|
|
| נשלח ב-9/12/2008 02:38 |
|
| |
דבר ראשון ברצוני להתנצל בפני חברי הפורום המכובדים שלום לכולכם!
פשוט כתבתי כבר מספר פעמים,ועדיין לא הצגתי את עצמי כמקובל וכנדרש .
(בפעם הראשונה הבאתי לכם את התמונה הראשונה ממופע אוהל,זוכרת יושר?)
אז זהו. אני כאן,ישראלי בניו-יורק שגדל על מקהלות הילדים הנפלאות האלה,
ומבטיח (בלי נדר ) לא לבגוד בהם לעולם! (לא כמו הכתב החוצפנון הזה ),
בקיצור, אם תרצו, השגריר שלכם בברוקלין. (יומרני, מר מנהלת?).
לאחר שתעכלו אותי מעט, אמשיך לתגובתי בענין אשכול זה.
תוקן על ידי ברוקלינאי ב- 09/12/2008 2:36:55
כאן ישראלי באמריקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2008 16:57 |
|
| |
ברוך הבא לצל פורומינו... (אתה לא מתגעגע לארץ הקודש?) (הערה אחרונה: עם כל הכבוד אסור חס וחלילה להגיע למצב שפרחי מיאמי זה החיים שלי, החיים חשובים מידי בשביל להקדיש אותם לזה בלבד...)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 14:37 |
|
| |
הם לא רק פחדנים, נדמה לי שמבחינה חוקית אסור להם להוריד כתבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2008 16:58 |
|
| |
מה זאת אומרת? למה?
(סתם זה מענין אותי, בלי קשר לענין.)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2008 00:23 |
|
| |
יושר,אמנם הכתבה היא בדיחה עצובה אחת גדולה(עובדה לכך זה הסוף שלה...)
אבל לפחות אנחנו נהננו מהתגובה שלך!היא ביטאה את המחאה של כולם בצורה ברורה ומדויקת! והעלתה חיוך ואפילו צחוק על פני כולנו!
מזל שיש אותך!!!(לא רק בגלל זה!)
בכל אופן באמת מוזרה המודעה,אבל כמו שתהילה אמרה:אם זה בגלל הדיסק החדש...אנחנו סולחים בלב שלם!!! (...נכון?)(:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2008 13:29 |
|
| |
מחמאות לא ניתנות סתם.
צריך להסיק מהן מסקנות לגבי העתיד...
אגב, מיאמית- מי סולח בלב שלם???
עברו כבר שבועיים מר"ח כסלו ועדין לא רואים את קצהו של הדיסק באופק.
אבל יש לי סבלנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2008 23:14 |
|
| |
ריבי, היא התכונה שסולחים על המודעה המוזרה, לא על האלבום שמתעכב, נכון, מיאמית? למרות שבאופן אישי אני לא ממהרת לשום מקום, לא 'כפת לי מתי הוא יגיע רק שבסוף יגיע. (יושר, את צריכה לכתוב מערכונים, יש לך את זה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 15:53 |
|
| |
הוי, תהילה...
הבנתי בדיוק למה היא התכונה...
רוצה ת'פרשנות שלי...? :)
אם אכן הדיסק היה יוצא- היה על מה לסלוח....
אבל- אם אין דיסק, וגם המודעה על הפנים, על מה מגיעה הסליחה???
ולא נראה לי שמישו כאן ממהר. אם חיכנו מעל שנה וחצי, חודש יותר או פחות לא כ"כ משנים. אבל ציפינו----
והתאכזבנו.
(מסקנה: פעם הבאה לא לתת תאריך- וגמרנו!)
זהו פילוסופיות להפעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 04:06 |
|
| |
לתהילה. בעניין מה שהערת על דברי למעלה ש-"אסור להגיע למצב בו פרחי-מיאמי זה החיים שלי וכ"ו". קודם כל, נכון מאד. מסכים עם כל מילה,יש דברים חשובים יותר בחיים להם צריך להקדיש את עיקר תשומת הלב. ובאמת הלשון בה השתמשתי היתה בהומור וכחלק מהאוירה הכללית של הנאמנות הנחרצת מול אותה כתבה פוגענית בשלאגר.... אבל... אני חייב לומר,ויתכן שיהיו כאלה שיאמרו שנסחפתי..אבל כך אני רואה את הדברים. אכן אני מודה, מודה ולא בוש...פרחי מיאמי (ובכלל מקהלות הילדים) בשבילי זה יותר מסתם תחביב,יותר מסתם מוזיקה...כל העניין הזה מסמל בשבילי "טוב" מסוים בו אני מאמין, איזושהי שמחה ואהבה כמו שאני הייתי רוצה לראות אותם, (ויש גם דעות ודרכים אחרות כיום..), זהו היצוג הטוב ביותר בעיני לשירה היהודית, לתקווה שלנו, לאמונה שלנו.
שוב אומר-לא מרכז חיים, אבל בהחלט סמל ,ביטוי, יצוג, לדרך החיים היהודית.
ולכן ,לכן אני מרשה לעצמי כל -כך לאהוב, כל-כך לחכות לכל דיסק חדש, לדרישת השלום החמה,המתוקה והאוהבת ביותר שאני יכול לקבל מהאחים הניפלאים שלי שבגולה... (וזה אע"פ שאני כרגע כאן איתם.. )
זאת התפיסה שלי, לא כולם חייבים להסכים איתי... בכל אופן- אני מקווה שלא הכבדתי מידי על הפורום....
