| נשלח ב-9/11/2008 20:14 |
|
| |
אשכול רותח על מועמדי ש"ס בכל הארץ
אני מבקש מכל אחד לעדכן אותנו מה עם ש"ס בעיר שלו?
כמה מנדטים יש לש"ס עד היום?
מי מתמודד הפעם?
מי נגד מי?
רבותי, סקרים רבותי !
נמשיך עם זה עד למוצאי הבחירות, אז כל אחד ייתן את תוצאות המדגמים.
ובסוף!! דיווח שוטף על תוצאות האמת.
אז קדימה חבר'ה!
תוקן על ידי מנשה11 ב- 09/11/2008 20:12:09
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2008 22:37 |
|
| |
הכל מסביב מלא באשכולות על ערי הארץ, שים לב בת ים חדרהתל אביב וכו וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2008 23:36 |
|
| |
נכון אבל פה נרכז מידע על ש"ס
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 00:57 |
|
| |
למען השם, יש למישהו מושג אם מי שס הולכת בחיפה (יהב או בורובסקי)?
יש שמועות שתומכים ביהב, מישהו יכול לאשר או להכחיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 07:28 |
|
| |
אני קראתי שתומכים ביהב
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 11:16 |
|
| |
| ונשךלשונרא כתב: |  | אם מי שס הולכת בחיפה?
|
|
עם, תלמד לדבר עברית חבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 11:22 |
|
| |
לש"ס בת"א-כרגע 3 מנדטים.
פרטים נוספים באשכול הסמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 14:39 |
|
| |
חבר'ה, הקטע הבא מאתר "לדעת", זה נכון?
שבועות האחרונים מפלגת "שס" בטבריה בראשות אלי זיגדון היו בטוחים שהם עומדים להצליח בגדול מאחר ובכל רחבי העיר כמעט ולא היה בניין שבו לא היה תלוי שלט תעמולה התומך בש"ס, אך עכשיו השתנה הכל.
בימים האחרונים כיתת הרה"ג אברהם אויירבך שליט"א המנהיג את העיר ביד רמה למעלה מארבעים שנה, והלך מבית כנסת לבית כנסת ומבית מדרש לבית מדרש, והעיר את בני העיר לבעיות החמורות שישנם בעיר מבחינת הדת, כגון חתימת ראש העיר הנוכחי מר זוהר עובד, על הסכם תמוה עם חברת ה"ביג" בו סיכם עימם שיהיו פתוחים בשבת, ועוד פרסם את דבריו של ראש העיר בחוגי בית בנוגע לשבת, שבהם אמר כי ידאג למועדנים לנוער, ולמרכזי קניות, שיהיו פתוחים בשבת.
ואז הרים את קולו בזעקה, "איזו זכות קיום יש לנו ללא השבת הקדושה, שהיא אחד מעיקרי היהדות?"
כיצד מפלגה הקוראת לעצמה חרדית מסוגלת בעד בצע כסף, לתמוך בראש עיר כזה המצהיר כי יגרום לחילולי שבת בעיר?
וכך בזעזוע הכריז ואמר, אנו בתנועת אגודת ישראל שמנו בראש מעיינינו את השבת, וישבנו עם המועמדים הרלוונטים לראשות העיר, וב"ה הצלחנו להגיע להסכמים ברורים וחתומים, עם מועמד הליכוד לראשות העיר, מר יוסף בן דוד, לגבי השבת.
בערב שבת ביקר הרב באחד מבתי הכנסת בעיר ואמר, אני אינני איש פוליטיקה, ואף אינני יודע מה פירוש המילה פוליטיקה, אך עומדים לפני הנושאים החשובים ביותר לעם ישראל, שעליהם מותר לדבר אף בשבת.
והם "כבוד התורה", ו"השבת".
מי שאוחז ממני כרבו, מחויב לתמוך ברשימת "אגודת ישראל" שסימנה "ג" ולראשות העיר במועמד "יוסף בן דוד".
אני קורא לכל אחד ואחד מכם לקדש שם שמים, ולתת לאמת לנצח.
בתנועת ש"ס כתגובה לירידתה בסקרים כתוצאה ממהלכיו של הגרא"ד אוירבך שליט"א, לא טמנו ידם בצלחת.
והוציאו פשקווילים בהם הביעו דעתם על קדושת השבת, כדי לנסות לרכוש את אמון הציבור.
אך לעת עתה נראה, כי את הנעשה אין להשיב, וש"ס תצטרך לעבוד קשה כדי להחזיר אליה את אימון הציבור.
