| נשלח ב-21/3/2011 08:35 |
|
| |

אין באמונתם ותמיכתם של השניים, של פיילין ושל ג'ון מקיין בישראל לגרום לי לחזור בי מדעתי עליהם ועל תפקידם בסרט אחרית-הימים כפי שבאה לידי ביטוי באשכול זה.
מקיסמום לאתגר אותי יותר, למתוח את אבריי קצת יותר, אבל בטח שלא לחזור בי. כך שאם אתם שואלים אותי.. זה רק מוכיח את השינויים הגדולים והמהפכניים שצפויים לפקוד אותנו כאן במדינה בעתיד הקרוב מאוד. שינויים הקשורים כנראה במב"י ומב"ד שיגרמו ל'ידידי ישראל' בעולם לשנות כיוון ב-180 מעלות.
מה מי מו ואיך? נמתין ונראה בע"ה. עוד חזון למועד בלי ספק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/03/2011 08:38:05
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 08:31 |
|
| |
המאבק הגדול על התקציב

לא יודע איך יגמר הקרב הזה על התקציב כאשר הרפובליקנים רוצים לקצץ כמה שיותר והממשל מתנגד אבל דבר אחר אני דווקא כן יודע, שתמונת המצב הזאת הולמת היטב את דברי המדרש המתאר את מעשיו הראשונים של ארמילוס הרשע שיבוא אחרי אובמה וזה לשון המדרש, שימו לב, מדרש רשב"י:
ואחר כל אלה (המלחמה במזרח הרחוק ובמצרים שתוארו בקטע הקודם) יעמוד מלך עז פנים ובתחלת מלכותו כשהוא עומד לוקח העשירים ומפנה ממונם והורג אותם ולא ימלט כסף את בעליו שנאמר כספם וזהבם לא יוכל להצילם.
ובתחילת מלכותו - הצעדים הראשונים מיד לאחר כניסתו לתפקיד.
לוקח העשירים ומפנה ממונם - בדיוק מה שהרפובליקנים נאבקים עליו כיום, קיצוץ מאות המיליארדים ש'הממשל הבזבזבני ביתור שידענו' כלשונם, מפזר לטובת כל מיני עניינים ובכך מדלדל את קופת המדינה הממילא מדולדלת.
והורג אותם - מורידם מגדולתם, כפי שלמדנו כבר בעבר שירידה מגדולה נקראת מיתה, ק"ו בארה"ב שממנום חביב עליהם מגופם. תהרוג אותם ובלבד שלא תיגע בממונם. והדברים פשוטים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/04/2011 08:29:56
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 19:38 |
|
| |

אני מתבונן במצב הזה בו הרפובליקנים לא מצליחים לעמיד להם ראש ומנהיג ולא יכול שלא להיזכר במשפט מתוך מסרי האוטיסטים מלפני שנה-שנתיים:
"הקב"ה ישאיר את גוג נסתר ונעלם עד שיגיע זמנו, ועד הרגע האחרון ממש לא יידעו מי הוא"
זה בהחלט מסביר את העדר המנהיגות במפלגה והקושי למצוא מתמודד ראוי מול אובמה. הסיבה פשוטה: תם זמנם של בני-האדם במשחק על הבמה וכעת אומר בורא עולם "עכשיו זה אני, עכשיו רק אני עושה את מה שאתם רואים וכעת הגיע הזמן גם שתראו זאת בחוש"
|
| נשלח ב-16/8/2011 21:04 |
|
| |
למעלה משנה לפני הבחירות בארה"ב וכבר רוחש בחוש לו השטח עם הקמפיינים של המועמדים השונים.
