ניקים רבים שבו והודיעו לי שלא צורפו וזאת בשעה שאני בעצמי צירפתי אותם .
ככל הנראה ישנה כאן איזשהי בעיה...
אז אני חוזר ומבקש ממי ששלח בקשת הצטרפות ולא נענה שיחזור וישלח שוב
ובע"ה אעשה כל מה שאוכל .
נשלח ב-10/11/2008 17:39
אשריך.
חזק ואמץ
נשלח ב-10/11/2008 21:30
ישנה בעיה אחת קטנה איך הם יראו את הודעתך ?....
נשלח ב-10/11/2008 21:47
ברוך הבא יוסי . טוב לראותך שוב .
שאלתך ברורה , היא הופנתה כלפי אלה שהצליחו להתחבר לזמן מסויים ואח"כ שוב נותקו .
נשלח ב-10/11/2008 21:54
ואני עוד חשבתי לקחת איזה חופשון קטן...
לו רק הייתם יודעים כמה פניות נשלחו בתיבה להצטרף לפורום... ניקים שמעולם לא נראה קצה אפם מעל בימת הפורום . אולי זה בגלל שהם רגישים לאור הזרקורים המסנוור שיש על הבמה .
בהזדמנות זו נבקש מכל אותם אלה שלא ממש התערבו בדיוני הפורום עד כה לאזור אומץ ולהתחיל להראות מה שיש לכם...אין מה להתבייש .
לכבוד המתכונת החדשה הזו נעשה לכם מחיר טוב .
" פרסם הודעה לא לעניין בחצי מחיר וקבל חסימה חינם " .
בעה"ב השתגע...
נשלח ב-11/11/2008 00:13
כבוד המייחל .. .
ואתה עוד חשבת לסגור את הפורום...
בפירוש ! כיף לשמוע דאחקות בפורום רציני כל כך !!!
נשלח ב-11/11/2008 08:45
אששששריך דן היקר , תודה צדיק .
אכן כן , באמת היה בכוונתי לסגור את הפורום , אני כבר לא עומד בהוצאות הרבות שלו ... משכנתא ארנונה מים חשמל , ועכשיו גם מחיר הבטטה שזינק...אפשר להשתגע !!!
אני לא יודע אם בסופו של דבר נישאר במתכונת הזו של פורום מוגבל , ימים יגידו . אך נראה לי שיש אחלה פיתרון לביזיונות ולעקיצות המשוגרות לעברי במידה ונחזור למתכונת הרגילה .
שוב , ימים יגידו , נראה איך יתפתחו הדברים .
נשלח ב-11/11/2008 10:20
"לו רק הייתם יודעים כמה פניות נשלחו בתיבה להצטרף לפורום...
ניקים שמעולם לא נראה קצה אפם מעל בימת הפורום .
אולי זה בגלל שהם רגישים לאור הזרקורים המסנוור שיש על הבמה ."
שתדע שהעבודה שלך מבורכת! - יישר כוח
נשלח ב-11/11/2008 10:49
כבוד המייחל
לא שבא אני ללמדך מהות מלחמת הטומאה בקדושה. .. אבל מה חשבת??? שתקים פורום לזיכוי וחיזוק הרבים בלימוד ואמונה והדבר יעבור בשקט ???בלי קיטרוג?? בלי מבחן?? הא הא הא אה -הבאת לי כאב בטן מרוב צחוק !!!
ההתנגדות המהודרת בחריפותה ,מהמעט שראיתי בפורום ומדברים שאמרת בעצמך ומנגד אותה כמות של ניקים שלא ידעת ולא שמעת עליהם מעידים, לעניות דעתי, שכל שאתה צריך לעשות הוא להדר גם כן - בעזות הקדושה ובשמחת התורה
נ.ב
ואף יותר מזאת - נראה לי ,שהק"בה דרך אותו מבחן ואותו ניסיון שזימן לך גם זימן לך, מעט נחת רוח וקורת רוח להראות לך את אותה ההתעניינות הסמויה שלא ידעת עליה
חזק וברוך !
נשלח ב-11/11/2008 20:30
תודה על העידוד והחיזוקים חברים .
בפרט לך דן היקר .
מסכים עם כל מילה שכתבת ואף יותר .
לא קל , לי בכל אופן לא קל לעמוד איתן ולא למצמץ מול התקפות חוזרות ונשנות שלעיתים קרובות אף גולשות להשמצות אישיות ופרועות הנובעות ממידותיהם ה'טהורות ' .
הרי כל עיקר השקעתי כאן מוקדשת אך ורק למען הרבים הצובאים על דלתות המידע והחיזוק בענייני השעה של אחרית הימים האלה , אין לי שום מטרה אחרת מלבד זאת .
וקשה להשיב את פניהם ריקם .
ואלה שנחסמו ? רק משום שלא השכילו לאמץ התנהגות בוגרת ואחראית בבואם להביע דעתם דבר שמסכן את טובת הפורום כולו .
חילוקי דעות ? לגיטימי ומבורך לחלוטין . בתנאי שלא תהיה אישית ופוגענית .
נשלח ב-24/11/2008 22:21
אם כבר אז כבר...
אם האשכול הזה קיבל אווירה של סתלבט אז למה לא להמשיך אותו ....
פשוט אין לי חידושים מי יודע מה לשלב הזה שבו אנו נמצאים , חידושים קטנים
פה ושם כמעט תמיד יש א-ב-ל. . .
