| נשלח ב-7/11/2008 14:33 |
|
| |
משנת חב"ד על הגאולה!!! כנסו
גוג ומגוג על פי הרבי מלובביץ
מפשטות דברי הנביאים נראה, שבתחילת ימות המשיח תתחולל מלחמת גוג ומגוג, המתוארת ביחזקאל (פרקים לח-לט). אולם הרמב"ם קובע (בסוף ספר 'משנה תורה'), כי בעניינים אלה "לא יידע אדם איך יהיו (הדברים) עד שיהיו". הרמב"ם ממליץ להימנע מהעיסוק בנושאים מסוג זה, שאינם עיקר ושאין בידינו כלים מספיקים להבינם נכון.
בידינו מסורת מוסמכת מתלמידי הבעל-שם-טוב, שבגלל התארכותה היתרה של הגלות, כבר יצאנו ידי-חובת כל ייסוריה של אותה מלחמה. כמו-כן יש אפשרות שהשואה האיומה כוללת את 'חבלי המשיח' של מלחמת גוג ומגוג, ומעתה צפוי לנו אך טוב. גם הרבי מליובאוויטש הדגיש תמיד שהגאולה תבוא בחסד וברחמים, מתוך ניסים גלויים ושמחה
תוקן על ידי המשקיף ב- 17/03/2009 22:15:47
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2008 13:59 |
|
| |
נו, אשרי שסברת הכרס שלי נושקת את דעתם של ענקים.
אכן נראה שגדשה כבר סאת היסורים, כמו שאמר הרב ניסים יגן זצ"ל "מי עוד יכול לקטרג על עם ישראל אחרי שואת יהודי אירופה ? "
|
| נשלח ב-23/11/2008 00:31 |
|
| |
הלואי ועברנו זאת.
"יבוא משיח במהרה, יבוא אליהו לבשרנו"....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 15:14 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 22:16 |
|
| |
יש לי כזה צער ואבן על הלב שלי.אתה מפרסם את הפורום בברסלב תפוז, ואומר שזה אמור להיות משהו מיוחד.ואני מוצא מים טחונים ומעופשים.שום חיות וחידושים, שטחיות, ואוכל לעוס שאין בו טיפת מיץ וטעם.מה הסיפור של הפורום הזה.קראת לו גאולה ותורה.ואני הרגשתי שנפלתי לתוך גלות קשה מדכאת וממיתה, גם את המעט חיות שעוד נותרה בי.אולי תסביר ביושר ובכנות מה מטרת הפורום? מה מטרתך בהקמתו?מה הכוונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 22:29 |
|
| |
בוא נראה אם יש עוד כמה שמרגישים כמוך
אני מבקש מכל מי שצופה בהודעה הזאת לומר את דברכם האם אתם מרגישים כמו הניק מלכותדוד או שאתם מוצאים כאן דברים שכן מענינים אותכם והאם הכל כאן שטחי ולעוס כמו שהוא טוען שזה מים מעופשים נא אל תחשו לעת כזאת
תודה המשקיף
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 22:45 |
|
| |
שמת לב שנכון שקצת דיברתי בעוקץ, אך ביקשתי בכנות כי תאמר דברך , ומה קרה, ביקשת את עזרת החברים בפורום. ואיפה דבריך אתה בכנות מה המטרה שלך ? מה הכוונה שלך .? למה כל כך קשה לך להשיב? ותיכף יוצר מהומה כזאת. אני מחפש אמת!!!!! בלי אמת אני מת!!!!! רוצה לשמוע דברים חיים על הגאולה, מודעות מעודכנת!!! התורה מלמדת הרבה מה יהיה בגאולה ואיך יהיה וכיצד יראה משיח . ומי יהיה בצוותו. וכן הלאה. רק צריך שיהיה מי שיודע לקרוא נכון ב"לנד-קארט" כי שם ב"לנד- קארט" הכל כתוב ושם האמת היא אמת אחת ברורה . בבקשה באהבה בידידות אני רוצה לדעת מה תשובתך הכנה האמיתית בלי מלחמות הפגנות מהומות. אני רציני. מחפש חברים אמיתיים שרוצים ללמוד על הגאולה ומשיח והתורה. אנכי הקטן דוד נחמן
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 22:55 |
