|
|
| נשלח ב-28/12/2008 16:20 |
|
| |
שלום לכולם,
בזמן האחרון שמתי לב שהכותבים בפורום אינם כותבים לצורך האדרת החזנות או לצורך מידע הקשור לחזנות אלא כותבים יותר כאנשים "מטעם" כשהחלק הרכילותי חוגג.
אין זה עניינו של אף אחד, מה עשה חזן זה ולמה עשה חזן אחר ומדוע חשוב לכתוב על קונצרט זה ומדוע בקונצרט האחר הדברים נעשו כך. הדברים חורגים מה"דעות האישיות" של הכותבים.
זו הסיבה שלאחרונה אני ממעט לכתוב בפורום, אולם אני ממשיך לקרוא את דברי ההבל של הכותבים.
בנוסף, איני נוהג לכתוב כלל על קונצרטים או שבתות בהם אני משתתף, והטעם לכך מובן.
בואו נחזור לימים הראשונים של הפורום, בו נכתבו דברים של טעם, ונצא מעניין הרכילות החוגגת פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 16:21 |
|
| |
פורוםחזנות שלחתה תגובה ללא תוכן אלא דף רק
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 16:26 |
|
| |
שלום לכולם,
מכיוון שנשלחה אלי ההודעה מטעם הפורום שצריך 'להגיב' על אשכול זה- אז גם אני מגיב...
אני חושב שאת עיקרי הדברים כבר אמרו קודמיי, ז"א: אסור שהפורום יהווה במה להשתלחויות אישיות, צריך לתת במה לכל החזנים ובמיוחד לאלה החדשים, אסור להכביר בתארים 'בומבסטים' שלא מהעולם הזה, על חזן זה או אחר (להיפך: פה לדעתי שייך הכלל של 'כל המוסיף גורע'). כמובן: יש להודיע ברבים על כל שבת חזנות וקונצרטי חזנות למיניהם, מה שהפורום עושה ממילא, ועוד ועוד. לא באתי לחדש דבר...
מדוע יש 'ירידה' בכמות הכתיבה בפורום ובנושאי הכתיבה בו? ייתכן שזה בגלל 'עייפות החומר', אולי יש אי-אלו אנשים שהרגישו שהם 'מיצו את עצמם וכתיבתם' בפורום זה וכל מה שייכתבו הוא 'מיחזור' של מה שכתבו לפני כמה חודשים או כמה שנים? גם זה יכול להיות...
כנראה שצריך לתת לכותבי הפורום (אלה המהוגנים, כמובן) את הזמן והחופש לכתוב מה שהם רוצים. אסור 'להכריח' אותם לעשות זאת. ואם יש ירידה ברמת הנושאים ובכמות הכתיבה- אז מה, זוהי דרכו של עולם...
אני חושב שמאז שהפורום בא לאויר העולם- עולם החזנות רק הרויח מזה: יותר ויותר אנשים נהפכו להיות 'חובבי חזנות' ויש יותר ידע בנושא. גם את הפריחה בשבתות חזנות ובקונצרטי חזנות בארץ בשנים האחרונות- יש לזקוף בין השאר- לטובת הפורום.
לכן, תנו לפורום להתנהל בצורה ספונטאנית עד כמה שאפשר (וכפי שכבר כתבתי: בגבולות הטעם הטוב). רק נרויח מזה.
עד כאן, לעת עתה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 16:50 |
|
| |
אני חושב שהפורום מצויין, תורם רבות - ואלו שמספידים אותו נחפזים לעשות כן.
נכון שיש הרבה "טרמפיסטים" מטעם חזן זה או אחר ויש כמה שמדרדרים את הפורום אבל זה טבעו של אינטרנט והבעיה ידועה בכל הפורומים ברחבי הרשת
לפיכך לטעמי אין לסגור את הכתיבה למורשים בלבד כי אינו שווה בנזק הפורום
חברי הפורום שמחים לקרוא ידיעות עדכונים ודיווחים מחברים שעומדים מאחורי הניק שלהם ולא מתחבאים מאחוריו ולכן ניקים שלא עומדים בכך ומזלזלים "נשרפים" מהר ומתנדפים להם וחוזר חלילה.
אולם החשיפה שמביא הפורום גדולה וישנם אנשים הרוצים להשתתף ולא יוכלו לעשות זאת בנקל באם הפורום יהיה למורשי כתיבה.
