| נשלח ב-20/12/2008 22:12 |
|
| |
אף אחד מהם - הנה הרשימה שלי
סיני גלבוע - מוכשר , חרוץ, עו"ד מוצלח
רחמים מלול - מוכשר מאוד, יעיל, וכל מילה מיותרת...
יצחק גאגולה - מוכשר, חרוץ, עו"ד מוצלח, נאמן וישר, מביא אתו קהל רב (מכל הגוונים)...
דוד טל - פרלמנטר מעולה, מוכשר, עדיין כוחו במתניו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2008 23:22 |
|
| |
כל אלו שייכים לדרעי זצל
אגב אני חושב שהיה צריך לעשות סדק בין העיתונאים בלבד
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 10:23 |
|
| |
אז ככה, גאגולה מייצג אולי 5 אחוז מהגרוזינים (ח"כ מיכאלי מייצג הרבה יותר גרוזינים, מה גם שהוא מקורב במקצת לחב"ד).
סיני גלבוע חשוד בפלילים.
דוד טל, השתגעת??? אתה רוצה שנהיה כמו המפד"ל ששמים פס על רבנים? הוא יצא נגד מרן בלי להניד עפעף!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 10:46 |
|
| |
תרד לשטח תעמיק ואז תכתוב
חמודי, אינך מעודכן! או יותר נכון אחת מהשתיים: או שאינך יודע באמת או שאתה שקרן (כמו כמה בתנועה הזאת) שגם כשאתה יודע את האמת אתה מנסה לגמד אותה.
אז ככה. בנוגע לגאגולה יצחק - שהוא אגב אישיות מיוחדת במינה - הוא האיש הכי מחובר לשטח. נקודה. במיוחד בציבור הגרוזיני. לך תבדוק , תסקור היטב ואז תכתוב כאן. עד היום מתגעגעים לאיש הזה בציבור. ראשי שס מתעלמים ממנו מתוך נקמנות גם כשזה יעלה להם בפחות מנדט בבחירות הקרובות (המנדט של גאגולה שאותה העביר מהליכוד בשנת 99 והרבה בזכותו גם בבחירות 2003).
זאת ועוד: תבדוק את הח"כ שהזכרת (אברהם מיכאלי) עד כמה הוא אהוד בשטח, וכעד כמה יש לו אחיזה בשטח....
בדוק נא בקשה ותראה פלאות.
זה לעומת זה - אמרנו?
אתה בכלל מודע לאמת שמאחורי כל הסיפור עם הרב יצחק גאגולה שהוא אחד המרצים והכותבים והעורכי דין הטובים והכי חשוב הישרים - שיש!???
אין לי חלילה שנאה כלפיך או כלפי איש. אינני יודע מי אתה. אך האמת צריכה להיאמר!
מה גם שאין האיש מייצג את חב"ד. אל תקנה כל מה שהאיש מספר לך ולשכמותך. תברור עליו ותראה כמה הוא שחור משחור לעומת הצדיק והישר - הרב יצחק גאגולה - הטהור.
תבדוק את הקלפיות של ריכוזי העדה הגרוזינית ותראה כמה הצדק אתי.
בנוגע לשמות אחרים, כוונתי הייתה לסלוח לכולם ולהשיב את השלום במחנה על כל פלגיו כשאריה דרעי בנשיאות ולצדו אלי ישי היקר כיו"ר, ובא לציון גואל.
לא שופטים אנשים בשעת צערם, ולא בשעת מחלוקת. זה דבר לא חדש. יש להחיל כאן את האמרה החכמה: "אל תהיה צודק - היה חכם!" - העיק רלהתחזק ולחזק את התורה. הרי כולנו שליחי המקום לא?!
משחקי האגו תעלה לתנועה בהרבה מנדטים טובים. חבל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 10:52 |
|
| |
טל הוא קדימה נקודה
|
|
|