כאן ניתן לחזות דברים לגבי הגאולה וגם לספר חלומות הקשורים לגאולה וגם כאלה שלא.
מלכות דוד זהו האשכול במיוחד גם בשבילך שבו תמלא את ליבנו בדבריך הנעימים
היום חלמתי על הרמח"ל שכאילו אמרו לי תתחי ללמוד את ספרי הרמח"ל
שכידוע שיש לרמח"ל שיטה מיוחדת לגבי הגאולה ועולם הבא
בלי נדר אתחיל היום ללמוד ספרי הרמח"ל
גם זכיתי היום לעשות סיום על הספר "אוצרות חיים" של האר"י ז"ל
וכמובן עשיתי סעודת סיום בסיוע חברי וידידי היקר הניק ניפ נאפ
נשלח ב-27/11/2008 20:58
אולי לא קשור אבל...
בס"ד!
בגילאים 17 ו-18 חלמתי שני חלומות:
1. הייתי יחד עם הוריי ואחיי בשטח שהיה מאחורי בית הוריי והשמים היו בהירים מלבד עננים קטנים לבנים ספורים פה ושם.
לפתע ראיתי סוס לבן צחור שירד מלמעלה ללמטה באלכסון כשפניו כלפי מטה לצד ימין. נמשכתי כלפי מעלה וניצבתי על מרכבה שלא היו לה גבולות ובתוכה אנשים שהחזיקו גביעי מלכים בידם שמחים וצוהלים. אחד מהם עב בשר ומזוקן שאל אותי בקול צוהל: "מה אתה רוצה?" במובן של רק תבקש ותקבל. מיד ירדתי למטה בבחינת בושת לחם חסד וניצבתי בשנית בשטח כשהמספר 21 לבן צחור נע משמאל לימין ברקיע בקו ישר.
2. ראיתי שמים שחורים והכוכבים היו מסודרים בצורות מדהימות כשהצורה היחידה שזכורה לי היא של גלגל כמו של מרכבה ענקי מסתובב בסיבובים. לאחר מכן כוכב נע מצד שמאל לימין בקו ישר תוך שהוא אומר לי: "מיד אני חוזר". אח"כ השמים כמו התפרקו לסרטי צילום.
כשהייתי קטן ביקרתי בכותל יחד עם אמי ולאחר שהתפללתי לקב"ה (לא זכור לי מה ביקשתי) ראיתי חזיון בהקיץ של השכינה בצורה של עמוד יונות שחורות אחת מעל השניה כשהתחתונה שבהן מניעה את המקור כאילו שהיא קוראת את הפתקים שבחרכים,לאחר מכן נע כשהיא ניצבת אנכית כשפניה כלפי מעלה והיונה שמעליה אנכית כלפי מטה ושני המקורים נעו כאילו התחתונה מוסרת את הבקשות שבפתקים ליונה שמעליה וכך לזו שמעל והעמוד בקע את הרקיע ללא סוף. חשבתי שאני הוזה אז הסתובבתי ורוקנתי את המוח מכל המחשבות שלי ושוב הסתובבתי ועדיין ראיתי את החזיון. שאלתי את אמא שלי שהתקרבה לעזרת הגברים כדי לקחת אותי הביתה אם גם היא רואה את החזיון אך היא אמרה שלא.
לפני אולי שנה (לא זכור לי מתי) חלמתי שאני ניצב כשמשמאלי ים סוער. דיברתי עם מישהו שלא ראיתי אותו (הקב"ה או מלאך)וביקשתי שיביט על הניצוץ היהודי שיש בכל אחד מעם ישראל ולפי זה לגאול. אז הים נרגע.
