| נשלח ב-4/12/2008 14:00 |
|
| |
לדעת.נט מסקר בהרחבה את הכנס אתמול
******* type="text/"> function Pgoto(Page) { *.href = Page; return true; } *-- SITE NAV *
|
כ"ק האדמו"ר מצאנז במעונו של כ"ק האדמו"ר מסערט ויז'ניץ בחיפה. לתמונות נוספות מחצרות האדמו"רים והרבנים כנסו לכאן.
|
|
הינכם מוזמנים להיכנס, לשאול, להתייעץ ולדבר על הכל במערכת הפורומים החרדית, הנקיה, והכשרה ברשת האינטרנט.
|
|
העולם נחלק לשניים, מסתבר; בצידו האחד נצבים שמחים חובבי הפסטה באשר הם. מנגד, במרחק רב, ניצבים אלו אשר המילים פסטה, ספגטי, מקרוני, או כל מילה אחת גורמת להרחקתם המידית. והיכן אתם?
|
|
בואו להתעדכן על הנעשה בכלכלה הישראלית והעולמית, הנדל"ן, שוק ההון, צרכנות וכן בקרב הברנז'ה ואנשי השיווק.
|
|
בתוך האבל הכללי של עם ישראל על הנשמות הטהורות, הרבנים הקדושים והטהורים שהלכו לעולמם על קידוש השם, יש גם פינה אישית של אבל, אבל יחיד של מערכות הכשרות בארץ ובעולם.
|
*-- SITE NAV *
|
|
 |
yes we can - גרסת ש"ס (גלריה)
|
 |
| סיסמת הבחירות של ש"ס "כן אנחנו יכולים" הוכחה הערב (רביעי), לפחות בכל מה שקשור להרמת הפקה לפתיחת מערכת בחירות. לדעת.נט מביא לכם גלריית תמונות מבניני האומה. |
|
|
ז' בכסלו התשס"ט 00:27 |
|
|
http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=3869
תוקן על ידי ונשךלשונרא ב- 04/12/2008 14:03:46
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 14:02 |
|
| |
הגר"ע יוסף שליט"א: צריכים ש"ס חזקה למען עולם התורה
|
 |
| אלפי אנשים הגיעו הערב (רביעי) לכינוס פתיחת מערכת הבחירות של ש"ס. במהלך הערב נשא דברים מרן הראשל"צ הגר"ע יוסף שליט"א, שבפתח דבריו קיים תפילת 'אשכבה'. בהמשך אמר לפעילי ש"ס, כי כשש"ס חזקה אז גם עולם התורה חזק. |
|
| לוי אשכנזי |
ו' בכסלו התשס"ט 22:16 |
אלפי אנשים הגיעו הערב (רביעי) לכינוס פתיחת מערכת הבחירות של ש"ס, שנערך בבניני האומה בירושלים. האירוע שהחל מעט באיחור מהשעה היעודה, היה מלווה בדרמה מאחוריי הקלעים, כשהתברר שמרן הגר"ע יוסף שליט"א לא יגיע בשל חלישות. לקהל הרב שהחל להתקבץ לא נאמר דבר, אך כשעה לאחר פתיחת האירוע ביקש מרן שליט"א כן להגיע לכינוס.
בתחילת דבריו קם ממקומו וקיים תפילת "אשכבה" לזכר נרצחי הפיגוע בבית חב"ד במומבאיי שבהודו. לאחר מכן נשא דבר תורה, והמשיך בדברים למען הצבעת ש"ס. מרן שליט"א חזר על הנמשל שנתן לקראת הבחירות לרשויות המקומיות, על האדם שעלה לשמים והכניסו אותו לגן עדן בזכות הצבעת ש"ס שגרמה לחיזוק עולם התורה.
בהמשך דבריו אמר הרב עובדיה: "תורה צווה לנו משה מורשה קהילת יעקב. יעקב נאמר ולא אשכנזים או ספרדים. צריכים ש"ס חזקה כדי שעולם התורה יהיה חזק". אני מבקש מכם כל איש, כל מורה ירשום עשרה אנשים, עשרים אנשים ואח"כ יקיימו חוג בית. כך נוכל להגיע ל-ח"י מנדטים ואפילו ל-20". "ביום הבחירות, מי שיש לו רכב, יקדיש אותו ביום הבחירות למען ש"ס, על מנת להסיע זקנים, זקנות. "יהפוך רכבו ל'טקסי', ונעשה הכל כולנו על מנת לקדש שם שמים. זו מצוות עשה שבאה פעם בחמש שנים, לא בכל יום יש את המצווה הזו. עליכם לזכור, שס חזקה, אז עולם התורה חזק.
|
http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=3866
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 14:04 |
|
| |
הגר"ש בעדני: איך קרה שעלה לראשות ירושלים אדם חילוני?
