בית פורומים אגודה אחת

קשר בין רפורמה חברתית לרפורמה תיאולוגית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2008 14:17 לינק ישיר 
קשר בין רפורמה חברתית לרפורמה תיאולוגית

לכאורה אין קשר בין שני הנושאים. שכן הצורך ברפורמה חברתית הינה מושכל ראשון שאינה מצריכה חקירות ודרישות אלא קורט שכל ישר, ואילו רפורמה תיאולוגית הינה נושא טעון ומסובך.

אלא שאיבוד האימון במערכת יכולה להוביל בעקיפין לרפורמה תיאולוגית שכן זו מבוססת במידה רבה על סמכות ואימון, ואילו הדרישה לרפורמה חברתית מבוססת במידה על אי אימון ברמה מסויימת של המערכת.   

מי שששמע את הדרשה המתלהמת בבית שמש לא יכול שלא להסתפק על סמכות הדוברים ומשלחיהם הישירים והעקיפים.   אז איפה עוצרים?  חברים רבים שלי איבדו כל אימון בשכבת הביניים הרבנית של הממסד, מה שיוביל לאובדן אימון בקודקודים העליונים אם במוקדם או מאוחר.

האם אגודה אחת מובילה לעצכחניות שלא במודע?  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2008 16:12 לינק ישיר 

אבי
עם כל הכבוד. תחפש רבנים מתאימים ותלך אחריהם.
זה שמישהו מתפרסם ביתד או המודיע עם תארים או שיודע לתת חבורה עם צווי דינים, לא אומר שהוא גדול שיש לנהות אחריו ולקבל את דעתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2008 21:40 לינק ישיר 

נראה לי שעצכחניכיות מובילה לאגודה אחתניקיות, לא ידוע לי שהפוך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 17:34 לינק ישיר 

אם אגודה אחת (ופרותיה) תצליח - היא עשויה למנוע הרבה עצכחיות.
שכן האנרגיה הפוטציאלית של בוז ואי אמון הנצברת בתהליך גידולם (רמישתם) של פרחי כהונה תחת אותם מטיפים הנ"ל היא זו שמשגרת אותם אל מבואות הכפירה. משא"כ באוירה נינוחה ונדיבה.
וצא ולמד כמה חזונישינקים ירושלימרס ופונוביזים בקרב קיצוני העצכחים וכמה "יישובניקים" בקרבם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2008 23:51 לינק ישיר 

אני מוחה על ההתייחסות לעצכחניקיות כתופעה שלילית (חשבתי בהתחלה שזה בצחוק אבל אני רואה שלבהעברי מתחיל להתייחס לתופעה כמו אל תופעת הנשירה!!), וגם לא ברור בדיוק מהי עצכחניקיות חוץ ממוכנות תיאורתית לדון בכל תחום דבר שהוא חיובי!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2008 10:15 לינק ישיר 

מה זה חיובי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2008 11:07 לינק ישיר 

לבהעיברי

חיובי לא מאוזן, הוא חיובי לא מאוזן. הוא לא הופך להיות לא חיובי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2008 19:34 לינק ישיר 

חיובי הוא לעולם לא מאוזן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2008 00:00 לינק ישיר 

טעות בפיסוק, התכוונתי: וגם לא ברור בדיוק מהי עצכחניקיות חוץ ממוכנות תיאורתית לדון בכל תחום, תופעה שהיא כשלעצמה חיובית!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > קשר בין רפורמה חברתית לרפורמה תיאולוגית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext