|
|
| נשלח ב-30/1/2009 15:40 |
|
| |
מרוטר :
גורמים בקהיליית המודיעין הישראלי הצליחו לחשוף את נתיב הברחת הנשק לחמס בעקבות יירוט אוניית הנשק האירנית על ידי צי ארה"ב ובדיקת מסמכי השילוח הבינלאומי שלה ,החלה חקירה מאומצת של גורמי מודיעין ישראלים ואמריקאים בנסיון לאתר את נתיב ההברחה של נשק אירני וסורי לחמאס בעזה . מה רבה היתה הפתעת שרותי המודיעין לגלות כי רב הנשק הסורי והאירני מגיעים בקונטיינרים אזרחיים תוך שהם מוסתרים בתוך סחורות "תמימות" ואזרחיות מנמלים אירנים וסוריים היישר לנמל פורט סעיד שבמצרים. כאשר הגיעו קונטיינרים אלו לנמל פורט סעיד ,הונחו מפקחי המכס המצריים "לא להתעניין "בתכולת קונטיינרים אלו , ולא לבדוק אותם . מפקחי המכס המצריים קיבלו את שכרם ביד נדיבה מהגורמים המשלחים .
נו , מזכיר קצת את שאמרנו פה פעם לא ?
ההתנהגות המצרית מול ישראל רמוזה בפסוק : עַל צַוָּארֵנוּ נִרְדָּפְנוּ יָגַעְנוּ וְלא הוּנַח לָנוּ מִצְרַיִם נָתַנּוּ יָד. . .
ולכן במלחמה הקרובה בסיני יתקיימו דברי המדרש : ויבואו עד מצרים גורמים קוריאנים וישבו אותה אדום ויקחו מלקוח ויעשו אותה שממה לקיים מה שנאמר "מצרים לשממה תהיה"
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2009 13:08 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  | אוח...אוח...תורכיה תורכיה , גם עלייך תעבור כוס התרעלה כשיגיע יומך .
בירמיה מ"ח - מ"ט מופיעה סדרה של נבואות אח"ה על העמים שסביב א"י ובעיקר המזה"ת .
מי לא נזכר שם , עמון ( ירדן ) מואב ( סעודיה ) דמשק ( סוריה ) מצרים צור ( לבנון ) בבל ( עירק )
עילם ( פרס-איראן ) וגם תורכיה .
תורכיה נקראת בפסוקים : "קדר וממלכות חצור" . הנה ששת הפסוקים המתארים את האסון התורכי .
לְקֵדָר וּלְמַמְלְכוֹת חָצוֹר אֲשֶׁר הִכָּה נְבוּכַדְרֶאצַּר מֶלֶךְ בָּבֶל כּה אָמַר ה' קוּמוּ עֲלוּ אֶל קֵדָר וְשָׁדְדוּ אֶת בְּנֵי קֶדֶם
אָהֳלֵיהֶם וְצאנָם יִקָּחוּ יְרִיעוֹתֵיהֶם וְכָל כְּלֵיהֶם וּגְמַלֵּיהֶם יִשְׂאוּ לָהֶם וְקָרְאוּ עֲלֵיהֶם מָגוֹר מִסָּבִיב
נֻסוּ נֻּדוּ מְאוד הֶעְמִיקוּ לָשֶׁבֶת יֹשְׁבֵי חָצוֹר נְאֻם ה' כִּי יָעַץ עֲלֵיכֶם נְבוּכַדְרֶאצַּר מֶלֶךְ בָּבֶל עֵצָה וְחָשַׁב עֲלֵיכֶם מַחֲשָׁבָה
קוּמוּ עֲלוּ אֶל גּוֹי שְׁלֵיו יוֹשֵׁב לָבֶטַח נְאֻם ה' לֹא דְלָתַיִם וְלא בְרִיחַ לוֹ בָּדָד יִשְׁכּונוּ
וְהָיוּ גְמַלֵּיהֶם לָבַז וַהֲמוֹן מִקְנֵיהֶם לְשָׁלָל וְזֵרִתִים לְכָל רוּחַ קְצוּצֵי פֵאָה וּמִכָּל עֲבָרָיו אָבִיא אֶת אֵידָם נְאֻם ה'
וְהָיְתָה חָצוֹר לִמְעוֹן תַּנִּים שְׁמָמָה עַד עוֹלָם לא יֵשֵׁב שָׁם אִישׁ וְלא יָגוּר בָּהּ בֶּן אָדָם
בל נשכח את החשבון ההיסטורי שיש לקב"ה עם תורכיה לא רק מזמן התנ"ך אלא אפילו מהדורות
האחרונים בתקופת השילטון העותומני עת שלטה תורכיה בא"י ומיררה את חיי היהודים
היטב היטב , ולא חסר ע"כ בספרות הרלוונטית .