תודה ליהודה ולשאר המנהלים על הזמן הרב שמושקע על ידם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 17:05 |
|
| |
תגובתי להלן לאחר רבים אחרים ובכך הקלו עלי לא "לדוש" דברים מחדש וראשית אעלה
רעיון חדש :
1,קריאה לחזנים לכתוב בגלוי בנושא ניתוח יצירה //לחן ליצירה -אחת לשבועיים בפורום
תגובת // תרומת חברי הפורום למאמר תהיה אך ורק בגלוי
2,חברי פורום מח"ול - בעבר,מצאתי רבים כאלה וזיהיתי אותם בין אם עפ"י סגנון כתיבתם בעברית או עקב כתיבתם באנגלית . וכיום -נותרו מתי מס' מהם ונשאלת השאלה מדוע ?
אם הם" עדיין מציצים"אלינו ,נשמח מאוד לראות תגובתם באשכול זה ,
3,סגירת הפורום למורשי כתיבה בלבד ??? -
לתקופה זמנית מוגדרת מראש -- מצביע בחיוב
לאורך זמן --איני מציע לעשות זאת ,זאת בראותי פורומים אחרים המוגדרים כנ"ל והם
"יותר פרוצים מאיתנו" מבחינת סגנון כתיבה משתלח ועוד ,
גם אם הפורום לחזנות יהיה ברמת פעילות כפולה ויותר ,עדיין "ניתן לפקח" בהגיון על
רמת הכתיבה ,
4, קמארטון -- תבורך על חלק ניכר מהצעותיך
5, bltfila -- חלוקת הכותבים ל-4- "קסטות" הינה מדוייקת .
לגבי הצעתך : חשיפת ניק "משתלח" ,לו הדבר יהיה כרוך "בהלבנת פני חברו "
מתוך טעות ,פעם אחת,מוטב לוותר על כך . לכן,עדיף להשאר עם חסימת הניק
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 17:37 |
|
| |
גם אני מגיב באשכול זה לבקשת יהודה פרנק ידידי היקר
האמת היא שכבר זמן רב לא כתבתי אבל גם זמן לא מבוטל לא נכנסתי כלל לפורום אולי כבר כ- 3 חודשים, וזאת עקב העומס שהייתי ועדיין נתון בו, אם כי אין ספק שאופיו של הפורום גם לא משך אותי במיוחד.
לאו דווקא הניקים מטעם שנפתחים מטעם ונעלמים כחלוף השבוע הפריעו לי, אלא בגלל "הצנזורה" מחד (שאני שולל אותה כלל ועיקר, פתחת פורום - תן לכל החברים בו להתבטא כל אחד כרצונו), וגיבובי השטויות מאידך (פעם הדפיסו רק מה שכתבו הוגי דעות וכותבים בחסד עליון, היום כל דרדק יכול לכתוב מאמר 300 מילים עם 301 שגיאות כתיב/תחביר ותוך כדי לסטות מכל נושא שהוא לעבר הכפשות ושטויות, ותוך דקה זה בפורום ועינינו הרואות...).
שמחתי לראות חברים כמו קאמרטון, ענתאור, חזן אי שם, חגי אפרתי, דניאל ועוד מגיבים באשכול. כמו כן אני רואה רבים רבים באשכול זה ועוד באשכולות אחרים שראיתי כבר לפני חודשים שאומרים "אני כבר שנים קורא פה בפורום, רק היום הייתי חייב להגיב על זה..." - ושוב נעלמים.
מסקנתי היא: ישנם רבים שקוראים וממילא לא כותבים. הכותבים האיכותיים ידועים לכולנו, דא עקא שכאמור יש כאן תחלופת ניקים של כל מיני ארחי-פרחי שבאים מדליקים אש ונעלמים.
לכן מכל מה שכתב קאמרטון לעיל אני חושב - וכך אמרתי ליהודה לפני חודשים - שאכן אין מנוס אלא ליצור פורום למורשי כתיבה. זאת בהנחה והחלופה של "30 יום הקפאה לפני תגובה ראשונה" לניק חדש לא ניתנת ליישום טכני.