(תודה ל'זיגדון' על עריכת הכתבה)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 14:56 |
|
| |
קצת אינפרומציה:
ירושלים העיר הראשונה של ש"ס בראשות ניסים זאב, תמיד עם 3 מנדטים, לפני 10 שנים דרעי לקח את העסק לידיים, העיף את ניסים זאב (בסוף הרויח כי נהיה ח"כ),הלך עם וז'ניץ הביא 5 מנדטים, לפני 5 שנים אלי גם הביא 5 מנדטים בלי וז'ניץ, להיום מדברים אולי על 6 מנדטים.
היום פירסמו פישקוילים נגד ש"ס, נראה לי שזה משפחת "ערוצי הקדש", וד"ל.
בת ים הרב דיבר קשות בלוין במוצ"ש מי שלא יתמוך בש"ס, כנראה כוונתו לב"ס ונגד י"ש.
בקיצור, ש"ס ומפד"ל הלכו יחד לרשימת ב"ס, וזה המפלגה שמרן תומך, יו"ר ש"ס בבת ים לא מצא הדבר חן בעיניו ועשה י"ש, אלי העיף אותו, אבל... הרב הראשי שם בר שלום תומך בו, ומה שהכי הכעיס את מרן נראה לי כי הרב בר שלום משתמש בשם מרן ויביע אימר (טענה ישנה של אנשי הרב טופיק בביתר.
המכתב של הרב בר שלום תראו פה בפורום על בת ים
נתיבות ובאר שבע ש"ס עומדת לרדת לפי הסקרים מ-5 ל3
אחרון חביב בית שמש סקר מ6/11 אבוטבול 44% ושימותו הקנאים והגו....
תוקן על ידי מנשה11 ב- 10/11/2008 14:59:02
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 22:03 |
|
| |
נראה שש"ס בטבריה כן יצליחו
לא אוירבך יכל לאיים עליהם
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 22:38 |
|
| |
מה עם גבעת שמואל?
האם סוף סוף יקבלו שם מנדט.
קררענו את עצמנו בשבועות האחרונים למען הנציג שם .
מקוה שיהיה בשורות טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2008 23:42 |
|
| |
מחר עידכונים שוטפים מכל הארץ ברדיו "קול חי".
משעה 9 עד השעות הקטנות של הלילה תוצאות ופרשנויות עם מרדכי לביא.
אבל למי יש זמן להקשיב, מחר כולנו מהנץ החמה עד 10 בלילה קורעים את עצמנו למען "ש"ס",
כפי ציוויו של מרן שליט"א.
אני פעלתי והבאתי 10 אנשים לפחות, מה איתכם?
חברה, יש שלא מבינים את הקטע של 2 פתקים, צריך פשוט להסביר להם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2008 14:42 |
|
| |
דיווח מחריד מבית שמש
דני וקנין הציב עבריינים בכל הקלפיות בבית שמש.
כמו כן הוא הביא מאות פרוצות שיאיישו את הקלפיות, כדי להבריח את החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2008 18:53 |
|
| |
פתח תקוה
שס עם צפי לארבעה מנדטים (כיום שלושה).
ג ישארו עם המנדט הבודד.
וישנם חרדים (בודדים) שיצביעו ליעקב פלהיימר רשימה דתית על מפלגתית, הצפי שיגרד את השתי מנדטים.
לראשות העיר, שס מזמן תמכו בראש המכהן איציק אוחיון, וג´ כרגיל נזכרו (לאחר אי אלו התחייבויות) ביום האחרון שגם הם תומכים באוחיון. המתמודד השני שחושב שיש לו סיכוי אורי אוהד, ניסה לקבל תמיכה חרדית וחשב שבציבור החרדי ישכחו שבקדנציה הקודמת הוא רץ מטעם שינוי וניהל מסע תעמולה מסית. *-- Each response *
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2008 18:58 |
|
| |
בית שאן:
שמעון נגר מתמודד על ראשות העיר מטעם ש"ס , בן 41 מכהן מזה זמן רב כיו"ר ש"ס בעיר, כשהוא פעיל בתנועה כ-15 שנה, וזוכה לתמיכת הציבור ובכלל זה לציבור תומכי מפלגת העבודה שפעם הקודמת הפסידה את ראשות העיר ב-24 קולות. בקדנציה האחרונה שלו כיו"ר ש"ס בבית שאן הצליח נגר להביא למהפכה תורנית של ממש, בה נפתחו גני ילדים חרדיים, תלמודי תורה, וכן כולל בנשיאותו של הגאון רבי ראובן אלבז שליט"א, כשהתוכנית הבאה: הקמת סמינר בית יעקב בעיר. נגר שגדל במשפחה מסורתית התחזק במהלך השנים וכיום מנהל אורח חיים חרדי לכל דבר, כשילדיו לומדים בישיבות בירושלים (אתר לדעת)
|
|
|
|
|