|
|
| נשלח ב-19/12/2010 12:50 |
|
| |
בס"ד משתוקקת.....
דמעות!!! זה מה שגרמת לי עכשיו....
אני כ"כ מבינה את הכאב הזה. אין לי במה לנחם אותך... רק לומר שאני מזדהה עם כל מילה שלך.
ו...איך שאמר אסיק,בסוף יהיה טוב. בסוף של חיי הרווקות יגיע החתן ויהיה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 12:43 |
|
| |
חלום טבעו שיתבוגג. עדיף שתחשבו.
לי קורה המון שאני יושבת ודמינת....... אחח.....רגעים מתוקים הם אלו.....................................................................
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2010 16:05 |
|
| |
| רוזנד כתב: |  | | למה, אין בחורים שיושבים ולומדים ובמקביל מעודכנים יותר מכל אחד אחר בכל הסדרות למיניהם. |
|
באר?
|
| נשלח ב-29/12/2010 16:34 |
|
| |
| כאב_לב כתב: |  | למה, אין בחורים שיושבים ולומדים ובמקביל מעודכנים יותר מכל אחד אחר בכל הסדרות למיניהם.
באר? _________________
|
|
שלא יבאר לך. אין לזה שום קשר לנושא הפותח את האשכול.
הסטת דיון תגרור חסימה. ובהחלט לא דיון על דבריי אלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 01:20 |
|
| |
אחח קראתי את הדברים ופשוט נאנחתי ! חלום?
להקים כבר ובקרוב בית של תורה! עם בעל צדיק וילדים צדיקים... להפסיק לקנא בכל החברות הנשואות עם הילדים להפסיק לרחם על עצמי ועל המשפחה שגם להם זה צער ולא מפסיקה לדחוק
פשוט למצוא כבר את האחד שיהיה חלק ממני, לצחוק, לבכות, סתם לפרוק אצלו לפעמים ביחד..
לא להיות יותר לבד נמאס מהלבד לבד לבד החברות לא ממלאות את החוסר האמיתי הלוואי שכבר מחר הוא יתחיל להתגשם לכולנו
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 00:04 |
|
| |
אוווווווווווווךךךךך הנוסטלגיה הזאת שורפתותי....!!! לא להאמין פשוט לא להאמין שאני עדיין באותו סרט......:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 01:09 |
|
| |
שיר מקסים שקשור - מיכאל קוויסט
אהובתי היפה, אלמונית עדיין, את חיה ונושמת במקום רחוק כלשהו ואולי די קרוב אלי, ועדיין אינני יודע מאומה על אודות החוטים המעצבים את חייך או הדפוס המייחד את פנייך.
אהובתי היפה, אלמונית עדיין, אני רוצה שתחשבי עלי הלילה כפי שאני חושב עלייך - לא בחלום זהוב המרוחק מהעצמי האמיתי, אלא כשם שאני באמת, איש חי שלא ניתן להמציאו בלי לסלף את האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 02:12 |
|
| |
שלמי השיר? שלך?.? או של זמר/כותב ידוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 09:22 |
|
| |
השיר הוא של מיכאל קוויסט, כפי שציינתי בראשיתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 10:00 |
|
| |
אשכול שווה. הקפצה.
למי שיש מה להגיד בנושא האשכול בכבוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 11:24 |
|
| |
מה שיש להגיד בנושא האשכול זה שאנחנו אני בכולופן עדיין תקועים בשלב של ה"לפנטז"...אחחחח בדיוק מתנגן כאן בגלגלצ "אדם צובר זכרונות כמו נמלים בחודשי הקיץ בחודשי הקיץ כמו חגב באמצע קיץ...ויש שאדם שר..." קשור איכשהו... לויודעת אולי...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 15:10 |
|
| |
בס"ד נו מעניין אותכם גם מה אני חולמת?או שאתם כבר מנחשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 15:17 |
|
| |
את חולמת להיות שליחה של הרבי ???
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 15:25 |
|
| |
בס"ד חחח (= אולי במקום מגורי...אך מה שבטוח לא בקטמנדו(=
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 15:33 |
|
| |
בס"ד אני חולמת שבן זוגי,יהיה עם מידות מקסימות,עם חוש הומור(שלא יבוא על חשבוני),יראה נאה בעייני עם מבט מלאכי של רוך ומצד שני קצת חודר(ואשמח אם זה גם יהיה בצבע ירוק בהיר)...ישרה ביטחון כלכלי,יהיה לו זקן קטן וחמוד בצבע שטיני/שחור,ופנים בהירות יהיה קצת גבוה ממני,אך לא יותר מדי,שלא ארגיש גמדה... שיהיה לנו זוגיות מקסימה,שבה אחד מבין את השני,מנסה לעשות טוב לשני,איכפיות הדדית,אהבה אמיתית ללא אינטרסים...שיהיה לנו הרבה כבוד הדדי,ונתינה הדדית ללא חשבונות של"מי עושה יותר/נותן יותר"! שנצא לטייל בטבע,והוא יצחיק אותי עם בדיחות וסיפורים... שיהיה לנו כ"כ כיף ביחד,עד שלא נוכל לחשוב שחיינו מתקיימים אחד בלעדי השני(= זה בערך חלומותי...
|
|
|
|
|