|
|
| נשלח ב-23/11/2008 16:43 |
|
| |
עכשיו פגשתי חבר שהיה אצל הרב קנייבסקי ודיבר עם הנכד של הרב והנכד העיד שאכן הרב אמר שבחנוכה נהיה במקלטים אם כן יש לנו דעה חולקת בין צדיקים רבי דוד אביחצירא אומר שלא נהיה במקלטים והרב קנייבסקי אומר שנהיה במקלטים מעניין לראות איך יפול דבר למרות שלי אין ספק
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 18:05 |
|
| |
בקשר לאובמה, מה עושה הגוי הרשע הזה?
שכשעם ישראל יורדים מוסר אותם ה" בידי אומה שפלה ומי זה הכי שפל בעולם אלו כנען.עכשיו מסר אותנו בידי אובמה שבא מכנען, קודם היינו בידי קודליסה רייס גם מכנען,שנהגה ברשעות גדולה לישראל.
עכשיו בא אובמה הזה שמקיף עצמו ביועצים יהודים וכל מה שיגזור על ישראל יגיד,מה אני ?אני אוהב יהודים, הנה כל היועצים שלי יהודים.ה" ישמור כולם רשעים גדולים שמלאנים יותר מהשמלאנים שונאי ישראל מוצהרים,
זה מזכיר לי את טיטוס, שהיה לו עוזר יהודי ,מפקד הצבא שלו, שמו פבוליוס טבריוס שיעץ לו ונהל לו את כל המלחמה נגד היהודים. בבחינת מחריביך ומהרסיך ממך יצאו.
מי יודע מה יגזור עלינו הגוי הזה, ה" ישמור,יש לו תירוץ אני אוהב יהודים, היהודים חברים שלי, יועצים שלי והם יודעים מה טוב בשבילם.לפי הרגשתי מחכים לנו צרות ממנו.
אז יותר טוב נחזור בתשובה וה" יהפוך הכל לטובה אמן ואמן.
זו הרגשתי בכל אופן.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 18:14 |
|
| |
במה אין לך ספק אים אפשר לדעת.
גם בחורבן הבית היו צדיקים שהסתתר מהם החורבן והיו שנגלה להם, כך בשואה.היו שראו את שהולך להיות והיו שלא.במה זהתלוי אני לא יודעת.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 19:20 |
|
| |
אני מתפלא כי באף ערוץ ובאף אשכול באינטרנט לא פורסם הדבר.... כדאי לבדוק שוב את המקור לידיעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 21:46 |
|
| |
לא כ"כ הבנתי במה אין לך ספק? שתהיה מלחמה בחנוכה או שלא תהיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 23:11 |
|
| |
לי אין ספק שכנראה לא תהיה שום מלחמה בחנוכה
למרות שיכול מאוד להיות שרבי דוד אביחצירא מכסה כדי לא לזרוע פניקה
אבל מכיוון שאני מקורב אליו לרבי דוד לכן אני יותר קרוב לדברי הרב שליט"א שלא תהיה בחנוכה שום מלחמה ולא נהיה במקלטים
ולגבי דברי הרב חיים קנייבסקי שליט"א זהו הפסק אבל כמובן שיש לצדיקים אפשרות למתק גזרות וזה מה שעשה רבי דוד שליט"א(אפשרות)
יוסי הידיעה לגבי הרב קנייבסקי פורסמה בבלוג
all be in bomb shelters
http://geulahperspectives.blogspot.com/2008/11/rav-kanievskys-psak.html
יכול להיות שכרגע זה לא מופיע שם כי בעל הבלוג הוריד את זה כדי לבדוק את הנושא כך נמסר לי מפי עמישושא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2008 23:50 |
|
| |
מרדכי לגבי השאלה שלך על לשאול את רבי דוד שליט"א על גוג ומגוג
אין כוחי במתניי לעשות כן
הלוואי ואזכה לעזור אומץ!!!
