|
|
| נשלח ב-13/12/2008 23:20 |
|
| |
גוגלגולה
שאלי ישי יבעט מש"ס ( וזה קרוב מאוד )
מה אז תגיד??
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2008 23:51 |
|
| |
זה נכון לדרעי יש כריזמה ולאלי ישי אולי אין. אבל יהודים חרדים לא בוחרים נציגי ציבור לפי כריזמה, נציגי הציבור הם השליחים של מרנן ורבנן. הדבר היחידי הקובע הוא שלנציג הציבור יהיה רק שיקול אחד ויחידי, כיצד להוציא לפועל את רצון גדולי התורה.
ר' אלי ישי הוכיח כי אין מי שחרד על דבריו של מרן שליט"א כמוהו.
דרעי לעומת זאת, החליף את ה"גדוילים" שלו לפי הצורך, כשהיה לו נח כפף ראשו בפני מרן שליט"א, כשלא היה לו נח החליט פתאום שהוא נציגו של הרב שך זצ"ל,ולפעמים היה פשוט נציגו רבי נחמן מברסלב.
גדוילים הוא מחליף כל חדש, אבל החברים שלו הם קבועים אותם הוא לא מחליף חיים רמון, רוני בראון ואהוד אולמרט.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 00:16 |
|
| |
א. אני מסכים עם בעל ההשקפה.
ב. אריה לא יצא נגד מרן אף פעם.
לא יודע מה הוא מדבר עם חבריו בחדרי חדרים
אבל לפחות בפומבי הוא תמיד שמר על כבודו של מרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 00:42 |
|
| |
האיש החושש
למה אתה חושב שישי ייבעטב קרוב בש"ס?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 01:41 |
|
| |
ישי לא יבעט מש"ס. מידיעה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 01:46 |
|
| |
לא יבעט
יזרק
נו אל תהיו קטנוניים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 03:03 |
|
| |
יבעט, יזרק,ישולח,יירה, יועף,יחופף,יסולק, יוסר,יוצא, ילך,יולך,יצא בחוץ,יוטס, יופרש,יגורד עם שפכטל, נבואה ניתנה ל.... בואו נמתין ונראה מה יהיה איתו ועד אז : "יחי האקשן"!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2008 22:07 |
|
| |
דרעי יחזור בענק - בקרוב
לדאבון לבם של כמה מחבריי המלומדים באתר. כל מי שעיניו בראשו יודע זאת.
לכם חבריי (קרובי ישי וחבורתו) אומר: אתם בגדר "הרצחת וגם ירשת...".
יש דין ויש דיין - הקב"ה .....
הוא יעשה סוף לעיוות הגדול שנעשה לאיש הנקרא אריה דרעי...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 02:24 |
|
| |
די עם האיומים וההפחדות!
אני מעתיק פה דברים שהגבתי לכבודו גם בבח"ח:
zeshaiodea,
לידיעתך, בשבילי אריה דרעי כשר למהדרין כבר כעת בלי קשר לתאריכים משפטיים כאלה ואחרים, מרן שליט"א פסק שהוא זכאי, ובכלל כל הרעיון של עד מדינה מעוות מיסודו.
אבל אם אתה מזכיר לנו את אותם 17 מנדטים, כי אז אסור לשכוח שהם הושגו כאשר היתה נהוגה שיטת הבחירה הישירה ואנשים רבים הרגישו בנוח לשים שס בקלפי כאשר יש להם מעטפה נוספת עם פתק לראשות הממשלה.
בנוסף, אין מקום לטענות בדבר כפיות טובה ובכלל לכל הטפת המוסר הזו, שס איננה עסק פרטי של אריה דרעי.
אריה דרעי יחזור אם וכאשר הרב יחליט שכך יהיה.
החתרנות הבלתי נלאית של אנשים שונים, שגם לאחר הרשעתו לא נשמעו לדעת הרב ופגעו בשליחיו, בודאי לא תסייע לכך.
