בית פורומים הליכוד החרדי

יש חרדים שמעיזים להצביע ליכוד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2008 14:12 לינק ישיר 
יש חרדים שמעיזים להצביע ליכוד?

ח''ו וח''ו!

אחרי שזרקו את פיגלין?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2008 22:32 לינק ישיר 

בטח, כולנו נצביע ליכוד.

עד עכשיו התלבטתי מאוד, אבל מרגע שזרקו את פייגלין החלטתי סופית להצביע להם.

מי היה צריך שם את ההזוי הקיצוני הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2008 19:43 לינק ישיר 

שבט צודק!!

תודה לך משה פייגלין, נתת לי עוד סיבה למה להצביע ליכוד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2008 12:06 לינק ישיר 

אני מצביע ליכוד כי אין למה להצביע
לג' אי אפשר בגלל כרמל
לש"ס אני לא מסוגל
נשאר רק ליכוד כי צריך לנהל מדינה  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2008 20:02 לינק ישיר 

בס''ד

יש לי 2 שאלות אל תומכי הליכוד:

1)אחרי שביבי הכריז בלי בושה שהוא ימשיך לדבר עם הערבים איך אפשר לתמוך בו?

2)למה לא להצביע למפלגת ''ארץ ישראל שלנו של וולפא ומרזל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 01:45 לינק ישיר 

שניאור,
התשובה לשאלה שלך טומנת בחובה שאלה קודמת יותר. למה מצביעים בבחירות? האם בכדי לנהל את המדינה, בצורה הטובה ביותר, כפי ראות עינינו. או בכדי למחות ולהפגין, על מהלכים כאלו ואחרים.

מאז שהמפלגות הגדולות פתחו את שורותיהם להשפעת הציבור. הרי אפשר לשנות להנחות ולהעלות מנהיגים רצויים בדרך המלך, וקלה הרבה יותר מאשר על ידי העלאת מפלגות חדשות, שאחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, עלולים בסוף גם להפסל.

ואם למחות, זאת אפשר גם בהפגנות. גדולות או קטנות.

במציאות הישראלית המפלגה הגדולה ביותר היא זו שעומדת בראשות הממשלה, כמעט באופן וודאי. התומכים בהצבעה לליכוד סבורים, שלא כדאי לבזבז הזדמנויות לשינוייים, גם אם לא מספיק מוגמרים, שניתנים לנו פעם בכמה שנים,  בשביל מחאות שניתן לעשות יום יום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 12:32 לינק ישיר 

בס''ד
ליהודי ישראלי
 לדבר עם הערבים ולתת להם שטחים  נקרא במושגים שלך ניהול מדינה?

מפלגת ''ארץ ישראל שלנו'' אינה כמו שאתה חושב.ראשי המפלגה וולפא ומרזל הזמינו סקר ממכון כלשהו (לא זוכר) והמכון צפה 6-4 מנדטים! זה נקרא הפגנה?

יש לך טעות והיא שאתה רואה את הליכוד כימין. אני רוצה שתגדיר לי מה ההבדל בן ציפי לביבי!

אותה גברת בשינוי אדרת!

תוקן על ידי שניאורב ב- 25/12/2008 12:34:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 14:15 לינק ישיר 

לא כתבתי שהליכוד הוא ימין.
כתבתי, שיש מפלגות שלטון, ויש מפלגות לווין.

המצביע למפלגות השלטון, קובע כיצד יתנהלו חיינו הציבוריים.
המצביע למפלגות הלוויין, במקסימום יהיה להם השפעה מועטה. ברוב המקרים הם יוכלו רק למחות. ובשביל למחות ישנם כידוע דרכים הרבה יותר טובות. חבל לבזבז בשביל כך את ההזדמנות היחידה להחליט מי ינהל בפועל את המדינה. ובין מפלגות השלטון הליכוד הוא כנראה הטוב ביותר כיום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 21:24 לינק ישיר 

בניגוד לכל החברים הנכבדים פה שמתכננים להצביע ליכוד בתור ברירת מחדל, אני דוקא הולך להצביע ליכוד בתור עדיפות ראשונה.

כל אחד שינבור קצת בהיסטוריה של נתניהו, ויקרא בספריו (בייחוד 'מקום תחת השמש'). יגלה שמדובר במנהיג שספק אם קם כמותו מאז קום המדינה.

למרות התדמית הכישלונרית שמנסה התקשורת להצמיד לו במשך שנים, מדובר בראש הממשלה שהביא למדינה את ההישגים הגדולים ביותר, בתחום הכלכלי המדיני והבטחוני.

עם עובדות א"א להתוכח, נתניהו עלה לשלטון בתקופת טרור קשה ביותר, אולי הקשה ביותר שהיתה לנו כמדינה, בתקופת כהונתו הטרור ירד לשפל.

