לאחר שעשיתי שאלת חלום מיהו גוג ומגוג קיבלתי את המייל הבא מבית-דין של מעלה , עם תמונות כמובן...
זה גוג - השחור
ואלה מגוג -
מפחיד אהה ??
נשלח ב-13/11/2008 10:26
אלסקה או סיביר? רק שם יש תאו ופינגווינים
נשלח ב-13/11/2008 20:40
לא אלסקה ולא סיביר .
למעלה - מדובר על הקוטב הצפוני .
ולמטה - על הפגנה של חרדים באנטארקטיקה....סליחה התכוונתי פינגווינים .
נשלח ב-13/11/2008 20:56
כעת קבלו הצצה קטנה ל'מאחורי הקלעים' של דרכי הפיענוח של המקורות .
הרי כולנו חכמים לאחר מעשה אז בואו ונשתמש בחכמה הזאת לראות את העתיד בבחינת חכם הרואה את הנולד .
במדרש שהבאנו אובמה מתואר כמלך שחור וגבוה 'שאוהב כסף וזהב' . כיום לאחר התגשמות הדברים במציאות המוכרת לנו אנו רואים כיצד הדברים התגשמו בצורה כ"כ פשוטה וטבעית , הרי מה היה הקטליזטור שבעצם הכריע את הכף לטובת אובמה...המשבר הכלכלי הגדול שהגיע בתזמון כ"כ מתאים מבחינתו כאילו הוזמן ישירות מבורא עולם .
לאור זאת אתה מבין - שאם כתוב שיעמוד מלך אוהב כסף וזהב פירושו של דבר שהמציאות שתהיה ערב בחירתו תהיה מציאות כלכלית קשה שתגרום לממונים או לבוחרים במקרה הזה לבחור במנהיג כלכלי ולא במנהיג צבאי .
ומכאן לשלב הבא כל אחד יכול להמשיך לבד - אם המלך הבא אחריו מתואר כאיש קשה ועז פנים איש צבא ומלחמה זאת אומרת שהמציאות בעולם תהיה כזאת שרק מנהיג צבאי יוכל לתת לה מענה .
לי ... פשוט שהכוונה למקיין , מתי יהיה הדבר ? לא קל לענות על כך אך בעתיד ננסה בע"ה .
נשלח ב-20/11/2008 09:13
לאחר שזיהינו את אובמה במדרש שבו הוא מתואר כמלך שחור וגבוה שאוהב כסף וזהב ...זה לגבי אישיותו .
ומה לגבי מעשיו ? ובכן , ראינו שהמדרש בחר לתאר דווקא את אגירת סכומי הכסף הגדולים במקום שמור .
פירושו של דבר הוא שהדבר הבולט והמשמעותי ביותר בתקופת כהונתו יהיה העניין הזה של חיסכון ואגירת סכומי עתק לצורך...אין לי מושג , בטח כבר נראה זאת בתוכניתו הכלכלית לאחר היכנסו לתפקיד .
וכאן בא המדרש הנפלא ומגלה לנו שהקב"ה עושה זאת , ולמה ? עבור מלך המשיח אלא מה ... עד אז לא יזכו האמריקאים להנות מהכספים הללו אלא סגורים ושמורים יהיו עבור מלך המשיח ועם ישראל שיזכה ויישאר לימות המשיח .
מי שירצה יוכל אולי למצוא התאמה בין הדברים הללו לבין תיאורו של ר' אברהם אזולאי ב'חסד לאברהם' שהובא באשכול 'הדר בארץ ישראל בימות המשיח' .
יהי רצון שיראו עינינו וישמח ליבנו בקרוב אמן .
נשלח ב-20/11/2008 21:30
בית המשפט העליון של ארה"ב יפגשו בדצמבר 5 לבדוק ולהחליט אם אובמה אזרח ארה"ב מלידה. אם ארבעה מתשעה שופטים של בית המשפט העליון מצביעים לשמוע את התיק במלואו, יקבעו לדון בתיק אובמה אם חוקית מותר לו ליהיות נשיא ארה"ב.
ועידת בית המשפט העליון נפגשים בדצמבר 5, 10 ימים לפני הבחירות המכללה. לפי חוקי אמריקה, אובמה(וכל מעומד לנשיאות) לא יכול להיות נשיא עד השתתפות הצבעה הבחירות מכללת.
וואו , אכן מדהים . כרגיל. . . תודה לך נאוה על מידע איכותי כהרגלך בקודש . המשיכי כך .
