בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הבחירות בארה"ב - ברוך הבא גוג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/11/2008 03:14 לינק ישיר 

ועוד

והלאה בשיטת הדילוגים במקום אחר בתנ"ך, ובמספר שבע כמובן

(כז) וְאַתָּה אַל תִּירָא עַבְדִּי יַעֲקֹב וְאַל תֵּחַת יִשְׂרָאֵל כִּי הִנְנִי מוֹשִׁעֲךָ מֵרָחוֹק וְאֶת זַרְעֲךָ מֵאֶרֶץ שִׁבְיָם וְשָׁב יַעֲקוֹב וְשָׁקַט וְשַׁאֲנַן וְאֵין מַחֲרִיד:
(כח) אַתָּה אַל תִּירָא עַבְדִּי יַעֲקֹב נְאֻם יְקֹוָק כִּי אִתְּךָ אָנִי כִּי אֶעֱשֶׂה כָלָה בְּכָל הַגּוֹיִם אֲשֶׁר הִדַּחְתִּיךָ שָׁמָּה וְאֹתְךָ לֹא אֶעֱשֶׂה כָלָה וְיִסַּרְתִּיךָ לַמִּשְׁפָּט וְנַקֵּה לֹא אֲנַקֶּךָּ:
ירמיהו פרק מו

תספרו מהאות א במשפט מארץ בפסוק הראשון ותעצרו כל שבע אותיות יצא לכם אובמה
לקוח מאתר צופר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2008 08:44 לינק ישיר 

לא יודע מה אובאמה חושב וגם לא מעניין אותי למען האמת , כל התיאורים האפוקאליפטים
האלה על מנהיג ארה"ב אנטישמי שהנה אוטוטו הולך לכרות בריתות עם כל אויבי ישראל
על גבם של היהודים המסכנים ובכך לעשות שני דברים להביא שקט ושלוה למדינתו
ושואה או משהו דומה ליושבי א"י - אם להשתמש בלשון עדינה אז הייתי אומר

אין להם על מה שיסמוכו !

הם לא עומדים במחבן מקורותינו הקדושים על תקופה זו של סוף הגלות .

אנשים מדברים מתוך ליבם ומתוך דימיונותיהם ופחדיהם ותו לא .

לאלה שהספיקו לשכוח - לאן נעלמו אותם ימים מלאי דריכות ציפייה ו'סימנים' שהנה כל רגע ארה"ב
הולכת לתקוף באיראן , אהה ??

מישהו בכלל מסוגל לחלום על אפשרות כזאת היום ?  ואין צורך להזכיר מה אמרתי וחזרתי אמרתי באותם ימים . .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2008 09:30 לינק ישיר 

במדרש הפותח אשכול זה נאמר שלאחר תשעת חודשי הריון ה'פסל' מולידה את המנהיג .

מקיין הציג את בחירתו בפיילין ב - 29 באוגוסט 2008 ומאז היא פרצה לתודעת הציבור .

אם נקח 9 חודשים אז נגיע למאי 2009 .

האם זה אומר שעד אז השחור ישב בבית הלבן ?  לא מן הנמנע .

בקטע הזוהר המקביל למדרש הנ"ל מתואר מצב של מלחמות עימותים ובלאגן בעולם שבעקבותיהם
יקבל המקבל את השילטון .

זה לא המצב כיום , וכנראה גם לא בשבועות הקרובים . כך שטווח הזמן הזה נשמע בהחלט ריאלי .

מה אני יכול לעשות. . . לא תלוי בי , אתם יודעים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2008 18:34 לינק ישיר 

להלן קטע מדרש שחלקים נוספים ממנו אביא בעתיד המתאר מצב שבו הקב"ה מעמיד שלושה מלכים
ושכל אחד מהם יגזור גזירות על ישראל .

האם מדובר על שלושה מלכים בו זמנית בשלושה מקומות שונים בעולם ? אולי .

אך לי נראה סביר יותר שמדובר על בוש אובאמה ומקיין שיהיה האחרון .

בוש את גזרותיו כבר גזר על ישראל במגוון אופנים שונים שהבולט שבהם היה
חורבן גוש קטיף שאלמלא הלחץ והדחיפה האמריקאית התוכנית לא היתה יוצאת לפועל .

גם אובאמה כנראה 'יתרום' את חלקו בתקופה הקצרה בה יכהן בתפקיד ויטעימנו את נחת זרועו .

