הכנסה נוספת - עם סיכון אפסי משהו חדש בהזדמנות להיות בין הראשונים
לפני שאתה קורא- באטח אתה חושב שגם פה תצטרך לזרוק אלפי שקליםי- אז טעות, תן לי להרגיע אותך ההשקעה כעת היא 40 דולר - כלומר זה בנתים הסכון , בהמשך תבין למה, מה שחשוב כעת זה הטיימינג, שכן החברה רק בינואר מגיעה לארץ ויש הזמנות להנכ סכעת ולהיות ממש בין הראשונים לפי הגל של המוצר
מאחר והכול עדיין טרי טרי אז אספר לך בקיצור למה אני פה
לפני מספר ימים נחשפתי דרך האינטרנט להזדמנות הזאת קצת נלחמתי עם עצמי אבל אחרי ששמעתי כמה דברים לא היססתי ושריינתי לי מקום.
בימים אלו שמשבר כלכלי מאיים על העולם מומלץ לשריין איזה אופציה כלכלית שפויה
בדר"כ כל נושא השיווק הרשתי וה"הזדמנויות" מאד מרתיע אנשים מסיבות רבות ולפתע מצאתי חברה אשר פתרה פה את רובם וזה הסוד להצלחה המטורפת שלה !
בדר"כ רוב ההזדמנויות הללו כרוחות בסכומי הצטרפות מטורפים של אלפי ₪ ובדרך כלל מקבלים תמורת זאת מצבור עצום של מוצרים – כתוצאה מכך אנשים רבים אשר לא ייצרו הצלחה נתקעים עם מוצרים רבים וחשבון בנק שחסרים בו דמי ההצטרפות!
MONAVIE פתרו את הנושא ודמי ההצטרפות לחברה הינם רק 42$ כ 150 ₪ לערך (בימים טרופים אלו לא ניתן לדעת מה קורה עם הדולר).
כלומר מפה גם אנשים שלא ייקחו את ההזדמנות בשתי ידיים – לא יפסידו סכום שיבאס אותם קשות וגם לא יתקעו עם עודף מוצרים.
MONAVIE עשו עוד דבר מדהים – בדר"כ רוב החברות משלמות רק פעם בחודש תשלומים ובונוסים וכו' – כתוצאה מכך כל הפעילים נלחצים בסוף החודש לעמוד ביעדים על מנת להתקדם ולקבל יותר כסף ומי שלא מצליח צריך לחכות חודש שלם נוסף.
MONAVIE הגאונים (לדעתי) עושים זאת כל שבוע – כל שבוע משלמים כסף – כל שבוע מקדמים בדרגות – כך לכל הפעילים יש הרבה יותר מוטיבציה להתקדם ולהצליח ובגלל זה הכול קורה פי (0)4 יותר מהר – אנשים מתקדמים בדרגות ובמשכורות מדי שבוע.
אלו שני הדברים שבזכותם הכול נשמע לי מאד הגיוני ונכון והבנתי למה זה עובד ומצליח.
MONAVIE – המוצרים הם מדהימים לפרטים אודות המוצר המדהים אצרף לך לינק בסוף המייל.
חברה צעירה בת 3 וחצי שנים –כבר שווה מיליארד דולר!!!! רק בחודש האחרון סגרה $ 75,000,000 !
החברה עשתה רווחים כאלה ממעט מאד שווקים בהם היא פתוחה. 90% מהמכירות היום הן מפלורידה וקליפורניה.
החברה עומדת להגיע בחודשים הקרובים לישראל. אנחנו אלה שמביאים אותה לארץ.
סכום ההצטרפות לחברה הוא נמוך במיוחד: כ- $ 42 סה"כ. מה שנותן לאנשים להחליט מאד מהר ולתפוס מיקום.
בנוסף, נותן המון ביטחון לכולם להרגיש שנורא קל להצטרף. מי לא יצטרף ב- $ 42 להזדמנות שכבר עכשיו שווה
· יש כרגע נהירה מטורפת של הרשמות בישראל ואנשים ממהרים "לתפוס פוזיציה" עקב ההזדמנות הטריה
החשיבות של להיות בין הראשונים בכזה דבר זה פשוט נס . החברה הזו עשתה את הצ'קים הגדולים ביותר שהיו בתעשייה עד היום!
יש לה כבר כמיליון מפיצים וצרכנים במיוחד בקליפורניה ופלורידה!!!
ועכשיו גדלים ומתפשטים לכל רחבי העולם בעזרתנו!!!
בחודש אחרון היו לחברה כ-77,000 מצטרפים מרחבי העולם.
החברה כבר נפתחה כרגע במספר מדינות נוספות: סינגפור,אוסטרליה, ניו-זילנד, ברזיל, מונקו, צרפת, יפן, וארה"ב.
אפשר כבר לבנות צריכה יציבה של ארגונים שם תחתיכם. היעד הבא בחודשים הקרובים! ישראל!!!
ואח"כ דרום אפריקה, ומדינות נוספות באירופה!
בקיצור חבל על כל שנייה – כרגע אני מתעסק רק בשריון מיקומים
הסיפור כולו מסתכם ב 150 ₪ פלוס מינוס (תלוי בשער הדולר- 42$)
ויש לך מיקום
אחרי זה מומלץ גם לשריין מיקומים לאנשים נוספים שאתה מכיר שישמחו להצטרף להזדמנות המדהימה הזאת
דבר איתי ואסביר לך כיצד נרשמים! וכיצד ממשיכים הלאה
בינואר כאשר החברה תגיע לארץ אז כולנו נתחיל לצרוך את המוצרים הצריכה היא מינימום 420 ₪ לחודש ( קרטון של 4 בקבוקים)
ומדובר פשוט במשקה איכותי בריא ומפנק – במקום , יין / בירה / רד בול / וכו' או בנוסף
פשוט לשתות ולהנות ( לא איזה משהו מוזר של כדורים / מגנטים / ג'לים / וכו' ) .
המוצר כשר -מגיע לארץ OU ואחכ יפתחו פה מ]פעל וההכשר4 יהיה בד"צ
בקיצור דבר איתי ונשריין לך מקום בהקדם ( הכל קורה דרך האינטרנט לא צריך להתרוצץ – דבר איתי טלפונית או בקש במייל ותקבל הוראות לרישום בעברית).
האתר הראשי של החברה: http://www.monavie.com
אם אתה רוצה להרשם תכנס ללינק של אתר החברה - הולך
enroll
שם תקיש את מס' הקוד שלי: 1607311
אח"כ בוחר מדינה - ישראל
או שתדבר איתי ואתן לך עוד פרטים : 054-8486541
 |
|
|