גם לא הגועל נפש שבהאלהתו והפיכתו לקוסם כל יכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 06:16 |
|
| |
ונשך... לא קשה לנחש מאיזה בית יוצר כבודו ואם אינו מקורבו של היו"ר (בקרוב בדימוס)
שינאתכם לדרעי גדולה משנאת עשו ליעקב... לדאבון הלב.
אל דאגה בנוגע לכפויות טובה - ככה יאמרו על הבוס שלך - ישי, מחר. - ש"ס אינו ביתו הפרטי.... - בושה לך ולשכמותך - דבריך הם הראי לריקבון ולאפסות שיש בך ובשכמותך. כל מי שלמד משהו בחייו יודע מהי כפויות טובה - ואתם רקובים וריקניים ופוחזים נאחזים על קרנות מזבח שס היקרה - לדרוס בשם מרן (שאינו מעורב כלל בזה וזה גדול ממנו מרחק שמים וארץ בגדלותו בתורה)....
לא יעזור לכם - האמת תצא לאור. ומצדי שתתרסקו בבחירות ואולי אז תתחילו ללמוד לקח שלא נבנים על גבם של אחרים (אלה שבזכותם אתה יושב אי שם במשרדך המפואר (הזמני מאוד.....).
עצה קטנה: בטרם תשיב תחשוב פעמיים - ריק ופוחז....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 06:49 |
|
| |
הכותרת שגויה צ"ל להחזיר את ש"ס לדרעי.
משיצא דרעי מש"ס, פנה זיוה, פנה הדרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 10:24 |
|
| |
| zeshaiodea כתב: |  | | ומצדי שתתרסקו בבחירות |
|
זה שיודע,
תודה לך על המחמאות שחלקת לי, חן חן.
אינני קשור לאלי ישי בשום צורה שהיא, אבל אתה ודאי קשור לדרעי.
מדבריך משתמע שאתה לא מתכוון לעבוד למען הצלחתה של שס בבחירות הקרובות ולא עוד אלא שתשמח בהפסדה.
אז מה יש לך עם שס?
כל כולך סובב סביב אריה דרעי, לא אכפת לך מהרעיון של המפלגה ולא אכפת לך ממרן.
אני לעומת זאת אתנדב בשס גם אם מרן יורה לתמוך באריה דרעי, כי אני עובד אצל מרן ומרן לא עובד אצלי.
חזור בך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 13:53 |
|
| |
ונשךלשונרא צודק.
זה שיודע-יצא המרצע מן השק:איכפת לכם רק הכבוד של דרעי.איכס.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 18:10 |
|
| |
חנוכה שמח לכל בית ישראל!
חשבתי לתומי כי יש לי עסק עם אישים אינטלגנטים ועדיין אני חושב כך, אך שניים מחברי הפורום הפתיעוני לרעה במיוחד 2 התגובות הכ"כ הפוכות מהאמת. אז למען הסדר הטוב נאמר כך:
כי שס יקרה ללב כולנו. שס היא בית. בית לא עוזבים גם כאשר גדלים בתוכה נחשים ועקרבים. אך אין זה אומר כי כי צריך לבגוד בראש הבית. במקרה הזה מדובר ברב אריה דרעי שהוא היה הראש. קרה מה שקרה וזמנית הוא עזב את התפקיד - כאשר הובטח לו שיחזור אליה לאחרי שרות בבית סוהר. אז מה קרה? איפה ההבטחות... מה זה קשור למחנאות... זו האמת! לכן, ונשך אל תיתפס במילה זו או אחרת - תביט באמת - תראה את העיקר - ואל תסתכל בטפל.
כך היה צריך לנהוג איש ישר. ואיפה היושר? הרצחת וגם ירשת?...
ועוד להתכסות בגלימתו הארוכה של מרן שליט"א שאנחנו כולנו עפר לרגליו. במיוחד שכל הברבורים שלנו - הקטנים - זרים לו ולחייו - כאשר כל כולו קודש קדשים...
אם אינני צודק במשהו הודיעני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 20:44 |
|
| |
יפה לך,
מודה ועוזב-ירוחם.
וכעת,משאמרת את דבריך:
"צא בחוץ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!