ועל מקיין עוד יגיע הזמן להאריך את הדיבור בעתיד אי"ה .

עתיד הקב"ה להעמיד שלשה מלכים וכופרים בדעתם ומשקרים ומראים עצמם לבני אדם שהם עובדים להקב"ה ואינם עובדים, ומתעים ומבלבלים כל הבריות וכופרים או"ה בדיניהם, ואף פושעי ישראל המתיאשים מן הגאולה כופרים בהקב"ה ועוזבים את יראתו, ועל אותו הדור נאמר ותהי האמת נעדרת, ומהו נעדרת שבעלי האמת נעשו עדרים עדרים והולכים ובורחים ומתחבאים במערות ובמחילות עפר ונאספים כל גבורי הדור ובטלו אנשי אמונה ונגנזין שערי חכמה והעולם עומד משונה, ובאותו זמן אין מלך ולא נשיא בישראל  ולא ראשי ישיבות וגאון יעקב, לא רועים נאמנים ולא חסידים ובעלי השם, וננעלים דלתי שחקים ונסגרים שערי פרנסה וכלכלה. ובזמן שמשיח יתגלה בגבורתו דור הולך
ונופל / מואס בחייו מפני גזירות קשות ומשונות שגוזרים שלשה מלכים הללו
.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2008 22:22 לינק ישיר 

חיפשתי מעט בספרים על הקשר בין 'קין' לגוג ומגוג וזה מה שמצאתי בינתיים .

אדם הראשון בחטאו בעץ הדעת גרם לס"א להתפשט בעולם ובכך הביא את המוות לעולם .
תוצאה קשה מאוד , אך עדיין לא היתה לס"א הכח לשלוט על הקדושה .
עד שהגיע קין ובהורגו את הבל גרם בחטאו שבמהלך ההסטוריה יימסרו צדיקים רבים ביד
הגויים להריגה דוגמת הרוגי מלכות ועוד רבים אחרים ולהשלטת הס"א על הקדושה .

אוצרות הרמח"ל - פרשת בלק :
מלחמת גוג ומגוג היא השליטה האחרונה שיחשוב ס"מ הרשע לשלוט על הקדושה
 ויהיה הבירור האחרון שצריך .

ת.הזוהר לרמח"ל :
ת"ח בשעתא דחב אדם גרים לס"א לאתפשטא , כיון דחב קין גרים לה לשלטאה על סטר קדישאא לזמנא דאתי כלא יתתקן.
חובא דאדם גרים לעלמא מותא , אבל חובא דקין גרים לכמה זכאין מישראל דיתמסרון לאתקטלא בידא דאומה"ע .

ומכאן לביקוריו של גוג בארץ הדרך כבר קצרה .
את הקטע הבא אתם כבר מכירים מביקוריו של בוש בארץ אך כעת לאור האמור לעיל הדברים מאירים יותר :

בשעתא דייתי גוג לתרעין דירושלים. דהא בקטרוגא יתער בגין חובא דקין !
הוא שאמרנו - שהכח של אומה"ע לשלוט על ישראל נובע מחטא קין .

והמשך הכתוב - שבין הפעם השנייה לשלישית שגוג יבוא הקב"ה יצרף ויזכך את ישראל באמצעות
הסבל והייסורים הרבים שיהיו עד שיתוקן חטאו של קין כולמר מעשינו הרעים .

אבל עד לא ייתי, ייקום קב"ה לאעברא חובא דקין מעלמא. ורזא דא וְיָשַׁב מְצָרֵף וּמְטַהֵר כֶּסֶף וְטִהַר אֶת בְּנֵי לֵוִי וְזִקַּק אתָם כַּזָּהָב וְכַכָּסֶף וְהָיוּ לַה' מַגִּישֵׁי מִנְחָה בִּצְדָקָה  . וכיון דייתי ההוא רשיעא תו לא ישכח חובא. ורזא דא, למה רגשו גוים ולאומים יהגו ריק ריק ודאי דאינון חשבין לאתתקפא בההוא חובא, והא ההוא חובא תו לא אשתכח. ולקבל דא צריך סטר קדישא לאתתקפא ודאי, ולכל היד החזקה בתרין זמנין דעד לא אתעבר חובא. ולכל המורא הגדול, בצירופא דיצטריף עד לא ייתי זמנא תליתאה. דכדין כד ייתי יתמר ביה צַדִּיק מִצָּרָה נֶחֱלָץ וַיָּבא רָשָׁע תַּחְתָּיו ממש .

