| נשלח ב-20/4/2009 08:15 |
|
| |
בזה צדקת בהחלט .
חשוב לזכור שאנו נמצאים כעת בדיוק בנקודת השיא של הס"מ והסטרא-אחרא לפני שהקב"ה יתחיל להתגלות בעולם וחרבו תונף על צאוורו של השטן לשוחטו לנצח נצחים .
לכן לכל כיוון אליו אנו פונים אנו רואים מלחמות מאבקים התנגשויות מריבות וסכסוכים , כי היצה"ר יודע כי כלתה אליו הרעה וזמנו קצוב ביותר לכן הוא מנסה לקחת איתו כמה שיותר בני-אדם לאבדון בבחינת תמות נפשי עם פלשתים .
ממש המלחמה האחרונה והקרב האחרון .
המלחמות הפיזיות הצבאיות בין העמים הם בסה"כ ביטוי של המלחמה הרוחנית האדירה הזאת .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 20:54 |
|
| |

העולם עושה הכנות לקראת אותם 15 ימי חושך הצפויים לאחר התגלות המשיח...
וּרְשָׁעִים בַּחשֶׁךְ יִדָּמּוּ
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 22:26 |
|
| |
המייחל האם ידועה לך הסיבה לחושך? מה יסתיר לנו את השמש? או שהיא פשוט "תכבה" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 22:45 |
|
| |
תראה דניאל...
ת'הודעה הזאת כתבתי בצחוק כמובן...
לעצם השאלה - באשכול אחר ( על הצונאמי ורעידת האדמה ) אמרתי שהרעידה צפויה להיות בהתגלות השנייה של המשיח בתשרי תשע"א , הרעידה תהיה באותם 15 ימי חושך , זה כתוב במפורש בזוהר .
יהיו שני "החשכות" של השמש , זאתי של הרעידה תגרם מגורם כלשהו שיסתיר את אור השמש , כך שסביר להניח שהחושך לא יהיה כבד כמו של לילה אלא פחות מכך .
ובפעם השנייה זה יקרה ביום בו יפול האסטרואיד בארה"ב והפצצה האיראנית בניו-יורק תתפוצץ באותו היום ממש אור השמש יעומעם בצורה משמעותית ככל הנראה בשמש עצמה .
איך אני יודע את כל זה אתה שואל?
הכל מדקדוק בלשון הזוהר .
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/04/2009 22:47:21
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2009 23:46 |
|
| |
תוכל להביא לנו את המקורות על הכתב?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2009 22:19 |
|
| |
ודאי שכן .
אך אני מעדיף לעשות זאת קרוב יותר לאירועים עצמם ולא זמן רב לפני .
ככלל אתה מן הסתם זוכר שהמדיניות שלי היא לא לחשוף קטעי זוהר בעניינים האלה . יש לי סיבות לכך .
כיום יש לנו עוד זמן פנוי לעסוק בכל מיני עניינים ואף בדברי תורה חופשיים...
אך יש לדעת שאנו הולכים וקרבים לימים שעומס האירועים יהיה כ"כ צפוף ולחוץ שהלואי ונספיק להסביר את כל מה שיקרה ולעקוב הדק היטב אחרי החדשות וההתפתחויות שיזרמו מכל העולם ללא הרף ולהעניק את חותם המבט המיוחד על המאורעות המאפיין אותנו .
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/04/2009 22:16:57
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 09:33 |
|
| |
הבטחת ה' לעמו לקראת הגאולה השלימה!
מַה נָּאווּ עַל הֶהָרִים רַגְלֵי מְבַשֵּׂר מַשְׁמִיעַ שָׁלוֹם מְבַשֵּׂר טוֹב מַשְׁמִיעַ יְשׁוּעָה אמֵר לְצִיּוֹן מָלַךְ אֱלהָיִךְ
עוּרִי עוּרִי לִבְשִׁי עֻזֵּךְ צִיּוֹן לִבְשִׁי בִּגְדֵי תִפְאַרְתֵּךְ יְרוּשָׁלַים עִיר הַקּדֶשׁ כִּי לא יוֹסִיף יָבא בָךְ עוֹד עָרֵל וְטָמֵא.
זו תרומתי לביקור האפיפיור ימח שמו וזכרו .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 17:07 |
|
| |
להשלמת הרעיון הייתי מוסיף :
הרי הטמאים האלה מכנים את עצמם "הכס הקדוש" .
למה "כס" , לאן נעלמה האל"ף ?
התשובה פשוטה מאוד :
"כי יד על כס יה מלחמה לה' בעמלק מדור דור" ואין הכסא שלם ואין השם שלם עד שימחה עמלק תחת השמיים אמרו רז"ל .
אז כדי שלא יתבלבלו עם ישראל הם אימצו לעצמם את הכינוי "כס" להודיע מי הם ומה הם......זרע עמלק הרשע .
יזכנו ה' לראות בקרוב ממש את השם שלם וכסאו כסא דוד עבדו שלם ומחה ה' אלקים דמעה ועמלק מעל כל פנים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/05/2009 17:05:35
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 20:27 |
|
| |
אם יש טעות בזוהר. . . [ באותו משפט המדבר על ימים אלה ממש ]
המעבורת אטלנטיס חוזרת הביתה בשלום .
אך אם אין טעות בזוהר. . .
סבירות גבוהה מאוד שסופה יהיה כסופה של חברתה ה'קולומביה' . אולי בגלל השריטה שנגרמה באריחי הבידוד בזמן השיגור .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 00:01 |
|
| |
אני לא יודע מתי המעבורת צפויה לשוב ארצה , מן הסתם בימים הקרובים . מ"מ כדאי לח'ברה שם בפנים להתפלל טוב טוב שיש טעות באותו משפט אמור בזוהר .
אחרת . . . . . רחמנות על זק"א .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 13:39 |
|
| |
ישנה גם אופציה אומנם קלושה מאד אבל בכל אופן.. שהמשפט לא מדבר על הימים האלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 21:01 |
|
| |
המעבורת צפויה לשוב ארצה ביום שישי 5 / 22
לאחר ששידרגה את האבל .

אני מחזיק אצבעות . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2009 08:42 |
|
| |
אז זהו...
כמו שאתם רואים די שקט כרגע בכל החזיתות , כנראה שאנו עדיין בשלב ההכנות והסידורים לפתיחת האירועים , לא מאמין שזה ימשך כך עוד הרבה זמן אבל בכל אופן. . .
אין כרגע מה מה לומר ועדיף כמובן שלא לומר זאת במילים .
ברגע שיהיו התפתחויות וחידושים נעדכן בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2009 10:06 |
|
| |
היום זה היום = ר"ח סיון
|
|
|
|