אני את דעתי אודות הצפוי אחזור ואזכיר
מהבנתי את מכלול הכתובים המדברים בעניין עולה שאובמה הוא הנשיא האחרון שנבחר בדרך הרגילה שכן הוא מה שהתורה קוראת "אלוף עירם" המופיע ברשימת אלופי אדום בסוף פר' וישלח שהוא האלוף האחרון. וזה שיבוא אחריו הוא ארמילוס שהוא גם גוג הנשיא האחרון שיקבל את השילטון לאחר חיסולו של זה שלפניו כלומר לאחר חיסולו של אובמה בהתנקשות מבית.
יש לנו למעלה משנה עד הבחירות כך שעדיין יש מקום לדחוף לתוכה את מלחמת צ' קוריאה שלאחריה תגיע ההתנקשות כך שהכל עדיין פתוח, וזאת למרות הסבירות הלא גבוהה של חיסול נשיא כושל ערב בחירות. שהרי למה לחסלו אם מפלתו בבחירות מובטחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2011 23:05 |
|
| |
יש בי תהייה רבה, האם אובאמה מביא את השנאה אליו בכוונה במעשיו או שהוא מאמין במה שהוא עושה, כי איך שזה נראה גרע לא נראה שהוא יצליח להבחר שוב לכן לא נראה שצריך להיתנקש בו אלא אם כן המצב ימשיך להדרדר בארצות הברית ומישהו ייקח את החוק לידיים כי ימאס לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 00:38 |
|
| |
לי אין ספק שהכושון מאמין במה שהוא עושה. אלא שחשוב לזכור שהקב"ה נועל את ליבו ומכוון אותו לעשות את מה שהוא עושה. אין לאנשים האלה כמעט שום בחירה. בובות על חוט בסה"כ.
לגבי הנקודה השניה, כבר הערתי עליה באחת ההודעות הקודמות כאן ואמרתי שזה באמת אתגר גדול לחכות ולראות כיצד יתגלגלו הדברים לכיוון הזה אם בכלל. אבל דבר אחד האירועים הגדולים בעולם והשינויים התכופים שלא הועלו על הדעת לפני כן צריכים ללמד אותנו שבין רגע הקערה יכולה להתהפך על-פיה ומה שהיה עד אותו רגע נהפך להיסטוריה ומכאן ואילך צריכים להתרגל למציאות חדשה. אלו הימים בהם אנו חיים. לא לשכוח את זה. הכל יכול להיות. אני בסה"כ מביא לכם את מהדורות החדשות מתוך המקורות המודיעיניים שלי הפרוסים ברחבי עולם התנ"ך וחז"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 00:47 |
|
| |
ואנו ממשיכים לצפות בערוץ החדשות המודיעיניות בכמיהה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 12:02 |
|
| |
תגובה אנושית פשוטה ביותר
הפופקורן עוד מעט נגמר , הלשון כמעט נשברת מהמליחות של הגרעינים והמיץ המתוק עוד מעט מדביק את הלסתות . . . 
מתי הקריין התימני של מהדורות החדשות זועק:"
משיח התגלה !
משיח התגלה ! "
כלו כל הקיצין -אפילו בלי לחשב אותם !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2011 11:56 |
|
| |
לפי איך שזה נראה יש סיכוי טוב מאוד שאובאמה יתמודד כנגד רפובליקני שגם הוא מזרע כנען וכוש בבחירות הבאות . מי היה מאמין? רואים בעליל שאלה ימות המשיח.

תוקן על ידי הראובני ב- 31/10/2011 11:58:38
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2011 14:44 |
|
| |
יפה אמרת, כרגע כך זה נראה. אבל רק כרגע. ההתפתחויות המלחמתיות בעולם שיקרו בעולם במהלך השנה הזאת ישנו 'קצת' את תמונת סדר העדיפויות בבבחירת הנשיא. לא יודע בדיוק איך זה יהיה בפועל אבל כך אני נוטה להבין את הכתובים הרלוונטיים.
כך או כך לא קרה עדיין שום דבר שישנה את דעתי לגבי זהות הנשיא הבא שהוא גוג הוא ארמילוס המתאים לג'ון מקיין.
