למייחל ולכל חברי הפורום,
פתחתי את האשכול הזה על מנת "להתעודד" בנושא הגאולה.
כולנו כ"כ מקווים שהגאולה תהיה עתה ויש אפילו סימנים שתשס"ט תהיה שנה שבה יחלו המהלכים.
בזמן האחרון ובאתרים אחרים יש כל מיני חישובים ותחזיות כאילו הגאולה מתחילה וסופה יהיה בתשפ"ג(2023) ויש שאילו מדברים שיימשך עד תשצ"ד(2034)
אותי זה מעט מייאש כי אני מחכה בכל רגע ובטוח שעברנו את ה-7 שנים ועתה כל האירועים יחלו להתגלגל,ייתכן וכמו שאומר המייחל שמהלכים יקרו מעתה ועד לשנת התשא"א,התשע"ב או התשע"ד וזה מקובל וברור כי מראש נכתב במקורות שמלחמת גוג ומגוג תהיה ארוכה ומסובכת.
אבל עוד 14 שנה?!
אשמח בפורום זה שכל אחד יעלה את השערותיו וייתן חיזוקים לכך שהגאולה קריבה.
המייחל, מקווה לתגובתך ומקווה שאשכול זה עומד ב"סטנדרטים" שלך.
לא הייתי פותח אותו אם לא שהרגשתי מעט "ייאוש".
אנא הרגע אותי שהגאולה מתחילה.
נשלח ב-3/12/2008 17:16
אילו אתרים מדברים על תשפ"ג ותשצ"ד?
נשלח ב-3/12/2008 17:40
באשכול החדש שנפתח ע"י המשקיף,מישהו בשם גלוי מחשב כך...
נשלח ב-3/12/2008 17:58
אתה מצפה שאני ארגיע אותך ?????
איך ארגיע אותך בשעה שאני בעצמי לא רגוע כשאני שומע שיש אתרים שמדברים על כך שהגאולה תהיה בשנת תתרפפוו...... במילים אחרות בשנת 5299 למניינם ( של העבמים כמובן , לאחר שייפלשו לכדוה"א וישלטו בכל העולם ) כך נמסר לי בשם האדמו"ר מהוליווד שליט"א והאדמו"ר מוולד דיסני זצ"ל .
אתה הבנת את זה חביבי ??
צר לי לומר לך אך לא רק שהאשכול אינו עומד בסטנדרטים אלא אף פוגע בי ובמשנתי ובכל מה שכתבתי עד היום , לא שאני מאשים אותך בפגיעה מכוונת , חלילה , כוונתך טובה ...אך האשכול פחות .
צר לי לראות שהחיבור שלך לתורה בכלל ולנושא הגאולה בפרט הינו רגשי ולא שכלי . פה הבעיה . אך מאחר ולא ברפואה אלטרנטיבית עסקינן כאן לא יהיה מן הראוי לפתוח לך תיק רפואי כעת ...
רק זאת אומר לך שנמתין כולנו בסבלנות עד חודש ניסן מקסימום ונראה האם תתחיל המלחמה עם הפלסטינים , אם כן אז התברר שצדקנו בעניין ה'שביעית מלחמות' ומשם ועד ההתגלות הראשונה של המשיח קצרה הדרך ...וכלה שאר כבר כתבנו באריכות בכל האשכולות .
סבלנות ידידי , סבלנות . אני יכול להבטיח לך שאת כל התאריכים שהזכרת אסוף שים בשקית צבע בכחול וזרוק לים . הכל שטויות במיץ . לא יבוא ולא יהיה , אין בהם קמצוץ של דעת תורה .
נשלח ב-3/12/2008 18:31
תגידו...
למה אף אחד לא הרים את הכפפה שזרקנו לא מזמן לפתוח אשכול שירכז את מיטב החלומות בנושא הגאולה ומה שמסביב ?
אתם יודעים ...משהו בסגנון :
ועכשיו !
