בית פורומים עצור כאן חושבים

ניצחון אובמה - רסיסי מחשבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2010 00:09 לינק ישיר 

האם אובמה הוא המקבילה האמריקאית לשמאלן יפה נפש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2010 00:13 לינק ישיר 

אני מעתיק את התגובה הראשונה

"המחבר ללא ספק מוכיח את היותו אינטלקטואל למופת, וכמו כל אינטלקטואל, מאבד כל קשר למציאות, שהרי המציאות מורכבת ממיליוני אנשים עם רמת משכל נמוכה משלו, ועל כן הדעות שלהם וההחלטות הפוליטיות שלהם משולות לאידיוטיזם, ורק תפישת עולמו של המחבר היא היא התפישה הנכונה והראויה. זוהי דוגמא לשמאלני (פרוגרסיבי) מצוי, שתמיד ימשיך להתפלא איך זה שאף אחד לא סוגד לאורו ורעיונותיו מושלכים הצידה שוב ושוב על ידי הציבור המטומטם. המשך ככה, אדון פרנק, וכמו אובמה, בעוד שנתיים תכתוב שוב מאמר נואש על ה'טמטום' של הציבור האמריקאי."

בקיצור: בלי לדון על אובמה, מחבר הכתבה הוא אכן שמאלני יפה נפש. ואידיוט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 13:31 לינק ישיר 

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/8/2011 13:47 לינק ישיר 

והיות שסדרת 24 (של ג'ק באור) קובע את סדר היום שם,  אז כנראה הפעם יצביעו בשביל אישה לנשיאות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2011 11:08 לינק ישיר 

תוקן על ידי ספרן ב- 07/12/2011 11:14:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2011 17:38 לינק ישיר 

ספרן, מתחת לצילום אני רואה מודעה שדורשת לדווח על תוכן פוגעני. שאעשה זאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2011 18:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2012 08:13 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2012 09:46 לינק ישיר 

mdabraham כתב:

אני חש שמול עינינו מתרחשת דראמה ברמה תנ"כית ממש. יש כאן סוג של יציאת מצרים, בלי שיש יוצאים ונותרים, ובלי שעוברים ממקום למקום. יש כאן ציבור שיצא מעבדות לחירות, שלפני ארבעים שנה (I have a dream. אפילו אני הצעיר כבר הייתי אז בתוקף!) עוד היה אסור חוקית (!) להיכנס לכל מיני מקומות, לשבת באוטובוס, לנכוח במועדון, ללכת על המדרכה. ציבור שמעט לפני כן אדונו היה מעביד אותו בלי לשלם לו, ממש כמו בהמה. אדונו היה מלקה אותו בצורה אכזרית כמו שהמצרים היכו את אבותינו. לא נתנו לו לברוח, ולצאת מהשעבוד...
כל התהליך הזה התרחש בלי ירייה אחת (מאז המלחמה ההיא). נושא הלפיד היה אותו כומר מדהים, מרטין לותר קינג, שכמו גנדי בהודו (ואולי קצת נלסון מנדלה) ניהל מאבק כנגד דיכוי ושעבוד מקוממים, ועשה זאת באמצעים שנמצאים ברמה המוסרית ראויה להערצה...

הספר: מרטין לותר קינג: אוטוביוגרפיה (ידיעות ספרים, 2008), היה אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי השנה (ובכלל...).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/11/2012 12:27 לינק ישיר 

פוגמישו, אני מצרף את ההסכומע שלי לאוטוביוגרפיה המדוברת - אכן איכותית ומרחיבת דעת.
לגבי נלסון מנדלה - ככל הידוע לי, הוא לא דגל באי אלימות כעיקרון, ואף עמד זמן ממושך בראש המאבק האלים, בהיותו מייסד הקונגרס הלאומי האפריקאי. אמנם, הוא נחשב מנהיג פרגמטי ופוליטי, ולא נחשב בעיני העולם ל"טרוריסט" (מונח מוטה פוליטית, כמובן), אבל בהחלט עמד בראש אירגון לוחם.

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/11/2012 12:39 לינק ישיר 

בעיני, גדולתו של נלסון מנדלה אינה בעצם קיום המאבק באפרטהייד - הרבה אנשים נלחמו בשלטון מדכא, גם לא בנכונותו לשלם מחיר כבד בעבור כך (עשרות שנים בכלא) - גם את זה עשו לא מעטים, אלא בצורה שבה ניווט וניהל את המעבר של דרא"פ מחברת אפרטהייד למה שהיא היום, מנהיגים רבים בעולם השלישי עשו זאת תוך כדי מעשי נקם והתנערות גורפת מהשח=ליט הקודם ומוסדותיו ואילו הוא ניווט את ארצו לדמוקרטיה ולפיוס בלי אלימות ובלי מעשי נקם בלבנים, בשביל זה צריך גדלות נפש וחוכמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2012 22:14 לינק ישיר 

ספרן, מאיפה זה לקוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2012 00:21 לינק ישיר 

[נראה כמו אחד הקונטרסים של ההוא שמסביר את כל הרמזים לביאת המשיח מחבר ספר "סוד החשמל", שכחתי שמו, אולי פיש]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2012 00:35 לינק ישיר 

תודה על הקפצת האשכול. מעניין מאד מה שהלך כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2012 00:47 לינק ישיר 

ותכלית, הנה הוא היה נשיא ארבע שנים, ונבחר עכשיו שוב, אם כי בהרבה פחות התלהבות, אבל האם כל הנבואות השחורות שניבאו כאן מתנגדיו התגשמו? לא מיניה ולא מקצתיה.
אני כבר מעדיף בהרבה מישהו שאומר בעיקר מה שהוא יודע שיצלצל טוב אצל השומעים, ומהסס מאד מלעשות כל צעד החלטי שיכול להיות קנטרוברסלי, ממי שמוכן להוביל עם למלחמה אדירה בגלל פרשנות שלו למלחמת גוג ומגוג.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ניצחון אובמה - רסיסי מחשבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.