|
|
| נשלח ב-2/12/2008 16:59 |
|
| |
קודם כל אני שמח לראות שטעיתי ושדבריי אינם משעממים אתכם . תבורכו על התגובות , כך צריך וכך מצופה מכם . זה לא בלוג אישי זה פורום .
כפי שאתם רואים נשמעו כמה וכמה טענות וכעת אנסה בע"ה להשיב אחת לאחת .
אך אנא בקשה אחת לי מכם , כשאני אומר משהו אני לא אומר סתם אני מתכוון לזה במלוא הרצינות ולא נכון יהיה להתעלם מהדברים כאילו לא נאמרו , יובן יותר בהמשך .
טענה ראשונה - שופי - מניין דבריי והשגותיי לקוחים אתה שואל ?
התשובה השלימה והמקיפה לכך קצת ארוכה וקשה בשעה זו להעלותה על הכתב , בכמה מילים : דורנו הדור האחרון הגיעה לשיאה של הנבואה "עתידה תורה שתשתכח מישראל" . מדובר על תהליך שהתחיל לפני מאות עוד מתקופת הראשונים המשיך באחרונים ומגיע לשיאו ומסתיים בדורנו , מי שיודע כיצד נראית תורה אמיתית ומבין מעט בהשגות רוחניות ( לאו דווקא רוח הקודש וכו' ) יודע ורואה כמה רחוק דורנו מהבנה אמיתית מהי תורה ומהם הנהגותיו של הקב"ה . הרבה דברים אני מת לדעת על עצמי ויש לי מלא ספיקות שטרם זכו לתשובות אך אחד הדברים שאני יודע על עצמי בוודאות זה שהייתי נביא באחד הגלגולים הקודמים בתקופת הנבואה . לא צריך להתרגש מזה יותר מדי , "נביא" אין פירושו 'יחזקאל' 'ישעיה' 'ירמיה' וכדומה... להזכירכם את הגמרא כפליים כיוצאי מצרים נביאים עמדו להם לישראל" מיליון מאתיים אלף נביאים היו בעם ישראל במשך קרוב לאלף שנות הנבואה שהיו . הייתי אחד מהם . מה זה אומר ? מה משמעות הדבר ? איך זה בא לידי ביטוי ? הכל טוב ויפה , לא בזה עסקינן כעת .
מה שנוגע לענייננו הוא שאת התכונות של הנביא ואת היכולות שהיו אז מעט מהם בזעיר אנפין קיימים הם אצלי גם היום ובעיקר מתוך התורה והיכולת להעמיק ולהתבונן במציאות עצמה . ויש המון מה להאריך בנושא המדהים הזה וכמה אשכולות ספק אם יספיקו . גיליתי טפח ונסתפק בזה לעת עתה .
עכ"פ בתשובה ישירה לשאלתך אומר שבעל שכל זך וישר עם דעת תורה אמיתית יכול להבין מלא מלא דברים לבד ללא צורך בשום אמצעי עזר נוסף . וס"ד כמובן .
משה רבנו ומלך המשיח הם שני אנשים שונים לחלוטין . שני רבנים יותר נכון .
טענה שנייה - מצפהלגאולה - אני מזלזל במי שלא חושב כמוני ?? כבר הגבתי ע"כ לא פעם ואמרתי שלא יבוא ולא יהיה ! אין דבר כזה ! ח"ו שאתייחס בזלזול למי שידבר לעניין בצורה בוגרת ובריאה , לא היה ולא נברא כזאת . בלשון עדינה אומר שאני לא 'מת' על "ייסמנים"...אנחנו אנשים שעוסקים בתורה את יודעת מה זה אומר ? זה אומר שאם החברותא או זה שאנו לומדים איתו אינו מרבה לשאול שאלות ולהקשות אנחנו מאבחנים אותו כנזקק לטיפול ...מה זת'אמרת לא להביע את דעתך ולא לפתח יכולת חשיבה עצמית ?? כדאי שזה יובן אחת ולתמיד שכל אחד ואחת מוזמנים להביע את דעתם ללמוד וללמד להשמיע ולשמוע . כולנו כאן על מנת ללמוד וללמד אחרים , ותו לא . מכל מלמדיי השכלתי .