אחת שזה יקרה - כל שאר הנקודות שמעלה קאמרטון לא תהיינה רלוונטיות כי לא יהיו כאלו דברים. לא יהיו כפלי אשכולות, לא יהיו מסעות השמצה, לא יהיו מעודדים זולים שייכנסו לכתוב "החזן העולמי" על דרדק שנה א' בבי"ס כזה או אחר, ולא יהיה צורך בצנזורה!!!
יהודה היקר, הרי אתה יכול היום להפוך את הפורום לכזה ויש להערכתי וממה שזכורני שאמרת לי כ- 200 כותבים, חברים וותיקים כחדשים, שאתה מכיר אישית ויודע בעיניים עצומות שאין איתם שום בעיה. עליהם כנראה יש עוד 300-400 קוראים ותיקים קבועים שממילא לא מעניין אותם לכתוב והם נהנים לקרוא את הכותבים הידועים; ועליהם יש מאות או אלפים של "נכנסים מזדמנים", בין אם זה "לשמה" (לבקש קטע חזנות שאימו של מישהו מאוד תתרגש לשמוע ביום הולדת 80) או "שלא לשמה" (כאלו שנכנסים לשבח ולפאר מי שלא מגיע לו, או לחילופין לקדם מכירת כרטיסים, או להשמיץ מתחרה וכד').
אז לאט לאט יותר ויותר מאלו שיהיה להם ממש צורך לכתוב - יתרככו ויזדהו... ותוכל לצרפם לפורום לתועלת כל הקוראים...
באשר לסינון החברים המורשים: זה די דומה לכניסה לנתב"ג... המאבטח מבקש לפתוח חלון שואל מה שלומך ומאיפה באת... הוא רואה שהוא מדבר עם אדם נורמטיבי בדרכו לחו"ל ולא עם פושע... זה הכל! רוצה להצטרף לפורום? ישאיר כבודו מס' טלפון לחזרה (אישי, בבית או נייד, לא של חבר ולא בעבודה או בישיבה וכו'); אתה יהודה שהעניין "יקר לך" תרתי משמע תוכל לבקש אותנו הוותיקים לשוחח כמה דקות עם הברנש... לבדוק שמדובר במישהו על רמה... כן כן, אני מעניק לך ולנו את הזכות לקבוע מי על רמה, ולא מדובר על תואר במוסיקולוגיה או וותק של לפחות 100 קונצרטים של חזנות בעשור האחרון אלא כולנו מבינים על מה מדובר... זה נורא פשוט וקל. ותראה איך הפורום לא רק חוזר לימי הזוהר, אלא אף הופך לקליקה מובחרת ואיכותית באמת; קבוצה של מאות אנשים חובבי חזנות שיהוו בסיס אפילו לפעילות חברתית או כלכלית שגופים שונים מאוד יתעניינו בה... במקום שכיום שולחים פה "ניקים מטעם" לעשות פרופגנדה וקד"מ זולים.
ואם יהיה אגב מישהו שממש חייב לכתוב שאלה או ידיעה וכד' ואין לו זכות כתיבה עדיין, יוכל לפנות כפשוטו למנהל הפורום ולהגיד "כך וכך ברצוני לכתוב נא פרסם בשמי"... ככה נהיה בטוחים שמי שבאמת חשוב לו - להערכתי לא רבים - מידי פעם להאיר עינינו, יוכל למצוא דלת קשבת ויהודה (או מנהלי משנה) יעבירו את התוכן של דבריו באשכול שהם יפתחו. והעיקר - בלי צנזורה כלל!
אני מדמיין תרחיש "נורא" של מיעוט אשכולות... נגיד 10 אשכולות בשבוע... כדלהלן:
אשכול אחד ניתוח מגמה מוסיקלית (ודיון נלווה) ע"י קאמרטון או חזן-אי-שם או דולינסקי (...), 2 אשכולות דיווח וביקורת (על קונצרט/שבת חזנות) של ענתאור, ידיעה היסטורית (ודיון בה) ע"י דניאל, 2 אשכולות "טכניים" המודיעים על אירועים ומעדכנים פרטים, אשכול העשרה של צימרמן (!!!) או של יהודה עצמו, אשכול עם קטע מיוחד מאוצרו של יהודה או של CYREL וכד',אשכול עם תוכניות הרדיו החזנותיות מאותו שבוע (לתועלת חברי הפורום) באדיבות ליבזון, וכמובן - אשכול עם קטע לכבוד שבת קודש (של טנור או של יהודה?).
