת ביו השאר מאיראן גרעינית, שהתפרסם ביום א' 11.4 ב'וושינגטון פוסט' מציעים מי שהיה היועץ לביטחון לאומי של ארה''ב בתקופת הנשיא קרטר זביגנייב בז'ז'ינסקי וחבר הקונגרס לשעבר מהמפלגה הדמוקרטית סטפן סולארס לנשיא אובמה, לנקוט בצעד דרמטי כדי לשבור את הקיפאון במו''מ המדיני בין ישראל לפלסטינים. השניים מציעים לנשיא אובמה לנסוע לירושלים, כשהוא מוקף בשליטי ערב, ובראשי חברות הקוורטט המזרח תיכוני, כלומר ניקולא סרקוזי, ודלמיר פוטין, גורדון בראון, ובאם קי מון, ובנאום היסטורי להציג את תוכניתה של ארצות הברית לשלום ישראלי-פלסטיני-ערבי. אם ישראל והפלסטינים לא יקבלו הסדר זה, מועצת הביטחון שתאשר אותו, תכפה את ההסכם גם על הישראלים וגם על הפלסטינים.
מאז היבחרו פעמיים פורסם/הובטח שאובמה יגיע ארצה . כמאז כן עתה לא חל שום שינוי בעמדתי שלא תדרוך כף רגלו של הנשיא אובמה בירושלים . מלבד פעמיים של הנשיא בוש הפעם השלישית הכתובה בתקוני הזוהר לרמח"ל שמורה לנשיא הבא שהוא ארמילוס בעוד כמה שנים בקיום נבואת ביום בא גוג על אדמת ישראל .
ולא הייתי מציע לממשל להיכנס לעימות גלוי עם המייחל בנושא הזה . לטובתם .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 00:00 |
|
| |

שרה פיילין, גרסת 2010, מוכיחה שגם פוליטיקאי כושל יכול ליהפך לטאלנט מצליח ומרוויח - אם רק ייקח את עצמו קצת פחות ברצינות ■ היא מוכרת ספרים במיליוני עותקים, מגישה תוכנית פרשנות ב"פוקס ניוז" ומככבת בתוכניות טלוויזיה ■ עם עוצמה כזאת, מי צריך את הבית הלבן
כעת תראו לי אדם אחד שיודע את הסיבה לתופעה הזאת !
ההסבר רמוז במה שאמרתי בעבר כשהבאתי את המדרש האומר שהס"מ הולך לאותה אבן/אשה שנמצאת ברומי ומתחבר איתה ולאחר 9 חודשים היא מולידה את ארמילוס .
מה שאומר שבימים אלו הס"מ נמצא איתה ! ולכן היא כ"כ מצליחה בכסף בכבוד בגדולה ובגאווה. משום שאלה הם בדיוק תכונותיו של השטן וכך מגיע לבני חסותו .
לדידי אין ספק בכלל ששעון תשעת החודשים התחיל לתקתק כבר מזמן . ואם רק ידענו מתי בדיוק החלה הספירה הייתי יכול לומר לכם מתי יחוסל אובמה ותחתיו יבוא מקיין . אבל עוד במהלך 2010 זה יקרה .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2010 15:41 |
|
| |
וחתו גיבוריך תימן
עוד ידובר רבות על גבולה הדרומי של ארה"ב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 23:39 |
|
| |
סנאטור מקיין תוקף את מדיניות קביעת תאריך הנסיגה מאפגניסטן (יולי 2011 )
כרגע זה אולי נראה שולי וחסר חשיבות אך בעתיד עוד נזדקק לברנש הזה ולתפיסת עולמו
הפרו-מלחמתית . הרבה מלחמות הבנאדם יוציא מתחת ידו. ואוי לו למי שיעמוד בדרכו.
כ"כ שקוף שהוא הולך להיות הנשיא הבא.לא מבין איך אחרים לא רואים את זה. פשוט לא מבין.
*
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/06/2010 23:41:19
|
|
|
|
|