טענה שנייה - עמי - מראש אני אומר לך , אם גישתך היא שמה שהרבנים שלך ( או של אחרים ) אומרים או יודעים קדוש ואין להרהר אחריהם והם מייצגים את האמת המוחלטת...אז אנחנו לא מדברים באותה שפה . חד וחלק , ויש לי ע"כ הסבר ארוך ויפה עם מקורות ודברים נפלאים שאוזן לא שמעתם , טוב..חוץ מהחברותא .
אין לאנשים מושג אך הגישה הזאת הכ"כ רווחת בדורנו "שאנחנו לא יודעים חשבונות שמיים" "ואסור לנו לדבר על אירוע פלוני או מעשיו של אדם אלמוני" גובלת בכפירה ממש ! לא פחות .
בלי קשר ללשון הרע או קטרוג על עמ"י כמובן , אין צורך לומר זאת בכלל .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2008 18:35 |
|
| |
אני רואה שהתחלת להיפתח המייחל............
אתה חושף דברים נסתרים גם מאישיותך וגם מאופן הבנתך,יפה ומוערך מאוד.
דבר אחד אני לא מבין,לפי שיטתך המלחמה בין פקיסטן והודו (אם בכלל תהיה כזאת) תתרחש בעתיד.למה? הרי הפתיל כבר הוצת בצורה ברורה וכדי לפוצץ את העניין צריך תזוזה קטנה של אחד מהצדדים ולפי שיטתך זה לא יהיה כך כי ברגע שהמלחמה לא פורצת מיד,שני הצדדים נרגעים והלהט והיצרים יורדים.
מועד הבחירות ומועד כניסתו של אובאמה מתקרב,הכלכלה וכל החומר בעולם קורס והגיזרה הדרומית והצפונית מתחממת,הודו ופקיסטן רותחות,האנטישמיות גואה,הפרוטה נכלית מן הכיס. כל זה מבשר על הסוף הקרב ואתה דבק בשיטתך שהגאולה הסופית תתרחש רק עוד 3 שנים.
כל עוד לא הבאת הוכחות חותכות אני בחזקת ספקן לדבריך.
המציאות על ידי הנהגת הקב"ה מראה אחרת,שאנחנו קרובים הרבה יותר ממה שאתה חושב..........
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2008 18:59 |
|
| |
היום הזה שעבר...כל שלושים השעות האחרונות..מהקשות שידעתי בשנים האחרונות... בקושי תיפקדתי , בקושי מסוגל הייתי להתנהל מול הבריות . גם את השעות הקבועות והמעטות שהייתי אמור להיות בבית כבכל יום העדפתי להעביר אותן מחוץ לבית , במקום אחר , מה עדיף שאשתי תראה אותי מתייפח מבכי ללא הפסקה... לא ידעתי את נפשי מרוב צער , גלוי וידוע לפני הקב"ה כי בשמחה הייתי מוסר את נפשי ואת חיי ובלבד שישאיר את אותם צדיקים וקדושים בחיים לו רק יכולתי .
בדרך כלל אנשים אומרים "כבר לא יודעים על מה לבכות על האסונות הראשונים או האחרונים ?"
ואני אומר...שאם באסון הזה לא החזקתי מעמד ולא עמד לי כוחי עד כדי כך שעשיתי כל שביכולתי להסיח דעתי מההלוויות ההספדים ובכלל...לא לשמוע מילה בנושא בתקווה להחזיק מעמד אז אם היום קרסתי כמעט לחלוטין מה יהיה בגלים הגבוהים שעוד צפויים להגיע בעתיד ??? המחשבה הזאת הוציאה אותי מדעתי היום !!! זה עצמו פלא שאני יושב כאן אתכם ומסוגל להוציא משפט אחד נורמלי...לא יודע , לא יודע מה לעשות...אובד עצות .
אמרתי לכם ! אמרתי לכם ! שהמזג-אוויר הקשה הזה והבצורת האיומה הזו יביאו איתם אסון גדול !
חושבים שזה נגמר ? הלוואי !
לא רואים שינוי לטובה במזה"א בכל טווח הזמן האפשרי בעתיד הקרוב....
אחים יקרים...אני אוהב את עם ישראל , יש לי נשמה כללית מי שמבין מה זה אומר , אני לא יכול... פשוט לא יכול להיות עד לאסונות האלה...לא עומד בזה....
