|
|
| נשלח ב-2/8/2009 02:19 |
|
| |
ברק
זה תלוי
1 אם החבר הוא יהודי שמבין שהלכה זו נאמרה על נסיבות מסוימות (נדמה שאותה ההלכה נאמרה כלפי הקוף) אז אין מה להיעלב אבל הוא מאלה המקדשים את ההלכות ככתבן, אז התרחק ממנו.
2 לדברי מיכי שבחירתך לנשיא משקפת את גאולת האמריקאים מהגזענות אז אין לך לחשוש, אבל לפי מה שאני מזהה שגם בך מזלזלים מחמת כושיותך ורק פרגנו לך את הנשיאות כדי לעשות מהפך, אז נדמה שיש ממה להיעלב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 01:37 |
|
| |
יש לך הוכחה שמדובר על אותם אנשים?
יש לך הוכחה שהם יוצאים כנגד יהודים?
הבעיה עם הסירטונים הללו זה השימוש בניפולציות ריגשיות (כמו מוסיקה ודרמה)
אבל כאשר אתה בודק את הטענות שעולות בסרט- יש לא מעט שאלות שלדעתי שוות התייחסות רצינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 02:22 |
|
| |
הבנקאים הבינלאומיים חירחרו את כל המלחמות בעולם מאז נפוליאון ואשמים בכל הצרות שבעולם ומנהלים את כל העולם וממנים נשיאים וגוזלים לעצמם את כל השאבים ויוזמים את כל המשברים הכלכליים ואת כל צרות העולם השלישי ועוד ועוד הכל על מנת לממש את חלומם לשעבד את כל העולם . ואתה חושב שלאוסף תיאוריות הקונספירציה האלה צריך להתייחס ברצינות? למה לא להתייחס ברצינות לשאלות של היטלר במיין קאמפף?
למי בדיוק אתה חושב שמתכוונים כאשר מדברים על הבנקאים הבינלאומיים? די לראות במשך 3 דקות בכדי להיווכח שמדובר בפרוטוקולים של זקני ציון עם עדכונים אקטואליים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 11:51 |
|
| |
כמדומני יש היום בארה"ב כ 45 מיליון איש לא מבוטחים (מתוכם 15 מיליון מהגרים לא חוקיים) , מדוע
אתה חושב שזה מוצדק לממן להם ביטוח רפואי?
אני לא יודע מה איתך, אבל לדעתי להכריח אנשים אחרים לעבוד עבור אחרים באיומי כלא זו עבדות.
אם זה נראה כמו עבדות, אם זה מריח כמו עבדות, אם זה נשמע כמו עבדות- יש סיכוי טוב שזו עבדות
ולא עמידה בצו "לא תעמוד על דם רעיך" כפי שרבים נוטים לחשוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 13:24 |
|
| |
לפי בקשתך- אדם יהודי שמעיד על הדברים:
http://www.youtube.com/watch?v=689BeizADvk
אני מקווה שזה הסירטון האחרון שאני מעלה, אבל לדעתי הוא סירטון מצויין.
לא פחות מעניין- הוא מדבר שם על הסיבות מדוע משפחת רוקופלר תמכו כספית בתנועה הפמיניסטית.
לדעתי זה נותן פרספקטיבה על הרבה דברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 13:42 |
|
| |
אפיק, אתה נגרר למחוזות הזויים,
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 14:07 |
|
| |
לדעתי זה חבל שדאגה לחופש הפרט היא הזוייה בעיניך. זה מה שאותי מעניין בסרטים הללו.
אם אתה רוצה לבקר אותם, אני חושב שיהיה זה ראוי מצידך אם תבקר בצורה עיניינית כל טענה.
אין ספק שבהתחלה הדברים נשמעים מרחיקי לכת, אבל אני מתרכז בעובדות ולא מפחד לשנות את תפיסת המציאות שלי.
תוקן על ידי - אפיקבנגב - 19/08/2009 14:06:36
|
| נשלח ב-19/8/2009 21:07 |
|
| |
אפיק
אם יכול להיות ש 11 בספטמבר הוא קונספירציה והמשבר הכלכלי הוא קונספירציה ובחירת אובמה היא קונספירציה, הרי יכול להיות גם שסרטוני הוידיאו שהבאת הם קונספירציה ושכל האנשים המרואיינים שם לוקחים חלק בקונספירציה להפיץ תיאוריות קונספירציה. איך בדיוק אתה בוחר למי להאמין?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 22:53 |
|
| |
אתה מתרכז בדברים הפחות חשובים.
מה שחשוב הוא מה קיים בפועל: מה מידת החופש של האזרח, מה מידת ההכרה והשמירה בזכויות
האדם שלו, מה מידת העמידה בהבטחות לציבור שבוחר בנציג.
לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין שפעולה כנגד החוק היא בעייתית. (הסירטון של אהרון רוסו
מתחיל בנושא הזה- החוק לא מתיר לקיחת מס הכנסה.)
לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין שככל שלוקחים ממך יותר מס החופש שלך נפגע.
לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין שאם מרבית המיסוי הזה הולך לאנשים פרטיים- אז מדובר
על שוד לאור יום (להזכירך- כסף שנלקח באיומי כלא הוא שוד)
מספיק להבין את הבסיס של הכלכלה בשביל להבין שהמצב בו גוף פרטי קובע את ערך המטבע פוגע בכל האנשים העובדים והיצרנים. (מאז שהפדרל ריזרב השתלט על הכלכלה האמריקאית,
הדולר איבד מערכו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים)
לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין שאי גביית מחיר מהאנשים שניהלו ברשלנות פושעת
(במקרה הסלחני) את חסכונותיהם וביטחונותיהם של מיליוני אנשים עובדים וחרוצים היא פשע כלפי
הציבור האמריקאי.
הרשימה ארוכה.
אני מציע שתתחיל להתייחס קונקרטית. (=עיניינית)
|
|
|
|
|