מכאן , שאם דברינו נכונים ומקיין בעל השם הזהה לקין הוא אכן גוג הרי שהדבר מדהים עד כמה העניינים
שבסוד משתלשלים ויורדים ובאים לידי ביטוי ברמת הנגלה הכי פשוטה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2008 09:48 לינק ישיר 

נו...כנראה רק נותר לחכות ולראות כמה זמן יחזיק מיודעינו השחור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 09:59 לינק ישיר 

בימים אלה אני משקיע קצת יותר בעיון במדרשים הרלוונטיים ובניסיון לפענח את הכתוב בהם על ימינו .

מצאתי עוד קטע מדרש המתאר ארבעה מלכים שיעמדו בסוף הגלות .
אין זמני בידי כרגע להאריך ולפרט אך בלא כלום אי אפשר ולכן אומר בקצרה
שאני מצליח לפענח את הקטע הזה על ארבעת הנשיאים האחרונים .

1 . בוש האב עם מלחמת עיראק הראשונה .

2 . קלינטון .

3. בוש הבן עם מלחמת עיראק השנייה .

4. אובאמה .

כשאחריו יבוא ארמילוס הלא הוא גוג - מקיין לשיטתי .

את כל המדרש אביא פעם אחרת אי"ה אך שימו לב ללשון המדרש על אובאמה :

והמלך הרביעי שיעמוד עליהם אוהב כסף וזהב והוא איש שחור וגבה קומה זקן וגרגר והורג אותן שהוציאוהו והמליכוהו ויעשה ספינות מנחושת וימלא אותם כסף וזהב וטומן אותם תחת מימי נהר פרת להצניעם לבניו, והם עתידין לישראל .

לא יודע מה זה זקן וגרגר , ואין הכוונה ספינות ואוצרות ממש .הכל קודים להזכירכם .
אז הנה . . . מצאנו את אובאמה במדרש .

פעם אחרת ארחיב יותר אי"ה ונראה עוד הרבה חידושים נפלאים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2008 10:50 לינק ישיר 

המייחל
העקשנות לייחס את כל המלכים שהמדרש מדבר עליהם דווקא לנשיאי ארה''ב-אדום לא מוגזמת ?
מה עם פוטין ? פיונינג ?  אחמדי ? ועוד כשהמדרשים האלו כל כך סתומים וחתומים ולייחס להם אפשרויות כל כך מעטות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 11:41 לינק ישיר 

כן אני חושב כמוך ידחירשופי
אולי כמו שאמרת
למרות הנגוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 16:26 לינק ישיר 

שופי
עברת על המדרש לפני שהתאפקת ושאלת בעדינות ?

קודם ענה לי ואח"כ אענה לך אני .

אם רק היה לך מושג איזה משאבים שכליים ורוחניים מושקעים בעבודת הפיענוח
של המקורות אולי היית זוכה להבין שהדבר משול אצלי לפוסק הלכה שצריך
להקיף את כל הסוגיות הרלוונטיות בש"ס ולטחון את כל הראשונים והאחרונים בסוגייא
ולדמות מילתא למילתא ורק אז להוציא פסק הלכה נקי ומבורר לעם .

מעין זה אני עושה בסוגיות האלה של אח"ה , ולו חכמת היית גם מבין מדוע
אין דרכי להביא טפטים של מקורות וציטוטים אין סופיים של המדרשים והפסוקים
אלא אני מסתפק ע"פ רוב בציטוט הקטע המדוייק בלבד בניתוק ממה שלפניו ולאחריו .

וכל זאת משום שאני יודע שאין לאנשים את הכלים להבין נכונה את לשון חכמים ו'לראות'
את האירועים המדוברים דרך המילים המוגבלות .

