| נשלח ב-1/7/2010 10:43 |
|
| |
הציבור לא מבין שהוא יהיה הנשיא הבא (עפ"י דברי המייחל) כי לפי חוק בלתי כתוב מועמד לנשיאות שמפסיד לא מתמודד בפעם הבאה. מה עוד שהבחירות אמורות להיות עוד שנתיים וחצי ולפי משאנו למדים מהפורום זה יהיה הרבה קודם. אם אכן מקיין יהיה הנשיא הבא ולפני הזמן הקצוב אז אין לי אלא להוריד בפני המייחל את הכובע! (מטפורית כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 11:02 |
|
| |
אצל היהודים גם אישה וגם גבר חייבים בכיסוי ראש-לא מטאפורית אלא בפועל כמובן 
תוקן על ידי danmash ב- 01/07/2010 11:07:18
השם הוא האלוקים - אין עוד מלבדו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 12:32 |
|
| |
ך-danmash - לכן כתבתי מטפורי, כי כמובן שלא אוריד כיסוי ראש על באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 13:31 |
|
| |
תוכלי לכבוש שני כובעים, ולהוריד אחד ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 17:14 |
|
| |
חן חן על הדאחקות...אהבתי. 
את צודקת מרתיקה, לא הייתי מספיק ברור.
כשתמהתי איך זה שאנשים לא רואים שמקיין הולך להיות הנשיא הבא התכוונתי לומר שמבעד למשקפי המקורות והכתובים דרכם אני מתבונן על האקטואליה באמת בלתי אפשרי לא לראות את סילוקו של אובמה ועלייתו של מקיין.
ואני רק יכול לחזור ולומר את מה שכבר אמרתי בעבר - עלייתו של מקיין לא תהיה במסגרת בחירות, אין יותר בחירות בארה"ב, מסע הבחירות של 2008 היה האחרון בהיסטוריה ואובמה הוא הנשיא האחרון של ארה"ב והמלך האחרון ברשימת מלכי אדום ומקיין הבא אחריו מוגדר כאינו ראוי לתפקיד ובהתאם לכך יהיו גם מעשיו חסרי התקדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 19:13 |
|
| |
למייחל,
אחרי הבהרות הנ"ל אני מצפה כבר לראות את התגשמותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 08:54 |
|
| |
הנשק של הרפובליקנים לקראת הבחירות: ישראל
בארה"ב נערכים לבחירות אמצע הקדנציה בקונגרס, ובמפלגה הרפובליקנית החליטו לנצל את המצב המתוח במזה"ת ככלי ניגוח פוליטי נגד דמוקרטים "אנטי ישראלים". על הכוונת: ציר בית נבחרים שחתם על מכתב המותח ביקורת על הסגר על עזה
וזה בדיוק הדבר שממנו חששו דיפלומטים ישראלים: האפשרות שישראל תהפוך לחוד החנית של המאבק הרפובליקני לא ממש קוסמת להם, אבל זו המגמה שהולכת ומתגבשת. קבוצה של שמרנים ידועים, ובהם עורך ה"וויקלי סטנדרד" ביל קריסטל, וגארי באוור האוונגליסטי, השיקה קמפיין נגד אובמה ובעד ישראל, שזכה לכינוי "ועדת החירום למען ישראל".
לא ברור בשלב זה איך זה יקרה אך ככל הנראה מגמה זו עתידה להתהפך ולהיות לנו לרועץ. כנראה שאותם דיפלומטים ישראלים לא בחינם חוששים מאפשרות זו. שוב, עדיין מוקדם לראות זאת, אני אני מאמין כי זו תחילתה של מגמה שאמורה בעתיד הלא רחוק להתהפך עלינו כחרב פיפיות. ה"י.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 13:10 |
|
| |
נסתרות דרכי ה'... כל הפאזל יתחבר בסופו של דבר בעז"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 08:31 |
|
| |
היי גם לך. . מה קורה אחי?

זכה במושב בסנאט כנציג מדינתו אריזונה. איך זה קשור לעתיד המובטח לו על פי? לא יודע. כנראה קשור איכשהו. בכל אופן לשיטתי הברנש אמור להיכנס לבית הלבן ב2011 . עדיף בחודשים הראשונים של השנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2010 15:55 |
|
| |
בשנה האחרונה היינו עדים לשובה של פיילין לקידמת הבמה ונסיקת הפופולריות שלה. כפי שאכן הבטחתי שיהיה לאחר ההפסד בבחירות 2008.
האם אנו עדים כעת לשלב הראשון בתהליך עליית קרנו של מקיין לקראת אירועים חסרי תקדים שיביאו בסופו של דבר להתגשמות הבטחתי להכניסו לבית הלבן ולהושיבו על כסא הנשיא?
זאת ימים יגידו. ולא הרבה .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2010 08:15 |
|
| |
אם כבר נגענו בנושא אז עוד משהו קטן
תדהמה באלסקה: מועמד חדש, נתמך שרה פיילין - מוביל מועמד חדש, שמרני הגיע משום מקום וסחף אחריו תוך מספר שבועות את קולות המצביעים בפריימריס למועמדות לקונגרס מטעם הרפובליקנים כנציג אלסקה.
המועמד החדש ג'ו מילר, נתמך ע"י שרה פיילין מושלת אלסקה לשעבר, שהשפעתה עזרה למועמדים נוספים בארה"ב להיבחר, בעיקר כאלה שהם שמרנים יותר בסגנון ה-TEA PARTY.
תומכיה של ליסה מרקובסקי, הסנטורית הנוכחית, מסרבים עדיין לעכל את תוצאות הקרב הצמוד. ההפרש כעת נע בסביבות ה-1700 קולות לטובת מילר.
מה שמפתיע הוא שלשרה פיילין אין צוות, אין עוזרים, אין איסטרטגים,אין מלווים ובכל זאת היא מצליחה לגייס תרומות ותמיכה עבור המועמדים שהיא תומכת בהם. שרה פיילין מצטיירת ככוח מבטיח המכניס התלהבות בבוחרים וגורם להם להצביע בהמוניהם.
נו, תגידו אתם, אם לא יד ההשגחה העליונה הגלויה נראית כאן אז מה כן..
לי אין ספק שפיילין מתקרבת לשיא שלה. המלכת מקיין לנשיא .
תזכורת - לו רק ידעתי מתי מתחילה ספירת תשעת חודשי ההריון של פיילין במקיין הייתי יכול לומר לכם מתי בדיוק אובמה מתנדף כעשן שחור ומקיין נכנס תחתיו. אבל זה קרוב, זה ברור. עניין של כמה חודשים בסה"כ.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 00:00 |
|
| |
באמת מדהים - במיוחד התואר בלשון המדרש...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2010 19:41 |
|
| |
צריך להיות אמריקאי טיפש או רשע כדי לא לתמוך בערכים המיוצגים ע"י פיילין
הגב' מייצגת את כל הערכים האידאלים הדרושים לאומה כדי להצליח, מסורת ודת, ערכי משפחה וצניעות, ערכי עבודה
ועמל אמיתיים ולא נהנתנות מודרנית מסואבת ומשחיתה.
|
|