בית פורומים הנה ימים באים

משיח בן יוסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2008 22:12 לינק ישיר 
משיח בן יוסף

אני שמעתי שרבי דוד התבטא על הרב מרדכי אליהו כך מרדכי צמח בן מזל טוב הוא משיח ולכן הוא סובל

עכשיו יש עדכון לגבי הרב מרדכי אליהו בן מזל טוב

בשעה 15:00 הוכנס הרב מרדכי אליהו לניתוח נוסף - שני בתוך יממה, בכדי לנסות ולייצב את מצבו שהחמיר במהלך הלילה.

הרופא שהוזעק במיוחד מארה"ב, בעלות של עשרות אלפי דולרים, האריך את שהותו בארץ בכדי להמשיך בטיפול הרפואי בראשון לציון.

יצויין שאמש התקיימה תפילת רבים למען הרב, ברחבת הכותל המערבי, בהשתתפות בן הרב, הרב שמואל אליהו, רב העיר צפת, והרב המקובל ר' יעקב הדס.

נא להמשיך בתפילה עבור הרב מרדכי צמח בן מזל טוב.

מקור לכתבה חדשות 24

תוקן על ידי המשקיף ב- 25/11/2008 22:36:14

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2008 22:37 לינק ישיר 

משיח בן יוסף לכשיתגלה יהיה בערך באותו גיל של משיח בן דוד , בערך גיל 50 .
כך שכנראה זה לא הרב אליהו שליט"א.
משיח בן דוד יהיה מלך על כל העולם (ורוב מלכותו בנסתר - יוד עילאה שבאלף) ומשיח בן יוסף ינהיג רק את עם ישראל (ורוב מלכותו בנגלה - יוד תתאה שבאלף), הם ימלכו יחדיו, ויהיו באותה בחינה כמו משה ויהושע, רבי נחמן ורבי נתן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2008 22:43 לינק ישיר 

ישמעו אזנך מה שפיך מדבר אתה כבר יודע שמשיח יתגלה הוא בערך בגיל 50 מאיפה באת מי סיפר לך זאת ולפי זה אתה מסיק שזה לא הרב אליהו
באמת הצחקת אותי חחחחחחחחחחחחח
חוץ מזה הבנתי שהכל פה לעוס מים מעופשים אז מה אתה עוד עושה פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2008 22:49 לינק ישיר 

מאחר וכבר התפתתי להכנס, וראיתי שוד ושבר גודל האכזבה, אך כך לימד אותנו רבי נחמן כי צריך ללמד זכות על כל יהודי.
אז נשארתי.
וניסיתי לכתוב דברי אמת (ממילא זה כבר קרוב והתגלה לכולם- ובמיוחד אלו שצחקו חחחחחח על דברי)
כדי לראות מה התגובה ולפי זה לדעת איפה המשקיף החביב מונח באמת, ואולי יש מצב שתיהיה גאולה פה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2008 23:23 לינק ישיר 

מי לדעתך הוא מלח המשיח אם כבר אתה אומר שהוא בן 50 בערך סימן שיש לך מושג מי הוא אז תחזק אותנו תאמר לנו מי הוא
רק אל תאמר שזה אתה למרות שגם זה יכול להיות מי יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2008 23:40 לינק ישיר 

ביום שישי האחרון החל משעה 04.00 ועד כמעט 06.00
ירד אור מלכות בית דוד לכאן אלינו.
כמה שעות לפני זה בשעה 19.00 יום חמישי נפגשו שתי נשמות שמאד אוהבות אחת את השניה.
הפגישה היתה בחיפה.
בין מי שיתגלה כמשיח בן דוד הוא נשמת דוד המלך ובין שלמה בן דוד המלך הגר בחיפה בשכונת הדר רמת ויזניץ..
דוד הביא לשלמה הסימנים, כי אליהו נתן לו כל הסימנים, וחכמי ישראל היודעים דרך השם, מכירים סימנים אלו.
הפגישה ארכה כשעה, בסופה התחבקו השניים, ומאז הם בייחוד. כלומר רואים אחד את השני בתפילה ברכה קידוש לימוד (האחד בחיפה והשני במקום מושבו לעת הזאת...).
בכל מקרה כמה שעות בתום הפגישה ירדו אלו האורות והחלה בניית מלכות בית דוד בפועל ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/11/2008 23:46 לינק ישיר 

נו משקיף, אתה משקיף ?
נו, אשרי שהבנתי מראש במה מדובר כאן,  ראה אשכול  "משנת חבד".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 00:04 לינק ישיר 

יישר כח מרדכי אשריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 00:15 לינק ישיר 

למלכותדוד
האם תוכל להרחיב ומאיפה הידע שלך למה שקרה ביום שישי האחרון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 00:22 לינק ישיר 

כן גם אני מצתרף לבקשה של מיריאל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 00:24 לינק ישיר 

מענין כעת ערב חודש כסלו.
זה חודש שבו העיניים אלו של ישראל מיתקנות ורואות את מה שבאמת השם יתברך רוצה שיראו, לא רק מה שמשתקף מעצמיותם הנידמת.
ואילו העיניים, עיני כל ישראל - זו ראיה שיש בה אחדות כלומר - כלומר כשאדם מתחיל לראות את המחבר המשותף האחד הנמצא בכל,  זו הראיה פוקחת עיניו אז גם הוא רואה שהרבה מהידע היה מולו כל העת רק הוא לא ראה כי היה במציאות של נפרדות של העדר אמונה חזקה ובעיקר של קשר אהבה יראה מתחדש כל יום עם השם יתברך.
זה לא ישנה אם אני ארחיב, וגם כנראה זה לא המקום להרחיב.
ראיתי כשאני מרחיב את ליבי נהיה בו מקום ופתאום באותם המילים ראיתי עוד ועוד ועוד.
ישראל כל תכונתם הקדושה - המעט המחזיק המרובה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2008 00:39 לינק ישיר 