האם יש מישהו - מהכותבים בעבר או כיום, ועד מאות הצופים האילמים - שלא מוכן להחליף את הפורום של היום בפורום "דל אשכולות" שכזה בשל היותו למורשים בלבד?
טוב אני מצטער על אורך התגובה, יהודה ביקש אותי לכתוב כאן (דברים שבעבר כבר אמרתי לו). אני מניח שחלקכם (בפרט מי ששרד עד סוף התגובה) כבר מצטער שחזרתי לכתוב אז הנה, מיד אני נעלם שוב בתהום הדממה... ד"ש לכל הותיקים ובפרט לענתאור!
וייס
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 18:02 |
|
| |
על אף היותי חבר חדש (אך משתמש ותיק), אני בוחר כעת בזכות התגובה, בהתאם לבקשה שהופנתה גם אלי.
אין ספק שהפורום עוסק לאחרונה ביותר מדי רכילויות, השמצות והאדרות של אישים בעולם החזנות. אני סבור כי זו אינה מטרת הפורום. העובדות מלמדות כי כך חושבים גם חלק גדול מכותבי ומשתתפי הפורום, שמצביעים ברגליים.
אני חושב שהמתכונת הנכונה היא 'מקצועית' יותר. עם טורים של 'חזנים' ו'מנצחים' שיגישו ניתוח מלומד של יצירות חזנות, ושל ביצועים שונים - של מקהלות, חזנים וכו' במסגרת זאת יש גם מקום לביקורת חיובית וגם שלילית, אך עניינית של חברי הפורום.
העלאת יותר יצירות וקליפים לפורום - בוודאי לא תזיק.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 18:13 |
|
| |
בגדול- אין לי הרב מה להוסיף! שכן קידמוני חברי הפורום ובראותי כי אין לי להוסיף שתקתי אך כבקשת הפורום אעלה את דעתי, אינני חבר וותיק אך בתחילת דרכי בפורום, קראתי את ההסטוריה של הפורום ואכן גיליתי ירידה משמעותית הן בתוכן הן ברמה והן באיכות, כה חבל שפורום העוסק בעבודה שבלב יספוג נושאים של לשון הרע רכילות הוצאת שם-רע ושאר טריפות, אך אכתוב את דעתי בכמה נושאים שהעלו כבר, הנהלת הפורום תערוך בדיקה מקיפה ורצינית בתוכן הכותבים ולסנן את מי שגורע וחוצה גבולות מותאמים! האתר מהווה מוקד לכל הציבור הדתי-חרדי ומושך מאות גולשים בכל שעה, ולכן- יש צורך להרשות את הכתיבה למורשים בלבד! כן, לא כל אורח או מישהו ששמע פעם חזן יוכל לכתוב את הגיגיו בפורום שמטרותיו ידועים ורשומים בפתיחת הפורום, ואין כאן המקום להכפשות למינהם. כמו"כ כפי שכבר כתב למעלה אחד החברים, על עניין הניקים, לדעתי אילו נצטרך לכתוב תחת השם האמיתי, הרמה תעלה וממילא אותם הכותבים את אשר עולה על רוחם יסתננו מאליהם.. ועניין התואר- "החזן העולמי"- המטבע נשחק!! חבל שכל חזן מתחיל אפי' ששמי העתיד זוהרים לו יצטרך להמתין מעט בטרם יעשה לעולמי, לא יתכן להשוות חזן עולמי לחזן מתחיל! יש צורך חיוני להנהלה לבדוק אשכולות חדשים וכן להעמיד משטר מסוים על תכני הפורום.
יתכן שאיני מוסיף דבר ואף כושר הכתיבה נפגם במעט שכן עומד אני בעוד כמה שבועות להתחתן בשטו"מ, ואין לי יישוב הדעת מפאת הרגש ולחץ ההכנות.
לא נותר לי אלא לברך את ההנהלה על יוזמתם הנחוץ והחשוב ובתקוה רבה להמשך פורה ומצליח.
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 18:21 |
|
| |
הפורום הוא במה לציבור לדון ולדוש בנושאי חזנות הרבים. ה"ציבור" מטבעו מגוון, הפכפך, ולפעמים מגעיל.
אינני רואה טעם בסגירת הפורום לציבור הרחב. זה יהפוך את הפורום למשעמם, ופחות תוסס.
