|
|
| נשלח ב-20/12/2008 23:07 |
|
| |
כן אבל אתם מבינים שזה לא שייך בשבוע הזה של חנוכה נכון ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2008 23:17 |
|
| |
למה לא בחנוכה דוקא יש חופש לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 00:03 |
|
| |
אז קדימה, לפני שיתחילו ליפול גם כאן הטילים ועוד קושי יכנס למשוואה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 00:15 |
|
| |
אני אומר לפני המפגש כדי שלא נהיה בהלם בואו נעלה את התמונות שלנו ככה יהיה לנו מושג מי זה מי ומה.. מה אתם אומרים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 10:36 |
|
| |
יאללה מייחל יקר, בלי תירוצים.
תן תאריך, שעה, מקום (אולי עם מחקר קטן על הזמן הכי טוב)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 11:34 |
|
| |
ב"ה
שלום שלום
כמו שכבר נאמר, המפגש צריך להיות לגברים בלבד !!!
ואני מזמין את כולם לביתי בחדרה.
לך המייחל , אני ממליץ למתן את תגובותיך, חלקם צורמות ואינן ראויות לאיש תורה
חג חנוכה שמח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2008 14:52 |
|
| |
בראשונה אגיב על המשפט הצורם בעיני : "לך המייחל , אני ממליץ למתן את תגובותיך, חלקם צורמות ואינן ראויות לאיש תורה"
אפשר בבקשה דוגמא ? אני דוחה לחלוטין ביקורת סתמית בלשון כ"כ כללית . הבא דוגמא להתבטאות כזאת ע"מ שאוכל להתייחס אליה ולהגיב עניינית . ואז נוכל לבדוק באמת מי תורני ומי לא .
מה יש חביבי...מה הבעיה שאשה תגיע לשיעור תורה ? אתה לא קולט שזה מה שהולך להיות ? שיעור תורה רגיל לחלוטין בבהכ"נ . תודה על ההזמנה לחדרה אך ממה שהבנתי לאשדוד יהיה קרוב יותר להגיע לרוב חברי הפורום .
אל תדאגו אחים אני כבר בודק את האפשרויות השונות הן מצד בהכ"נ והן מצד התאריך והשעה . וגם עובד על השגת מצלמת וידאו . כשזה יתחיל להיות מעשי מבחינתי נתחיל להריץ סקרי יום ושעה המתאימים לכם .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2008 09:05 |
|
| |
ממסר מסויים שקיבלתי בפרטי אני יכול להבין שמידע מהפורום זולג החוצה .
כפי שאמרתי כבר פעם יש לי לא מעט ספיקות בעניין המפגש / שיעור . מי מבטיח לי שלא יגיעו אנשים שאינני מעוניין שיגיעו ובעקבות כך לא רק שללכלך עליי יוכלו אלא אף להפיץ תמונות שלי !
מי יצטרך להתמודד עם מציאות כזו אח"כ ? אני בלבד .
נראה לכם שאסכים לכך ? אתם הייתם ?
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/12/2008 9:01:03
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2008 10:12 |
|
| |
אולי כדאי שכל הדיון הזה יתנהל תחת הפיקוח של המייחל בלבד
ובפרטי בלבד
בשורות טובות
חנוכה שמח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2008 13:02 |
|
| |
מייחל יקר
הדיכוטומיה האלוקית שקיימת ותמיד תהיה, מכילה את 2 הכוחות המנוגדים - הטוב והרע, זו העובדה שבתוכה עלינו לבחור תמיד בצד של הטוב ולא להתמקד בצד הרע. יחד עם זה דברים לא קורים סתם ו "הרע" שלעיתים אנחנו נתקלים בו , בא כדי להעיר אותנו לדבר מחשבה על הסיבות להופעתו. זוהי התפתחות רוחנית שבעקבותיה נעשים תיקונים. אז ראשית לדעתי - עליך לחשוב מדוע מופצים השקרים האלה? מה הם באים ללמד אותך? ושנית - אם אתה שלם עם עצמך ויודע את האמת שלך , למה כ"כ חשוב לך מה אומרים עליך? לך בדרכך, עשה מה שטוב לך (שעושה גם טוב להרבה אחרים) וזהו!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2008 14:16 |
|
| |
בעניין הפגישה: אם תתקיים במרכז בשעות הערב אוכל להשתתף, אם במקום מרוחק אז לא, היות ואני עובדת לאורך כל היום עד שעות הערב.
ובאשר ללשון הרע שמופץ בפורומים אחרים: כדאי לנסות להתעלם, אפילו שאני יודעת, שקל לתת עצות לאחרים ולומר לאחר לנסות להתעלם. אבל זה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2008 14:47 |
|
| |
מתחבר כבר הרצתי את אפשרויות התיקשור ביננו . הבעיה מתחילה בכך שאינני יודע מיהו "המדליף" ומי הסמוי . פה הבעיה .
שרון זה שאני לא מדבר על כך לא אומר שאני לא יודע או לא מודע . עם יד על הלב...האמיני לי שאני כל הזמן חושב ומחשב מה..על מה...מי..כמה...ולמה . והעניין פה הוא לא שאיכפת לי מה כותבים עליי בפחי האשפה מסביב...ממש לא . והראייה שאני אפילו לא טורח להגיב לאותם רשעים בפרטי ובטח שלא באותו "פח" ציבורי .
כבר הסברתי ממה חשש , אלף - מחילול השם שאולי ייגרם חלילה . ובית - משמיטת הבסיס בפניכם .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2008 06:26 |
|
| |
עכו חברים חג שמח !
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2008 08:31 |
|
| |
כרמיאל
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2008 20:00 |
|
| |
שלום חברים
כמה שהייתי רוצה להפגש אתכם אבל אני גר בספרד בשנתיים האחרונות
אני לא יודע עדיין איך להגיב.
המפגש האחרון בנושא גאולה בו השתתפתי היה בהתוועדות חסידית בנהריה - נורא רציתי לומר לנוכחים בהתוועדות כמה דברים, מסיבה כלשהי לא הספקתי לומר את דברי , למחרת היום נפלו טילים בעיר ונפתחה מלחמת קיץ.
כעת אני מוצא עצמי בדיון על קיום מפגש בנושא הגאולה הפעם מדובר על אזור דרום - אשדוד
אני בא כתוב משהו ולפני שאני מספיק (פשוט חליתי) - נפתחת מלחמת חורף
אם מלמעלה נועדנו להפגש
אז מקווה שבמהרה
|
|
|
|
|