|
|
| נשלח ב-20/1/2009 19:41 |
|
| |
דני בין ביתרי הפורום תוכל לשים לב שכמעט מעולם לא התייחסתי לאותם סוגי חילונים שאת הגיגיהם ניתן לראות בשפע בטוקבקים לכתבות השונות .
מהסיבה הפשוטה - מדובר בגופות מהלכות , הם חיים על זמן שאול . חבל לבזבז עליהם דיו..אפילו וירטואלי .
ובקשתי הקטנה היא להמשיך במדיניות הזו של התעלמות מהרשעים הפורחים כמו עשב משום שהליהשמדם עדי עד הולך וקרב .
תודה .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 22:21 |
|
| |
עם כל הכאב, אני נאלץ להסכים עם המייחל בעניין הזה.
כואב לי כי הרבה מהאנשים האלה, "האתאיסטים" נקרא להם, הם מכרים שלי. אין שום דרך לתקשר אתם או לתקן אותם, מהסבה הפשוטה שלדעתי זה לא בתכנון האלוקי. הם כאן בעיקר כדי להדגיש את השוני בינינו לבינם מעצם "הוויתם"!!! זו דעתי בכל אופן, אז עם כל הצער, דלגו אם זיהיתם אחד כזה.
ממילא הם הכי "חכמים", הכי "נאורים", הכי "זחוחים", וכן הלאה... חבל על האנרגיה.
תשקיעו אותה בתיקון המידות :-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 22:41 |
|
| |
מסכים איתך לחלוטין ירמי . כל מילה בסלע .
בוא...גם אתרום לך פסוק על תקופתינו .
יִתְבָּרֲרוּ וְיִתְלַבְּנוּ וְיִצָּרְפוּ רַבִּים וְהִרְשִׁיעוּ רְשָׁעִים וְלא יָבִינוּ כָּל רְשָׁעִים וְהַמַּשְׂכִּלִים יָבִינוּ
חשוב להדגיש , שכשמדברים על תשובה של עם ישראל אין הכוונה לכל העם כולו , אלא לאלה שיש להם סיכוי ולאלה שלא כיבו את הניצוץ היהודי בעוונותיהם הרבים , בכל הספרים כמעט כתוב שיהיו רבים שלא יזכו או משום שהם לא רוצים משיח גאולה ועבודת השם או משום שהם פשוט כיבו את הניצוץ היהודי הבסיסי .
לא צריך לחפש אותם מתחת לאדמה..אפשר לפגוש אותם בכל מקום כמעט .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 00:01 |
|
| |
ברכת החמה, האם היא חלק מסימני הגאולה הקרובה?
שלום למייחל,
שמתי לב שלא כתבת דבר על ברכת החמה בי"ד בניסן הבעל"ט
האם תזכה אותנו בכמה מילים על העניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 12:29 |
|
| |
בנוסף יש את הגאון מאוסטרובצא זצ"ל שכתב ששלוש פעמים היה ברכת חמה בערב פסח פעם אחת ביציאת מצרים כמו שכתוב בגמרא
לא מצאתי כזאת גמרא אולי המיייחל אתה יודע על איזו גמרא הוא מדבר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 16:35 |
|
| |
הטור בתחילת הלכות פסח מביא ששבת חלה בי' בניסן והם יצאו בט"ו יום חמישי .
בדיוק כמו השנה .
כעת נכנסים לשבת הגדול שהיא י' בניסן ויו"ט של פסח יחול ביום חמישי .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 17:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 17:31 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2009 17:24 |
|
| |
חבל ... יצא לא קריא הקטע האחרון .
טוב , נראה שכולנו כבר יודעים במה מדובר על דברי האדמו"ר מאוסטרובצא זצ"ל עם ברכת החמה שיצאה שלוש פעמים בהסטוריה בגאלות מצרים בגאולת פורים והשנה ומשם ועד לגאולה הדרך קצרה .
הרי באמת מפליא מאוד הדבר הזה , נתבונן נא לרגע :
נמצאים אנו בסוף הגלות בדור האחרון במועד הגאולה הסופי שנקבע עוד מבריאת העולם ובורא עולם י"ש סידר זאת כך שבדיוק במוצאי שביעית שבו מתגלה בן-דוד תחול ברכה"ח בזמן כ"כ נדיר של ערב פסח בי"ד על כס יה מלחמה לה' בעמלק סמוך ונראה למלחמתה של קוריאה ברומי הרשעה זרע עמלק הרשע ...
ואז יוצאים כל עמך בית ישראל לברך את הברכה הנדירה הזו פעם ב-28 שנה עם כל המזמורים והפסוקים הקשורים לעניין כדי לתת כח לקב"ה בבחינת תנו עז לאלהים לקיים בנו את הגמרא "כל האומר פסוק בזמנו מביא גאולה לעולם" . ואם על "עופרת יצוקה" אמרו חכמים אתחלתא דגאולה היא קל וחומר על המלחמה ברומי הרשעה במוצאי שביעית עם התגלותו של ב"ד .
הפלא ופלא , רק מסובב כל הסיבות יכול לסובב את הכל שיצא כ"כ פרפקט . 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2009 18:41 |
|
| |
תודה למייחל
בין הנקיונות הקניות וההכנות לחג הפסח
ברוך השם אני מוצאת זמן להיכנס לפורום המבורך
ומאד מתחזקת מדברייך
יישר כח!
אני מאחלת לך ולכל בית ישראל שנזכה לגאולה שלמה
פרטית וכללית, ברחמים גמורים
במהרה בימינו
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2009 22:21 |
|
| |
נו חברים ...
כעת שברכת החמה מאחורינו וגם חודש ניסן רובו חלף הלך לו נשאר מישהו שעוד חושב במושגים של "ברכת חמה הסטורית" ו"בניסן עדיתין להגאל" ?
איה כל ההתלהבות שאחזה במברכי החמה ומבטיחי הישועה ?
הלא שמתם לב מן הסתם שאפילו אשכול לא פתחתי לכבוד ברכה"ח. . . לא מקרה הוא .
אמרתי לכם שעיני נשואות יותר לכיוון חודש סיון , לא לפני .
יכול להיות שעוד לפני סיון יקרו אירועים משמעותיים אך אירועי קוריאה והתגלות המשיח מסתדרים היטב מסיון ואילך .
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/04/2009 22:20:23
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2009 22:51 |
|
| |
עד כמה שידוע לי נס קריעת ים סוף קרה בשביעי של פסח
בעוד שברכת החמה באותה שנה בי"ד בניסן היתה, שבוע לפני שקרה הנס..
אני ממשיכה לצפות..ואף עפ"י שיתמהמה עם כל זאת אחכה לו בכל יום שיבוא.
במהרה בימינו
אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2009 05:18 |
|
| |
מלחמות הדת מתגלגלות בבריטניה
לפני מספר שבועות יצא קמפיין ציבורי על אוטובוסים שהכריז: "אין אלוקים, תתחילו ליהנות מהחיים". בימים אלה ארגונים נוצריים אימצו את הטקטיקה, אבל מנסים לשכנע שההפך הוא הנכון
http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/852/917.html
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2009 08:04 |
|
| |
אלו ואלו יישרפו בבית הדשן .
טראש כזה ועוד בחמש בבוקר ?? לא חראם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2009 00:07 |
|
| |
לא תוכן הוויכוח או אמיתותו נראו לי חשובים אלא הסימבוליקה של מלחמת "דתות" נגד "כופרים" כסממן של מלחמת הכל בהכל
|
|
|
|
|