בית פורומים הנה ימים באים

הפרחת שמועות???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/11/2008 19:56 לינק ישיר 

צודק צודק ביותר סליחה ומחילה ממעלת כבודו
אשריך זכית להוכיח אותי ואני מקבל את התוכחה
חזק וברוך

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2008 20:03 לינק ישיר 

אשריך שאתה מקבל.
זה מעלה גדולה לקבל ממשהו אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2008 20:49 לינק ישיר 

לדעתי מההכרות שלי את רבי דוד הרב יודע לענות לכל אחד בצורה כזאת שכל אחד מבין מה שהוא רוצה להבין במיוחד כשהרב לא רוצה להגיד...
מהכרותי את הרב, הרב דיפלומט לא קטן ויודע להגיב בצוה דיפלומטית בכל מיני מצבים.
לכן לדעתי אין ראיה ממה שהרב אומר לכל אדם כי אי אפשר לדעת אם הרב מעלים או אומר את הדברים כהויתם, ונצטרך פשוט לחכות ולראות...
עם כל הכבוד למשקיף התשובות שהרב נתן לך, יכול להיות שהרב דוחה אותך בקש...
ימים יגידו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/11/2008 20:56 לינק ישיר 

לגבי שמועות, אם יש כמה מקורות שונים (ובדגש על שונים!) שמדברים בעקשנות על אותו עניין, אפשר כבר להתחיל להתכונן. ניפנפ צודק, הפיגוע בבית חב"ד הקדוש שנפרץ לדעתי מבשר משהו רע לקראת הימים והשבועות הקרובים, משהו שנפרץ בחומת ההגנה בחו"ל. והלואי שאני טועה וחנוכה יהיה חג מלא אור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2008 20:59 לינק ישיר 

אני רוצה שתבהיר לי פה משהו מדבריך משמע שהרב הוא פולטקאי לאחד אומר כך לאחר אומר כך אתה מדבר על צדיק אל תשכח לבוא ולומר שהרב אומר לי משהו נגיד לא יהיו טילים לא יהיו מקלטים ולמישהו אחר כן אתה אומר שהרב דוחה אותי בקש תבהיר את עצמך_________________

תוקן על ידי המשקיף ב- 30/11/2008 21:47:29

תוקן על ידי המשקיף ב- 30/11/2008 21:54:32

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2008 22:09 לינק ישיר 

רבי דוד הוא צדיק גדול וזכינו בדור לנשמה כזו גדולה. ובגלל זה באים אליו המון אנשים מכל מיני מקומות עם כל מיני דעות, והרב צריך לדעת לנווט ולענות לכל אחד בצורה המתאימה.
ראיתי כמה פעמים שהרב עונה תשובות לאנשים שיספקו אותם למרות שהרב לא רוצה לענות על השאלה, ואפשר לדבר עליו כל הלילה. הנקודה היא שהרב כמו יעקב אבינו מתנהג בצורה דיפלומטית לכל אדם בהתאם לצורך.לכן לא תמיד מה שהרב אומר זה ראיה לכאן או לכאן...
כל טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2008 15:31 לינק ישיר 

הגר"ח קנייבסקי: "בחנוכה ישבו בנרות ולא במקטלים"

מאתר שטייגן

ה כ ח ש ה

3/12/2008

יום רביעי ו' כסלו תשס"ט
בהיות שלאחרונה נתפרסם בשם מרן הגר"ח קנייבסקי שליט"א שכביכול בימי החנוכה הקרבים, עם ישראל ישבו במקלטים רח"ל, הרינו להודיע בזאת כפי שנמסר לנו מנכדו של מרן הרה"ג אריה קנייבסקי שליט"א שהדברים שקר וכזב ולא נאמרו ע"י מרן כלל. כמו"כ בימים האחרונים נכנסו אנשים ושאלו למרן אם אמר שבחנוכה ישבו במקלטים, ואמר מרן שליט"א בהאי לישנא "בחנוכה ישבו בנרות". וסיפר מרן שליט"א שגם בזמן אביו מרנא ורבנא בעל הקה"י זצוק"ל, הפיץ מאן דהוא שמועה שכביכול בימי חג הסוכות ישבו במקלטים, והרבה אנשים שאלו ופחדו, והכל היה שקר וכזב.