אני מזמין את כבודו לעשות כן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2008 10:44 |
|
| |
כמובן הדיון כאן הוא חסר תכלית כי פשוט נחכה ונראה, אך בכל זאת רציתי להעיר שבעוד שהמשקיף שמע ישירות מפיו של ר' דוד, עם כל הכבוד לחבירו של המשקיף ונכדו של הגר"ח אף אחד כאן לא שמע ישירות מפיו של ר' חיים את הדברים.
אגב, בעל הבלוג עדכן שהוא הבין לא נכון את העניין של "מי שמע ממי". כלומר היו יותר אנשים בשרשרת הזאת....הוא אמר עוד משהו מעניין שמישהו נכנס לר' חיים ושאל אותו על משהו שהוא שמע שהרב אמר ור' חיים ענה לו "כל מה שאומרים בשמי, שקר!" (אבל כמו שאמרתי וראיתי שעוד מישהו אמר את זה שזה פרדוקס בפני עצמו)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2008 20:44 |
|
| |
תודה לך ידידי על הבאת הדברים
|
|
| נשלח ב-30/11/2008 16:33 |
|
| |
בבא אלעזר: בחנוכה כולנו נהיה במקלטים.ו
וכך סיפור המעשה כפי ששמעתי:
יהודי אחד, הגיע לרבו - ל'בבא אלעזר' (הלוא הוא - רבי אלעזר אבוחצירא מבאר שבע) להתייעץ איתו, בקשר לבר מצוה של בנו, שיוצא השנה בחנוכה. שאל אותו, היכן לחגוג? באיזה אולם לסגור?
רב ותלמיד---
להפתעתו, ענה לו בבא אלעזר, בהאי לישנא: "אל תסגור בשום אולם. בחנוכה כולנו נהיה במקלטים".
היה או לא היה? א"א לדעת.
דבר אחד בטוח, אם נהיה במקלטים בחנוכה, תזכרו איפה שמעתם את זה...
הא.. ועוד דבר - אם לא נהיה במקלטים בחנוכה, תזכרו מי אמר את זה...
| מעשה דומה עם הגר''ח קנייבסקי!ו ו |
12:11 | 30/11/08 |
שמועה על מעשה דומה אצל הגר''ח קנייבסקי - נכנס יהודי שמחתן את בנו להגר''ח קנייבסקי, להתייעצות ולברכה. אמר לו הגר''ח, שיחפש אולם שסמוך למקלט, כי יצטרכו את המקלט
תוקן על ידי המשקיף ב- 30/11/2008 17:51:45
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2008 18:10 |
|
| |
קישקוש בלבוש
זה מה שיש לי להגיד על השמועות המטומטמות האלה
מבחינתי לא היה ולא נברא עד שלא יבוא לפה מישהו ויאמר
שהוא אישית שמע מהרב
כמו שאני בדקתי את הנושא אישית
ולי הרב דוד אביחצירא שליט"א אמר אישית
בחנוכה יהיה שמח במיוחד
לא טילים ולא מקלטים ולא כלום
גם מהרב קנייבסקי שאומרים עוד אף אחד לא בא ואמר אני אישית שמעתי מהרב את זה
יש לנו עדות מהנכד מה שגם זה לא אמין מבחינתי
בואו נסגור את העניין של כל השמועות האלו
בחנוכה לא יהיו טילים ולא נהיה במקלטים
וזה סופי וזה מפי קדשו של רבי דוד שליט"א
ומי לנו גדול מרבי דוד שליט"א
|
|
| נשלח ב-1/12/2008 16:12 |
|
| |
כל הדיון כאן מיותר לחלוטין...נמתין 4-3 שבועות ונראה מה יהיה.
הרי אף אחד ח"ו לא מפקפק לא בגדלותו של ר' דוד ולא בגדלותו של הגר"ח, נכון?