לא תמיד היתה לי את ההבנה הזאת , בתחילת דרכי הייתי מדבר כמעט עם כולם על הנושאים האלה
ואח"כ הייתי תמהה 'איך זה שהם לא רואים את זה זה כ"כ פשוט' עד שהבנתי לאחר כמה שנים
שאני כאן השונה ולא הם אני הוא זה שרואה דברים שאחרים לא רואים . למה ?
 לא אאריך בדיבורים על עצמי אנשים לא אוהבים את זה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2008 17:02 לינק ישיר 

מהמשך המדרש שהבאתי בהודעה לעיל משמע להדיא שהמלחמה במזרח עם צ. קוריאה
ומדינות האיזור תהיה בזמנו של אובאמה כנשיא וז"ל מדרש רשב"י :

ובימיו [של המלך הרביעי] תפשע קרן מערביים לא ידעתי פירושו וישלח שני גייסים והם הורגים מבני מזרח, ומשלח עוד אחרים שני שלבים של שליחת כוחות לאיזור - וכך גם מתואר בזוהר .

ועוד שבתי לתפלתי וגם לתעניתי 40  יום עד שנגלה אלי זה המלאך ואמר לי שאל ממני דבר, אמרתי לו אדוני מה יהיה אחרית אלה, א"ל המלאך אחר כל אלה מתגברים בני מערב בחיילים גדולים והם באים מעורבים קואליציה - ככתוב בזוהר עצמו  ועורכים מלחמה עם בני מזרח שבארצם והורגים אותם , והנשארים בורחים מלפניהם ובאים לאלכסנדריא, וירדפו אחריהם מבני מערב ויבואו שם ושם תהיה מלחמה גדולה . 

לאחר סיום המלחמה במזרח עם הפסדה של צ. קוריאה ככל הנראה יצליחו גורמים מדיניים / צבאיים קוריאנים
להימלט מהמדינה ויגיעו לסיני , ובנסיבות שעדיין לא ברורות בשלב זה - תפרוץ מלחמה בין כוחות מערביים
לגורמים קוריאנים ואיסלאמיים שכידוע שולטים בסיני ונחשבים מקורבים זה לזה .

המשך יבוא .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2008 17:56 לינק ישיר 
מי זה ברק אובמה, נכתב לפני הבחירות-ערוץ 7 'דעות'

פורסם: ד' חשון תשס"ט / 02 נובמבר 08

סכנת אובמה וחלושי הנפש

מאת עמנואל גרטל

אם ברק אובמה ייבחר, העולם עלול להידרדר למלחמת עולם

בתוך מהומת הבחירות הקרבות בישראל ובארה"ב קל לזהות דמיון רב בין הצדדים היריבים שם וכאן. העמדות של בכירי המפלגה הדמוקרטית נראות דומות לעמדות השמאל הקיצוני הישראלי, ועמדות הרפובליקנים נשמעות לעיתים כאילו הגיעו ממקביליהם בימין הישראלי. אולם מי שניזון מהתקשורת הישראלית נשלטת-השמאל-הקיצוני יכול לחשוב שעליית חוסיין אובמה תביא לעולם שחר חדש ושמחה על מסירת שטחי מולדת יהודית. נדמה שאתר NRG של "מעריב" הפך לאחרונה לשלוחת ההסברה של ברק חוסיין אובמה, ואילו אתר פוקס ניוז נראה ונשמע כמו עמדה קדמית להצגת עמדות של ערכי משפחה, אמונה בבורא עולם, קידום היוזמה האישית, וחופש הפרט הקרובות לעמדות של מחנה פייגלין בליכוד.

מבט על המתמודדים לנשיאות בארה"ב ועל שפת הגוף שלהם נותן רמז די טוב לנפש שמסתתרת מאחורי המועמד. ברק חוסיין אובמה נראה משוחרר, חסר דאגות, "מעופף" במקצת, מישהו בסגנון של "סמוך, יהיה בסדר"

אבל העמדות הפוליטיות והערכים של הפוליטיקאים והבוחרים הם רק ביטוי לתבנית הנפשית שלהם. החלוקה הפוליטית, בין "שמאל קיצוני" ל"ימין", כאן ובארה"ב, נובעים מתוך תבנית נפשית דווקא ולא מתוך חינוך, השקפת עולם, ערכים או עמדות פוליטיות טהורות. ההיפך הוא הנכון. התבנית הנפשית היא-היא מכוונת אדם לדעות הפוליטיות המתאימות לו ולערכים בהם

הוא דבק.

מבט על המתמודדים לנשיאות בארה"ב ועל שפת הגוף שלהם נותן רמז די טוב לנפש שמסתתרת מאחורי המועמד. ברק חוסיין אובמה נראה משוחרר, חסר דאגות, "מעופף" במקצת,  מישהו בסגנון של "סמוך, יהיה בסדר", המשדר הרגשה שעימות אלים ניתן לפתרון על ידי שיחות, הסברה ו"הליכה לקראת", עם אחמדיניג'אד למשל.