אנא רבונו של עולם...רק אתה יודע כמה קשה לי לכתוב את ההודעה הזו ,בקושי רואה את האותיות מבעד למסך הדמעות..
רחם על עמך...רחם על בניך ובנותיך...למרות שלא מגיע לנו , עשה בזכות אבותינו הק' שמסרו נפשם למענך וגאל אותנו במהרה , זה פיקוח נפש רבש"ע !
הודעה לא שגרתיתי ...אני יודע מקווה שתדונו אותי לכך זכות .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2008 21:38 |
|
| |
תמיד טוב לחלוק את מה שיש על הלב..
אתה לא לבד אח יקר, אני בטוח שכל מי שקורא בפורום הזה שותף לרגשות האלה.
גודל הכאב כגודל התקווה לגאולה..
שמע זעקות בניך אבא שבשמיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2008 22:22 |
|
| |
תודה דניאל היקר על דברים נכוחים וכנים היוצאים מליבך הטהור...
אין לי ספק בכלל שנחלי הדמעות שנשפכו בימים האחרונים מעיניהם של מאות רבות של אלפים מעמך ישראל עשו ויעשו פעולות עצומות בשמיים שאני מאמין שאת תוצאותיהם הברוכות נראה אולי אפילו בעתיד הקרוב .
הנה קטע מתוך ספר 'מגיד מישרים' , חידושים שגילה המלאך המגיד למרן הבית יוסף על מעלת הבכי והדמעות בהספד על פטירת צדיקים :
הכי כד מסתלק צדיק מעלמא וספדין ליה אתו הנך נשמתין דלא זכו למיעל לגנתא ומתחברי בהדיה בההוא הספדא ובההוא זכו זכאן לאתבנאה בהאי עלמא בגופי , דאיהו מסתלק לעילא ואינון נחתין לאתבנאה בגופי , והיינו רזא דהספדא ובכיא על צדיקא דבהנהו פתיחו דמתפתחין מבועין לאושדא דמעין מתפתחין מבועין עילאין לנחתא הנהו נשמתין דקאמרן. והיינו רזא "ראשיכם אל תפרעו ובגדיכם אל תפרומו ואחיכם כל בית ישראל יבכו" דאי לא יבכו על כל העדה יקצוף. ומשום הכי קרינן בי"ה מיתת בני אהרן ביוה"כ .
פירוש : כאשר צדיק נפטר ומספידים אותו באות נשמות שלא זכו להיכנס לג"ע לאחר פטירתן ובכוח אותו הספד ודמעות הן זוכות לקבל את האפשרות לתיקון ע"י שחוזרות לעולם בגלגול , לידת תינוקות . וע"י מעייני הדמעות שנפתחים כאן למטה כנגד זה נפתחים שערי שפע מלמעלה ויורדות אותן הנשמות לעוה"ז בתהליך הפוך - נשמות הצדיקים עולות למעלה והנשמות האחרות הזקוקות לתיקון יורדות למטה וכך כולם יוצאים מורווחים .
וזה הסוד לקריאת פרשת מיתת בני אהרון ביוה"כ , ע"מ להתעורר בבכיה עליהם ובכך להביא את אותן נשמות לעולם .
כולנו ראינו את פרשת אחרי מות בסה"ת שהובא מבית חב"ד מנוקב מכדורים בדיוק בפרשה הזאת . רמז עצום .
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/12/2008 20:46:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2009 15:35 |
|
| |
רמטכ"ל ארה"ב: חושש ביותר מהשתלטות הטליבאן בפקיסטן
יו"ר
המטות המשולבים בצבא ארצות הברית, האדמירל מייק מאלן, אמר כי הוא "מודאג
ביותר" בעקבות הדיווחים על כך שלוחמי הטליבאן בפקיסטן קרובים יותר מתמיד
לבירה איסלאמבאד.
בראיון לרשת NBC אמר מאלן כי הוא מאמין ש"אנחנו
בהחלט מתקרבים לנקודת ההכרעה" במסגרתה קיצונים איסלאמיים עלולים לאחוז
במושכות בפקיסטן. מאלן אמר כי הוא סבור שהאירועים בפקיסטן, כמו גם
באפגניסטן,"ממשיכים לנוע בכיוון הלא נכון".