|
| |
טוב ידידי לאחר שאמרת ודיברת וניכרים דברי אמת
המטרה היחידה שיש לי בהקמת הפורום הוא לקרב את עם ישראל לענין הגאולה
ולכן רציתי לפתוח דו שיח בפורום הזה על הנבואות של אחרית הימים ללמוד ביחד את כל השיטות בעניני הגאולה שיטת חבד ברסלב מזרחיים הגר"א קול התור כל השיטות מדרשים מדרש משיח מדרש רבי שמעון בר יוחאי הכל ביחד לראות איך אנו מתקרבים להבין את העניין כל אחד מהזווית שלו כמובן על פי חז"ל איפה שאפשר
ועל פי הזהר
על מנת שאם נלמד על ענין הגאולה זה בטוח אצלי שאנו על ידי זה גורמים לגאולה להיתקרב
ובאמת זו היא כל מטרתי בהקמת הפורום הזה ולא שום דבר אחר
אם תעבור על אשכול גוג ומגוג והנבואות תראה שהתחלתי לעשות זאת ומאוד הייתי שמח אם היית מצתרף
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2008 23:42 |
|
| |
המשקיף ידידי, אני אשתדל לקצר כדי שלא אגיד דברים שאתה לא רוצה שיאמרו כאן.
ידידנו החדש דוד נחמן שהגיע בגסות רוח האופינית למי שחכם בעיניו, מחדש לנו שדברי חז"ל המשובצים באתר הם "....מים טחונים ומעופשים" עפר לפיהו,
אני לא שותף לסבלנות שלך למי שהוא משיח בעיני עצמו, וחושב שמישהו מתרגש מהעברינות המילולית שלו, לא יגרע מאיתנו דבר אם נשאר מועטים (כי לא מרובכם חשק בכם אלוקיכם) נמשיך לחלום ולשתף אחד את השני בכמיהה הפשוטה שלנו לגאולה, להתרגש ביחד מכל בדל שמועה, ולבשר אחד לשני את דברי רבותינו השונים - מזרמים שונים בהקשר הגאולה.
לא עם גסי הרוח חלקנו.
|
| נשלח ב-26/11/2008 23:53 |
|
| |
ואני דוקא ילמד זכות גם עליך, וטוב שאינך רוצה להמנות עם גסי הרוח, וגם אני איני רוצה כלל, וגם אם נהגתי גסות רוח אז אני מצטער זו לא הייתה ואיננה נחלתי ובשוגג היה. ואיני חושב עצמי משיח, ובודאי לא בעיני עצמי. ואני מקבל התוכחה למרות שלא היתה מהמקום המעלה ריח טוב בשומע התוכחה, אך אני מעלה ריח טוב בך, ושימחת אותי שהנך מתרגש מכל בדל שמועה, וגם בעל כמיהה פשוטה לגאולה הנך. וברוך השם. מקווה כי תסלח לי על בורות גסותי וגשמיותי וחוסר רגישותי, ואני אעשה תשובה. אנכי הקטן דוד נחמן
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 00:02 |
|
| |
תודה לך ידידי מרדכימור על החיזוק שחיזקת אותי וגם את כולם
אשריך
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 00:02 |
|
| |
לא אני השופט, אבל בוודאי ובוודאי שמודה ועוזב ירוחם, שעל כך אנו קרואים יהודים על שיהודה הודה, ברוכים הבאים.
|
| נשלח ב-7/3/2009 23:32 |
|
| |
בס"ד
רואים את התמונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2009 23:38 |
|
| |
בס"ד
שיעור מאת ראש ישיבת תות"ל בסינסנטי, הרב גרשון אבצן בעיניני גאולה ומשיח וחשיבות האמונה בענינים אלה לצפיה בוידאו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 00:04 |
|
| |
לא לא רואים את התמונה אבל השיעור בסדר אני כרגע שומע אותו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 14:11 |
|
| |
בס"ד
שיעור מאת ראש ישיבת תות"ל בסינסנטי, הרב גרשון אבצן, על חשיבות לימוד עניני גאולה ומשיח. לצפיה בוידאו
|
|
|
|
|