איך יהיה ? מתי תתגשם הנבואה ? לא בשנה הקרובה אלא רק בתקופת שילטונו של ארמילוס
כשהמזה"ת יהיה שקוע במלחמות .
ומה שאנו רואים כיום את תחילת הסוף של הרומן הישראלי - תורכי הוא משום שימים אלה הולכים
וקרבים , וכבר אמרתי לא פעם שכאשר מגיע זמנה של אומה מסויימת לחטוף את הזבנג
שלה הקב"ה מעורר את שנאתה ההיסטורית והטבעית לישראל .
חוץ מהרווח המיידי של הרחקת היהודים והישראלים משם , הקב"ה הולך ומצמצם
את טווח יעדי הנסיעות של היהודים בעולם .
|
|
המייחל, כמה יפה מצידך שהתייחסת לתורכיה, מי חשב ???? יהודים רבים נסעו לתורכיה והשקיעו כספים רבים
וגם כדי לנפוש שם, כל כך מוזר, בכל מקום בתורכיה קיבלו אותם בסבר פנים יפות, ראו ביהודים 'אחים' לפחות מה
ששמעתי מחברות שלי שהגיעו לשם לנפוש, בקהילה היהודית חיים היום יהודים רבים, וכמעט לכל חברה שלי יש
אחיין או דוד שגר בתורכיה ועד לפני חצי שנה שמעתי שהתורכים נותנים להם חופש שאין כמעט בשום מקום.
והנה, אבוי לנו, התגברה האנטישמיות והשנאה גם שם, מספרות לי חברותי שיש התנכלויות ליהודים, שכנראה
השלטון התורכי החליט לחשוף את פרצופו, והתורכים אחריו.
מישראל יצאה קריאה ליהודים בפורומים רבים להפסיק לנסוע לתורכיה, להפסיק להזרים להם כספים, שהם הפכו
להיות אוייבים, ואכן יהודים רבים שמעו לקריאה הזאת והפסיקו לנסוע, והיום שמעתי שבתי מלונות נפגעו מכך
שיהודים לא מגיעים, ופרסמו בכל מקום הנחות ואפילו לינה חינם במלונות.
אני מקווה שיהודים ידירו רגליהם מתורכיה, אבל דאגתי הרבה נתונה גם ליהודים החיים שם,
ההתדרדרות ביחסים כלפיהם יכולה להיות מהירה ומסוכנת, אני קוראת מכאן ליהודים - חזרו הביתה,
חזרו לישראל, כאן המקום הבטוח ביותר עבורכם, בואו, לפני שיהיה מאוחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2009 09:57 |
|
| |
נשים לב לשקט היחסי השורר בימים אלה . . .
משום שמדובר על מעין "תקופת המתנה" שהקב"ה נותן לנו לאחר המלחמה בדרום לעכל מה שעברנו ולעשות תשובה , כי תשובה אמיתית אפשר לעשות רק בתנאי שקט ויישוב הדעת ולא בזמני פחד וחשש .
