בית פורומים עצור כאן חושבים

ניצחון אובמה - רסיסי מחשבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2009 08:13 לינק ישיר 

[בע"ב,

אכן.

איד"ג,

למה להסתכל על חצי הכוס הריקה? אם התערבת עם עצמך הרי שגם ניצחת, לא?]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 09:11 לינק ישיר 

אני הפסדתי, אבל "עצמי" ניצח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 09:48 לינק ישיר 

מיהו אני ומיהו עצמי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 09:50 לינק ישיר 

אידגי

ייתכן כי אנו דוקא זקוקים למרורים האלה כפי שהיינו זקוקים למרורים של קרטר בקמפ דייויד. כשאנו שיכורי ניצחון איננו מבינים שזה הזמן לכבד את היריב כי אז הוא ישמח בכבוד הזה ויהיה מוכן תמורתו לשלום. אולי אובמה מבין את המנטליות הערבית הזאת. גם נראה שאין לו את האטימות של קרטר ושסובביו פחות עויינים לנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 12:26 לינק ישיר 

אני מכיר את התזה השמאלנית הזאת. משום מה,  כל מתעבי הפטרנליזם מאוהבים בפטרנליזם המופנה כלפי ישראל.

לכוף טענתך:
א. היריב אינו מורגש מובס כל צרכו; הוא הפגין כושר עמידה ראוי להערכה.
ב. קרטר עוד ייראה כפודל חביב לעומת אובמה. פוליטיקאי נמדד בין השאר לפי קבוצות הלחץ שבהן הוא תלוי. קבוצות הלחץ של הרפובליקנים הן הכנסיות האוונגליסטיות, לכן נשיא רפובליקני יהיה בד"כ נוח לנו יותר; קבוצות הלחץ של אובמה הם כל מיני ליברלים ושמאלנים ואינטלקטואלים וכושים ושאר מרחמי-אכזרים.
א"ג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 12:33 לינק ישיר 

למרות העיסוקים הרבים וההכנות הרבות באתי להרגיע. אל דאגה - המרורים ילווו במצות ובבשר כמו שנאמר: "על מצות ומרורים יאכלוהו".

באשר לרעיונו של הרמטכ"ל, קבלתי תדרוך האומר כי התפיסה הזו קיימת אצלכם מכבר כפי שמבטא אותה הרב מנחם פרומן. בראיון לרשת ב' שלכם הצהיר כי ניתן לסיים את המלחמה בהסכם ישיר שיש בו הסכמה הדדית בין ישראל והחאמס. הסכמה כזו השוללת את עיקרון החאמס של אי ההכרה בישראל מחסלת למעשה את החאמס וכדברי פרומן: "עלינו לחסל את החאמס. ניתן לעשות זאת רוחנית, כלומר; להוציא את החאמס מהחאמס; להביא אותו למסלול של הכרה בישראל והשלמה איתה".

YES WE CAN

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/1/2009 13:13 לינק ישיר 

אידגי

כעיקרון הפרטנליזם הוא שלילי אבל מה לעשות שלעם קשה העורף (והחזית) לוקח מדי הרבה זמן כדי להגיע לתובנות הטובות בעבורו ומשלם על כך בנפשות. בטח ראית את דברי הפרידה של אולמרט ליוסי ביילין בהם הודה שבסוף כולם מגיעים למסקנות ביילין.

דוקא זה שלאויב נשארה תדמית של לא מובס לגמרי, אמור לשמש לו כסות עיניים מפני הבושה ולהביא אותו לשולחן הדיונים (כפי שציטט הנשיא הנבחר מפרומן). לו היה מובס לגמרי היה אבו מאזן אומר קדיש על קברו של החאמס וממשיך בסחבת שלו. ככה ניתן יהיה לעשות הסכם עם כל אחד מהם וקנאת שולטים תרבה הסכם ושאח"כ 'יסתדרו' ביניהם איך לבקש ולקבל מאיתנו רצף טריטוריאלי או שבכלל יוותרו עליו.

אל תשכח שבקבוצות הלחץ של הדמוקרטים נמצאת הקבוצה היהודית במצב לא רע ובפרט אם הילארי וביידן לא גנזו את חלומותיהם הנשיאותיים.

תודה על הביטוי 'מרחמי-אכזרים' המתאר היטב את אחינו ואחיותינו הפלורליסטים/יות

ברק, אל תשכח אותנו ממחר ואגב, כדאי לך להזמין את פרומן לבית הלבן לפני שאתה מתעסק עם המאבק שלנו. הוא יכול לעזור לך בקבלת התמצאות (אוריינטציה) מקיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 13:20 לינק ישיר 

מהיכן הבטחון הזה בפרומן?
אני לא התרשמתי שיש לו ביסוס סביר לטענותיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 13:22 לינק ישיר 

החיטוט האפוקליפטי הזה במה יהיה.? ורק רעה יהיה, למי ולמה זה טוב? או שאנחנו כמו המשיח היושב בשערי רומי המחטט בפצעים,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 15:36 לינק ישיר 

לאידך_גיסא ולבוגיעלון -

חמאס מוכה, פצוע ובעיקר מושפל
http://news.walla.co.il/?w=//1419863

אובמה מכחיש...
http://business.il.msn.com/article.aspx?cp-documentid=12604297

בברכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 16:22 לינק ישיר 

לינקי.
המקור שהבאת ביחס לחמאס לא מכיל פתית אינפורמציה אחד (אודות השפלתו של החמאס). זוהי דעה לא מבוססת שמתאימה לכל הפוליטיקאים-המטיפים שלנו. אלו שלנו לא יותר אמינים מאלו של החמאס, וההצהרות חסרות הכיסוי על הניצחון של שני הצדדים הן אמינות באותה מידה (אם כי, החמאס מעט יותר אמין, כי אצלו באמת היה מימד של ניצחון, במובן הטרוריסטי). הם הפסידו בדיוק כמו שאנחנו ניצחנו, אלו ואלו הבלי פוליטיקאים חיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 13:29 לינק ישיר 

בוגי,
המושג פטרנליזם איננו רלוונטי אלא ביחס ל"קשי עורף". אם מישהו איננו קשה עורך, הפטרנליזם כלל אינו נחוץ.
א"ג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 16:20 לינק ישיר 

[איד"ג,

ההגדרה "קשה עורף" היא הגדרה פטרנליסטית לכשעצמה.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 18:06 לינק ישיר 

קודם כל, אני זכאי כי לי מותר, שהרי אני לא שולל פטרנליזם.
אבל אני זכאי גם לשיטת האנטי-פטרנליסטים, שהרי השתמשתי במרכאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2009 19:03 לינק ישיר 

ישנן דרגות בקשיות עורף. מדובר בעם קשה העורף 'פאר אקסלנס'. שונה הזורק את עצמו על הכביש שמחמת קשיות ערפו מסכן את חייו לקשה העורף שרק מסכן את צפורנו. כלפי אחד כזה נוותר כי פרטנליזם עבור ציפורן, לא שוה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ניצחון אובמה - רסיסי מחשבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.