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 20:38 |
|
| |
אין לך מה להתנצל, גם בשבילי שירת ילדים ובעיקר פרחי מיאמי זה הרבה הרבה יותר ממוזיקה, זה נוגע לי עמוק בנשמה, זה מביא אותי למקומות אחרים, (אבל אני זוכרת להיזהר,כי הערצה למוזיקה זה דבר שיכול להיות מסוכן)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 15:54 |
|
| |
נכון אני גם מסכימה איתכם חבריה....
אני מעידה על עצמי יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים אפילו ממוזיקה, מוזיקה עוזרת לנו לשמוח להתרגש להנות ואפי' להתחזק.... אך חשוב תמיד לזכור היכן לשים גבול, הערצה יכולה להיות דבר מסוכן כמו שאמרת תהילה....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 20:57 |
|
| |
והנה הסיקור של ג'וש בתרגום חופשי:
לאחר מכן הגיע תורם של פרחי מיאמי. הם התחילו עם "רווח". לפני ההפסקה, הם שרו עוד ארבעה שירים: שבת, נקדש, בעבור דוד עבדך (מהאלבום החדש) ירושלים. לכל אחד מהילדים במופע היו כמה וכמה קטעי סולו לאורך כל ההופעה. כמובן, יושי בנדר, שר את הפתיחה לשיר "ירושלים" באופן מדהים.
עכשיו הגיע זמן ההפסקה. בלה בלה בלה.... להפתעתי, לאחר מכן, מיאמי הגיעו מיד לחלק השני של ההופעה.
הם התחילו עם מחרוזת, שהם שרים לעיתים קרובות למדי. התחילו עם "לא ישא גוי",ארבעה ילדים לבושים במדים של חיילים. המחרוזת המשיכה עם עוד ישמע, כל מי, תהילת ה' ולבסוף כי ה' (והיה מחניך קדוש-למי שלא הבין). כל חלק במחרוזת כלל ארבעה ילדים. הם עברו בצורה נחמדה בין חלקי המחרוזת.
אחר כך, הם שרו את אשא עיני, שיר חדש מהאלבום הצפוי לצאת בפברואר, לפני פורים. הם המשיכו עם שתי הגרסאות של הנה מה טוב. תחילה, את הגרסה שלהם ואח"כ את של קרליבך. הם יכלו גם לשיר אותן ביחד. זה היה נחמד. אחר כך, הייתה מחרוזת-סולו שהתחילה עם "אחת שאלתי" - ע"י דוד הרשקוביץ ויאיר קניג. אחר כך, "ואני תפילתי" עם דוד הרשקוביץ (שנשאר על הבמה), בנימין אברמוביץ, משה יעקב בראון ומאיר סילברברג. "זעקתי, היה השיר הבא עם יאיר קניג ויושי בנדר.
הכל נהיה שקט. ירחמיאל ביקש לכבות את כל האורות על הבמה למעט ספוטלייט אחד מקדימה. הילדים נכנסו ונשכבו על הבמה. זה היה הזמן לשיר חדש - "יבוא". זו הייתה הפעם השנייה שהם שרו את השיר הזה. הפעם הראשונה הייתה לא מזמן, בשיקגו. המוזיקה נוגנה ע"י דיסק ולא ע"י התזמורת. זהו שיר מאוד 'כייפי', נראה שהקהל מאוד אהב אותו ואני בוודאי אהבתי אותו.
לפני סיום, מיאמי שרו עוד שני שירים: when ו-בסיעתא דשמיא. כדי לתת לילדים זמן להתארגן ירחמיאל הגיע עם ארבעה דיסקים ושאל שאלות על כל אחד מהם, מי שענה נכונה קיבל דיסק מתנה. אחד מהדיסקים היה "מיאמי משיח". ירחמיאל הציע שילד או איש ישירו את "לכה דודי" מתוך האלבום הזה. הוא בחר ילד צעיר, שהתברר שהוא אחיו של יושי בנדר - יוסף. הוא שר את השיר וירחמיאל התלוצץ למה הוא לא חבר במקהלה. אחרי זה, ירחמיאל הציג את הילדים.
זה היה נראה שההופעה הגיעה לסיומה, אבל אז יאיר קניג טפח על שכמו של ירחמיאל ואמר: "יש ללי רעיון איזה שיר נשיר". ירחמיאל התיישב ליד הפסנתר והתחיל לנגן את "כלל ישראל יחד". יאיר שר כשהמקהלה מצטרפת אליו. ואז דוד הרשקוביץ עשה אותו דבר עם אדון עולם. לבסוף יושי בנדר הציע את "האירו את הלילות". המקהלה שרה את זה קצת. לבסוף שיר ש"מבטא את תקוותינו וחלומותינו לעתיד". מישהו בקהל צעק "משיח", ירחמיאל הסכים וההופעה הסתיימה עם ביצוע יפה של "משיח".
זה היה השיא של ההופעה. נהניתי מכל רגע. הסאונד היה טוב, האורות היו טובים. ויותר מזה, הילדים נראו ממש מרוצים. הם היו מרוממים ומאוחדים. זו הייתה הופעה מעולה ואני שמח שלא הפסדתי אותה. כמו שאמרתי, האלבום החדש אמור לצאת בפברואר, זה בהחלט משהו ששווה לחכות לו.
 |
|
|
|
|
|