למה לא תרחיב אני רוצה לשמוע מזה עוד עושה לי טוב אני בטוח שגם חברי הפורום יעודדו אותך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 00:54 לינק ישיר 

אם דבריכם כנים ואתם באמת רציניים וגם ביראה וגם רצונכם הוא לכבוד הקב"ה.
אני אקבל על עצמי כל פעם לעדכן אותכם יחסית בזמן אמת בהתפתחות של עניני הגאולה שקוראת כאן ועכשיו, אך רק במה שאפשר כי מטבע הדברים אפשר למשל להגיד למי שהוא בקדושה וכו' יותר אך לא בפרהסיה אלא מה שמכנים מפה לאוזן וגם יש מציאות שאומרים ואח"כ מזה מאיר הרבה דעת בשכל ולב השומע, כלומר הרחבה אך בדרך קדושה,
כי באמת זה כל הענין של הגאולה שנחיה ונפעל בקדושה רק בקדושה.
איני יכול להגיד כל דבר וגם חשוב שאראה בתחילה מה הכלים, כי עיקר הידע והדעת הוא כדי לקיים התורה שהובנה והתחדשה בלב השומע.
ומה בכך שאומר ויפרחו מילותי חס ושלום זה כמו לפגום בברית.
לכן לאט ובטוח.
ותעזרו לי לחזור למקום של אהבה אמיתית וכבוד ורעות ואחווה ושלום והרבה נתינה לזולת בחינת לתת על מנת לתת.
אנכי הקטן
דוד נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/11/2008 00:54 לינק ישיר 

למלכותדוד
זה ישנה הרבה מאוד לחברי הפורום אם תרחיב את דברייך ,
ואם לא כאן בפורום אז היכן? הרי כל אלה שנכנסים לכאן צמאים לידע
ומשפתך נראה שאתה אדם מיוחד עם הרבה ידע.
אז מה אתה אומר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 01:00 לינק ישיר 

כן מלכותדוד אני גם מצתרף לבקשתה של מיריאל אני בטוח ששאר חברי הפורום רוצים לשמוע את דבריך שמח אותנו וגם ה' ישמח אותך
אנו צמאים לכל פיסת מידע שיש לכבודו להציע לנו אתה נמצא בסביבה אוהדת ואוהבת כבוד ורעות אחווה ושלום
בכבוד ימשיך כבודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 01:22 לינק ישיר 

הלוואי מרוב שספגתי מהלומות בכל כך הרבה מקומות קשה לי להאמין שיש מקום דתי רוחני שנשארה בו אהבה ותום ורעות ואהדה ושלום. ובמיוחד כשמישהו ממשיך לטעון כל העת תפסנו אותך, תודה אם אתה אמיתי, וכו וכו וכו וכו.
אני עייף, אני כואב, אני מדבר איתכם ויש לי הרבה דמעות בעיניים, כמה שאני בנאדם שמח וכמה שעדיין יש לי בלב שבר. כן פתחתי  בהתחלה באופן לא טוב כי נעשיתי קצת משוגע מהתגובות והלעג ותוקפנות והבזיונות והחרפות והבושות שקיבלתי בכל מקום, בתום אני בא בתום מדבר בתום חי, אולי איני נשמע כמו כולם ואפילו קצת משונה, בתום הנני, ומאד אוהב וירא את השם וגם את עם ישראל עד שאני מוכן אפילו למסור נפשי לגמרי בשבילם.
הלוואי ואמצא חברים אמיתיים בדרך הגאולה.
יהודים קדושים שבאמת רוצים משיח, כפי שהוא משיח באמת, לא כל הדמיונות וההשערות שליוו את העם בתקוותו ארוכת השנים והסבל.
הרי כתוב בשוב השם את שיבת ציון היינו כחולמים - שאז נראה כמה דמיונות וטעויות ומסקנות לא נכונות ופירושים מבולבלים היו לנו.
זוכרים - חנוכה - כל הפחים של השמן נטמאו מהיוונים, רק פח קטן חתום בחותמו של כהן גדול לא נטמא וממנו הדליקו המנורה.
הפח הזה הוא משיח.
והפחים של השמן זית זך טהור כתית שכן נטמאו, מי אלו?
כשנבין מה עומק הגלות ועד איפה הגיעה ושכולם גם הקדושי עליון נפגעו ממנה באופן כזה או אחר, נבין כמה נכון עכשיו לבנות כלים טובים אמיתיים זכים וחזקים וקדושים ממש לאור של הגאולה, נדע כי אוי בכולנו התקלקל השמן נטמא.
ועד שנלך למסוק הזיתים ולסחוט השמן, הפח הזה הקטן של יום אחד יספיק לשמונה ימים וממילא המנורה הדולקת אכן תראה לנו כי היינו כחולמים.!
אני הולך לנוח.
שמתי לינק במועדפים אצלי ומחר בע"ה ב"נ נמשיך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > משיח בן יוסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext