| נשלח ב-27/11/2008 11:33 |
|
| |
מתי להמשיך לפגישה נוספת ומתי לא?
כשדכן, אני נתקל יום יום בהחלטות של אנשים המחליטים להמשיך ולהיפגש או להיפך.
אשמח מאד באם תהיינה כאן תגובות דרכן אוכל להבין ולראות טוב יותר את מערכת השיקולים וההחלטות שלאחר כל פגישה,
ואולי אף ללמוד כאן יחד כיצד לשפר ומה הם המהלכים הנכונים שבהם יש לנקוט.
ובמילים אחרות, מה הם המניעים הנכונים להמשיך ולהיפגש ומה הם המניעים להפסיק?
תודה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 11:47 |
|
| |
ואווו יש פה הרבה שדכנים
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 11:51 |
|
| |
דבר ראשון אם מבחינה חיצונית זה לא ניראה בכלל - לא ממשיכים לפגישה שניה
אבל אם הבחור/ה מוצאים חן אחד בעיני השני ולאו דווקא חיצונית אפשר להמשיך פגישה שניה, ברוב המקרים מתלהבים פגישה ראשונה ובפגישה השניה הכל יורד ומתבאסים.. ואני מכירה כאלו שבפגישה הראשונה לא רצו בכלל להמשיך וניסו עוד פגישה והופתעו לטובה,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 12:18 |
|
| |
את כותבת : ואני מכירה כאלו שבפגישה הראשונה לא רצו בכלל להמשיך וניסו עוד פגישה והופתעו לטובה
אם לא רצו בכלל להמשיך - מדוע ניסו עוד פגישה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2008 12:32 |
|
| |
אני מסכימה עם מירי. אני נפגשתי עם בחור ומבחינה חיצונית הוא לא היה נראה לי ובכ"ז המשכתי לפגישה שניה, בסוף התארסתי איתו (וגם ביטלתי ).
חוץ מזה, אם ההשקפות או דברים עקרוניים לא נראים- אין טעם להמשיך.
אם הכל בסדר ואין סיבה ממשית לפסול, אבל עדיין מרגישים ש'זה לא זה'- אני הייתי מנסה עוד פגישה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2008 11:20 |
|
| |
לדעתי בפגישה ראשונה אי אפשר ממש לגלות מי עומד מולך.
בפגישה ראשונה שני הצדדים לחוצים והתגובות לא תמיד הכי טבעיות.
בפגישה שניה כבר אפשר לקבל מימד על מי שעומד ממול.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2008 12:29 |
|
| |
סתם שאלה לא קשורה, זה אתה בתמונה שלך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2008 13:28 |
|
| |
מסכים לדברי לא-בהקפה. ברוב המקרים כדאי להמשיך לפגישה שניה, גם אם הפגישה הראשונה לא היתה כל כך מוצלחת. בפעם השניה באים בדרך כלל פחות לחוצים, ועל ידי כך לראות צדדים אחרים שלא ראינו בהתחלה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2008 02:59 |
|
| |
מסכימה עם עץ ולא בהקפה..
שווה לתת צ'אנס לפגישה שניה כשיש ספקות בפגישה 1 כמו של מראה, אי ודעות וכו'..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2008 17:22 |
|
| |
אם ככה אז מראש תגבעו פגישה שניה ורק אחריה תחליטו אם להשיך או לא....כי לדוגמא המראה לא מוצא חן זה עדיין לא נותן אישור לפשול את השידוך ליופי אפשר להתרגל...
|
|
| נשלח ב-1/12/2008 14:31 |
|
| |
באופן עקרוני אני עושה 2 פגישות, רק כי כך יעצו לי. בד"כ זה נכון ומקסימום לא מזיק. מהנסיון שלי יש הבדל בין הראשונה ואפילו שניה לשאר אלא אם כן היה משהו שממש לא מתאים ואז אין סיבה לבזבז לו ולי את הזמן. ושוש צודקת לגבי יופי , זה יכול להשתנות בהמשך.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2008 17:57 |
|
| |
בס"ד
בד"כ בפגישה ראשונה א"א להחליט אם ה'פגוש' מתאים או לא, אפשר רק לראות כיוון.
מבחינה חיצונית- אם לא מתאים-אבל 'לא מתאים' מוחלט, לא משהו שאפשר להתרגל עם הזמן וכו' אז לא ממשיכים.
אבל אם משהו סתם מפריע, לדוג' חברה שלי נפגשה עם בחור שגבותיו מחוברות, זה הפריע לה אז, אבל כיום הוא בעלה וזה כיום ממש לא מפריע לה.
צריך שק"ד אמיתי בעניין ולא לפסול סתם.
מבחינה-אופי, השקפות וכו, א"א כ"כ לדעת בפגישה הראשונה, למעט הברורים קודם שנותנים קצת כיוון, הפיטפוטים הראשוניים בד"כ נסובים על דברים קלילים וטכניים יותר.
בהצלחה לכולנו.
|
|