ויה"ר שנזכה לחוג את ימי החנוכה בששון ושמחה אכי"ר

מאת הרב א.ר. שליט"א

[email protected]

http://www.shtaygen.co.il/?CategoryID=1123&ArticleID=4022

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2008 17:53 לינק ישיר 

נראה לי כבר יותר טוב לשנות את שם הכותרת של האשכול הזה, להפרכת שמועות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2008 20:04 לינק ישיר 

סוף סוף יתברר ומתברר למפרע שמה שרבי דוד אביחצירא שליט"א אמר לי "לא נכון" היה גם לגבי שלא נהיה במקלטים בחנוכה וגם לא נכון השמועה לא נכונה.
אשה עבריה לא הבנתי את טון דיבורך האם לא מתאים לך שהשמועה התבררה כלא נכונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2008 23:32 לינק ישיר 

שימו לב חברים יקרים איך השמועות מתפשטות ואפילו מתעקשות
הודעה ששלח לי החבר מרדכי מור מאתר רוטר נט.נאמני ביתו של רבי דוד מנהריה : הרב החל להתכונן לפגישה  

ערכתי לאחרונה בתאריך 03.12.08 בשעה 22:51 בברכה, אורדון

כמה מראשי חסידיו של המקובל האלוקי רבי דוד אבוחצירה מנהריה טוענים בעקשנות כי הרב צפוי להפגש מחר, יום ה', עם אדם שלדעת גדולי ישראל הוא בחזקת משיח בן דוד ושעליו הצביע הרב כדורי זצ"ל מעט ליפני שהלך לעולמו. לדיבריהם הרב הצדיק נימצא בתענית וממתין לפגישה. הם הוסיפו כי הרב הנחה אותם לרשום את שמות כל המבקרים ושם אימם. הרב עצמו אומר כי גם אם היה יודע על כך ודאי שלא היה מספר

כמה שטויות יש בעולם הזה כמה שקרנים כמה ערב רב שאוהבים להפיץ שטויות יש לאנשים חיות משטויות

לאיזה דור הגענו השם ירחם
לך תבנה מדינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2008 23:36 לינק ישיר 

המשקיף ישנה שמועה שאתה המשיח אתה יכול לאשר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2008 23:42 לינק ישיר 

כן אהה........ קטעים רצים פה
אבל זה כבר לא מצחיק אה ניפנאפ עכשיו נראה לי שגם אתה מסכים איתי שמגזימים ........
אולי צריך לומר פה את דעתי שעד עכשיו שמרתי אותה אצלי וכמו שאתה יודע שלפי עניות דעתי אם יש מישהו שראוי להיות משיח בדור שלנו זה רבי דוד בעצמו לכן כל הנושא שהוא הולך לפגוש את המשיח קצת מצחיק אותי מה הוא הולך לפגוש את עצמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 09:10 לינק ישיר 

סליחה אם לא הובנתי נכון משקיף..להיפך, הפרכת השמועה שהושמעה כאילו נהיה במקלטים וכיוצ"ב היא טובה ועל זה המשקל התכוונתי לדבר שטוב שהפריכו את השמועה וב"ה לא נהיה במקלטים אלא נחגוג את חג החנוכה בשמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 12:10 לינק ישיר 

אפשר ללמד זכות על ישראל שכל כך רוצים כבר בביאת המשיח ובמנהיגות שע"פ דרך התורה שכבר ממציאים דמיונות וחזיונות שווא.. ה' ירחם וישלח מלאכו בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2008 23:02 לינק ישיר 

אמן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > הפרחת שמועות???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.