התגובות המעטות יחסית הניתנות להודעות ( שלי ושל אחרים ) והעדפת הפסיביות
ממש לא נותנות חשק לטרוח ולהתאמץ עבור שתיקה מחרישת אוזניים שכזו .
רוצים המחשה במספרים ? בבקשה .
יש פה כמעט 50 ניקים מורשי כניסה ובאורך פלאי. . . בקושי 5 מגיבים קבועים .
זה אומר 10% ! עשרה אחוז בערך מעדיפים להגיב והשאר...כאילו אינם חלק מהפורום .
אני מאוד מצטער אך בשביל אנשים שאולי היו מעדיפים את הפורום במתכונת של עיתון
בוקר הנקרא תוך כדי לגימה מכוס הנס קפה ללא שום הרגשת קירבה לדברים הנאמרים מלבד סקרנות
שאינה מחייבת את הקורא כלל לא ממש שווה לטרוח .
צר לי שכך הם פני הדברים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/12/2008 21:21:39
נשלח ב-13/12/2008 21:19
כבוד המיייחל,
אני לדוגמא ניק שקורא בשקיקה את ההודעות בפורום ונהנה מחידושך למרות שאני לא מגיב אני משתדל להתחזק להוסיף ולהתעלות בצפיה הדרוכה לבואו של משיח צדקנו אז אנא אל תדון אותי (וכנראה את שאר הניקים השקטים) רק בתגובותי ראה הודעה זו כאילו והגבתי הרבה והמשך בבקשה להעשיר את ידיעותינו תודה ושבוע טוב
נשלח ב-13/12/2008 21:22
מייחל יקר
לצערי אני נכללת בתוך ה90% שכמעט אינם מגיבים, אולם הפורום שלך ממש לא כמו עיתון להיפך, אינני קוראת עיתון כדי חלילה לא ליפול ליאוש ומעוד סיבות כמובן,
הדברים שאתה כותב מאד מחזקים אצלי את התפילה,
לפחות אם אין לי ידע לחלוק אותו עמכם (אינני תלמיד חכם וברוך שעשני כרצונו..)
אני מחזקת את התפילות שלי לשם יתברך על עם ישראל ועושה עוד מצוות שניתנו לנשים (הפרשת חלה למשל) כדי להעלות תפילות לקב"ה בעת רצון ויותר מזה אני זוכה ללמוד ולהעמיק בזכותך ובזכות הכותבים האחרים ואף מעבירה את המסר הלאה. אני מאחלת לך "המייחל" שבוע טוב, מחזקת את ידך בפועלך ומבקשת ממך אל תפסיק.
נשלח ב-13/12/2008 22:29
כבוד המייחל
דנו כבר בסוגיה הזאת - רוב הפורום בינהם גם אני (ובמידה רבה גם לצערי) לא מרבים להגיב מהסיבה הפשוטה שאין לרובנו הגדול את החידושים של זוהר + מאמרי חזל+גמרא+אקטואליה ואין הדבר מצבייע על אדישות או פינוק אינטלקטואלי כמו שאתה יודע ישנם פורומים שאכן מצטיינים במספר גדול של תגובות וגם במספר גדול של מגיבים . . . .
מתוך תחושתי אני אומר את הדברים הפורום הזה שהקמת אכן קיבל את הגוון שמלכתחילה רצית ויש בו הבגרות והרצון לשמוע חידושי תורה והתחזקות בצורה נקיה.
יתרה מזו, מתוך התגובות של אלה ש"לא מרבים להגיב" אומר לך מתוך תושתי,שסיבה שהרוב לא מגיבים היא מתוך ענווה ומתוך הרצון להקשיב ולהפנים מתוך הרגשת קירבה לדבריםהנאמריםוזה אינו דבר קטן כלל בימים כמו שלנו בהם "כל דצעק - גבר". נכון שלא לזה בדיוק התכוונת בהקמת הפורום אבל ראה, קיבלת פורום בעל גוון איכותי למדי. ציינת את היחס של 10% לעומת 90% - זה הציון של הפורום 90% ממה שהכוונת !!- חזק וברוך !לא כל אחד זוכה ל90 אחוזי הצלחה
נשלח ב-13/12/2008 23:27
אוח...אוח...דנדוש היקר .
אתה יודע מה אתה מזכיר לי עם התגובות החינניות שלך ?
את אותו בעל שכל שבוע היה 'דואג' לארגן איזו מריבה טובה עם אשתו
ולא בגלל חיבתו הרבה למריבות אלא דווקא בגלל געגועיו לאווירת הפיוס
ההשלמה ו'פוצי' 'מוצי' שבאים לאחר מכן...
אז אני אמנם לא 'מארגן' שום דבר ואני גם לא הבעל ואתם האשה
אך אולי..אולי...מה שהופך את הדרמה הזאת לשווה משהו אלה הם תגובותיך
מלאי האופטימיות והחן עם יותר מקורטוב של פלפל הומוריסטי המצריכות אותי לעבוד
כל פעם על מידת הענווה .
אך הערה קטנה ברשתוכם : לא התכוונתי דווקא לתגובות תורניות מלומדות...ממש לא .
תגובות של התרשמות , חוות-דעת , הזדהות , הסתייגות , אי הסכמה , בקיצור הכל .
ומה עם שאר ארבעים ויותר הניקים האחרים ? גם לזה לא תגיבו ?