|
 |
| חבר מועצת חכמי התורה, הגר"ש בעדני שליט"א, כאב את מערכת הבחירות האחרונה בירושלים."איך זה קרה שהצליח לעלות אדם חילוני במקום אדם דתי? שאל הרב בעדני, והמשיך: "היו כאלו שלא הלכו לבחירות מתוך עצלות, ואני שואל, ברקת יותר טוב? זו הטעות! |
|
| לוי אשכנזי |
ו' בכסלו התשס"ט 20:29 |
חבר מועצת חכמי התורה, הגר"ש בעדני שליט"א, כאב את מערכת הבחירות האחרונה בירושלים. בכינוס לפתיחת המערכה לבחירות הכלליות, שנערך הערב (רביעי) בבניני האומה בירושלים נשא הגר"ש בעדני דברים ואמר: "קשה לי לומר שעשינו את כל מה שניתן לעשות. נדמה לי שהיה ניתן לעשות יותר, ואז גם היינו מקבלים סייעתא דשמייא יותר".
"איך זה קרה שהצליח לעלות אדם חילוני במקום אדם דתי? שאל הרב בעדני, והמשיך: "היו כאלו שלא הלכו לבחירות מתוך עצלות, ואני שואל, ברקת יותר טוב? זו הטעות! אסור לעשות חשבונות צדדיים. צריכים לעשות הכל, שכאשר יש נציג דתי הוא ייבחר. צריכים לבחור בו". "אדם חושב אני לא עושה טוב, אבל אני גם לא עושה רע. זה לא נכון. אם לא בחרת בטוב, בחרת ברע, כי החלשת את כוחו של הציבור החרדי. אדם צריך לדעת שהתוצאה הסופית היא רעה, על ידי כך שיש פחות נציגים שומרי תורה ומצוות"
בדבריו הודה הרב בעדני על הבחירות לרשויות. "אני מודה על העבר וצועק על העתיד. אני מודעה על הסייעתא דשמייא הגדולה שקיבלנ ובבחירות, אני רוצה לומר תודה לה' יתברך, אני רוצה לומר תוה לכם, הפעילים שלנו הביאו להישגים והתברכנו".
|
http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=3865
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 14:06 |
|
| |
אלי ישי: ניקח את המשרדים החשובים ביותר
|
 |
| יו"ר ש"ס השר אלי ישי אמר הערב (רביעי) לפעיליו כי לא הליכוד ולא קדימה יתנו לש"ס את תיק החינוך, אבל בע"ה נגיע ל-חי' מנדטים. ניקח את המשרדים החשובים ביותר כדי לעזור לכולם. |
|
| לוי אשכנזי |
ו' בכסלו התשס"ט 22:16 |
יו"ר ש"ס השר אלי ישי, לא יכול היה לצפות לערב טוב יותר מזה שנערך הערב בבניני האומה בירושלים. ישי, ששמע אחה"צ מבית מרן הגר"ע יוסף שליט"א כי החליט לבטל הגעתו בשל חולשתו, לא שמח למשמע הבשורה. כשהחלו האנשים לזרום לאולם בבניני האומה, דיווחו לו אנשיו על תפוסה מלאה, וישי העלה חיוך על פניו.
כשנכנס לאולם הוא הרגיש כמו מנצח לאחר הבחירות. ההפקה הגרנדיוזית שהרימו אנשי ש"ס לא יורדת ברמתה ממרכזי הליכוד, העבודה וקדימה. הפעם בש"ס החליטו קצת לשדרג את רמת ההפקה ולתת שואו כמו בארה"ב. "אם לקחנו את הסיסמא 'כן, אנחנו יכולים', אנו צריכים להוכיח שאנחנו יכולים", אמר אחד מפעילי ש"ס הבולטים שהיו באולם. אנשיו של מרן שליט"א שהיו באולם, ניגשו ליו"ר ש"ס והודיעו לו כי הרב החליט שהוא מגיע בעוד מספר דקות. באותו רגע לא היה מאושר יותר מאשר ישי.
מידד טסה, ילד הפלא שהפך הערב לזמר הבית הרישמי של ש"ס, החל לשיר את הג'ינגל שילווה את מערכת הבחירות, אז גם ניתן האות לירידת הבלונים מהתקרה, ופיזור הניירות באוויר. אווירה של מפלגה גדולה שידרו שם מפיקי האירוע של ש"ס.
