|
|
| נשלח ב-25/2/2009 10:36 |
|
| |
רעיון מזיק ולא יהודי
| המיייחל כתב: |  | ברכת חזק וברוך לניק "smניק" על הרעיון החביב הזה המעלה יותר מחיוך . . .
מה הייתם בוחרים ?
|
|
מי שלא הבין את ה"בדיחה" האמורה מדובר בעידוד לרצח אזרחים רק משום שהם גויים !???
חיפשתי לא מצאתי פוסק הלכה אחת שמתיר מעודד זאת.
רוצחים והבאים להרגנו זה סיפור אחר.
אז נא לחשוב שוב.. לאף אחד אין מונופול על הבנת התורה.
תוקן על ידי מביטים ב- 25/02/2009 10:33:24
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 16:48 |
|
| |
תגיד בבקשה...מאיפה אתה בארץ ? ואל תענה לי בשאלה "מה זה משנה?" פשוט תגיד מאיפה .
יש ועוד איך מונופול ! התורה היא מערכת סגורה עם השפה והמונחים והמושגים שלה . אתה לא יכול לבוא מבחוץ עם מושגי העולם החילוני של "אזרחים" ו "רצח" ולקבוע שמעשה מסויים נוגד את החק האלקי .
מה חיפשת איזה חיפשת בחייך...אל תעשה צחוק מהעבודה , אני לא מעוניין לפתוח דיון בנושא הזה ולכן אני לא עונה לגופה של הסוגייא .
אבל דבר אחד עליך כן לדעת וכבר כתבתי זאת כאן באשכול אחר : אין לגויים כאן בארץ שום זכות לגזול את אדמת א"י , שלא לדבר על כל שאר העוולות שהם מעוללים לעם ישראל . אך כיוון שאנחנו הומנים ומתחשבים בהם , עפ"י תורה היה צריך להציב בפניהם אולטמיטום או לעזוב את הארץ תוך זמן סביר ולאפשר להם ואולי אף להגיש להם עזרה בכך , או שאחת דתם למוות . חד וחלק .
אנושיות מזוייפת והומניות מנותקת ממקור אלקי זה מה שתפיסת עולם כשלך מייצגת . עצוב שכך .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 19:47 |
|
| |
אני מתנחם שאת מה שאני שופט הקב"ה ולא בשר ודם.
והקוראים יחליטו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 20:56 |
|
| |
"אנושיות מזוייפת והומניות מנותקת ממקור אלקי זה מה שתפיסת עולם כשלך מייצגת .
עצוב שכך ."
לא רמזתי אפילו על השקפת עולמי...
1. הסיסמה שהבאת בשם ניק SMניק הינה מזיקה ולא יהודית !
2. כשתכתבתי שלאף אחד אין מונופול וכו' לא הבהרתי שהכל כמובן ברוח התורה, משנה, גמרא, ראשונים ואחרונים ולא משהו אחר... (ראה הלל ושמאי ועוד)
3. על מנת לתת אוליטמטוס כהצעתך , עם ישראל צריך להיות ראוי לכך ולצערנו טרם הגיע העת..
ומכל מקום ההצעה הראשונה הינה לשלום ולא ישר לים..!!
לא צריך ישר להתנפל... תחשוב לפחות שיש כאלה שהם לפחות כמוך !!
חודש טוב וגאולה בקרוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 21:11 |
|
| |
בהחלט מביט , מסכים איתך בהרבה יותר מדבר אחד , ואני מתנצל אם יצרתי רושם של התנפלות...לא התכוונתי , מחילה .
"השקפת עולמך" כפי שבוטאה בדבריך...וכי התנהלות אישית או בעלת היכרות מוקדמת יש כאן ? כותבים ומגיבים להודעות עצמן ותו לא .
גם אני לא טענתי שעלינו לעשות זאת ולחסל את כל הערבים כאן ועכשיו , הצגתי את האידאל בסה"כ . וכי אני אינני יודע שאין לנו את הגיבוי האלקי לצעדים שכאלה ?? יודע גם יודע .
ע"מ להוציא לפועל צעדים כאלה וקיצוניים אף יותר תשובה המונית של כל העם חובה גמורה היא ! ורק לאחר מכן ..רק לאחר שעמ"י התעלה מבחינה רוחנית ושב לאביו שבשמיים וזרק את תרבות הגויים נוכל להתפנות לטפל בערבים ובכל אומות העולם שיקומו עלינו בעקבות זאת...
ללא ס"ד אלקית שהיא פונקצייה של רמה רוחנית טובה אין סיכוי למהלכים מהפכניים שכאלה .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 21:40 |
|
| |
בזה אתה צודק בהחלט !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 22:02 |
|
| |
מביטים, אני גם חושב שהבדיחה קצת קיצונית אבל יופי הנפש שלך קצת מתמיה אותי. ראה טוב טוב על מי מדובר ב"בדיחה" הזו...על העם שמגדל רוצחים ובוחר ברוצחים כהנהגה...ודי לחכימא...
לילה טוב!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 22:43 |
|
| |
עמי
זה לא יופי הנפש שלי.. זו דרך התורה ! ואם הייתה יודע איזה מחיר שילמו קרובי.. הייתה מבין שאין כאן כלל יופי נפש. רחוק מאד מזה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 10:38 |
|
| |
"מי שלא הבין את ה"בדיחה" האמורה מדובר בעידוד לרצח אזרחים רק משום שהם גויים !???"
לא נכון!!!! חד וחלק!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 17:36 |
|
| |
שששששששש.....
אני משתדל , משתדל להלך על קצות האצבעות כשאני נכנס לפורום....
שלא להעיר אתכם משנתכם העריבה....
חלומות נעימים מתוקים .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2009 20:21 |
|
| |
נתת אופק כזה רחוק.. שהחברים הלכו לנוח....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2009 18:06 |
|
| |
מי יודע מה מברכים על מספריים ?
רמז - לא "שהכל" .
*--empty*
ברוך אומר ועושה ברוך גוזר ומקיים. . . 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 17:53 |
|
| |
ערב טוב
המייחל
לכבוד חג הפסח נפתחו השערים או שזו "רק" תקלה טכנית ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 21:14 |
|
| |
אני חושב שהרעיון הוא גדול וטוב
ברכה והצלחה להתחלה חדשה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 21:38 |
|
| |
רק עכשיו נכנסתי וראיתי...
מדובר ככל הנראה על תקלה אך לא טכנית .
שאלתי את ההנהלה האם אפשר להעביר את הפורום למתכונת של מורשי כתיבה בלבד . כמו בח"ח . לא ביקשתי מהם לעשות זאת רק שאלתי . ואת התשובה אתם רואים בעצמכם .
כעת אני ממתין להבהרות מצידם .
ובכלל , אני לא רואה בראש הדף את המשפט האומר שרק מורשי כתיבה יכולים לשלוח הודעות .
|
|
|
|
|