בהמשך הקריירה כשקיבל על עצמו את תפקיד שר האוצר בממשלתו של שרון (שאגב, זו הייתה הקרבה גדולה מצידו לקחת את התיק, פרשנים בכירים אמרו בשעתו ששרון שלח אותו במיוחד כדי לקבור אותו) זה שוב היה בתקופת משבר כלכלי חריף שאיים להביא את ישראל למצב של פשיטת רגל, ושוב היה זה הוא, שחילץ את המדינה והעלה אותה לדרך המלך ואף הרבה מעבר לכך.

המעידה היחידה שלו הייתה בהסכם וואי, אבל כל מי שהיה אז קרוב לצומת של מקבלי ההחלטות יודע (ותשאלו את בוגי יעלון), שהוא הובל לזה בעל כרחו ע"י ממשל קלינטון והשמאל בישראל.

לאור כל הנ"ל אני הולך בשמחה ובגאווה להצביע לאלטרנטיבה היחידה במדינה "הליכוד בהנהגת בנימין נתניהו". ובכלל לא רק בתור אלטרנטיבה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2008 13:33 לינק ישיר 

וזה שהוא תמך בהתנתקות? שכחת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2009 20:19 לינק ישיר 

ביבי  לא  תמך בהתנתקות  טעות  גדולה שלכם , ביבי   פרש מהליכוד מאז ששרון ביצע את המהלך  הזה  , והיום  הוא חזר לנהל את הליכוד , עם ליכוד חדש ולא ישן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2009 21:44 לינק ישיר 
לא תמך בהתנתקות?

avigdoor כתב:
ביבי  לא  תמך בהתנתקות  טעות  גדולה שלכם , ביבי   פרש מהליכוד מאז ששרון ביצע את המהלך  הזה  , והיום  הוא חזר לנהל את הליכוד , עם ליכוד חדש ולא ישן

זה לא נכון.
כשהייתה הצבעה בנושא ביבי יצא מהאולם,וכששמע שיש רוב בלעדיו חזר לאולם והצביע בעד כדי לא להפסיד את כסא שר האוצר

אכל את העוגה ונשארה שלמה
רקד בשתי החתונות

ביבי חלש אופי! הוא לא היה מסוגל לוותר על משכורת שמנה על חשבון עקרון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2009 22:31 לינק ישיר 

שניאור, טול קורה מבין עיניך!

אתה עצמך אומר שהוא הצביע בעד רק לאחר שהוברר לו שגם בלעדיו זה יעבור, כך שברור גם לך שאם הוא היה יכול למנוע את התכנית הוא היה מונע אותה.

אגב, איך אתה מסביר את הפרישה שלו ערב ביצוע הגרוש? מה היה אז עם ה'משכורת השמנה' לדבריך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2009 22:39 לינק ישיר 

בס''ד

לא באתי להביע את דעתי בעד או נגד ביבי.

פשוט באתי לספר מה היה.

וכנראה שערב תוכנית ההתנתקות הוא חיזק את אופיו ופרש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2009 22:44 לינק ישיר 

ההישארות שלו בתפקיד עד ערב הגירוש היתה כדי לנסות ולמזער נזקים, הוא גם היה משוכנע במשך זמן רב שבסופו של דבר שרון יתעשת והתוכנית לא תצא לפועל, משנוכח לראות שהרכבת כבר דוהרת הוא מיהר לפרוש, כמו שהכריז במסיבת העיתונאים "אני לא רוצה להיות שותף לדבר הזה".

לפרוש ממשרד האוצר לאחר כל ההשקעה שהוא השקיע במשרד זה, זה מעשה שדורש קצת יותר תעצומות נפש מלפרוש ממשרת שר ללא תיק כמו עוזי לנדא.

תוקן על ידי רבנוהקדוש ב- 24/01/2009 22:43:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2009 22:52 לינק ישיר 

רבנוהקדוש כתב:

לפרוש ממשרד האוצר לאחר כל ההשקעה שהוא השקיע במשרד זה בשנים שקדמו לפרישתו, זה קצת יותר מעוזי לנדא למשל שפרש ממשרת שר ללא תיק, שהוא תמיד היה נטול תוכן ממשי.

השקעה במשרד...
אולי בעצם אתה צודק,הוא השקיע בנקיון המשרד ובתליית תמונות ובקניית כסא מסתובב ונוח...

ההשקעה הגדולה שלו חוץ מעצם המשרד הייתה לגנוב מלחמם ופיתם של הזקנים והחרדים על חשבון ''האיש שהציל את כלכלת המדינה'' 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הליכוד החרדי > יש חרדים שמעיזים להצביע ליכוד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext