|
|
| נשלח ב-15/1/2009 20:51 |
|
| |
כשברקע הדיווחים על כך שישראל הסכימה להצעה המצרית להפסקת אש, שעות ספורות לאחר חיסולו של בכיר התנועה סעיד סיאם, מאשימים בחמאס את ישראל ברדיפה. "הפלגים ימשיכו להגן על רצועת עזה", אמר איש הלשכה המדינית
רועי נחמיאס
שעות ספורות לאחר שמערכת הביטחון התנקשה בחייו של שר הפנים בממשלת חמאס, סעיד סיאם, אמר איש הלשכה המדינית של חמאס בדמשק, מוחמד נזאל, כי "ישראל לא מעוניינת בהפסקת אש".
כשברקע הדיווחים על כך שישראל הסכימה להצעה המצרית להפסקת אש, אמר נזאל בראיון לרשת אל-ג'זירה, כי "איננו ממתינים לתשובתו של האויב הישראלי. המסר שלו הוא שהוא אינו רוצה שלום והפסקת אש". לדבריו, ישראל "רוצה לרדוף את ההנהגה, רוצה להשמיד אותם בכל מחיר. הפלגים ימשיכו להגן על רצועת עזה".
אנחנו אוטוטו בהפסקת אש כאשר יש שמועות על הצלתו של גלעד שליט אבל אם כן תהיה הפסקת אש אנחנו נמשיך לסבול דהיינו תושבי הדרום ימשיכו לחטוף רקטות לתוך הבתים וחמאס יגיד שהוא ניצח את ישראל עוד תראו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 01:24 |
|
| |
מה קשה לצפיה ? סבבה לצפיה !!!
מה שנקרא WELL DONE
תרתי משמע
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 10:30 |
|
| |
אהבתי מרדכי!
שמתם לב שהסירו את הקליפ הפרו הישראלי? הנימוק הוא הפרת זכויות יוצרים. לא אתפלא אם גורמים ערביים בחשו בקערה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 12:13 |
|
| |
אם יהיה פה הפסקת אש השבוע אז מנחם שלנו צדק בכל דבריו וזה יהיה לי לפלא גדול ישראל לא מבינה שיציאה מעזה עכשיו תגרום שלא תהיה שום רגיעה למשך זמן מקסימום אני נותן לזה חודש חודשיים וזה שוב יחזור להיות מה שהיה ואז אולי זה כמו שמנחם אמר שאחרי פורים חוזרים שוב לעזה נו...כרגע בכל אופן כך הם מהלך הדברים
בעוד המטבחון המשולש הישראלי, ראש הממשלה אהוד אולמרט, שר הביטחון אהוד ברק, ושרת החוץ ציפי ליבני, מחליטים ביום ו' 16.1 לפנות בוקר, לשלוח בחזרה את המתאם המדיני של מערכת הביטחון עמוס גלעד לקהיר כדי לבקש הבהרות לגבי התוכנית המצרית להפסקת האש, דחה החמס (ביום ה' 15.1בלילה), את תנאי הפסקת האש המצרית והכתיב תנאים משלו.
ראשי החמס אמרו כי הם מוכנים להפסקת אש רק לשנה. וכי הם דורשים נסיגת צה''ל מהרצועה תוך 5 עד 7 ימים. פתיחה מידית של כל המעברים כולל ערבויות בינלאומיות שיישארו פתוחים.
קודם לכן, ביום חמישי בערב, רמז כבר מנהיג החמס חלאד משעל בדמשק על הכיוון בהחלטות החמס באומרו, כי 'איננו מתכוננים לעשות כל ויתורים כדי להשיג הפסקת אש.'
חלאד משעל התרברב ואמר, כי אף משגר טילים של החמס לא נפגע, וכי צה''ל לא הצליח להכניע את החמס ולהביאו לידי הרמת דגל לבן.
עצם ההחלטה של המטבחון הישראלי הצביעה על כך כי ההצעות המצריות בדבר הפיקוח הברחות הנשק לחמס, הן כלליות מידי ואינן מבטיחות כי החמס לא יקבל טילים חדשים ולא יוכל להתחמש מחדש.
לעומת זאת החליט המטבחון לאשר את מזכר ההבנות עם ארצות הברית, הקובע את חלקה של וושינגטון במנגנון הפיקוח הצבאי שיוקם על ידי ארה''ב, מצרים, וישראל, כדי להבטיח שהחמס לא יוכל להתחמש יותר. שרת החוץ ציפי ליבני יצאה ביום ו' לפנות בוקר לוושינגטון לחתום על המזכר.
כל ההתפתחויות האלה באו על רקע חיסלום של שר הפנים וראש שירותי הביטחון, השב''כ, של החמס סעיד סיאם, ומחמוד ותפא, מפקד הזרוע הצבאית של החמס.
המקורות הצבאיים של תיקדבקה: סעיד סיאם, שר הפנים של החמס, אחיו וסלאח אבו שרח, ראש מנגנון ביטחון הפנים של החמאס נהרגו ביום ה' בערב בתקיפה של חיל האוויר בעזה על ביתם שנהרס. ארגון החמס אישר, בצורה יוצאת דופן את חיסולו של סיאם. זה הוא הישג יוצא דופן של השב''כ ואמ''ן משום שהבית שנהרס נשכר רק לפני שבועיים, כלומר בתקופת המלחמה, על ידי אחיו של סיאם. הפגיעה המדויקת מצביעה על החדירה העמוקה שיש לשירותי המודיעין הישראלים בצמרת החמס.
סעיד סיאם היה האיש אשר תכנן את ההפיכה הצבאית של החמס ביוני 2007, שהדיחה את הפת''ח ואת הרשות הפלסטינים מהשלטון ברצועת עזה. סיאם היהי גם הממונה בחמס על משלוח לוחמים לאימונים צבאיים באיראן, והוא עמד בקשר ישיר עם מפקד גדודי אל קודס של משמרות המהפכה האיראניים הגנרל קאסם סוליימני.
המקור תיק דבקה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 15:16 |
|
| |
מתנדבי ארגון "חסדי נעמי" שהקימו בימים אלה, משחקיית ענק בבני-ברק, להנאתם של ילדי תושבי הדרום שהגיעו להתארח באזור המרכז, מדווחים על הצלחה חסרת תקדים: כ-1,000 ילדים מגיעים בכל יום למשחקיית הענק. משחקים, מקפצים ונהנים מהמתקנים ומהממתקים הרבים שמחלקים להם בכל העת מתנדבי הארגון.
יו"ר "חסדי נעמי" הרב יוסף כהן אמר:"לא חלמנו ולא שיערנו שהפעילות תצליח במידה כה רבה ואלפי ילדים יגיעו, שכן כל הפרסום שנעשה, הסתכם בכריזה של שעתיים ברמקול שהסתובב ברחבי בני-ברק, שאר הפרסום נעשה כבר מפה לאוזן".
המשחקייה ממוקמת באולמי "ארמונות חן", רחוב שלמה המלך 29 בני-ברק והיא תמשיך בפעילות בהתאם למצב הלחימה. לבירורים: 03-6777777
הפעילות נעשית בתיאום ופיקוח משמרת הקודש והחינוך
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 21:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 21:49 |
|
| |
עוד החמאס יגיד שברחנו משם עם הזנב בין הרגליים והוא לא יטעה
יש לנו ראשי מדינה פחדנים ומוגי לב . צריך להמשיך את המבצע הזה מה הרווחנו אם יוצאים משם עכשיו כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 22:01 |
|
| |
מסתמנת יציאה חד צדדית=כניעה, וגם המצרים מתנערים ממה שסוכם. נקווה שנתבדה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 23:21 |
|
| |
זהו עכשיו זה סופי הפסקת אש חד צדדית כעת מתברר: החיילים שנהרגו בעזה נפלו לחינם !!!
ברק מתנהם לו ברשת השידור שצה"ל השיג את היעדים..
