| נשלח ב-14/12/2008 23:55 |
|
| |
סליחה נערך לאחר שראיתי שטעיתי.
תוקן על ידי אברימלהה ב- 14/12/2008 23:54:34
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2008 23:56 |
|
| |
אברימלה, נראה שהבנת הפוך!!
הם מחפשים בחורה עובדת ופותחת האשכול אינה עובדת כעת (סתם מעניין במה היא עובדת כשהיא עובדת).
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 01:03 |
|
| |
חכמה..
א.לא חייבים לידע בבירור על כל פיפס קטן שקורה איתך.
ב.את תמצאי ממש בקרוב מקום עבודה חדש!!!(ואת תמצאי מאחלת לך מכל הלב) אז ככה שזה זמני..
תודי לה' שבדרך הזו הוא חוסך ממך פגישות עם כל החושבים מעצמם יותר מידי..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 14:09 |
|
| |
עולם הפוך גם אצל גברים
לפעמים יש בחור טוב רק שעובד ובתור אברך הוא יותר טוב מסטנדרת
לא יקחו אותו בגלל שעובד
יקחו בחור הרבה יותר גרוע מהישיבה העיקר שהבחור בישיבה
עולם הפוך
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 17:31 |
|
| |
לרגע התחרטתי אתמול....
עכשיו אני נהניתי מהאשכול שפתחתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 18:28 |
|
| |
ועוד משהו אם את מאמינה אז מה הלחץ
את עוד תקבלי משהו יותר טוב ממה שחשבת
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2008 20:14 |
|
| |
אבי.. מדבר מנסיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 00:02 |
|
| |
שרפ, לפי טענתך, שקראתי אותה גם באשכול אחר, אתה סובר שההורים שלא לימדו את בנם אומנות חייבים על פי ההלכה לדאוג לחסרונו, למזונותיו, וכו'... אוקי, אז למה שההורים ש-ל-ו לא יתנו את הדירה? למה ההורים ש-ל-ה? למה האבא שכן שלח את ביתו ללמוד מקצוע צריך גם לשלם על הדירה? הא?
קרן אור, הלוואי. אבל נראה לי שאת צודקת, לגבי האשליות. אני הייתי מצפה מהרבנים הגדולים שיעשו סדר בעיוות הזה. במחדל הזה. בעושק הזה שמתעטף באיצטלה של צידקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 00:14 |
|
| |
| נועה_האחת כתב: |  | באיצטלה של צידקות.
|
|
אהבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 01:10 |
|
| |
שמעתי אימרה חכמה ונכונה
שמספרים על גבר זה יכול להיות הפוך גם
חיכתה.אם בא משהו טוב היה שווה לחכות
לא בא משהו טוב טוב שבאה כמה שיותר מאוחר
בכל מצב איך שלא יהיה זה לטובה
כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 08:48 |
|
| |
| נועה_האחת כתב: |  | שרפ,
לפי טענתך, שקראתי אותה גם באשכול אחר, אתה סובר שההורים שלא לימדו את בנם אומנות חייבים על פי ההלכה לדאוג לחסרונו, למזונותיו, וכו'... אוקי, אז למה שההורים ש-ל-ו לא יתנו את הדירה? למה ההורים ש-ל-ה? למה האבא שכן שלח את ביתו ללמוד מקצוע צריך גם לשלם על הדירה? הא?
|
|
באותן אשכולות גם עניתי על השאלות.
לא עכברא גנב אלא חורא גנב.
אם הביקוש על ידי הבנות יהא לבחורים שלמדו בגרות בלבד, הרי שהבחורים ילמדו בגרות בשביל להתחתן.
הבעיה היא שההורים של הבת שלחו אותה לבית יעקב, שם חנכו אותה לבוא עם דרישות מסויימות מהבחור והתוצאה היא שהבחורים מתישרים עם דרישות אלו.
אם האב חושב שהוא צריך חתן שידאג לעצמו, שישלח את ביתו לחינוך מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2008 08:58 |
|
| |
| Keren_Ohr כתב: |  |
נועה האחת-לדירה בירושלים דואגים ההורים שלה (ניכתב בסרקסטיות)
ולא, זה לא עולם הפוך-אלה נורמות הרסניות שהוחדרו לישיבות-ואני מאמינה שאם כולנו-כל הבנות נתאחד ונודיע חד משמעית לחצופים והסחטנים שאנו לא נקנה דירה שביסודותיה חדורים דמם ודמיהם של הורינו-אולי, אולי הם ירדו מן העץ...או שאני חיה באשליות... |
|
צר לי בשבילך.. אני עדיין לא רואה סוף לאשליה הזו.
אנחנו לא נקנה דירה, לא כי אנחנו לא רוצים, אלא כי זו בקשה לא מציאותית.
ונמשיך להתפלל, להשתדל ולהאמין שהמיועד לנו ימצא אותנו ולא בגלל כסף או דירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2008 10:30 |
|
| |
שרפ, מה פיתאום שיהיה ביקוש רק לבחורים שלמדו לבגרות? אני מדברת על אותן בחורות, שאתה חושב ששטפו להן את המח, אבל אני יודעת שרבות מהן העמיקו, חשבו ובדקו ובחרו בחיי תורה. למה שהן ירצו בחור שלומד מקצועות חול? כלומר מעוניין לצאת לעבוד?
ותהיה רציני, הבחורים ששקועים בלימוד לא ישלימו בגרויות בשביל להתחתן....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2008 14:14 |
|
| |
נועה
את צודקת.
בחור שרוצה כל חייו ללמוד צריך אשה שתביא לו דירה ופרנסה כל החיים (רצוי גם דירות בשביל הבנות שהוא יצטרך לחתן).
אם כמו שאת מציינת, בחורה הרוצה בחור כזה, היא בחורה שהעמיקה, אז למה הן בוכות כאן על העלות, החשיבה על העלות של הרצון אינה חלק מההעמקה?
תוקן על ידי שרפ ב- 17/12/2008 14:45:28
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2008 18:18 |
|
| |
לא מובן על מה הכעס. אם היית גבר גם היית רוצה שהבחורה תעשה משהו עם עצמה בחור נורמלי לא יאמר לא אבל בפגישה או לפני יבדוק מה הסיבה לזה שהבחורה לא עובדת אם הכוונה שלה זה לתת לו לעבוד ושהיא תשב ותהנה מהפרנסה שלו, את בטח מבינה למה הוא יעדיף לשמוע משהו אחר.... אם רואים שזו סיבה הגיונית כמו שעוד לא מצאת עבודה וכדו אז מעבירים אותה. קחי בחשבון שלא תוכלי לומר את זה יותר מדי זמן. ואגב, זה לא חכמה לפתוח פורום ולחפש את התשובה שאת רוצה לשמוע ולהיות מרוצה... ;)
|
|
|