מיטב החלומות עם מיטב החולמים...הכל על הגאולה שבפתח !
אסור להחמיץ !
אני צוחק , זה ברור . אבל באמת בשיא הרצינות , אשמח אם יהיה אשכול אחד כזה .
נו , מי מתנדב ?
נשלח ב-9/1/2009 15:13
מאמר בעיתון ספרדי - השמדנו 6 מיליון חכמים וקיבלנו במקומם 20 מיליון מוסלמים טיפשים - לא ייאומן כי יסופר
קיבלתי את זה במייל, אני מקווה שבחרתי אשכול מתאים..
חבריי היקרים !
על רקע הקריקטורות (על הנביא מוחמד) והזעם המוסלמי המשתולל באירופה התפרסם בעיתוי זה מאמר באנגלית בעיתון אירופאי על יד עיתונאי ספרדי ולהלן תרגום המאמר הנדיר הזה:
כל החיים האירופיים מתו באושוויץ
חשוב מאד : האירופים מתחילים להבין - אבל קצת מאוחר!!!!
סבסטיאן וילאר רודריגז
הלכתי ברחוב בברצלונה ולפתע גיליתי אמת מחרידה - אירופה מתה באושוויץ.
הרגנו ששה מליון יהודים והחלפנו אותם בעשרים מיליון מוסלמים. באושוויץ שרפנו תרבות, מחשבה, יצירתיות, כשרון. הרסנו את העם הנבחר, באמת נבחר, כי הם הולידו אנשים גדולים ונפלאים, אשר שינו את העולם.
תרומתם של אנשים אלה מורגשת בכל תחומי החיים: מדע, אומנות, מסחר בינלאומי ומעל לכל - מצפונו של העולם. אלה האנשים ששרפנו.
ותחת העמדת פנים של סובלנות, ומכיוון שרצינו להוכיח לעצמנו שנרפאנו ממחלת הגזענות, פתחנו שערינו ל20 מליון מוסלמים, אשר הביאו עלינו טיפשות ובורות, קיצוניות דתית ואי-סובלנות, פשע ועוני הנובעים מאי רצון לעבוד ולקיים את משפחותיהם בכבוד.
הם הפכו את הערים הספרדיות היפהפיות שלנו לעולם השלישי, טובעות בזוהמה ופשע.
הם מסתגרים בדירות שקיבלו בחינם מהממשלה ובהן הם מתכננים את הרצח וההרס של מארחיהם התמימים.
וכך - לרוע מזלנו, החלפנו תרבות בשנאה פנאטית, כישרונות יצירתיים בכישורי הרס, אינטליגנציה בפיגור ודעות קדומות. המרנו את רדיפת השלום של יהדות אירופה ותכונתם לתקוות לעתיד טוב יותר לילדיהם, היצמדותם הנחושה בחיים כי החיים קדושים, באלה אשר תרים אחר המוות, באנשים אשר נכלים בתשוקת המוות לעצמם ולאחרים, לילדינו ולילדיהם.
איזו טעות נוראה נעשתה על ידי אירופה האומללה.
שבת שלום
נשלח ב-10/1/2009 23:12
יש לך את הכתבה המקורית באנגלית? אני רוצה להפיץ את זה באינטרנט שכל העולם יקרא
נשלח ב-11/1/2009 17:13
יש כ"כ הרבה על מי לומר תהילים. פעם היה על מישהו אחד. היום גם על הרב עובדיה גם על המצב בעזה גם על חיילים פצועים שאני מקבל הודעות להתפלל בשבילם. אני ממש מרגיש שזה הסוף והיום בדרך מהעבודה אני שומע ברדיו שאמרו שהרב עמר ביקש לצום ולהתפלל בשביל הרב עובדיה, ואז ירד כזה מבול שאמרתי כנראה זה סימן טוב, אבל כשנסעתי בזבוטינסקי בבני ברק ובפתח תקווה פתאום הייתה קשת בענן שהורידה לי את האופטימיות.
