בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מה צופן העתיד - התסריט הגדול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2010 12:13 לינק ישיר 

מחכים לעדכון בקוצר רוח. רוצה לעודד אותך לא להרפות ולהמשיך לעדכן את הפורם, אפילו ולמרות שלא תמיד אתה מקבל את הפידבק מהצופים שלו אתה אתה ראוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2010 14:21 לינק ישיר 

המיייחל כתב:
נצטרך להקדיש לנושא אשכול בפני עצמו אך בינתיים נסתפק במילה או שתיים .

הזכרתי כבר כמה פעמים את המלחמה הגדולה שצפויה לאמריקאים בלבנון .
נכון לעכשיו הערכת הזמן שלי מדברת על אחרי המלחמה הגדולה של ערב שבועות תשע"א .

הקב"ה ישלם ללבנון וחיזבאללה כפל כפליים על מה שהם יעשו לנו באותה מלחמה .

משפט מאוד מעניין שמצאתי בכתבה שלכאורה לא קשורה לנושא

מומחים: העולם יגיב במתינות לגרעין איראני

למרות הסנקציות וחרף הגינויים, העולם יגיב בצורה מתונה אם איראן תגיע לנשק גרעיני, העריכו מומחים שהשתתפו בתרגיל סימולציה יחודי.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/204553

בתוך הכתבה מופיע המשפט הבא :
תוצאה מרכזית נוספת הייתה שארה"ב מגבשת כוח רב לאומי ונכנסת ללבנון.

מדהים. כי לכאורה מה הקשר בין התגרענותה של איראן למעורבות אמריקאית אקטיבית
בלבנון? ועפ"י הכתוב בנבואות הן בנביא והן במדרש גודלו של הצבא שייכנס ללבנון וישלוט בה
עתיד להיות גדול במיוחד ! שלא לומר ענק .

הודעה מלפני כחצי שנה בה נגעתי בסוגיית המלחמה הגדולה הצפויה בלבנון בין האמריקאים לערבים.
וכפי שאמרתי אז אחזור ואומר שוב, אני לא רואה את המלחמה הזאת יוצאת לדרך לפני סוף 2011 שלא לדבר על 2012.

אך מה לעשות שההתפתחויות בשטח גורמות לי לא פעם לראות את עצמי כזה שמציב את הבובות המעורטלות
בויטראז' וממתינות לחדשות מהשטח שילבישו אותן במיטב אופנת הפורום והצעקה האחרונה...

אין ספק שמתישהו בעתיד הקרוב חיזבאללה/איראן ישתלטו על לבנון. אחרת מה יש לאמריקאים להילחם שם.
וכפי שאמרתי אז, יש להקדיש אשכול שלם לנושא המלחמה בלבנון עם כל המקורות וכתובים וההסברים.

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/10/2010 14:23:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2010 18:02 לינק ישיר 

אני לא חושב שארהב היא משמעותית כלכך בגוג ומגוג כנגדנו , ממה שידוע לי הסיבה היחידה שנותנים כל הקרדיט כזה לארהב היא העובדה שהיא נילחמה מול עירק , אך לא כבשה אותה , מה שארהב עושה שם לא ניקרא כיבוש. אם יהיה כיבוש בעירק סביר להניח שהוא יקרה על ידי אירן ובכך היא תיהיה הכובשת של בבל(מספיק קיבוע של שילטון כדי לכבוש לא חייב בפלישה צבאית) !!! כך שאפשר להגיד שגוג הוא בעצם מגיע מאירן , וכל החיזוי של גוג ומגוג שמדובר הארהב שמחברת את המוסלים נגדנו אינה נכונה לדעתי אלא דווקא רוסיה. שעושה זאת ב 50 שנים האחרונות בלי חשבון ,

כדי שארהב תיכנס ללבנון אחרי השתלטות של אירן וסוריה שם היא תיקרא תיגר עליהם ואני לא רואה אותה עושה זאת , מכיוון שאין לה שום סיבה הגיונית לעשות זאת , להפך אם יהיה מצב כזה שארהב תירצה להיכנס ללבנון אחרי מילחמה נוספת של ישראל עם חיזבאללה וסוריה בטוח יהיה לחץ אדיר מצד המדינות הערביות החזקות והם לא יתנו לזה לקרות מה שלא היה בתקופת עירק ואפגניסטן, אפילו יש סיכוי מעולה שאם יהיה לחץ כזה אז רוסיה תקדים אותה בכניסה ללבנון והיאע תיהיה מחוזקת על ידי המדינות הערביות !