גם יו"ר ש"ס לא הסתפק בפחות. ישי אמר לפעילים הרבים שהיו באולם כי ש"ס בע"ה תגיע ל-ח"י מנדטים. "אנחנו ניקח את המשרדים החשובים ביותר כדי לעזור לכוווווולם. אנחנו עוזרים לעם ישראל". את דבריו בחר ישי לפתוח דווקא במה שהיה. "אתם זוכרים את המו"מ האם להיכנס לקואליציה או לא"? שאל השר ישי, והקהל שאג לבוז. הם רצו לחלק את ירושלים! ואני אומר כאן, ירושלים לא למכירה. לא קונים את ש"ס אנו נעמדו על העקרונות שלנו". אני קורא מפה גם לציפי ליבני, גם לנתניהו וגם לברק שיקומו ויבטיחו לנו שהם לא יקצצו בחלשים! שיקומו היום ויסירו את המסכה האמיתית".
"אתם רואים את כל הפוליטיקאים יש מה שנקרא תנודת ציפורים כמו הכוכבים, בפעם הקודמת לקדימה, עכשיו לליכוד. עשרות שנים קיצצו ופגעו בעולם התורה. עכשיו הגיע הזמן לומר את האמת. גם הליכוד, גם עבודה, וגם קדימה לוקחים מסכה לפני הבחירות. אוי ואבוי אם ח"ו הם יתאחדו, אמר ישי והזכיר לקהל: תזכרו מה היה אצל שרון, מה הם עשו כדי לפגוע בחלשים, מה הם עשו כדי לפגוע בעולם התורה.
בהתייחסו לעתיד אמר ישי: ש"ס תזרים מיליונים למובטלים. אז גם החל לומר את ההבטחות על פי הסיסמא "כן אנחנו יכולים". "בע"ה כן אנחנו יכולים להחזיר את קצבאות הילדים. בע"ה כן אנחנו יכולים לדאוג לשכבות הביניים. בע"ה כן אנחנו יכולים לדאוג לשכר מינימום של 5000 ש"ח, בע"ה כן אנחנו יכולים להחזיר עטרה ליושנה. לכו בכוחכם, בע"ה כן אתם יכולים להביא 18 מנדטים.
בסיום דבריו התייחס ישי גם לדיבורים בתקופה האחרונה על תיק החינוך שש"ס הבהירה כי היא רוצה לידיה. " אני יודע שלא הליכוד ולא קדימה יתנו לנו את החינוך, אבל בע"ה נגיע ל-חי' מנדטים. ניקח את המשרדים החשובים ביותר כדי לעזור לכוווווולם. אנחנו עוזרים לעם ישראל. אמר השר ישי, כשהוא מנסה להרגיע את מרכיב הקואליציה הבאה: "מפחדים מאיתנו שניהיה במשרד החינוך, כל שרי שס הם השרים הכי מוכשרים במדינת ישראל".
"שר התקשורת עושה עבודת קודש, האם הוא הפך את כל הערוצים לערוצי קודש? האם השר במשרד האוצר הפך את כל הכלכלנים לראשי כוללים, האם שר הבריאות לשעבר ניסים דהאן, הפך את בתי החולים לבתי מדרשות? האם אני הפכתי את המפעלים לבתי מדרשות? אנחנו נדאג לחינוך יהודי לכל ילדי ישראל, אנחנו רוצים חינוך עם ערכים, עם מסורת יהודית, כיבוד הורים אהבת ישראל, מועדי ישראל אבל אני יודע שלא הליכוד ולא קדימה יתנו לנו את החינוך". "כל גורל עולם התורה, בטז' בשבט כל אחד ייקח על עצמו לחזק שם שמים. לתת לנו הכוח להחזיר עטרה ליושנה".
ישי שסיים את דבריו, הבטיח לקהל הפעילים כי לאחר הבחירות ישובו ויקיימו כינוס דומה, "הפעם זו תיהיה מסיבת הודיה", אמר ישי.
|
http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=3867
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 14:07 |
|
| |
האדמו"ר רבי ברוך: נלחם מלחמת קודש למען ירושלים
|
 |
| האדמו"ר רבי ברוך אבוחצירה שליט"א, אמר הערב (רביעי) כי ש"ס תלחם מלחמת קודש למען ירושלים הקדושה ללא שום שותף! |
|
| לוי אשכנזי |
ו' בכסלו התשס"ט 23:50 |
האדמו"ר רבי ברוך אבוחצירה שליט"א שהגיע הערב (רביעי) להשתתף בכנס יריית הפתיחה למערכת הבחירות של ש"ס, דיבר לאחר דברים שאמר השר ישי בנוגע לירושלים. בנושא זה פנה רבי ברוך לפעילי ש"ס ואמר: "אנו נלחם את מלחמת הקודש למען ירושלים". "הסיסמא שלנו צריכה שתיהיה, ירושלים הקדושה של עם ישראל ושלא יהיה לנו בה שום שותף".
|
http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=3868
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 15:00 |
|
| |
תודה על העידכונים.
|
|