רק לעקוב, ולחסום או לנעול כל הודעה לא -ראויה, וזאת בשיקול דעת שויוני. זה נעשה עד כה במידה ניכרת של הצלחה,
אבל גם עם מעידות לא מעטות.
וליהודה אני אומר: חזק ואמץ! עשית עבודה נהדרת עד כה. כה לחי!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 18:24 |
|
| |
בס"ד
למנהלי וחברי הפורום הי"ו
גם אם נמנעתי בתקופה האחרונה מלכתוב בפורום,
אין הדבר מפחית מהערכתי לעומדים בראש המערכת
יהודה והפעילים לידו.
כמי שאמון על הפעלת מערכות שונות יודעני שאין זה עניין
של מה בכך לנווט משך שנים פורום מקצועי ולשמור על רמה גבוהה.
לי אישית מפריע שיש המנצלים במה זו ע"מ לבוא חשבון עם מי מאנשי הפורום
והלוא לא זו מטרתינו.
יכולני להעיד משיחות עם חברי פורום רבים שב.ה. האתר עונה על משאלותם.
אשר על כן לכל המלעיזים וה-"מומחים" לחזנות, אחרי שתהיו בקיאים בחומר
תשמעו אלפי קטעים ותאזינו לאין ספור חזנים בלייב, נשמח למשמוע את מה שיש לכם לומר.
חג שמח ובשורות טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 18:29 |
|
| |
ווייס 2000
מתגעגעים אליך בבקשה חזור!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 18:54 |
|
| |
זה היום חיכינו לו.
יהודה, תודה שחזרת, יחד נעשה להאדרת הפורום ודווקא בקטע המקצועי, בתגובות של אמת, בהערות והארות, ולחסום משמיצנים או מנצלי הבמה לקידום אינטרסים אישיים.
בברכת חנוכה שמח
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 22:08 |
|
| |
מכיוון שאינני מחזיק את עצמי מחבריי הפורום הוותיקים או הפעילים במיוחד (אני יותר צופה במשך תקופה לא קצרה, ופחות מגיב מחמת מיעוט הבנתי המקצועית הענייני חזנות לעומת חלק ניכר מחברי הפורום), לא ראיתי מקום להעלות את הגיגיי, אך לאחר שקיבלתי פניה ובה נתבקשתי להגיב אשתדל להביע את דעתי בתמצות.
למי שיודע הודעתי הראשונה בפורום זה הוסרה מידית ע"י ההנהלה מכיוון שהיה בה בכדי לפגוע באדם שהינו מחשובי תחום החזנות בעולם, והעליתי אותה מתוך מחשבה שאין סיכוי שהוא נחשף לפורום זה, אך לאחר שהודיעו לי בתיבה האישית ע"כ שהוא אכן צופה ואולי אף משתתף כאן ביקשתי להסירה ואכן היא הוסרה עוד בטרם פנייתי, כך מה שנותר לי הוא להשאיר הודעה ובה להודות להנהלה על הרגישות והאצבע על הדופק, כך התרשמתי מאיכות סינון ההודעות כאן בפורום.
אכן כמו שרבים וטובים עוד לפניי העירו נכונה כי העיסוק האובססיבי של חלק מהכותבים כאן בפרשיות המסתעפות מעולם החזנות ומתמקדות בחדשות "צהובות" בעיקרן ואשר העיסוק בהן אינו מוסיף רבות לרמת המתעסקים בהן, הינו יוצר תדמית לא נאותה לפורום זה - ושלא בצדק, לאחר השתתפות פסיבית בפורום במשך תקופה לא קצרה, אני יודע להעריך את חשיבותו של הפורום ואת המאמץ של הנהלת הפורום ושחלק מהחברים בהעלאת נושאי עניין רבים ומעשירים במיוחד ובהם מידע מקיף על החזנות בכל העת החדשה, ואשר אותי אישית העשיר מאוד ונתן לי מבט מקיף ומעט מבין יותר על עולם החזנות ולכן ברור לכל שהעיסוק המציצני בפרשיות "צהבהבות" עושה עוול עם הפורום ומנהליו בכך שהוא נותן לו תדמית ירודה משמעותית ממה שהינו באמת.
האם העצה היא לסגור את הפורום בפני כל מי שאינו מזדהה בשמו? או לחילופין לסגור אותו רק למורשי כתיבה?