חייבים להתייחס להיסטוריה בנוגע למדינות האלו ומה היה מצבם מול בני ישראל בעבר , אי אפשר להתעלם מכך.

מי שפשע מול בני ישראל היו אירופה ורוסיה ולא ארהב שקיימת רק 500 שנה בקושי על ידי מיעוט פרוטסנטני ומקצת פושעים שברחו מהולנד ואנגליה ומספר מדינות נוספות באירופה , וכך אין שום נשמת מנהיג שיחזור כדי לשלוט משם על גוג ומגוג, הרבה יותר סביר שמדובר ברוסיה או אנגליה או כלל אירופה שכרגע מאוחדת (מעניין למה) ששם היו רוב ניסיונות ההשמדה של העם היהודי ב2000 שנה האחרונות.

אני בטוח שאני אזכה לתגובות השוללות את דברי ולכן רק הזמן יעיד !!! :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2010 23:31 לינק ישיר 

אז בא אפתיע אותך...

לא תזכה לשום תגובה.
לא הפעם וספק אם אי פעם.

למה?
כי לא ניכר שלמדת משהו מכל כך הרבה חומר שנמצא בפורום הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2010 10:32 לינק ישיר 

אדם, נכון שאירופה פשעה כפלי היהודים. אבל ארה"ב היא עדיין המדינה החזקה בעולם וברור ומתבקש שתהיה מעורבת במלחמת גוג ומגוג, ובאמת לא יזיק לך לעבור על כמה אשכולות ולהתעדכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 13:58 לינק ישיר 

לא אמרתי שלא תיהיה מעורבת כלל , להפך לארהב תפקיד מרכזי בגוג ומגוג, אבל שוב לא משמעותי לגבי ישראל באופן ישיר ברמה שניספור גופות מפגיעה של הצבא האמריקאי וכדומה..כמובן שההשפעה העקיפה תיהיה גדולה אבל עדייו אני מעריך שרוסיה תיהיה משמעותית יותר בעידוד המערב והמדינות הערביות כנגד ישראל
זאת דעתי למרות כל הנבואות והכתובים שאני עובר עליהם ב10 ששנים האחרונות.

אני לא מתפתה ונופל כנגד כל פרשנות כזאת או אחרת . במיוחד שידוע במפורש שגדולים בעצמם נתנו מספרים גדולים של פרשנויות שונות לאותם כתובים , בנוסף ...

הנבואה היחידה שחיובית בכתובים היא בעצם הגעת המשיח והעלה . כל השאר הם נבואות זעם שידוע שאין הם חייבים להתגשם ובנוסף עלולים להשתנות בלי שום קשר לכתובים, אלא ביחס ישיר לפעילות הרוחנים של עם ישראל. אחרת מה הטעם לחזור בתשובה ?????????
אם עד היום חזרה בתשובה השפיעה על העולם הבא כמעט נטו , היום בעצם חזרה בתשובה משפיע ישרות על הקורה בשטח כי לאחר כל זאת , ניהיה בעולם הבא בעצם !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2010 16:10 לינק ישיר 

הסכת חבר ושמע היטב למסר הבא:

מכאן ואילך כל הודעה המכילה תחזית/דעה/פרשנות וכדומה עליה להיות מגובה במקורות
שבתנ"ך ובחז"ל ובספרים הק'.  ברור?

יחודו של הפורום הזה הוא בתחזיותיו המקוריות ובפרשנותיו הבריאות שמקור כולם
בלי יוצא מן הכלל מתוך מקורות התורה שבכתב ושבע"פ.