ממש מקביל לדברי המדרש על הימים האלה שלפני התגלות המשיח ( שהובא באשכול זה ) שרק "אם לא זכו ישראל". . .רק אז עוברים לקטע הבא בסרט - מלחמת צ. קוריאה .
והימים ימי תשובה המה. . .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2009 17:00 |
|
| |
המייחל מה אתה חושב לגבי הסברה שהמשיח יתגלה לראשונה בערב פסח השנה? (משום עיניין ברכת החמה וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2009 17:16 |
|
| |
ברוך שובך דניאל יקירי...לאחר העדרות לא קטנה . טוב לראותך .
אפשר בחלט לשים לב שכמעט ולא התייחסתי לנושא המאוד פופולרי הזה של ברכת החמה 3 פעמים בהסטוריה בערב פסח ותמיד בזמני גאולה ( ספק גדול אם נכון או לא ) וכו'....
לא יודע , אני פשוט לא מתרגש או מתפעל מזה . סדר האירועים הצפויים ברור לי דיו מבלי להזדקק לנושא הזה .
כבר התבטאתי כאן פעם אחת בהלצה ואמרתי שלא מן הנמנע שמשיח יגיח פתאום מאחורי גבינו כשנהיה עסוקים בברכת החמה ויעשה לנו טוק טוק מאחור ויאמר "מישהו חיפש אותי ?"
מה שחשוב לזכור הוא שמר"ח ניסן ועד תשרי מתחיל זמן התגלותו של המשיח , מתי בדיוק זה היה ?
אירועי צ. קוריאה ...נעקוב אחריהם ונדע .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2009 22:51 |
|
| |
תמיד טוב לשמוע את דעתך בכל נושא.
בע"ה אני מקווה שיהיה לי יותר זמן להקדיש לפורום..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2009 22:44 |
|
| |
עוד לא נפתחו אירועי צ. קוריאה וכבר סימנים ראשונים להכנות אירועי סיני . . . מדהים .
מטוס קרב-הפצצה אפ-16 מצרי מעל סיני.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2009 14:25 |
|
| |
אתה "מתרגש" מהר מידי...
צפון קוריאה שוב מאיימת במלחמה
יום חמישי, 19 בפברואר 2009, 10:14 מאת: טלי גולדשטין, מערכת וואלה! חדשות
http://news.walla.co.il/?w=/2/1438617
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 09:24 |
|
| |
הבוקר התחדש לי חידוש מסויים אודות זמנים מדוייקים שבהם אמורים להתרחש כמה מן האירועים הגדולים כאן בארץ בשנתיים הקרובות .
בשלב זה החידוש הוא ראשוני בלבד ואני עוד צריך להריץ בדיקה עם כמה וכמה עניינים לראות כיצד כולם מתחברים לתמונה שלימה .
מה שאני כן יכול להגיד כרגע שהמשמעות המיידית של הדברים היא שיתכן וההתגלות הקרובה של המשיח לא תהיה בניסן אלא חודשיים שלוש מאוחר יותר .
וההתגלות השנייה שהיא הרצינית והגדולה בתשרי שנה הבאה , תשע"א .
כאמור - עדיין גירסת בטא .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 15:36 |
|
| |
בע"ה
לפי דברי הנביא האחרון מלאכי "
ג,כב זִכְרוּ, תּוֹרַת מֹשֶׁה עַבְדִּי, אֲשֶׁר צִוִּיתִי אוֹתוֹ בְחֹרֵב עַל-כָּל-יִשְׂרָאֵל, חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים. ג,כג הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם, אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא--לִפְנֵי, בּוֹא יוֹם יְהוָה, הַגָּדוֹל, וְהַנּוֹרָא. ג,כד וְהֵשִׁיב לֵב-אָבוֹת עַל-בָּנִים, וְלֵב בָּנִים עַל-אֲבוֹתָם--פֶּן-אָבוֹא, וְהִכֵּיתִי אֶת-הָאָרֶץ חֵרֶם. {ש}"
כלומר לפני ההתגלות המשיח אמורה להיות התגלות של אליהו הנביא .נראה כאלו אנו מדלגים על השלב הזה ומחכים רק למשיח שיבוא בעזרת השם במהרה בימנו ,אבל עלינו לזכור שלפני כן נזכה להתגשמות הנבואה הנ"ל שתתקיים במהרה בימנו
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 16:23 |
|
| |
דבריך הם תוצאה של סליחה על הביטוי "שטיפת המח" שעושים כל הרבנים בלי יוצא מן הכלל בסוגייא הזו של גאולה ומשיח .