איך יהיה? לשם כך נצטרך לחיות ולראות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2011 22:00 |
|
| |
לא גוג אבל הסגן שלו
כנראה המשבר הכלכלי בארצות הברית בא כפי התייחסותה לישראל שהוא לא משהוא אבל בכל זאת נראה
שהמשבר שמה לא רוצה לעבור ונראה שהוא יחריף בשנה הבאה
אז בשביל להצדיק את המשבר אז צריך מישהוא על באמת שונא ישראל
בעיקרון כולם אוהבי ישראל(לפי דעתי), אבל יש שמה אחד שונא ישראל מושבע שמו הוא רון פול
מטעם המפלגה הרפובליקנית
עכשיו יש לו יחסית סיכויים קטנים אבל הוא עולה עם הזמן בסקרים
חלק מהתבטאויותיו ותבינו עם מי יש לנו עסק
"לא שווה לצאת למלחמה כדי למנוע גרעין איראני"
"להציע חברות לאיראן"
להפסיק את הסיוע האמריקני באמתלה שזה "מחנך את ישראל להיות תלויה בנו"
מאשים את ארצות הברית בפיגוע התאומים שזה בא בגלל התייחסותה לפלסטינים
הוא גם לא רוצה יחסים מיוחדים עם ישראל והוא אמר "אין לי בעיה שיבואו ישראלים לארצות הברית ואמריקאים לישראל"
היהודים חוששים ממנו ציטוט מ"הארץ"
בקואליציה היהודית הרפובליקאית, שמביעה לעתים רחוקות דעה על מועמד רפובליקאי זה או אחר,
רון פול הוא בבחינת מוקצה."אנו דוחים את קריאתו לנתק את קשרי הביטחון של ארה"ב עם ישראל",
אמר ל"הארץ" נוח סילוורמן, האחראי על קשרי הארגון עם הקונגרס. "לא רק היהודים הרפובליקאים
דוחים את התפישה הזאת, אלא גם רוב חברי הקונגרס משתי המפלגות. פול אינו מתכוון לשנות את דעתו
בנושא, ולכן אנו דואגים לדבר עם הקולגות שלו כדי לוודא שהוא יישאר דעת מיעוט שולית".
ברק אובמה חוסר אהבתו לישראל פחות גלויה אבל רון פול בפומבי
מכאן מתחילה הנפילה של אדום !!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 11:18 |
|
| |
"באחרית הימים לא ישאר מממלכת רוסיה האדירה כי אם גבעה ועליה עץ"
(מגילת סתרים המיוחסת למוהר"ן)
נקווה שתתבטל הגזירה ויישאר שם שטח חלק...
רוסיה עושה הכל כדי לשמר את המתח במזה"ת, והסיבה היא פשוטה, כל עוד יש מתח ומלחמות, מחירי הנפט גבוהים, ורוסיה כך יכולה למכור עוד ועוד נשק מהמאגר האינסופי שלה למדינות שטן כגון איראן סוריה וכו', חלאות אדם! אלוף העולם בשחמט לשעבר גארי קספארוב מסביר זאת יותר טוב בסרטון המומלץ:
* width="420" height="315">
<*
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2011 11:31 |
|
| |
מה הולך פה??
המועמד הרפובליקני המוביל: "אין פלסטין"ניוט גינגריץ', המועמד המוביל בסקרים להתמודדות על תפקיד נשיא ארצות הברית מטעם הרפובליקנים טוען: "אין כזה דבר מדינה פלסטינית". הוא הוסיף: "זכרו, לא היתה 'פלסטין' כמדינה; מדובר בחבל ארץ שהיה פעם חלק מהאימפריה העותומאנית. אני חושב שאנחנו המצאנו את העם הפלסטיני"http://www.kikarhashabat.co.il/המועמד-הרפובליקני-המוביל-אין-פ.html
|
|
|
|
|