| נשלח ב-5/11/2008 02:13 |
|
| |
האם יהב אכן מחרים את הארוע של סערט ויז'ניץ?
פורסם היום בהרבה מקומות שיהב אמור היה ליטול חלק בכינוס של סערט ויז'ניץ והוא מחרים אותו. האם זה נכון? מהו הארוע שעליו מדובר? מישהו יכול להסביר את ההיגיון של יהב? האמנם הוא נואש מסערט ויז'ניץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2008 23:25 |
|
| |
אמש התקיים ועידה יוקרתית של נגידי "ועד הנאמנים" התורמים למוסדות סערט ויז'ניץ.
חלק מאירועי הועידה התקיים "פאנל פוליטי" בו היה אמורים להשתתף המועמדים לראשות עירית חיפה, כשאת הפאנל מנהל העיתונאי מר אריה זיסמן.
ברגע האחרון ביטל מר יונה יהב את השתתפותו בפאנל יוקרתי זה, כשם שהוא ביטל את השתתפותו בכמה פאנלים שהיו אמורים להתקיים השבוע בינו לבין המועמדים האחרים לעירית חיפה, כשדבר זה "אומר דרשני". ואף הגדיל לעשות באחד העימותים השבוע, הוא ברח באמצע העימות (כנראה שלא היה לו מה לענות).
לדעתי הציבור החרדי צריך לגמול לו על משפטי השנאה שהוא זרק לחרדים בתקופה האחרונה (ערב בחירות). "אני לא סופר אותם", "אני לא צריך אותם", "אני לא אתן להם כלום"
ועוד כגמה דוגמאות שאינני יודע אותם אולם העסקנים יודעים ויודעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2008 01:26 |
|
| |
למה שיכנסו. 2נציגים? מאיפה,
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2008 10:20 |
|
| |
ואם באמת כדבריו, שלחרדים אין שום משקל בבחירות לראשות העיר, האם בגלל זה כדאי שלא לתמוך במועמד שסיכוייו רבים?
בסופו של דבר הוא יבחר, ללא עזרתם של החרדים. וכך גם תהיה התייחסותו במשך כל הקדנציה הבאה לחרדים - אתם לא הצבעם עבורי, אני לא חייב לכם כלום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2008 13:53 |
|
| |
מהמציאות שהוכחה עד היום
אדון יהב לא עשה כלום, לא עושה כלום, ולא יעשה כלום
אין לו שליטה על פקידי העיריה שהם עושים מה שהם רוצים.
חוץ מזה שיהב יצטרך רוב לקואליציה משום שהוא רץ ברשימה נפרדת "חיפה שלנו" שאני לא יודע אם יהיו לו 2 נציגים.
|
|
|
|
|