|
|
| נשלח ב-8/12/2008 21:46 |
|
| |
מצורף קובץדיברנו על חב"ד ואף אחד מכם לא הזכיר את הגירוש מגוש קטיף ומצפון השומרון המכונה התנתקות.
אין ספק שהתנהלותה של ג' סביב אותו מהלך והתנהלותו של ליצמן עצמו, שהוא כנציג גור כפי שכתב פטרוס מביא קולות חבדיים לג' , הרחיקה מצביעים חבדיים.
שס לעומת זאת הביעה דעה ברורה נגד הגירוש, ואין ספק שבזה הוסיפה לעצמה נקודות.
אינני יודע לפלח בדיוק את ההצבעה של החבדניקי"ם, אבל הנה לפניכם פילוח ההצבעה בכפר חב"ד מהבחירות האחרונות. חב"ד כמובן שווה יותר מזה, וגם הפעילות שלה שווה, אבל יהא זה מדגם מייצג.
אכן מפלגות הימין זוכות למס' מצביעים גבוה, אבל ג' ושס משתוות כששס אפילו עוקפת מעט.
עכשיו צריך לקחת בחשבון שלשה דברים:
1. מפלגת הבית היהודי (איחוד-לאומי מפד"ל לשעבר) תהיה פחות ימנית הפעם, חבריה מדברים על היפתחות לנושאים אחרים.
2. ברוך מרזל אינו רץ הפעם וגם אם תרוץ מפלגה דומה הרי יש לקוות שאלו שזרקו קולות ימניים לפח ע"י הצבעה לרשימה שקשה לדעת אם תעבור את אחוז החסימה למדו את הלקח מהפעם הקודמת.
3. ליצמן וגור יצאו נגד פרוש מועמד ימני שחב"ד בהחלט תמכה בו בי-ם.
הבעי' האמיתית היא ביבי (נתניהו זה טוב ליהודים).
שס מצידה יכולה להתפאר בכך שלא סגרה דיל עם ציפי לבני אחרי שזו האחרונה סירבה להתחייב שלא לדבר על ירושלים עיה"ק.
http://www.knesset.gov.il/elections17/heb/results/city_results.asp?reg=12®Nm=רמלה
תוקן על ידי ונשךלשונרא ב- 08/12/2008 22:16:25

|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2008 21:52 |
|
| |
מצורף קובץ.
תוקן על ידי - ונשךלשונרא - 08/12/2008 21:55:14

|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2008 11:12 |
|
| |
הוא אשר אמרתי, בגדול השוליים בחב"ד בוחרים בש"ס, משהו בסביבות עשר אחוז.
כאשר הרוב בחב"ד בוחרים במפלגות ימין.
אני חושב שש"ס תעשה בשכל אם תציב במקום ה-13 או ה-14 נציג חבדי מובהק שמקובל על חלק גדול מחב"ד, למרות שאינני מצליח להעלות מישהו כזה בראש, אבל אני בטוח ששיך לאתר מישהוא כזה.
לפי דעתי, למרות כל הקונפליקטים, חב"ד יכולים להשתלב עם ש"ס בצורה יותר טבעית מאשר ג'.
אל תשכחו שרוב חסידי חב"ד מוצאם מזרחי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2008 14:24 |
|
| |
לכל המדברים על לכלוך בין שמחיוף לאטיאס.
אולי אתם לא יודעים אבל האיש היחיד בכל סיעת ש"ס המקומית שלא דרך ולו פעם אחת לאורך כל המערכה במטה של ש"ס, ה"ה שלומי אטיאס.
ולא רק שלא עזר למפלגה שלו אלא גם דאג ללכלך על ש"ס באוזני חביליו ואחרים הוא אטיאס, וד"ל.
לעומתו מי שניהל את כל המערכה הוא אלי שמחיוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2008 18:23 |
|
| |
אני ממש מתפלא עליך patros
ש"ס אמורה לייצג ספרדים חרדים ושומרי תורה שהולכים לאורו של מרן.
מה לי 10 מנדטים מה לי 20 יש כמובן לקדש שם שמים וכל מנדט נוסף מוסיף כח והכל למען הדרך הנכונה. לא רוצה את חב"ד ולא רוצה אף אחד שלא הולך אחרי מרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2008 21:11 |
|
| |
צביקה כהן הכי מתאים ואף לקבל תיק בכיר בממשלה .
|
| נשלח ב-13/12/2008 21:19 |
|
| |
ודאי שצביקה הכי מתאים אבל אני לא מאמין שהוא יהיה ברשימה , אלי ישי לא מחפש אנשים מוכשרים כמו צביקה, אלי מחפש בובות .אולי הוא מפחד ?...
|
| נשלח ב-13/12/2008 21:30 |
|
| |
צביקה מתאים לדגל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2008 21:45 |
|
| |
רוטל מה שאני יכול לומר מהכרותי את הנפשות הפועלות אתם באלעד עוד תתגעגעו לצביקה כבר בקדנציה הנוכחית .
|
| נשלח ב-13/12/2008 22:13 |
|
| |
יכול להיות שגם החדשים ייכשלו אבל אני מתגעגע רק לצוריאל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 02:56 |
|