תוקן על ידי טיפתיוסף ב- 27/11/2008 21:08:49
נשלח ב-27/11/2008 21:13
וואה
טיפת יוסף אשריך אם יש לך עוד אני בטוח שכולם רוצים לשמוע עוד
אני לא יודע בינתיים איך לפרש לך את החזיונות אבל אני עוד אחשוב
על זה
בכל אופן נהניתי לקרוא את החזיונות שלך
נשלח ב-27/11/2008 21:39
הרמח"ל כפי הנראה הוא נשמה יקרה שבתחילה בואה לעולם נקראה שלה בן יהודה, ואח"כ חזרה ונקראה צדקיהו המלך, ואח"כ כמובן הרמח"ל רבי משה חיים לוצאטו, וכעת כבודו גר בטבריה עיר הקודש. בכל מקרה, מי שמבין מה זו קבלה ויודע שזה סדר חוקי השתלשלות השפע ואורותיו מאין סוף ברוך הוא לעולמנו הסופי והמוגבל. וגם כל החוקים לבנית הכלים הנכונים להכיל ולגלות ולהרבות ולהפרות אורות שפע אלו, אותם משפיע הקב"ה מידי יום ביומו כדי לחיות את הבריאה ולשמר אותה במצב תקין וכדי לשבח אותה למדרגה יותר נעלה ומזוככת, אלו שעשועי הבורא הקדוש והנפלא והאוהב שלנו. ישנם שלשה בחינות עיקריות בזה סדר ההשתלשלות והן נקראות קן ימין קו שמאל וקו האמצע. או אברהם יצחק ויעקב או חסד גדולה, גבורה וצמצום, תפארת מלכות. הרמח"ל ותורותיו עוסקים ומגלים אורות תפארת מלכות יעקב קו אמצע. ובאמת זהו גם מקומו של רבי שמעון בר יוחאי מגלה הזהר הקדוש, קו האמצע תפארת מלכות. ובאמת שני הקוין ימין ושמאל רק תומכים מאזנים ושומרים את גבולות הקו האמצעי, והוא האמצעי העיקר ומקור השפע לעולמנו. הרמח"ל הקדוש. כי באמת ללמוד את תורות הרמח"ל הוא להמשיך אורות מלכות בית דוד לעולמנו זה, ולקשר נשמתנו והוויתנו למלכות הקדושה, שהיא גילוי מלכותו של הקב"ה, ועדות נצחית לקיומו של הבורא ברוך הוא. וברור שבעת הזאת בא מתחילה ומבצבצת הגאולה הנכספת, הנכון והקדוש הוא לימוד תורות הרמח"ל. יישר כוח. אנכי הקטן דוד נחמן מברך את משתתפי פורום זה כי יזכו ללמוד ולהתקשר לכל עניני מלכות בית דוד, שזו ההתקשרות הכי אמיתית לאורות הגאולה ורצון הקב"ה הנגלה דרכם, ומברך שתזכו להיות ממקיימי מלכות בית דוד הקדושה. חודש כסלו טוב.
נשלח ב-28/11/2008 10:22
הרמח''ל הביא לנו את התיקון הכללי שתוך כדי עיון בספריו. (ראה בפרושיו של הרב שריקי היקר ).
ורבינו הקדוש והנורא ר' נחמן מברסלב הביא לנו את התיקון הכללי מוכן על מגש של כסף ובקריאה פשוטה בשירה ובזמרה מתקן את כל הגלגולים שלו , וזה לאחר שרבינו פיצץ לתורת הסוד את הקודקוד ועיין והשיג בה בתכלית השלמות.
וצריך את שניהם , ללמוד בספריו של הרב הקדוש והנורא ר' משה חיים לוצאטו בן ר' יעקב חי שהיה צדיק יסוד עולם אחד ומיוחד וגם לעסוק בעיון בספריו של ר' נחמן שהם פירוש לכל הזוהר הקדוש ותיקונים כמו שהעידו צדיקי אמת ולעסוק בפשיטות בתיקון הכללי בניגון כי כל תיקון העולם הוא בניגון.
שבת שלום
נשלח ב-21/1/2009 08:27
חלום על משיח
בס"ד
היי לפני שנה חלמתי שמגלים לי את משפחתו של משיח משפחת אבוחצירא
ואני אומר בחלום שקשה לדעת מי זה כי יש המון ממשפחת אבוחצירא ואמרו לי שיש יותר מזה בגלל שמשפחת
אבוחצירא שינתה את שמה שמה המקורי היה משפחת אלבז
נשלח ב-11/5/2009 22:10
בס"ד!
לאחרונה אני מרבה לחלום ואף בליל שבת האחרון חלמתי שאני עובר לחיפה ואני מבשר למישהו מהעבודה שלי סופית אנחנו עוברים לחיפה. היסוד נקרא חי ומלכות פה הפירוש חיבור התפארת עם השכינה(המלכות) ע"י היסוד-גילוי פנים שעל פי הרמח"ל לפי הרב שריקי שליט"א אחריו התחלת גילוי המשיחין (כנראה מדובר שקודם נעשה גילוי האור).
נשלח ב-11/5/2009 22:39
אני רוצה לספר חלום שחלמתי בתחילת שנה זו, התשס"ט, שעד כה לא ידעתי האם לספרו, אך אם יעזור לעורר מישהו בתשובה, הלואי.
אבי נפטר בי"ג באלול התשס"ח כשבועיים לפני ראש השנה, ממחלה קשה וייסורים רבים. תמיד היו לי ויכוחים עימו בנושא הגאולה. הוא מאד האמין אך טען שמהיותו ילד בבגדד שמע שהמשיח יבוא..
