NASA says the space shuttle Atlantis is again going to try to land after two consecutive days of being rained out. If the weather doesn't allow a Sunday landing at the Kennedy Space Center in Florida, the shuttle and its crew are going to be diverted to California.
ארה"ב 7 שעות אחורה....
נשלח ב-24/5/2009 18:43
ברגעים אלו נחתה אטלנטיס בשלום בנמל התעופה אדוורס.
מה נאמר ומה נדבר...
נשלח ב-24/5/2009 18:47
נאמר בפשטות וללא היסוס :
טעות קטנה בזוהר של שתי מילים שיש להופכן , זה הכל .
ממשיכים לחכות לניסוי הגרעיני הצ. קוריאני עליו אמורות אותן שתי מילים .
נשלח ב-24/5/2009 20:27
המייחל, תוכל בבקשה להביא את קטע הזוהר הזה לפנינו?
נשלח ב-24/5/2009 21:32
עדיין לא .
סיבותיי עימי .
נשלח ב-25/5/2009 05:53
בוקר טוב לכולם! השעה 05:45 וזו ההודעה שראיתי במבזקים של YNET..
דיווח: צפון קוריאה ביצעה ניסוי גרעיני
סוכנות הידיעות הדרום קוריאנית "יונהאפ" דיווחה כי צפון קוריאה ערכה ניסוי גרעיני. נשיא דרום קוריאה, לי מיונג-בק, כינס את הקבינט לישיבת חירום.
(רויטרס)
המייחל כמו שאמרת, מתקדמים בצעדי ע-נ-ק!
נשלח ב-25/5/2009 15:45
מה שאותי ריגש מעט בסיפור הזה הוא. . .
שלא עברו כמה שעות מהרגע בו נחתה ה'אטלנטיס' ולאחריה ההודעה בה אמרתי שכנראה יש טעות קלה בזוהר ובהתאם לכך נמשיך לצפות לניסוי הגרע' הקוריאני שעליו אמורות מילות הזוהר וכאילו משמיים סובבו כך שבלילה ההוא נדדה שנת המלך קים ג'ונג איל ויצו את עבדיו ויביאו לפניו אבטיח עם 'גרעינים' ויאמר להם "צאו ופוצצוהו ! למען תנוח נפשי וערבה שנתי" ויעשו כן .
וישמע המייחל ויתמלא מיד חמה. . . ויצו ויעבירו קול לאמר :
" לא זאת ציוה המלך ! כי אם פטריה ( שלימות לא חתוכות ) גדולה ויפה ! "
והרצים יצאו דחופים בדבר המלך והדת ניתנה בפיונגיאנג הבירה להיות נכונים לימים מועטים לבצע ניסוי גרעיני גלוי כי כן ציוה המלך .
ופצצה אשר ציוה המלך אין להשיב . כי לא יעשה כן במקומינו .
אתה הבנת את זה ברוך ?
נשלח ב-3/6/2009 21:11
אטלנטיס אמנם שבה לביתה בשלום. . .
אך כעת מעבורת "אנדבר" מוצבת בעמדת שיגור ל-13 ליוני .
מה שאולי פותח את שאלת "הטעות בזוהר" מחדש , מה לעשות מישהו כנראה החליט להתעלל בנו .
נשלח ב-3/6/2009 21:15
הקב"ה חזק מכולנו !!
נשלח ב-4/6/2009 10:58
פירוש השם שלה הוא
מאמץ או התאמצות
דהיינו
מאמץ של הרגע האחרון ...
נשלח ב-31/7/2009 15:06
מעבורת "אנדבר" עומדת לנחות בקרוב, מה שמחזיר אותנו לסיפור הקודם של טעות בזוהר או לא .
למרות שאני מאמין שהמעבורת תנחת בשלום משום שכן יש טעות קלה בזוהר מה שאומר שהמשפט ההוא לא מדבר עליה, בכל זאת לינק לשידור חי לא יזיק .
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/
נשלח ב-31/7/2009 17:43
כב' המיייחל שליט"א אני הקטן מוחה אין ולא תיהיה טעות בזוהר הקדוש או שיש הבדלי גרסאות או שכב' לא מבין את הזוהר הנ"ל (מבלי לפגוע כמובן) צריך כתפיים מאד רחבות ואין מישהו כזה בדור שלנו שיקח על עצמו אחריות כבדה כזאת ויאמר 'טעות בזוהר' אני מדגיש שלא מתכוון לפגוע חלילה באף אחד ובמיוחד לא בכב'
נשלח ב-1/8/2009 21:32
שתהיה לי בריא יוסי .
מאחד שצפה בשיעור הייתי מצפה שיבין טוב יותר מהמשתמע מהודעתך. . .
הרי הסברתי בצורה הפשוטה והברורה ביותר במה דברים , לא כן ?
לא צריך כתפיים רחבות ולא שום דבר , צריך שכל ישר הבנה בריאה וידיעה טובה בזוה"ק בפרט בקטעי הנבואות המדברים על תקופתינו .
שבוע טוב .
נשלח ב-2/8/2009 02:06
שבוע טוב לכב' ולכולם
כבר מאז השיעור רציתי לומר את דברי אבל המתנתי לשאר חלקי השיעור, כיון והם לא עלו לרשת השארתי זאת בצד, עכשיו כשזה עלה לדיון נוסף הרגשתי צורך לומר זאת ושוב מבלי לפגוע אבל אולי כב' יתן מבט נוסף והדברים בכ"ז יסתדרו? אני מבקש ומפציר מכב'.
נשלח ב-5/8/2009 18:33
אחד האירועים שאני רואה בה את הסימן לגאולה זו התרסקותה של מפלגת העבודה. מי האמין שהאימפריה המפלגתית הזו תתמוסס ותיעלם,כעת צופים להם 6 מנדטים בלבד, ברוך המקום שהראנו גבורותיו.