| נשלח ב-23/12/2008 10:33 |
|
| |
שיקול דעת משובש לחבדניקי"ם
מה בסך הכל רציתי?
סופגניה.
התקשרתי לחבר חבדני"ק אחד, וביקשתי ממנו, שבמסגרת הפעילות של חלוקת סופגניות, שיביא גם לי כמה.
זהו. זה מה שרציתי.
מה ענה לי האיש (כבר לא חבר)?
- אתה בכלא במקרה?
כלומר: עד שלא תרצח מישהו, תשדוד בנק, או _____, אתה לא זכאי לסופגניה.
גם אם אתה יהודי. לא רצחת - אתה לא בחשבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 10:37 |
|
| |
יהודי, אף על פי שלא חטא, יהודי הוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 10:40 |
|
| |
בדיוק.
מה אשמתי שהצלחתי לצאת רק בעבודות שירות???
אני מבקש שוב מכל החבדניקי"ם - תשלחו גם לי סופגניות.
גם אני יהודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 10:43 |
|
| |
בס"ד
איזה גולם אתה.
תוריד את הכיפה ותקבל מלא סופגניות+ הנחת תפילין במבצע[ים] !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 10:49 |
|
| |
אם לא הייתי משיחיסט, הייתי מגיב בחריפות מה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 11:30 |
|
| |
הגולם, אתה מוזמן אלי הביתה, תקבל 2 סופגניות...
<אתם מוזמנים לכל הדלקה מרכזית של חב"ד בכל עיר ובמרבית הישובים בישראל, שם כ-ו-ל-ם חרדים, דתיים, מסורתיים, וכאלו שעדיין לא דתיים, גברים נשים וטף מקבלים סופגניות ללא אפליות...>
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 11:31 |
|
| |
כתובת בבקשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 12:31 |
|
| |
למה שוב פעם נכנסתי לאשכולות שלו.
למה, למה, למה.
אז מה אם משעמם לי עכשיו, זה לא סיבה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 12:38 |
|
| |
הם נותנים סופגניות רק למי שמדליק בחנוכיה בעלת צלעות עקומות. שלך ישר מדאי, או עגול. ולכן אינ'ך סיכוי לקבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 12:50 |
|
| |
אם ככה אתה מתיחס
אליהם
למה שיתנו לך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 15:48 |
|
| |
אין לו טיפת בושה לגולם הזה.
אתמול הגענו קבוצה מחסידי חב"ד לבית המשוגעים שבו הוא מאושפז, חילקנו להם סופגניות, הדלקנו להם נרות, רקדנו איתם, והיות והוא חבר שלי הצלחתי להוציא אותו מהמחלקה הסגורה לכמה שעות לטיול ברחבי העיר, וכשהחזרנו אותו למחלקה הוא סחב איתו מהרכב ארגז סופגניות.
והוא עוד מעיז למכור כאן שהוא לא קיבל סופגניה.
בושה וחוצפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 16:39 |
|
| |
הסיפור של בוהה הזכיר לי מעשה ניירא אמיתי שהיה בתקופת הזקן בן גוריון שביקש לבקר בבית החכמה(על משקל בית הרפואה הנהוג בחב"ד) לראות איך הולך שם. הלכו איתו הממונים והראו לו כל חדרי החולים וחדרי מכות החשמל והתרופות הכל בכל מכל כל חוץ מחדר אחד סגור על מנעול ורב בריח.בן גוריון ביקש להכנס לחדר הסגור ואז קיבל תשובה שלילית תקיפה.הכל אפשר לראות חוץ מחדר זה,אמרו לו. בן גוריון כמעט התפקע מרוב סקרנות. בסוף הוא ניצל חוסר עירנות של המלווים וחטף את צרור המפתחות ופתח את החדר הסגור ומה התגלה לו? אדם שנראה בדיוק כמוהו! מי אתה שואל בן גוריון."אני בן גוריון ראש ממשלת ישראל" עונה המשוגע."אתה בן גוריון?" צוחק בן גוריון "אני בן גוריון!" התחילו לריב ולמרוט זה את רעמת שערו שלזה עד שנשמע קולם למרחקים.הממונים על בית החכמה הגיעו בריצה והנה שוד ושבר שני בני גוריון לפניהם וכל אחד צועק אני בן גוריון והשני משוגע.מה עושים? מרוב בהלה משכו אחד החוצה ואחד השאירו בפנים-ועד עצם היום הזה לא יודעים מי נשאר ומי יצא.....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 17:42 |
|
| |
אתה גולם אמיתי..
|
|
|
|