מכיוון שרבים פנו אלי כולל ראש המועצה כאילו בפנייתי לחברה המפתחת יש משום "עקיפת" סמכויות המועצה, אני מבקש להסביר כמה מילים על שכונתינו.
כל חלקי היישוב החדש עדיין לא בבעלות המועצה.
חברת הפיתוח ומינהל מקרקעי ישראל עדיין לא השלימו את הפיתוח ולא העבירו את השטחים לרשות המועצה או לאחריותה, לכן בעיות, התימרור, הכבישים המדרכות והפיתוח הם עדיין חלק מחוזה פיתוח המצ"ב ששילמתי עליו וביני ובין חברת הפיתוח קיימים כל דיני החוזים, נכון שהמועצה ואלי בראשה עושים כל מאמץ ומנסים להפעיל לחצים על חברת אהוד תייר שתשלים את התחיבויותיה אל מול חותמי החוזים אבל עדיין אין בכוחה של המועצה להשפיע.
מכיון שרכבי ורכבים רבים בישוב ניזוקו ומכיוון שמצב הפיתוח נמצא מתחת לכל ביקורת ובפרט בימי הגשם ומכיוון שלדעתי הפניה מרחוב ורדית (הרחוב שמימין לכיכר הראשונה) לרחוב שחף היא בגדר "לפני עיוור לא תיתן מכשול" וזה עניין של זמן עד שתתרחש שם תאונת דרכים, פניתי לחברה המחוייבת לי עפ"י חוזה ומפני הנימוס פניתי גם לראש המועצה אלי אסקוזידו שלטענתו ניסה לעשות הכל ונכשל (שלא באשמתו).
פנייתי כולל לאלי היו בנימוס, עד היום עדיין לא קיבלתי תשובה מהחברה האחראית לפיתוח ואת נזקיי אני מתכוון לתבוע מהחברה האחראית ולא מהמועצה.
http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2503737&forum_id=18001
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 15/01/2009 8:08:32
 |
|
|