אני אישית סבור כי הותרת הפורום פתוח לכל בלא סינון בכניסה הינו בעל מעלות מחד וחסרונות מאידך, ברור שהדרך בה הפורום יוותר חף מכל ניסיון השמצה או קדום מכירות זולים הינה לסגור א הפורום לכתיבה לחברים מורשים בלבד ויתירה מזאת אף לסגור אותו לחברים מוכרים בלבד, ובדרך זו אין סיכוי שאדם ידוע ינסה להשמיץ את זולתו מכיוון שהוא זה שיתלכלך ראשונה, וכך לא תהיינה יותר השמצות בפורום, וכמו"כ אף אדם בעל ניק המזוהה בשמו לא ינסה לקדם מכירות באופן אובססיבי מתוך רגש בושה בסיסי הטבוע באדם בכלל וביהודי בפרט,
אך החסרונות הינם רבים גם הם, אינני יכול להצביע על מספרים ונתונים אחרים אך מנקודת המבט שלי אני רואה את עצם היכולת להשתתף בפורום באנונימיות ובלא סרבול כמו אישור כתיבה ו\או היחשפות, כפורה ומעשיר לכל פורום ברשת ובפרט לפורום ממין זה אשר ע"י האפשרות הפתוחה לכול להגיב ולהביע דעה, הופך הוא מעבר ללוח מודעות ציבורי המכיל תכנים עשירים ככל שיהיו, למכשיר המחבר בין קהל שוחרי החזנות מכל המעגלים, בין אלו המכורים לחזנות ובין אלו שר רק נהנים להתבשם מאורה, ונותן למפיקים\חזנים\בעלי מקצוע בתחום להיות קשובים ומקושרים עם הציבור הרחב ולקבל פידבקים דווקא מכאלו אשר אינם חובבי חזנות מושבעים, ואשר ככל הנראה לא יטרחו לחזר אחר אישור כתיבה ובוודאי אף לא יחלמו על היחשפות בשמם רק בכדי להיות "מאושרי" כתיבה (תרתי משמע) ופשוט הפורום יהפוך לקבוצה סגורה והומוגנית אשר חבריה הם בעלי טעם וזהות חזנית מוגדרת וכל עניינם הוא לקבל וליהנות מהסגנון אותו הם מבכרים, ותוחמץ המעלה המיוחדת של שיתוף חברים אשר הם רק מרחרחים בתחום ואם תינתן להם האפשרות לטעום כאן מהחזנות ואף להביע את דעתם ולקבל הכוונה בתחום ע"י פידבקים והסברים שיקבלו מהחברים המבינים יותר יהפכו אף הם לחובבים מושבעים של עולם החזנות
לאור הנ"ל הצעתי היא,
להותיר אמנם את הפורום פתוח לכתיבה לכמ"ד תוך מעקב צמוד עם אצבע על הדופק, אשר לא תאפשר לאף אחד מבאי הפורום להגזים בחד צדדיות או בנתינת במה לדברים אשר העיסוק בהם הינו מציצני ובלתי ראוי, והסרת תגובות ואשכולות אשר אינם מתאימים לרוח המקום, (שוב, תרתי משמע) ואם יש צורך ניתן אף לחסום גולש משמיצן\אינטרסנט בולט, (אינני יודע מה הן האפשרויות העומדות לרשות ההנהלה, אך אני מאמין שניתן לחסום גולש גם בפורום פתוח לכול), ובא לציון גואל, ואם בכדי לעמוד על המשמר יש צורך במנהלי משנה נוספים, לעניות דעתי הדבר כדאי וכדאי בכדי להרוויח את שני הציפורים, מחד הותרת הפתיחות והדמוקרטיה ושיתוף כלל הגולשים, ומאידך שמירת על צביון ורמת הפורום, אשר לי אישית הינו יקר מאוד כמובא לעיל
ידידכם
ניט_שייך
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 22:43 |
|
| |
יהורה היקר מבקש להחזיר את הותיקים, אנו מוכנים ומזומנים, אך נא לעלות את הרמה, ולהשתמש בפורום רק למה שהוא יועד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2008 00:04 |
|
| |
כשלא היה פה סתם קידום עצמי של חזנים ומקורביהם אלא דיונים עניניים וכשלא היו פה הכפשות זה היה מקום מאוד נחמד, אפשר לחזור לזה?
|
|
|
|
|