לאחר פטירתו, הלכתי לקברו בערב יום הכיפורים השנה(שזה יצא עוד בתוך ה-30 יום) ושוחחתי עימו וביקשתי שכעת שהוא בעולם האמת ויודע האמת שהוא יעדכנני בנושא הגאולה הקריבה.
וגם הייתי מיואש כי עברה שנת התשס"ח ואמרו בשביעת מלחמות ואם לא היו כיצד יתקיים במוצאי שביעית בן דוד בא.
ובחלומי הקצר רואה אני פיצוצים וטילים ואזעקה ושואל אני מה זה? אומרים לי מלחמה גדולה.
מסתכל בלוח השנה, בחלומי, והנה אנו בחודש אב.
איני אומר שאני יודע כי איני יודע כלום ובודאי שאני רחוק מלדעת עתידות אך בתחילה זה היה רחוק ועתה משמתקרבים (לא בטוח שזה באמת יהיה)חשבתי אולי לפרסם זאת ולהוסיף נתונים למה שמעלים כאן החברים הנכבדים.
ויהי רצון שהקב"ה ירחמנו ויגאלנו ברחמים
ממש באותם ימים
נשלח ב-11/5/2009 23:16
טיפתיוסף כתב:
בס"ד!
לפני אולי שנה (לא זכור לי מתי) חלמתי שאני ניצב כשמשמאלי ים סוער. דיברתי עם מישהו שלא ראיתי אותו (הקב"ה או מלאך)וביקשתי שיביט על הניצוץ היהודי שיש בכל אחד מעם ישראל ולפי זה לגאול. אז הים נרגע.
טיפת יוסף,
שאלה לי אליך, איך אתה מבקש שהמלאך יביט על הניצוץ היהודי שיש בכל אחד מעם ישראל, כשרק לפני חודשיים
כתבת פה שתל-אביב היא עיר הבירה של הערב-רב ?
מצפה2 אכן חלום מעניין, ומעניין שבחלום הראו לך על אותו זמן כמו שקיבלנו מהמסרים של הצדיקים...
נשלח ב-12/5/2009 00:44
מצפה, או שאתה צודק, או שהושפעת מדברי החברים פה בפורום וזה חדר לתת מודע בחלום... :-)
אני מקווה לגאולה מהירה ברחמים ובנסים גלויים ושהשם יחוס על בניו
נשלח ב-12/5/2009 01:29
nipnap כתב:
מצפה2 אכן חלום מעניין, ומעניין שבחלום הראו לך על אותו זמן כמו שקיבלנו מהמסרים של הצדיקים...
ניפנאפ... אב זה בעוד שלושה חודשים, לא חודשיים....
נשלח ב-12/5/2009 09:09
צברית אני אמרתי, ותסתכלי טוב, בסביבות חודשיים, לא צריך להיות כזה קטנוני, (ואב מתחיל בעוד חודשיים ושבוע וחצי). אנחנו לא נביאים ולא בני נביאים. אצל הנביאים באמת שמה הנבואה צריכה להיות מדויקת ב 100%, ואם הנביא טעה באחוז אחד, היה נקרא נביא שקר. אבל אנחנו לצרנו רחוקים מזה...
תוקן על ידי nipnap ב- 12/05/2009 9:08:30
נשלח ב-12/5/2009 11:43
אני חלמתי שהגאולה תבוא ברחמים...
ועל זה נאמר:
"חלומות שווא ידברו"......
נשלח ב-23/5/2009 22:30
עשר הברכות
בס"ד!
ביום שבת חלמתי שאני גר עם הוריי בדירה בתוך מגדל מגורים ואני מבקש ממישהו לעשות לי עשר ברכות בקומה שתהיה הכי תחתונה ושבמעלית יעשה במספר הקומה מקום להכנסת כרטיס כך שרק אני,משפחתי והקרובים אליי יוכלו לרדת לקומה הזו. עשר הברכות מסמלות את מה שמצאתי בס"ד בליקוטי שיחות בצעירי חב"ד: מתוך המאמר:"עשר ברכות,עשרה מאמרות":
נאמר בזוהר, ששאלו את ר' אלעזר מדוע ברכותיו של יצחק לעשיו נתקיימו ואילו הברכות ליעקב לא נתקיימו. השיב ר' אלעזר: יעקב נטל למעלה ועשיו נטל למטה. הברכות של יעקב קיימות בשלמותן, אלא שהן שמורות בעולם רוחני עליון. לעתיד לבוא תוכל גשמיות העולם להכיל את האור האלוקי, ואז יתקיימו הברכות של יעקב גם בעולם הזה הגשמי.