אויי כמה עוד צער שדרות ואשדוד ואשקלון ובאר שבע עוד עלולים לסבול בגלל תרגיל בחירות מסריח של ברק ולבני זה כל מה שזה היה תרגיל בחירות איייייייי
כנראה שעם ישראל יצטרך לסבול עוד הרבה לפני שתבוא הגאולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 23:43 |
|
| |
המשקיף, אל תדאג: אם הם יעזו לירות שוב, ניכנס באם-אמא שלהם. פחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 23:51 |
|
| |
חבל שאני לא יכול להצטרף לצחוק הזה כואב לי פשוט כואב לי כואב לי שיצאנו מהמבצע הזה בלי גלעד שליט כואב לי על כל אלו שנפלו לחינם!!! כואב לי שהרקטות לא ייפסקו עובדה בעת שידור הבחירות של מר אולמרט וברק במסיבת העיתונאים נפלו רקטות בבאר שבע ובאשדוד בהרבה מקומות יש באשדוד הפסקת חשמל.
נו ..בקיצור עורבא פרח..מבצע עופרת יצוקה.צריך לקרוא לו מבצע הבחירות של ברק
כל היעדים הושגו אז איפה גלעד שליט
תוקן על ידי המשקיף ב- 17/01/2009 23:48:04
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2009 14:11 |
|
| |
יש לי קישור למכתב ששלח הרב כהנה...מעניין
תוקן על ידי המשקיף ב- 18/01/2009 19:55:28
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 17:14 |
|
| |
|
|
 |
| עם סיום הלחימה בדרום, הודיעו הבוקר בני משפחת אבוחצירה על קיום ההילולא של ה"בבא סאלי" כמתוכנן, בג' שבט. במהלך הימים האחרונים הגיעו פניות רבות מהארץ ומהעולם, האם גם השנה תתקיים ההילולא המסורתית, זאת לאור המלחמה בדרום. השנה ההילולא תיערך בסימן כה תברכו את בני ישראל". |
|
| לוי אשכנזי |
כ"ג בטבת התשס"ט 12:15 |
עם סיום הלחימה בדרום, הודיעו הבוקר בני משפחת אבוחצירה על קיום ההילולא של ה"בבא סאלי" כמתוכנן, בג' שבט בעיר נתיבות על ציונו הקדוש. במהלך הימים האחרונים הגיעו פניות רבות מהארץ ומהעולם, האם גם השנה תתקיים ההילולא המסורתית, זאת לאור המלחמה בדרום, התשובות היו ברורות, אך הבוקר הזה מודיעים במשפחת אבוחצירה כי לאור סיום המלחמה הם מודיעים כי השנה תיערך ההילולא בתפילת הודיה על ניסי ה' לעם ישראל וכן לאור ניצחון הצבא על המחבלים.
בשיחה ל"לדעת.נט", אמר האדמו"ר רבי ברוך אבוחצירא שליט"א, כי השנה תיערך הילולא רבתי, והיא תיהיה בסימן "כה תברכו את בני ישראל", זאת לרגל שנת ה-25 ליום פטירתו של ה'בבא סאלי'.
גם ח"כ הרב חיים אמסלם מש"ס, שהינו בן המשפחה, התייחס להיערכות להילולא ואמר כי בכוונתו לפעול אצל השר לביטחון פנים, על מנת שההילולא תתקיים בצורה הטובה ביותר מבחינת האבטחה במקום. לדבריו השנה יודו כולם על הניסים שנעשו לתושבים ולחיילי צה"ל בדרום. "אין ספק שהשנה ההילולא תיהיה שמחה במיוחד, שכן ממצב של פחד, ולחץ אנו יוצאים ומודים לקב"ה.
במשטרה נערכים כבר בימים אלו לקראת ההילולא, כך גם בשאר ארגוני ההצלה, והשנה עשויים להגיע למקום גם פוליטיקאים בשל סמיכות התאריך למועד הבחירות
|
 |
|
|
|
|
|