נשלח ב-11/1/2009 23:06
תיאור מצב שמכניס קצת שמחה בלב מלא הדאגות של עם ישראל...
החמא"ס קרוב להתמוטטות ותבוסה מהר יותר מכפי שחשבנו. וכי אם הדרג המדיני יאשר להטיל כעת למערכה את המאמץ הסופי קרי כוחות המילואים והרחבת הפעולה . יתכן ולא נצטרך כלל להגיע לשלב ד' או ה', וכי זה בדיוק הזמן הקריטי להכרעת החמא"ס.
צה"ל והשב"כ דיווחו למעשה על כמה תופעות שמצביעות על כך כי על אף שהחמא"ס מחזיק בכושר לחימה מסוים. בפועל נמלטים פעיליו ולוחמיו הצבאיים ויורדים למחתרת.
מה אני רוצה לומר בזה...שמהלכים כאלה שבהם ניכרת ידו הברורה והמכוונת של בורא עולם ישתבח שמו מעידה על כך שנכנסנו לתקופה חדשה , תקופת אחת ארוכה של אירועים רצופים שבסופם משיח וגאולה . מה שהיה כבר לא יהיה .
הקב"ה מתחיל לחשוף את עצמו .
נשלח ב-11/1/2009 23:13
כ"כ מרגש אותי לקרוא את המשפט:
"הקב"ה מתחיל לחשוף את עצמו"
לו יהי כדבריך מייחל יקר
נשלח ב-12/1/2009 04:24
יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ שְׁמֵהּ רַבָּא
נשלח ב-12/1/2009 19:54
ועדת הבחירות פסלה את המפלגות הערביות מלהתמודד לכנסת. אלו האחרונים כמובן יפנו לבג"ץ.
אם בג"ץ יסכים עם ההחלטה יודע אני בודאות מעל לכל ספק שהנה משיח בדרך...
נשלח ב-13/1/2009 17:51
"הקב"ה מתחיל לחשוף את עצמו"
בהקשר הזה - משהו שקיבלתי היום במייל
זה סיפור שקצין סיפר ברדיו בשתיים עשרה בלילה.סיפר ובכה.
תוך כדי הלחימה בעזה, החיילים רצו להיכנס לבית שלפי המידע שבידיהם שהו בו מחבלים. לפתע יוצאת מהבית אישה זקנה ואומרת להם "אל תכנסו! הבית ממולכד!"
החיילים השאירו את העבודה לחיל ההנדסה ועברו הלאה. כשרצו להיכנס לבית נוסף שוב יצאה אותה זקנה ואמרה להם "תזהרו יש פה בובות דמה והבית ממולכד" החיילים לא נכנסו לבית,והפצצות נוטרלו. בפעם השלישית שהם רצו להיכנס לבית הם ראו לתדהמתם את אותה הזקנה שיוצאת מהבית ומזהירה אותם לא להיכנס. הפעם הקצין כבר לא התאפק, ושאל אותה:"תגידי אבל מי את?" והזקנה אמרה לו: "אני אמא שלכם!", ונעלמה.
הסיפור אמיתי לגמרי. אני שמעתי אותו מהרב גדעון בן משה שליט"א.
כשהוא שמע את הסיפור מפי אותו קצין, הוא העיר את כל ילדיו ובאחד בלילה הם נסעו לקבר רחל אמנו להתפלל על החיילים שלנו...
תעבירו הלאה ותמשיכו להתפלל!!!
נשלח ב-13/1/2009 19:37
למרות שכבר הבאתי את הסיפור הזה באשכול אחר בכל זאת תודה לך שרון על הדברים ולו רק על התוספת שבדברייך .
מתפללים ועוד איך מתפללים , יום יום בהקדשת הלימוד לשמירה ולהצלחת החיילים ואיזכורים בלי סוף בכל עבודתינו הרוחנית .