כמאז כן עתה , כמאז לאחר פיגועי מומביי ואיומיי שתי מעצמות הגרעין להגיע לכלל התנגשות צבאית יצאתי בהכרזה ואמרתי שלא עכשיו! טרם הגיע הזמן .
כך גם עתה , מלחמת הודו פקיסטאן עדיין רחוקה , השתלטות הטליבאן ללא ספק תגיע אך לא בחודשים הקרובים .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 17:48 |
|
| |
נו נו . . .
השקט ( היחסי כמובן ) חזר לשכון במחוזות פקיסטאן לעת עתה .
לקיים מה שנאמר : יש עוד זמן !
ממושמעים הבחורים שם .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2009 09:43 |
|
| |
קצב האירועים בפקיסטן אולי מלמד על נפילה קרובה של השילטון המרכזי לידי הטאליבן אך אני את דעתי חוזר ואומר :
אינני צופה את אותה התנגשות צבאית בינה לבין הודו אפילו לא במהלך 2010 , אולי 2011 .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 07:14 |
|
| |
ובינתיים מרחץ הדמים בפקיסטן נמשך, ישמעאל- ידו בכל-כבר מתקיים, ויד כל בו-עתידין כל העולם להלחם בם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 12:11 |
|
| |
מדיניות אובמה באפגניסטן משליכה גם על ישראל
ישנו איום גדול יותר מהאיום האירני האיום הפקיסטני לפקיסטן מצבורי נשק גרעיני רב וממשלה חסרת
אונים אובמה לא ימהר להתערב באזור, כי מלחמות, כידוע, הורסות כהונות נשיאותיות וגם אירן עלולה
לתחוב לשם את אפה ישראל עלולה למצוא את עצמו על ליבתו של הר געש גרעיני, כשארצות הברית
ממאנת לשפוך מים צוננים על הר געש זה
http://www.news1.co.il/Archive/003-D-42783-00.html?tag=12-03-27
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 14:29 |
|
| |
קבל צפירת הרגעה .
לא יבוא ולא יהיה . אין לנו ולא יהיה לנו קשר עם הסוגייא הפקיסטנית .
חזל"ש .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2010 22:45 |
|
| |
מודל ממוחשב מעריך מלחמה גרעינית בין הודו לפקיסטאן במסגרת עבודה משותפת בין אנליסט והאקדמיה ימית נבנה מודל ממוחשב להעריך כיצד יתפתח עימות גרעיני בין פקיסטאן להודו והערכת התוצאות של עימות זה. בכתבה המרתקת נותנת לחובבי האסונות מספרים נוראיים באשר לאבדות הצפויות בעקבות עימות שכזה. למשל:בעקבות חילופי המהלומות הגרעיניות בין 2 המדינות שיכללו הטלת עשרות רבות של פצצות גרעין אחת על השניה המשתווים בגודלם לפצצה שהוטלה על הירושימה,תתכסה האטמוספירה בענני אבק ושברים שיפגעו קשות בחקךאות העולמית,ותוצאה ישירה ומיידית של זה יגרום למותם של מיליארד אנשים ברחבי העולם מרעב. וזאת מלבד עשרות רבות של מליונים של אזרחים שימותו מיידית עם הטלת פצצות הגרעין .
על מלחמת הודו-פקיסטאן והצפוי בה דיברנו בהרחבה בשיעור האחרון בחודש שעבר . אני מצפה מבאי השיעור ו/או צופיו לומר מה הם זוכרים ממה שאמרנו שם...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 09:11 |
|
| |
למה אפ'חד לא מרים ת'כפפה ?
מה צפוי במלחמת הודו - פקיסטן ומתי היא צפויה להיות ?
אפשר גם בשתי מילים .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:02 |
|
| |
בתחילה יגברו בני פקיסטן על בני הודו (למיטב זיכרוני יהיה שימוש בנשק אטומי) ויגיע המצב שהעולם כולו יהיה משוכנע שהנה קורסת ונמחקת הודו ואז יבוא השינוי ,בו תהפוך הודו את הקערה על פיה ,תכה הודו ביריבתה -פקיסטן תגבור עליה ותכניע אותה .במלחמה יהיו אבדות כבדות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2010 16:16 |
|
| |
מספיק בקושי .
עמוד בפינה ! 
|
|
|