אז יאללה הניחו לאשכול עד שיגיע "זאת חנוכה" בעז"ה או ח"ו עד שיגיע משהו אחר. דיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2008 16:15 |
|
| |
דיל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2008 20:18 |
|
| |
רוסיה מפיצה הודעות על טילים חדשים ובהם הטיל בולאווה ששוגר ביום ו' מצוללת, בתגובה על תוכניות ארה"ב להציב טילים בפולין ובצ'כיה
▪ ▪ ▪
רוסיה החלה לייצר דור חדש של טילים בליסטיים בין-יבשתיים. כך מסר (יום ב', 1.12.08) סגן ראש ממשלת רוסיה סרגיי איוונוב, עקב הצלחת שיגורו של הטיל בולאווה ביום ו'.
הטיל הבליסטי בולאווה, המשוגר מצוללת, מסוגל לשאת ראשי נפץ גרעיניים למרחק של יותר מ-8,000 ק"מ. השיגור הצליח לאחר סדרה של כישלונות קודמים שעוררו ספקות בדבר עתידו של הטיל. איוונוב, שהוא הממונה על ענייני ההגנה בממשלת רוסיה, אמר לסוכנות הידיעות הרוסית הממלכתית RIA כי השנה ייעשה עוד ניסוי וכי כבר החל ייצור המוני של הנשק החדש.
הטיל בולאווה, שאורכו 12 מטר, תוכנן על בסיס הטיל טופול-M. הניסויים שלו היו אמורים להסתיים לפני שנתיים. אך היו כמה כישלונות של שיגורים פומביים, ובצי הרוסי התעוררו חששות לגביו.
ראש ממשלת רוסיה, ולדימיר פוטין, אמר כי הטיל בולאווה מסוגל לחדור אמצעי הגנה נגד טילים כדוגמת אלה שארה"ב מתכננת לפרוש בפולין ובצ'כיה. רוסיה מרבה באחרונה להודיע על טילים "חדשים" שהיא מתכננת לייצר, בתגובה לתוכניות ארה"ב להציב מערכת הגנה מפני טילים באירופה. ואולם רבים מהטילים מצויים זה שנים בתהליך של פיתוח ומבוססים על תוכניות ישנות מתקופת ברית המועצות.
תגובה לתוכניות ארה"ב
הטיל בולאווה ידוע בנאט"ו בכינויו SS-NX-30. זוהי גירסה לצוללות של הטיל Topol-M, שייצורו החל בשנות ה-80 אך תוכנן מחדש לאחר התמוטטות ברית המועצות ב-1991.
מפקד כוח הטילים האסטרטגי של רוסיה, הגנרל ניקולאי סולובטסוב, אמר בשבוע שעבר כי רוסיה הגבירה את מאמציה לפתח טילים בליסטיים חדשים. הוא מסר כי הטיל הראשון בדור החדש של הטילים הבליסטיים הבין יבשתיים RS-24 ייכנס לשירות בדצמבר 2009. ביום ב' אמר סולובטסוב כי רוסיה מפתחת נשק כדי לעמוד מול תוכניות ארה"ב להשתמש בנשק חלל כחלק מתוכנית המגן מפני טילים.
הצוללת הרוסית הגרעינית דמיטרי דונסקי ביצעה ביום ו' את ניסוי הירי של הטיל בולאווה מהים הלבן. הטיל פגע באתר הניסוי קורה שבחצי האי קמצ'טקה, באוקיאנוס השקט. הצי הרוסי הודיע כי הניסוי נחל הצלחה.
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-181270-00.html?tag=20-18-26
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 14:12 |
|
| |
מוסקבה מחישה 2 שייטות של אוניות מלחמה לים התיכון ולנמלים הסוריים. שר ההגנה הלבנוני למוסקבה לרכוש מטוסים, טנקים, וטילים, למרות התנגדות וושינגטון.
אז כנראה שבכל זאת הגיזרה הולכת ומתחממת וצפויים לנו פה מהלכים מסוימים בחודשים הקרובים
אני צופה שלאחרי חנוכה יתפתח משהו עם לבנון זו רק השערה זה גם מסתדר עם מה שכתוב בזהר בכמה מקומות
אבל בואו נראה ונחכה!!!
|
|
|