אני לא יודע ולא מבין כלום בסבך החוקתי הזה , בור ועם הארץ אנכי . אני פוחד להיכנס לעומק הים , מעדיף אני להישאר קרוב לחוף הבטוח , בו מוצא אני לפעמים איזו אבן יפה או צדפה מעניינת בינות לספרי וכתבי הקודש העתיקים אשר מעולם לא נס ליחם .
וממצאיי העלו שאובאמה כן יהיה נשיא ויעשה את מה שכבר תארתי בהודעה אחרת וכתוב במפורש שבתקופת כהונתו תהיה המלחמה במזרח עם צ. קוריאה .
הנעלם הגדול הוא כמה זמן הוא יהיה נשיא .
נשלח ב-21/11/2008 10:03
רציתי לשוב ולהדגיש נקודה אחת .
זה שעד הבחירות בארה"ב חשבנו שבוש הוא גוג לא אומר שטעינו ! ונסביר .
הרי הבאנו את הזוהר שאומר ששלוש פעמים יגיע גוג לארץ פעמיים ראשונות בהפרש זמן קצר ועד הפעם השלישית והאחרונה זמן רב יותר .
וראינו שהכל הלך 'לפי הספר' בשני ביקוריו של בוש , שלא לדבר ע"כ ששמו הפרטי גוג תואם להפליא את הכתוב עליו בנביא , ועל תכונותיו המלחמתיות...מה יש להוסיף בכלל .
כך שלא היתה סיבה אפילו אחת ! להאמין שהוא לא גוג הסופי .
אלא מה ? באה המציאות והורידה אותו מהבמה ובכך אילצה אותנו לומר שהתפקיד של גוג יכול להתפצל לשני אישים שונים ולא האדם הוא העיקר אלא התפקיד והמשרה .
דוגמא מצויינת לדבר ניתן לראות במדרש חז"ל שאומר : שלש פעמים עתידים גוג ומגוג לבוא על ישראל ולעלות על ירושלים
. כאשר בשתי הפעמים הראשונות הם לא מצליחים לכבוש את ישראל וירושלים מה שידוע כמלחמת העולם הראשונה והשנייה ( וכבר דיברנו על כך בעבר ) ואילו בפעם השלישית תיכבש הארץ לפניהם .
ושוב אתה רואה את העיקרון שאמרנו - הרי בפעמים הראשונות היה מדובר על עמים אחרים , על גרמניה ! ובפעם השלישית יהיה מדובר על ארה"ב , אז איך זה מסתדר ?
הוא שאמרנו , לא מדובר על אותה אומה ועל אותו אדם על על תפקיד . האומה השולטת והעומד בראשה .
כ"כ פשוט .
נשלח ב-21/11/2008 14:41
משהו ממש ממש רציני קורה באדום...
רשת השידורהרפובליקהמדווחת כי צבא ארה"ב נמצא כעת בהכנת מכתבים להישלח לכל השוטרים, קציני הצבא, קציני צו, וקצינים בדימוס חזרה לשירות מלא. זו מכונה בשם "גיוס כללי" ולא התרחש מאז 1941
הפנטגון אמר לשדרן שאין שום סיבה לדאוג, וכי זה אך ורק עבור "ציד למטה טרוריסטים" או "תיקון נכסים".
אנא הרחב/הרחיבי בנושא................מרתק מה שקורה שם ואיך שזה מתחבר לגאולה הקרובה!
נשלח ב-22/11/2008 19:56
אהרון מדובר בגברת נאוה שתחי' , מארה"ב היא .
לא אדבר במקומה אך לא נראה לי שיש מה להרחיב פה . תבין...לא קורים דברים נסתרים משמעותיים מתחת לפני השטח , ברגע שיקרה דבר גדול הוא כבר יופיע במהדורות החדשות ובכותרות פה , אל תדאג .
העניין העוסק שם הוא מיתת מלכי אדום שהאריז"ל גילה שהם סוד שבירת הכלים בעולם הנקודים שזה סוד ביאת הגואל שכידוע כאשר נגמור את בירור הניצוצות של הכלים אז יבוא גמר התיקון
וזה מרומז בפסוקים
אז מצאנו שם את השם אובמה שמלך איפה בארץ אדום מתי לפני מלוך מלך לבני ישראל דהיינו לפני גילוי משיח
מה אתם אומרים על החידוש