לצערי, גם ברק אובמה וגם מנהיגים אירופאיים, כגון: מנהיגי בריטניה, גרמניה, קנדה, הולנד, שבדיה, גרמניה וספרד נתפסים כיום כ"חלושי נפש". עלייה של "חלוש נפש" לנשיאות ארה"ב, יחד עם מנהיגות חלשה באירופה, עלולה לעודד את העריצים החדשים ובהם מנהיגי סין, צפון-קוריאה, איראן ורוסיה וונצואלה לצעדים נועזים העלולים להידרדר למלחמה. המנהיג האיראני עלי לריג'אני, למשל, כבר הזדרז להצהיר שהוא תומך באובמה כי הוא "יותר גמיש".

ידידו האישי של אובמה ומרצה באוניברסיטת קולומביה, הוא תומך בטרור הערבי וטען בעבר ש"הקמתה של מדינת ישראל היא אסון". על מותו של אבו-איאד, ממתכנני טבח הספורטאים הישראלים במינכן, כתב חאלידי ש"יחסר בעצב לפלשתינים".

אם לסכם: לחוסיין אובמה יש, על פי הפרסומים הגלויים, מערכת ענפה של קשרים ידידותיים ואידיאולוגיים עם שמאלנים קיצוניים, אנרכיסטים, תומכי טרור אמריקאיים ותומכי טרור ערביים., כולם משויכים לשמאל הקיצוני המהפכני בארה"ב וניתן להשוות אותם, אולי, רק לאנרכיסטים הישראלים:

למרות זאת לעיתונים בישראל, בייחוד ל"מעריב" ו"ידיעות אחרונות" יש כנראה אינטרס מובהק להסתיר מכם קשרים אלה ויחד עם כל שאר התקשורת הישראלית השמאל-קיצונית יעשו הכל, אולי תמורת תשלום או הבטחות כאלה או אחרות, לשכנע אתכם שחוסיין אובמה הוא הנשיא האידיאלי לטובת מדינת ישראל.

אני ממליץ לקוראינו להתחיל לדאוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 18:03 לינק ישיר 
מצד שני, הכאריזמה של האיש והנאומים שלו לפנות בוקר מדאיגים

אנשים ממש צורחים מהתלהבות מהנאום לפנות בוקר בשיקאגו

מכאן , ועד לעריץ 'היטלראי' חדש - הדרך מאוד קצרה !

לא יעבור זמן רב, בטרם היועצים האנטישמיים שלו יחשפו בפניו את מקור כל הצרות של אמריקה:

משבר הנפט

אבטלה

כלכלה קורסת

מלחמה במזה"ת ובמפרץ

ומי אשם בכל - היהודים ומדינת ישראל כמובן !!!

בכושר הרטוריקה שלו, יסחוף את בני אדום שלו, למלחמת גוג ומגוג - תוך זמן לא רב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2008 18:14 לינק ישיר 

איי . . . איי . . .איי . . .

עד מתי רדודים וכופרים יעלוזו ??

ואין זאת אומרת שאין בדבריו משהו נכון , אבל אם דעת אלקים חיסר אותו כותב כופר אז מה שווה כל מאמצו .

'מציע לקוראינו לדאוג' עלאק. . . יודע מה , מסכים איתו , מי שמסתובב במזבלה שלהם ושואף
את ריחות הכפירה שלהם באמת צריך לדאוג והרבה . כוותיה ולא מטעמיה .

ואתה 'נגאל' חביב , הספתק נא להבא בלינק לכתבה וחסוך מאיתנו את הייבוא המיותר הזה .

תזכה למצוות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/11/2008 18:19 לינק ישיר 
כותב המאמר, היה חייב לאזן קצת את התקשורת העויינת

כל התקשורת הישראלית מגרגרת בהנאה ומלטפת את מי שעתיד לפי דעתי, להיות צורר היהודים

ולכן,

הוא פונה לצרכני המדיה (שאני אגב, דוגם אותה לעיתים רחוקות)

ואומר להם, 'תתחילו לדאוג' !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הבחירות בארה"ב - ברוך הבא גוג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 20 21 22 לדף הבא סך הכל 22 דפים.

bholext