ביאתו ( בעצם התגלותו ) של אליהו הנביא תהיה לכל הפחות לפני ההתגלות השלישית של המשיח . יש עוד כמה שנים טובות עד אז .
ועל כגון דא נאמר "אוי לביה"ח שהרופאים בו חולים" .
אם הרבנים נראים כך מה יעשו התלמידים המסכנים .
אם רבי לא שנאה רבי חייא מנא ליה ...
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/02/2009 16:19:59
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 15:35 |
|
| |
ראש אמ"ן על המן : "איראן חצתה את סף הגרעין"
מאף אחד לא תשמעו את התשובה לשאלה מתי איראן תבצע את הניסוי הגרעיני שלה.
גם לא מה"מקורות המודיעיניים של תיקדבקה" בשושן. . .
רק פה , רק בפורום המסטולים הזה תופיע החדשה המרעישה הזו .
בתנאי שנישאר פה ולא נסגור ת'בסטה כמובן .
הרבה מאוד תלוי באירועי השלושה חודשים הקרובים , ניסן - אייר - סיון .
אם הכל ילך כמתוכנן אוכל לחשב את התאריך המדוייק לאירוע הזה .
ולא רק זה .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2009 11:45 |
|
| |
בע"ה
אליהו הנביא
לא ברורה תגובתך ועל אלו שטיפות מח אתה מדבר הבאתי סה"כ את דברי הנביא מלאכי
סליחה על תגובתי המאוחרת אשמח באם תאיר את עיני מדוע אתה מפרש זאת כך
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2009 15:27 |
|
| |
או הו...חודש אחרי נזכרת . לא חל פה חוק ההתיישנות ?
תראה , מפסוקים לבד לא תוכל להוציא מידע רב ערך בנושאים אלה ללא עזרת רבותינו ז"ל . כל תיאור התגלות המשיח והאירועים הנלווים לכך מתוארים בזוהר ובמדרשים ומי שזוכה להבינם היטב רואה בבירור שגילוי אליהו לפני המשיח כדי להכין את העם לגאולה הסופית אינו צפוי לפני התגלותו השלישית של המשיח .
"שטיפת המח" התכוונתי לדיבורי כל הרבנים המדברים בנושא הזה כולל הגדולים ביותר שלצערי אינם מבינים את מה שהולך להיות וכיצד זה הולך להיות . ואין להתפלא על כך , מי שמכיר את סוגיית "הרבנים" בדור האחרון לא אמור להתרגש מכך .
זה חלק מההסתר וחושך הגלות כשאין מנהיגות תורנית מושלמת . מה לעשות...כנראה שתפקיד זה שמור למלך המשיח .
עוד יבואו ימים טובים יותר בע"ה אל תדאג .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 22:36 |
|
| |
מוצאי שביעית יצפה למשיח
נאמר במדרש על ימים אלה ממש. . .
אנו הולכים ומתקרבים לחודש ניסן שלענייננו הייתי מחשיבו כ"עליית מדרגה" בסוגיות בהם אנו עוסקים כאן
ומשם ואילך בעצם עוברים פאזה ונכנסים לתקופה חדשה בה האירועים אמורים להתחיל לרוץ בקצב מהיר יותר משהכרנו .
נסיעה טובה ובטוחה לכולם .
|
|
|
|
|