לא חסרים מקומות באינטרנט הרחב בהם כל אחד מביע את דעתו והשקפתו
מזווית ראייתו שלו בין אם מדובר בתובנות אישיות או בחלומות או גילויים כאלה ואחרים.
אני אין דרכי במחוזות האלה ולא אתן אצלי במה ומיקרופון לכאלה.
מי שחפצה נפשו בזאת יפנה נא אליהם.

קוראינו הקבועים מכירים אותי ויודעים שכאשר אני אומר משהו גם אם לא ציינתי מקור ספציפי
חשבונותיי ושיקוליי עימי, משנתי ושיטתי נפרסה לא פעם גם כאן בכתב, גם בשיעורי אודיו, וגם בשיעורי וידאו.
והעוקבים אחרינו בשנים האחרונות יודעים שיש קבלות לדבריי. דברים שהיו ונאמרו מראש והכל מתועד.
וגם פיספוסי הזמן נותחו והוסברו למכביר. ולא כאן המקום לחזור שוב על הישנות.

תרצה לפרוס את משנתך ודעתך? אהלן וסהלן. אך בבקשה, לא להתפזר באשכולות השונים.
פתח אשכול חדש ובו תציג את מרכולתך עם כל ההסברים והמקורות התומכים בדבריך.
מה אתה רוצה יותר טוב מזה.

אשר על כן - כל הודעה נוספת שלך בסגנון הזה תימחק ללא התראה נוספת.

אני מקווה שלא נצטרך להגיע לכך.

כל טוב.

תוקן על ידי המיייחל ב- 05/10/2010 16:13:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2010 18:04 לינק ישיר 

אין שום בעיה המייחל :) , הגיוני ביותר .

ברור לי שההיסתמכות במקורות שאתה מביא בפורום המכובד הזה היא אמת .

טעות שלי שבילבלתי את החברה כאן . גם אין לי כל ספק שרק היסתמכות במקורות הכתובים היא הנכונה והיחידה בלבד.

איתך הסליחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2010 08:19 לינק ישיר 

רציתי לומר רק דבר אחד בהקשר הזה

עפ"י כל הסימנים, הן במציאות האקטואלית בשטח והן בהבנת הכתוב הרלוונטי על אותה מלחמה כוללת של ערב שבועות,
ישראל אכן תילחם בסוריה ותכה בה. אך משום מה המכה הגדולה ואיתה הנפילה המוחלטת שתבוא אחריה
והמתוארים היטב בחמישה פסוקים בירמיה מ"ט ובקטע קצר במדרש...תואמים דווקא למהלומה אמריקאית עליה.
בתקופת מקיין כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2010 08:55 לינק ישיר 

"כן יאבדו כל אויבך ה'"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/11/2010 09:03 לינק ישיר 

אובמה: "אנו עומדים לצד ידידנו בד' קוריאה ונגן עליה!"

ויהי מקץ שנתיים ימים -
הזדמנות טובה לשוב ולהיזכר בדברי המדרש על כותרות החדשות של היום מחר ומחרתיים. . .

ובמוצאי שביעית בן דוד יבא אם זכו ישראל, ואם לאו על מלך הרביעי תפשע קרן מזרחית וישלח שם גייסים הרבה מאד, במלחמה הראשונה ינצחו בני מזרח ובשניה ינצחו בני מערב, ויבואו בני מערב על בני מזרח להשמיד ולהחריב. ע"כ לשון המדרש בקיצור.

למדנו מכאן כמה דברים:

1. את מוצאי שביעית עברנו כבר שנה שעברה, ובכל זאת עדיין ב"ד עדיין לא בא. מכאן למדנו שהדבר מותנה
באם זכו ישראל. ראינו שלא זכינו. הלאה..

2. המלך הרביעי - את זה אתם כבר יודעים ממדרש אחר שהכוונה לאובמה אותו מלך שחור וגבה קומה המלך הכלכלי
כפי שהוא מתואר שם.

3. תפשע קרן מזרחית - מעשיה הנפשעים של צ' קוריאה.  "פרובוקציות" קוראים לזה היום.

4. שני שלבים למלחמה, גם בזוהר זה מתואר כך. בשלב הראשון גוברת צ' קוריאה בקרבות על מדינות האיזור.
רק בשלב מאוחר יותר תגיע קואליציה מערבית גדולה בראשות ארה"ב ותכניע את המדינה הסוררת.

[ השמטתי קטעים נוספים מהמדרש אותם טרם הצלחתי לפענח ולתרגם למעשה. אולי בעתיד בע"ה ]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/11/2010 12:50 לינק ישיר 

מאלף
וגם
מעלף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2011 23:40 לינק ישיר 

מחר אשתדל בל"נ להציג תחזית מעודכת ומרוכזת על הצפוי באיזורנו בחודשים הקרובים

לא צפוי מידע חדש ומרעיש שלא פורסם עד כה אלא בסה"כ ניסיון לעשות סדר
בחלקי הפאזל השונים הפזורים באשכולות הרבים, שהרי כידוע לכם..נבואות התנ"ך וחז"ל
אינם מתעדכנות חדשים לבקרים כמהדורות החדשות..סוד ההצלחה טמון בפיענוח נכון שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2011 20:13 לינק ישיר 

למרות שהמדיניות שלי היא לא לצטט קטעי זוהר המתארים את האירועים וסידרם
הפעם מסיבות מסויימות אחרוג ממנהגי .

על הזוהר הזה המתייחס לזמננו הרחבנו את הדיבור בקלטת האודיו שהקלטנו על סיפור הר-הגעש באיסלנד לפני כשנה.
בזמנו הסברנו את שתי המלחמות המוזכרות בו אחד בתקיפה הישראלית באיראן והשני במלחמה במז' הרחוק.

וזה לשונו: וקרבין יתערון בעלמא לסטר צפון ותרין מלכין יפלון באינון קרבין

בתרגום מילולי: ומלחמות יתעוררו בעולם בצד צפון (כלומר בחצי הכדור הצפוני) ושני מלכים יפלו באותן מלחמות.

"שני מלכים" הכוונה שני משטרים שיפלו.

לכאורה, הדברים הולמים את נפילת המשטר התוניסאי והמשטר המצרי. שני מלכים שהלכו הביתה.

אלא שיש קושי מסויים להדביק את זה על זה, משום שקשה לקרוא להפיכות האזרחיות האלה "קרבין"
שמשמעותו מלחמות. ולכן בזמנו הסברתי שהכוונה למלחמות ממש כמו המלחמה במז' הרחוק מול צ' קוריאה
והמלחמה מול איראן. ונפילות המשטרים הם של צ. קוריאה בסיום המלחמה ונפילת ממשלת ביבי כאן שהיא
הכנה לעלייתו של מב"י. כך הסברתי בזמנו ואני עדיין לא רואה סיבה ממשית לחזור בי. פשוט לא רואה.

איך שלא יהיה, לאן שאני לא פונה אני לא מצליח להתחמק מעימות עם איראן בעקבות תקיפה ישראלית שם
שתגרום גם למעורבות אמריקאית. וזה קרוב וזה חייב להיות קרוב. כי לאחריו מגיע עימות עם ממשל אובמה
שגורם למפולת מדינית המבודד את ישראל בזירה הבינלאומית עוד יותר והרבה יותר חמור ממה שהוא כיום .

כך שבמילים אחרות אלה הם האירועים להם אני מצפה וכל ההתפתחויות האחרות הקורות בינתיים
הם בבחינת הכנת הקרקע לאירועים שציינתי שהם הדברים הגדולים באמת. בפרט אירועי מצריים המהפכניים
שהם הכנה למלחמה שתהיה באיזור סיני-מצרים בין ארה"ב למצרים מיד לאחר סיום המלחמה במז' הרחוק.

אלה הדברים וזו תמונת המצב כפי שאני רואה אותה נכון לעכשיו לאור הבנתי את הכתובים הרלוונטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2011 20:27 לינק ישיר 

לו"ז שאתם חושב ? שבעות ? חודשים ? שנה /שנתיים ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מה צופן העתיד - התסריט הגדול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.